Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο Athens μας έδωσε μια σημαντική πληροφορία. Η νέα του hairline είναι στα 6,3cm (ή 6cm, ασήμαντη διαφορά κοντά στο 5%). Άρα ξέρωντας στην κατωτέρω φώτο μια πραγματική απόσταση (τα 6cm) μπορώ να προσδιορίσω το 1cm και άρα να ζωγραφίσω με μεγάλη ακρίβεια (+/- 10%) το 1cm2. Μετρώ και τα graft (κίτρινες κουκίδες), βάζω κίτρινο και σε ότι δεν είμαι 100% σίγουρος υπερ της ασφαλείας και τα βγάζω 22g κάτι που μου φαίνεται φυσιολογικό και ως προς την εικόνα και ως προς το νούμερο που έπρεπε να μπει. Ως προς το εμβαδόν είναι προφανές ότι το βάθος δεν είναι πάνω από 6cm (βάζοντας μέσα και την καμπυλότητα του κρανίου). Θεωρώντας ότι η περίμετρος της hairline είναι από 18-20cm (εκέι παίζουν), το εμβαδόν μετριέται σαν τομέας ενός κύκλου ξέρωντας το ύψος του (6cm) και το μήκος του τόξου (18-20cm). O τομέας λοιπόν με αυτή την παραδοχή είναι περίπου 65cm2 άντε να χάνουμε και κάτι ακόμα να είναι όπως είπα στην αρχή 75-80cm2. Αυτά είναι τα δεδομένα του Αthens.

athens.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αρα αποκλείεις το γεγονός να μπήκαν τόσα;

Ναι. Η τοποθέτηση είναι εμφανώς (και σωστά) αραιή στο πλαίσιο της πύκνωσης μιας υπάρχουσας 1ης μμ. 22g (άντε 25g) συν 30-35g που έχει θα πάρει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Kostas97

Well-Known Member
Μιλαμε δηλαδη για ενα δευτερο περιστατικο της συγκεκριμενης κλνικης που τα grafts που αναφερεται οτι μπηκαν, μετρωντας τα δεν επιβεβαιωνεται;

alex7

Well-Known Member
Μιλαμε δηλαδη για ενα δευτερο περιστατικο της συγκεκριμενης κλνικης που τα grafts που αναφερεται οτι μπηκαν, μετρωντας τα δεν επιβεβαιωνεται;
Ο Τιρκαλας δεν χρεώνει με τον αριθμό grafts αλλά με τις συνεδρίες .Δε νομίζω ότι έχει συμφέρον συνεπώς να πει ψέματα .Δεν μπορώ όμως τεχνικά να το τεκμηριώσω όταν κάποιος τα μετρήσει και τα βγάλει λιγότερα

Disco

Well-Known Member
Δεν τα έχει μετρήσει κανένας. Ούτε καν φαίνεται ολόκληρη η επιφάνεια που μεταμοσχεύτηκε.

Kostas97

Well-Known Member
Ο Τιρκαλας δεν χρεώνει με τον αριθμό grafts αλλά με τις συνεδρίες .Δε νομίζω ότι έχει συμφέρον συνεπώς να πει ψέματα .Δεν μπορώ όμως τεχνικά να το τεκμηριώσω όταν κάποιος τα μετρήσει και τα βγάλει λιγότερα
Νομιζω πως στο τελος απο τη στιγμη που το αποτελεσμα σε ανταμοιβει, οπως π.χ. Vlafo, μικρη σημασια εχει το νουμερο.(για τον καθημερινο "πελατη") Αλλα εχει ενδιαφερον να μαθουμε τι συμβαινει.

vlafo

Well-Known Member
Κανένα συμφέρον δεν έχει απλά να επισημάνω εδώ πως η δική μου εικόνα αμέσως μετά την τοποθέτηση είναι η μέρα με τη νύχτα.
Το μόνο που έχω να πω είναι μην βιάζεστε.

Disco

Well-Known Member
Υπολογισμό -μέτρηση έκανε ο Cvial και λέει αποκλείεται να μπήκαν τόσα
μπροστά έκανε κατέβασμα Hairline δεν έβαλε ανάμεσα σε μεταμοσχευμένα. Δηλαδή τοποθέτησε σε γυμνή επιφάνεια. Επίσης μέχρι πόσο πίσω πήγε δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα δεν τα έχει μετρήσει κανένας. Ούτε καν φαίνεται ολόκληρη η επιφάνεια που μεταμοσχεύτηκε.

Έλα τώρα. Έμπειρα μέλη είστε, αυτό το καταλαβαίνει και ένας πιο αρχάριος. Εδώ ο Αεράτος χωρίς χάρακες και γωνίες το έπιασε αμέσως. Το πόσο πίσω πήγε φαίνεται από τις φώτο και το κοκκίνισμα. Κάνει μπαμ.

Disco

Well-Known Member
Έλα τώρα. Έμπειρα μέλη είστε, αυτό το καταλαβαίνει και ένας πιο αρχάριος. Εδώ ο Αεράτος χωρίς χάρακες και γωνίες το έπιασε αμέσως. Το πόσο πίσω πήγε φαίνεται από τις φώτο και το κοκκίνισμα. Κάνει μπαμ.
Κοίταξε το σωστό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα είναι είτε να μετρηθεί από κοντά, είτε από εδώ με ευκρινείς φωτογραφίες που να δείχνουν όλη την επιφάνεια πανοραμικές. Δεν έχουμε τίποτα από τα 2.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κοίταξε το σωστό είναι να μετρηθεί από κοντά, είτε από εδώ με ευκρινείς φωτογραφίες που να δείχνουν όλη την επιφάνεια.

Προφανώς και είναι το σωστότερο αλλά ορισμένα πράγματα φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού. Πιθανώς όχι σε σένα αλλά σε εμάς που έχουμε ασχοληθεί πιο πολύ. Για αυτό και είμαστε ίσως λίγο πιο απόλυτοι.

Disco

Well-Known Member
Προφανώς και είναι το σωστότερο αλλά ορισμένα πράγματα φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού. Πιθανώς όχι σε σένα αλλά σε εμάς που έχουμε ασχοληθεί πιο πολύ. Για αυτό και είμαστε ίσως λίγο πιο απόλυτοι.
Βασικά το σωστό είναι έτσι, όχι το σωστότερο. Όλα τα υπόλοιπα απλά υποθέσεις με σφάλματα.

Τελικά ρε παιδιά πρέπει να αποφασίσει κάποιος πως χρεώνει
Όταν έλεγα εγώ μετά από επικοινωνία μου με την Σταυρούλα ότι η χρέωση είναι με την συνεδρία ο Γιώργος επέμενε για χρέωση ανά graft
Τελικά τι ισχύει;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βασικά το σωστό είναι έτσι, όχι το σωστότερο. Όλα τα υπόλοιπα απλά υποθέσεις με σφάλματα.

Δεν ξέρω με τι ασχολήσε αλλά εμείς οι μηχανικοί όταν προκύπτει υπολογιστικά διαφορά τάξης μεγέθους έχοντας υπολογίσει και το περιθώριο σφάλματος, δεν μετράμε, είναι χάσιμο χρόνου. Ξέρουμε ότι υπάρχει λάθος και ασχολούμεθα μόνο για να το βρούμε.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Τελικά ρε παιδιά πρέπει να αποφασίσει κάποιος πως χρεώνει
Όταν έλεγα εγώ μετά από επικοινωνία μου με την Σταυρούλα ότι η χρέωση είναι με την συνεδρία ο Γιώργος επέμενε για χρέωση ανά graft
Τελικά τι ισχύει;
2500 η μόνη και 4000 η διπλή .Όσα περισσότερα grafts μπορέσει να σου βάλει .Στην μονοήμερη πιάνει μέχρι 2500grafts .Αρμόδια όμως να σου απαντήσει καλύτερα είναι όπως λες η Σταυρουλα

jersey

Well-Known Member
2500 η μόνη και 4000 η διπλή .Όσα περισσότερα grafts μπορέσει να σου βάλει .Στην μονοήμερη πιάνει μέχρι 2500grafts .Αρμόδια όμως να σου απαντήσει καλύτερα είναι όπως λες η Σταυρουλα
νομίζω κάπου είχε αναφέρει ο giorgos-3 ότι άμα σου βάλει 3000 grafts και όχι 4000 grafts σε 2 μέρες δεν θα πληρώσεις 4000 ευρώ αλλά λιγότερα.

Μπλουζα