Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το εφτιαξα σημερα και θα πινω και εγω με τους κουβαδες,ειναι πολυ ποιο νοστιμο απο οσο φαινεται.@kapa καφες σκετος με βουτηρο...εγω πινω με τους κουβαδες!!!
My Bulletproof Coffee Hack
Talk to a Dr. Berg Keto Consultant today and get the help you need on your journey. Call 1-540-299-1556 with your questions about Keto, Intermittent Fasting ...www.youtube.com
το βουτυρο εχει πολυ λιπος και πολλες θερμιδες,πολυ λιγο υδατανθρακα και πολυ λιγο πρωτείνη,τα δυο τελευταια σχεδον μηδεν.Ρε παιδιά αυτό το bulletproof δεν το έπιασα.ποιος ο λόγος που γίνεται κατανάλωση αυτού?τι αντικαθιστά?η τι συμπληρώνει?
βαση λογικης η ινσουλινοαντισταση σε κραταει ορθιο,κανονικα θα επρεπε να ειχε πεσει το ζαχαρο σου σε σημειο λιποθυμιας.Εμενα ενας Γιατρος Ενδοκρινολόγος πέρσι μου ειπε οτι ειμαι Προ- διαβητικός τυπου 2.
Παρεμπιπτόντως σε 6 ώρες τελειώνω νηστεία τριών ημερών.
Εχω την εντύπωση οτι αν ίσχυε αυτό θα έπρεπε να έχω λιποθυμήσει εχθές, σωστά???
μαλλον καταλαβα λαθος,νομιζα ειπες δεν εφαγες τιποτα 3 μερες.Δεν έκανα την νηστεία για τα κιλά μου απαραίτητα.
Βεβαία 3 ημερες δεν θεωρείται ακραίο για έναν μαθημένο οργανισμό, κανω ηδη διαλλειματικη εδω και 2 χρονια.
Σκέψου οτι πολλοί κανουν 5, 7 εως και 30 ημερες νηστεια με νερό...ορισμένοι κάνουν και ξηρά νηστεία!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κατα διαστηματα τα αλαζω γιατι δεν αν δεν εχεις καρβουνα καθε μερα δεν παλευεται σκετη κρεατοφαγια.Καλησπέρα, πολύ ενδιαφέροντα τα posts σας, @kapa, τι ratios έχεις στα macros σου (fat/protein/carb) και πόσο έλλειμμα σε θερμίδες? (Σε σχέση με την θεωρητική maintenance ποσότητά) μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις χάσει παραπάνω (συγνώμη αν το έχεις αναφέρει ήδη και μου διαφεύγει)