Βοηθεια για 2 μμ ( η Πρωτη BHR , Dr Bisanga 2017 )

JimKan1

Well-Known Member
Ισπανία εκτός από Lorenzo, μπορείς να πας στον Dr Freitas, Ximena Vila, Hans heinicke, Espinosa Custodio, Πορτογαλια Bruno Ferreira και Pinto που ειναι πολυ γνωστοί γιατροί..Ταϊλάνδη ειναι πολυ καλος και ο Dr Laorwong (Absolute Hair Clinik) που χρεώνει γύρω στα 2 €/graft και κανει σχεδον ολη την επέμβαση ο ιδιος ο γιατρός. Γενικά έχει σημασία και η συμμετοχη του γιατρού στην επέμβαση.
Σωστος, βεβαια o Custodio ειναι πολυ πιο χαμηλου επιπεδου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag7

Member
Φαίνεται ότι εκεί που είχες μαλλιά (και δεν μεταμοσχεύθηκαν καινούργια) έχεις χάσει πολύ πράγμα……ξεκάθαρα λόγω προόδου της ΑΑ και μη χρήσης αγωγής…..που (εδώ θα σε μαλώσω) είναι μόνο μία…..φίνα….που δεν χρειάζεσαι κανένα γιατρό να σου πει ποια είναι.

Θα συμφωνήσω με προλαλήσαντες λοιπόν ότι δεν πρέπει να έχεις θέμα με τα μεταμοσχευμένα αλλά αυτά που είχες πέσανε σταδιακά λόγω η αγωγής…..

Τώρα ως προς που να πας, 3,5€/γκραφτ για Ελλάδα είναι εξωφρενικό εκτός αν πλέον στη Ελλάδα έχουμε μισθούς Βελγίου και δεν το ξέρω (εννοώ για τους εργαζόμενους στις κλινικές ΜΜ και όχι για τους λοιπούς εργαζόμενους…)

Με αυτά τα λεφτά (και λιγότερα) μπορείς πας Κύπρο ή Ισπανία. Αξίζει πιστεύω η αναμονή αλλά αγωγή πιστεύω πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα για να σώσεις ότι σώζεται….

Disclaimer: Δεν είμαι γιατρός αλλά εγώ αυτό θα έκανα.
Bobby θα δεχτω το μαλωμα :) ... λογο της γνωσης σου στο αντικειμενο αλλα και λογο του λογοτυπου σου :)

vag7

Member
Κατανοητό....Η ηλικία σου είναι ιδανική πάντως και όπως σου είπε o bobby η αγωγή θα σε βοηθούσε να μην προχωρήσει άλλο η αραίωση!Απο ότι φαίνεται είναι διάχυτη και αν κρατήσεις τα ήδη υπάρχων και μπεις για μεταμόσχευση θα πάρεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!Mπορείς να κοιτάξεις και Freitas αλλά αν δεν έχεις υπομονή για Ισπανία μεριά μπορείς ίσως να δεις για dr Pekiner και Erdogan!
Με την τουρκια εχω ενα ψυχολογικο :) Αν καi αυτοι που αναφερεις φαινονται πολυ σοβαροι γιατοι. Λεω να κανω μια προσσεγιση Feitas και bruno Ferreira και να κατησω και τις δυο επιλογες που εχω HDC k Bisanga ? ...τοποθετηση ερωτηση

LoverBoy

Well-Known Member
Με την τουρκια εχω ενα ψυχολογικο :) Αν καi αυτοι που αναφερεις φαινονται πολυ σοβαροι γιατοι. Λεω να κανω μια προσσεγιση Feitas και bruno Ferreira και να κατησω και τις δυο επιλογες που εχω HDC k Bisanga ? ...τοποθετηση ερωτηση
Δεκτό για Τουρκία!Μια χαρά το βρίσκω το πλάνο σου για Freitas και Ferreira!Αν δεν βγάλεις άκρη με αυτές τις τοπ κλινικές είναι τίμια επιλογή και η HDC!Όσο για τον Bisanga αν είναι να σου προκαλεί ανασφάλεια και φόβο μήπως δεν πετύχει κ αυτή την φορά ίσως το άφηνα στο τέλος...

kollaps

Active Member
Ισπανία-Πορτογαλία οι γνωστοί γιατροί δεν υπάρχει περίπτωση να σε αναλάβουν χωρίς φιναστερίδη. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν στο ανέφερε ο Bisanga ή οι γιατροί με τους οποίους μιλάς τώρα. 'Εστω σαν επιλογή.

@CVIAL τα μαμά μαλλιά που τα βλέπεις; Ο άνθρωπος έχει αδειάσει πίσω από το forelock.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχει διάχυτη αραίωση και σε τέτοιες περιπτώσεις ο ασθενής πρέπει να παίρνει φίνα και για την επέμβαση αλλά και γενικότερα ακόμα και μετά τα 45.

bobby

Well-Known Member
Εγώ πάντως αν δεν είχα κάνει Λορεντζο μάλλον Φρειτας θα πήγαινα.

vag7

Member
Ισπανία-Πορτογαλία οι γνωστοί γιατροί δεν υπάρχει περίπτωση να σε αναλάβουν χωρίς φιναστερίδη. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι δεν στο ανέφερε ο Bisanga ή οι γιατροί με τους οποίους μιλάς τώρα. 'Εστω σαν επιλογή.

@CVIAL τα μαμά μαλλιά που τα βλέπεις; Ο άνθρωπος έχει αδειάσει πίσω από το forelock.
O Bisanga δεν μου ανεφερε ποτε για φινα , οι υπολοιποι μου ειπαν οτι θα χρειαστει εστω για την περιοδο της φυτρωσης... ο Bisanga μου εδωσε minoxidil χαπι πριν απο 2 μηνες αλλα η HDC μου ειπε να το σταματησω κατα την διαρκεια του consultation γιατι οταν παω να κανω την δευτερη μμ δεν θα εχουν πληρη εικονα του προβληματος ...γενικα οσο ψαχνεις τοσο μπερδευεσαι καμια φορα (τουλαχιστον εγω )

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O Bisanga δεν μου ανεφερε ποτε για φινα , οι υπολοιποι μου ειπαν οτι θα χρειαστει εστω για την περιοδο της φυτρωσης... ο Bisanga μου εδωσε minoxidil χαπι πριν απο 2 μηνες αλλα η HDC μου ειπε να το σταματησω κατα την διαρκεια του consultation γιατι οταν παω να κανω την δευτερη μμ δεν θα εχουν πληρη εικονα του προβληματος ...γενικα οσο ψαχνεις τοσο μπερδευεσαι καμια φορα (τουλαχιστον εγω )
Τι ακούμε....Είσαι η επιτομή της φίνας (διάχυτη αραίωση) και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Με τέτοιο κεφάλι ο άλλος έβαλε 2000g για να κλείσει κροτάφους. Κανένα πλάνο, καμμία στρατηγική.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag7

Member
Τι ακούμε....Είσαι η επιτομή της φίνας (διάχυτη αραίωση) και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Με τέτοιο κεφάλι ο άλλος έβαλε 2000g για να κλείσει κροτάφους. Κανένα πλάνο, καμμία στρατηγική.
τι να σου πω cvial , υποτιθεται οτι οταν πηγαινεις καπου που θεωρειται top ( για αυτο πηγα ) αυτα επρεπε να ειναι στανταρ διαδικασιες αλλα δεν ειναι ...σε επιπεδο πλανου για μην αδικω τον γιατρο υπηρχε ..δλδ να μπουν 1800 grafts ( αυτος ηταν ο αρχικος σχεδιασμος ) αλλα στην διαρκεια της επεμβασης μου ειπε οτι προτεινει τελικα να παμε για 2000 ( γιατι ηταν πολλα τα μονοτριχα ) , να μην πειραξουμε τοτε το crown (αν το λεω καλα ...το πισω μερος του κεφαλιου ) γιατι υπαρχει περιπτωση η ΑΑ να εξελιχθει με μεγαλυτερη διαχυση ( που εγινε ) και οτι θα μου εδινε αγωγη ...την οποια ομως δεν μου εδωσε ποτε !
Θα ηθελα να σας ευχαριστησω πολυ για την βοηθεια και τις συμβουλες σας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα εδώ με αυτό το κεφάλι που βλέπω στις τελευταίες φώτο θέλει καθολική πύκνωση από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα 1800g δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Είσαι NW5 και θες τουλάχιστον 4000-5000g για να λύσεις το προβλημά σου (θεωρώντας ότι παίρνεις φίνα). Στην πρώτη (αν έχεις καλή δότρια) μπορούσες να βγάλεις 3000-3500g, να καλύψεις τα πρώτα 100cm2 και με την δεύτερη τα υπόλοιπα μαζί με ένα touch-up μπροστά αν χρειαζόταν. Αυτό είναι πλάνο.

vag7

Member
Μα εδώ με αυτό το κεφάλι που βλέπω στις τελευταίες φώτο θέλει καθολική πύκνωση από την αρχή μέχρι το τέλος. Τα 1800g δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Είσαι NW5 και θες τουλάχιστον 4000-5000g για να λύσεις το προβλημά σου (θεωρώντας ότι παίρνεις φίνα). Στην πρώτη (αν έχεις καλή δότρια) μπορούσες να βγάλεις 3000-3500g, να καλύψεις τα πρώτα 100cm2 και με την δεύτερη τα υπόλοιπα μαζί με ένα touch-up μπροστά αν χρειαζόταν. Αυτό είναι πλάνο.
Cvial οταν εκανα την πρωτη προφανως δεν ημουν σε αυτη την κατασταση ....εισαι νομιζω πολυ κοντα στο νουμερο που πρεπει να μπει ολοι μου ειπαν 3500-4000 ( το πιο πιθανο ) , ο lorenzo μου ειπε οτι θα μπορουσα να βαλω απο 4000-5000 , ας κανω μια τεχνικη ερωτηση γιατι απο οτι καταλαβαινω εχετε τις απαντησεις :) ποια πυκνωση θεωρειται γεματη και πληρης? πηγαινει ανα τετραγωνικο εκατοστο ? πρεπει να ειναι η ιδια μποστα και στο πανω μερος του κεφαλιου ? (ρωταω για να καταλαβω και να μπορω να τα ζητησω γιατι οτι εγινε εγινε ...κακος...αλλα πρεπει να επιλεξω σωστα για μην εχω τα ιδια )

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ, μπορεί να μην ήσουν έτσι στην πρώτη άλλα ένας γιατρός που ξέρει και σε έβλεπε τότε (και ενδιαφερόταν) θα σου έλεγε ότι χωρίς φίνα εκεί θα καταλήξεις σε 5-6 χρόνια, όπως και έγινε (φαινόταν που πας από τότε). Η σουπερ πυκνότητα για high-end αποτέλεσμα θέλει 120τρίχες/cm2. Αν βάλεις στο παιχνίδι και το layering μπορείς να παίξεις και με 100. Για 100-120 τρίχες θέλεις από 4000-5000g, θεωρώντας ότι δεν θα χάσεις αρκετά από αυτά που έχεις (άρα φίνα).

vag7

Member
Αγαπητέ, μπορεί να μην ήσουν έτσι στην πρώτη άλλα ένας γιατρός που ξέρει και σε έβλεπε τότε (και ενδιαφερόταν) θα σου έλεγε ότι χωρίς φίνα εκεί θα καταλήξεις σε 5-6 χρόνια, όπως και έγινε (φαινόταν που πας από τότε). Η σουπερ πυκνότητα για high-end αποτέλεσμα θέλει 120τρίχες/cm2. Αν βάλεις στο παιχνίδι και το layering μπορείς να παίξεις και με 100. Για 100-120 τρίχες θέλεις από 4000-5000g, θεωρώντας ότι δεν θα χάσεις αρκετά από αυτά που έχεις (άρα φίνα).
οκ ξεκαθαρο .. σε ευχαριστω πολυ

vag7

Member
Οπότε λες οτι σου βγηκαν περίπου τα μισά από όσα σου έβαλε ο bisanga...?? η κλινική από οτι ειδα στο αρχικό Post σου μίλησε για 70% φύτρωση σωστά ??
Αυτό που είπα , ίσως να μην το έθεσα σωστά , είναι ότι η τελική εκτίμηση ( από τον βοηθό και όχι από τον γιατρό ) είναι ότι πράγματι θα μπορούσε να παει καλύτερα και όταν τον ρώτησα τις ποσοστό επιτυχίας και φυτρωσης έχω μου είπε κοντά στο 70 τις έκατο … εγώ θεωρώ ότι λιγότερο … κυρίως στους κροτάφους

Kostas97

Well-Known Member
Αυτό που είπα , ίσως να μην το έθεσα σωστά , είναι ότι η τελική εκτίμηση ( από τον βοηθό και όχι από τον γιατρό ) είναι ότι πράγματι θα μπορούσε να παει καλύτερα και όταν τον ρώτησα τις ποσοστό επιτυχίας και φυτρωσης έχω μου είπε κοντά στο 70 τις έκατο … εγώ θεωρώ ότι λιγότερο … κυρίως στους κροτάφους
Σου εδωσαν πιθανες αιτιες για αυτο;

vag7

Member
Σου εδωσαν πιθανες αιτιες για αυτο;
Καμια φίλε μου , αυτό είναι που με εκνεύρισε πιο πολύ συν το γεγονός ότι δεν έδειξαν και κάποιο ενδιαφέρον , φέτος που πήγα στην BHR Athens μου πρότειναν να κάνω μια βιοψία στο δέρμα των κροτάφων για να δούνε γιατί δεν υπήρξε η φύτρωση που έπρεπε να υπάρχει ( αυτό δεν μου το είπε κανένας άλλος γιατρός ) δεν την έχω κάνει να σου πω την αλήθεια

Μπλουζα