Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδιά είναι σωστό αυτό που λέτε ότι είναι μύθος για τα πολλά κ σημασία έχει η ημερήσια κατανάλωση αλλά έχει σημασία κ η καθημερινότητα του καθενός .... Αν κάποιος είναι πολύ δραστήριος λόγο επαγγέλματος αλλά κ επιθυμει την έντονη γυμναστική κ καθημερινά με ένα γεύμα την μέρα η δυο κάποια στιγμή δεν βγαίνει κ θα πέσεις κατω .... Πρέπει να τα μοιραζεις για να έχεις ενέργεια και όλη την διάρκεια της ημέρας... Το μυστικό είναι απλό κ λογικό...να μην πεινάς ποτέ...να μην ξεκιλιαζεσαι ποτέ...κ να έχεις μισή ώρα έστω γυμν την ημέρα ....15 λεπτά αερόβιο 15 λεπτά αναερόβιο το ιδανικό για μέγιστη καύση...κ θα γίνεται μοντέλα... Ούτε χαπια ούτε ακραίες δίαιτες ούτε τίποτα...οποίος δοκιμάζει γαλλικές δίαιτες ...8-26 δίαιτα ...πρωτεϊνών μόνο ...κ κ κ κ σίγουρα θα επιστρέψει στα παλιά κιλά κ κάτι παραπάνω αργά η γρήγορα γιατί θα τον γονατίσει η μη σωστή λήψη θερμίδωνΣυμφωνώ για τα πολλά/λίγα γεύματα. Μύθος. Προσωπικά επιλέγω λίγα γιατί είναι ευκολότερο. Το θερμικό ισοζύγιο είναι ο βασικός νόμος αλλά με μια υποσημείωση. Ο μεταβολισμός μας και η κατάσταση του, το “calories out” δηλαδή δεν είναι τόσο απλό να υπολογιστεί και κρύβει παγίδες σε αρκετούς. Για την ινσουλίνη που είναι η βασική ορμόνη σχετιζόμενη με τους γλυκαιμικούς δείκτες και τους υδατάνθρακες δεν αρκεί να είναι μόνο σταθερή αλλά και χαμηλή για να κάψεις λίπος. Βέβαια αυτό είναι μόνο μια άποψη. Η διακύμανση της ινσουλίνης σε έναν υγιή άνθρωπο είναι εντελώς φυσιολογική και δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα πάρει βάρος ειδικά όταν αποφεύγει τις υπερβολές. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει μόνο ένα μονοπάτι.
Επίσης, είναι προφανές ότι δεν μπορείς να κόψεις τους υδατάνθρακες (είναι παντού) αλλά τουλάχιστον μπορείς να αποκλείσεις τους «γρήγορους», αυτούς δηλαδή που ανεβάζουν απότομα την ινσουλίνη. Πρόσθετη ζάχαρη λοιπόν και ψωμοειδή κατά κύριο λόγο (για να είμαστε πρακτικοί). Εγώ προσωπικά δεν λέω όχι στο ψωμί (μαύρο), στην ζάχαρη όμως...μαύρο. Όλοι οι υδατάνθρακες που περιέχουν καλές ποσότητες φυτικών ινών είναι «αργής» αποδέσμευσης και είναι μια χαρά.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της διαλλειματικής είναι ότι ανεξάρτητα του τι τρως, από την 12 έως την 16 ώρα σε αναγκάζει να κάψεις λίπος γιατί πρακτικά έχεις εξαντλήσει τα αποθέματα των υδατανθράκων και η ινσουλίνη σου έχει πιάσει πάτο. Τις επόμενες 8 ώρες μπορείς να φας ότι θες με εξαιρέση στις υπερβολές (ζάχαρη, κλπ) έτσι ώστε να κρατήσεις την καμπύλη της ινσουλίνης σχετικά σταθερή (αν και όπως είπα αυτό δεν υποχρεωτικό ούτε αυτοσκοπός). Αν είσαι ελλειμματικός στις θερμίδες στο τέλος της μέρας θα χάσεις βάρος και μάλιστα λίπος. Απλό και εύκολο.
τρωω και υδατανθρακα,κανονικο φαγητο,τις ποσοτητες παλευω.Βασικά τα νερά σου μείωσε αφού 1γρ υδατάνθρακα κρατάει 4ml νερού. Δεν υπάρχει καμια περίπτωση ποτε κανένας άνθρωπος να χάσει 2 πραγματικα κιλά σε 7 μέρες, αφού κάτι τέτοιο σημαίνει 14000 θερμίδες κάτω από τις θερμίδες συντήρησης. Μόλις φας λίγο υδατάνθρακα αμέσως η ζυγαριά θα ανεβεί.
Βασικά τα νερά σου μείωσε αφού 1γρ υδατάνθρακα κρατάει 4ml νερού. Δεν υπάρχει καμια περίπτωση ποτε κανένας άνθρωπος να χάσει 2 πραγματικα κιλά σε 7 μέρες, αφού κάτι τέτοιο σημαίνει 14000 θερμίδες κάτω από τις θερμίδες συντήρησης. Μόλις φας λίγο υδατάνθρακα αμέσως η ζυγαριά θα ανεβεί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν ρωτας εμενα,εχω βγει απο την κετογονικη διατροφη,κανω μονο ενα γευμα την μερα και αυτο χωρις ψωμι,εχω κομμενη την ζαχαρη,απο θερμιδες πρεπει να ειμαι λιγο κατω απο 1000 την ημερα,οποτε μερα παρα μερα και ανεκτός απο την συχνοουρία λογικά θα έχει αλλάξει και ο αριθμός που πας για το Νο2, σωστά?
Πας καλα ρε kapa τι κανεις ρε φιλε?αν ρωτας εμενα,εχω βγει απο την κετογονικη διατροφη,κανω μονο ενα γευμα την μερα και αυτο χωρις ψωμι,εχω κομμενη την ζαχαρη,απο θερμιδες πρεπει να ειμαι λιγο κατω απο 1000 την ημερα,οποτε μερα παρα μερα και αν
τωρα ειμαι στα 89 και κολλησα εκειΚάτω από 1000 θερμίδες τη μέρα δεν είναι δίαιτα ούτε για γυναίκα 50 κιλών. Φίλε μου σορρυ που στο λέω έτσι ωμά αλλά ποιος σε έχει συμβουλέψει να κανείς αυτό το πράγμα; Καταρχάς ο οργανισμός σου σύντομα θα μπει σε starvation mode και δεν θα χάνεις ούτε γραμμάριο. Ποσα κιλά είσαι;
απο αυριο θα αλαξω πλανο γιατι αυτο που κανω ειναι αρκετα επωδυνο και χωρις αποτελεσμα τωρα,πριν 7 χρονια εποιανε αλλα περασανε αυταΠας καλα ρε kapa τι κανεις ρε φιλε?
εχω σαν πλανο να κανω αρκετα απαχα γευματα μεσα στην μερα,δηλαδη,πρωι κανονικο φαγητο,την υπολοιπη μερα λαχανο σκετο πχ.Φαε αυριο τουλαχιστον 2500 θερμιδες μπας και συνελθει ο μεταβολισμος σου και μετα ξεκινα μια ισορροποιμενη διατροφη καμια 500αρια θερμιδες κατω απο αυτες της συντηρησης.