Βοηθεια για 2 μμ ( η Πρωτη BHR , Dr Bisanga 2017 )

theoblue

Well-Known Member
Εγώ στη θέση σου δε θα έδινα ούτε ένα παραπάνω ευρώ στη συγκεκριμένη κλινική δεδομένου ότι το πρόβλημα σου μπορεί να στο επιλύσει οποιοσδήποτε γιατρός υψηλού επιπέδου.

Καταλαβαίνω ότι μέσες άκρες υπήρξε προκλητική αδιαφορία γτ τα λεφτά τα είχαν ήδη πάρει και επίσης γνωρίζουν ότι έχουν πελατεία ανεξάρτητα από το αν κάποιος δε μείνει ευχαριστημένος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Ο αναστασακης μου προτεινε επανασχεδιασμο της hairline ( που δεν το θελω ) και γεμισμα στο υπολοιπο κεφαλι . Περιπου 3500-4000 . Γενικα ο Αναστασακης ειναι υπερμαχος του καθαρου τοξοειδους σχεδιασμου που σε καποιες περιπτωσεις χαλαει την φυσικοτητα .
Εσύ για να καταλάβω τι θες , ίσιο χερλαιν;

g_pal

Active Member
εννοει οτι δεν του αρέσει αυτό το ημικύκλιο που φτιάχνει σε ολους ανεξαρτήτως σχήματος κρανίου και προσώπου ο συγκεκριμένος γιατρός γιατι προδίδει μεταμόσχευση.

Gianney

Well-Known Member
εννοει οτι δεν του αρέσει αυτό το ημικύκλιο που φτιάχνει σε ολους ανεξαρτήτως σχήματος κρανίου και προσώπου ο συγκεκριμένος γιατρός γιατι προδίδει μεταμόσχευση.
Πάντως από το μυτερό v σχήμα είναι πολύ καλύτερο.Τωρα αν θα πρέπει να ισιωσει λίγο νομίζω η πλειονότητα δεν έχει ολο ίσιο χερλαιν

g_pal

Active Member
Πάντως από το μυτερό v σχήμα είναι πολύ καλύτερο.Τωρα αν θα πρέπει να ισιωσει λίγο νομίζω η πλειονότητα δεν έχει ολο ίσιο χερλαιν
Δεν χειάζεται να ειναι μυτερό ν σχήμα...αλλα οχι και καθαρό ημικύκλιο γιατι προδιδει μεταμόσχευση. Ειναι και αναλόγως το σχήμα του προσώπου και του κρανίου. Δεν τιαριάζουν σε ολους τα ιδια...και ο Lorenzo βλέπω κάνει κάπως πιο τριγνωικές Hairline πάντως, ενώ ο Freitas λιγο πιο ίσιες

bobby

Well-Known Member
απο τον lorentzo εισαι ευχαριστημενος bobby ?
Με εξαίρεση την πολύ χαμηλή φύτρωση σε ένα κρόταφο (δες το νήμα μου για λεπτομέρειες) που την απέδωσε σε λόγους μη επιβίωσης μοσχευμάτων λόγω προβληματικής ψύξης τους, πολύ ευχαριστημένος. Θα μου κάνει το repair στην περιοχή δωρεάν βεβαίως καθώς αμέσως αναγνώρισε την αστοχία στη 2η ΜΜ που θα κάνω τέλη Οκτωβρίου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν χειάζεται να ειναι μυτερό ν σχήμα...αλλα οχι και καθαρό ημικύκλιο γιατι προδιδει μεταμόσχευση. Ειναι και αναλόγως το σχήμα του προσώπου και του κρανίου. Δεν τιαριάζουν σε ολους τα ιδια...και ο Lorenzo βλέπω κάνει κάπως πιο τριγνωικές Hairline πάντως, ενώ ο Freitas λιγο πιο ίσιες

Αυτή η συζήτηση που επανέρχεται πάντα η ίδια. Το πως θα είναι η hairline έχει καθαρά σχέση με το προσωπό σου και το ασφαλέστερο είναι να μιμηθείς την μαμίσια σου (αυτή που είχες κάποτε προφανώς λίγο πιο ψηλά).

bobby

Well-Known Member
Πάντως με 4€/graft + 21% VAT στις Βρυξέλλες (ξέρω γιατί έχω κάνει κονς και έχω πάρει προσφορά) δεν την λες και σωστή την αντιμετώπιση….. βέβαια αν έπαιρνε αγωγή ο Βαγγέλης δεν θα μιλάγαμε τώρα…..

_Johnny_

Member
Πάντως με 4€/graft + 21% VAT στις Βρυξέλλες (ξέρω γιατί έχω κάνει κονς και έχω πάρει προσφορά) δεν την λες και σωστή την αντιμετώπιση….. βέβαια αν έπαιρνε αγωγή ο Βαγγέλης δεν θα μιλάγαμε τώρα…..
Η ιδια η κλινική του έλεγε οτι δεν χρειάζεται καμία θεραπεία οπως μας ειπε...επίσης άσχετα με την αγωγή ειχε έτσι και αλλιως ειχε χαμηλή φύτρωση το οποίο παραδέχτηκε και η κλινική με μεγάλη δυσκολία και έπειτα από πολυ πίεση και πολλές ενοχλήσεις του συγκεκριμένου οπου με δυσκολία επικοινωνούσε (του απαντούσαν οποτε να ναι) και η κλινική έδειχνε αδιαφορία για την εξέλιξη της μεταμόσχευσης του..Και γιαυτο χαρακτήρισε και το after care που ειχε μετά τη μεταμόσχευση τραγικό με ανύπαρκτο ενδιαφέρον.

Τελευταία επεξεργασία:

vag7

Member
προφανως και οχι gianney , θελω σχεδιασμενο hairline για το κεφαλι μου και το πως ηταν τα μαλλια μου αρχικα ( σε σχεδιο ) ..πχ ανεκαθεν ειχα κροταφους και ο σχεδιασμος που μου προταθηκε θεωρω οτι θα ειχε ενα αποτελεσμα ξενο προς εμενα .. πχ o bisanga ακολουθησε την γραμμη του hairline που ειχα εξ αρχης και το αποτελεσμα απο αποψη φυσικοτητας βγηκε παρα πολυ καλο ( το θεμα ειναι η πυκνοτητα τωρα )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag7

Member
Αυτή η συζήτηση που επανέρχεται πάντα η ίδια. Το πως θα είναι η hairline έχει καθαρά σχέση με το προσωπό σου και το ασφαλέστερο είναι να μιμηθείς την μαμίσια σου (αυτή που είχες κάποτε προφανώς λίγο πιο ψηλά).

συμφωνω 100%

vag7

Member
Η ιδια η κλινική του έλεγε οτι δεν χρειάζεται καμία θεραπεία οπως μας ειπε...επίσης άσχετα με την αγωγή ειχε έτσι και αλλιως ειχε χαμηλή φύτρωση το οποίο παραδέχτηκε και η κλινική με μεγάλη δυσκολία και έπειτα από πολυ πίεση και πολλές ενοχλήσεις του συγκεκριμένου οπου με δυσκολία επικοινωνούσε (του απαντούσαν οποτε να ναι) και η κλινική έδειχνε αδιαφορία για την εξέλιξη της μεταμόσχευσης του..Και γιαυτο χαρακτήρισε και το after care που ειχε μετά τη μεταμόσχευση τραγικό με ανύπαρκτο ενδιαφέρον.
η πληρης αληθεια ειναι οτι δεν μου ειπαν για καμια αγωγη για την μμ που εκανα αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι θα μου δωσει μια αγωγη για να μην προχωρησει αλλο η ΑΑ στο υπολοιπο του κεφαλιου ( χωρις να μου πει ποια θα ειναι αυτη η αγωγη ) που τελικα δεν μου εδωσαν τιποτα συν τα υπολοιπα που γραφεις

vag7

Member
Εγώ στη θέση σου δε θα έδινα ούτε ένα παραπάνω ευρώ στη συγκεκριμένη κλινική δεδομένου ότι το πρόβλημα σου μπορεί να στο επιλύσει οποιοσδήποτε γιατρός υψηλού επιπέδου.

Καταλαβαίνω ότι μέσες άκρες υπήρξε προκλητική αδιαφορία γτ τα λεφτά τα είχαν ήδη πάρει και επίσης γνωρίζουν ότι έχουν πελατεία ανεξάρτητα από το αν κάποιος δε μείνει ευχαριστημένος.
αυτο σκεφτομαι theoblue το θεμα ειναι οτι θεωρητικα πηγα σε εναν γιατρο υψηλου επιπεδου που λυνει προβληματα , οποτε τωρα ειμα στην αναζητηση επομενου σταθμου ,με επιλογες HDC που βλεπω και διαβαζω καλα σχολια και τωρα ειμαi στην διαδικασια consultation με freitas ( εχω παρε και offer απο lorentzo και αλλους γνωστους γιατρους ,muamba, feriduni )

JimKan1

Well-Known Member
αυτο σκεφτομαι theoblue το θεμα ειναι οτι θεωρητικα πηγα σε εναν γιατρο υψηλου επιπεδου που λυνει προβληματα , οποτε τωρα ειμα στην αναζητηση επομενου σταθμου ,με επιλογες HDC που βλεπω και διαβαζω καλα σχολια και τωρα ειμαi στην διαδικασια consultation με freitas ( εχω παρε και offer απο lorentzo και αλλους γνωστους γιατρους ,muamba, feriduni )

Freitas δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζει στην περιπτωση σου , muamba θα απεφευγα και feriduni εχουν περασει τα καλα του χρονια εκτος αν θες repair

HDC σιγουρα ειναι αξιολογη

Η δοτρια σου ξερεις ποσα τριχοθυλακια εχει να δωσει ακομα;

LoverBoy

Well-Known Member
Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου φίλε μου να αποφασίσεις σωστά χωρίς βιασύνη!Κάνε τα κονς σου και όπου νιώσεις περισσότερη ασφάλεια προχώρα!

vag7

Member
Freitas δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζει στην περιπτωση σου , muamba θα απεφευγα και feriduni εχουν περασει τα καλα του χρονια εκτος αν θες repair

HDC σιγουρα ειναι αξιολογη

Η δοτρια σου ξερεις ποσα τριχοθυλακια εχει να δωσει ακομα;
Η δοτρια μου απο bisanga θεωρειτε μετρια 4000-4500 μαξ νομιζω .. και ειναι ο λογος που στην πρωτη μου ειπα να παμε συντηριτικα , επισης εχω πολλα μονοτριχα . Και ο Αναστασακης πανω κατω τα ιδια μου ειπε οπως και η HDC .. τον bisanga by the way εξακολουθω να τον θεωρω καλο γιατρο παρα το γεγονος οτι δεν ειμαι φουλ happy απο το αποτελεμσα απο αποψη πυκνωσης στα temples κυριως ...αυτο που μου την εσπασε ειναι το after sales ...( αγωγη , επικοινωνια, πλανο )

Μπλουζα