κατι τελευταιο που διαπιστωνω με το ποτο και την κετο,ατκινς,zerocarb.
η atkins που ακολουθω εγω απο αυτες ειναι η ποιο υπερ θερμιδικη,μπαινοντας στην atkins εχεις αυξησει κατα πολυ τις θερμιδες ακομα και απο την οτι να ναι σαβουρο τροφη.
τα λαχανικα εχουν 50 θερμιδες στα 100 γραμμαρια και τα κρεατα εχουν 250 θερμιδες στα 100 γραμμαρια.
η μια μου ομελετα μου εχει πανω απο 1200 θερμιδες,100 μλ λαδι το οποιο δεν εξατμιζεται στο μαγειρεμα παει στο στομαχι 800 θερμιδες μονο το λαδι,μαζι με 4 αυγα,2 φετες μπεικον και μια φετα κασερι.
οποιος αμφιβαλει τον προκαλω να δοκιμασει 2 κιλα κρεας και 10 αυγα να ναι ολα τηγανητά,την μερα χωρις υδατανθρακες να δει πως φευγουν τα κιλα με 6 χιλιαδες θερμιδες την μερα,πρωτος εγω ημουν που αμφεβαλα....
ο εχθρος της κετωσης δεν ειναι οι θερμιδες αλλα το ποτο,θα σας πω πως αντιδραει το δικο μου σωμα καθε φορα που πινω.
τις επομενες 3 μερες μετα το ποτο το σωμα μου βαζει συνολικα ενα κιλο,την τεταρτη μερα ξεκιναει να φευγει,(προφανως ξανα μπαινω σε κετωση) και την εκτη μερα ερχομαι στο σημειο που ημουν πριν πιω.
οποτε συνολικα 6 μερες πισω καθε φορα που πινω.
το ρεζουμε ειναι οτι η κετωση δεν εχει να κανει με θεμιδες,και το ξανα λεω οτι πρωτος εγω αμφεβαλα και την ειχα σταματησει στις αρχες απλα επειδη δεν πιστευα.
προσπαθω να το περιορισω οσο μπορω,πλεον το πηγα ανα 10 μερες γιατι ακομα και ανα 5 μερες το σωμα ειναι ενα βημα μπροστα ενα βημα πισω=μηδεν στο αποτελεσμα.
υπαρχει ενα μονο ελληνικο φορουμ που ολοι οι χρηστες ακολουθουν atkins και μαλιστα αρκετοι εχουν κλεισει και 10ετια
Κατηγορίες - Lowcarblife.org
www.lowcarblife.org
επειδη το εχω διαβασει ολο βλεπω οτι το 90% των μελων ειναι γυναικες
το ποιο παραλογο που εχω δει στην κετωση ειναι οτι οσο κρεας και να φας(εννοειται τηγανητο παντα με μπολικο λαδι) το σωμα δεν αποθηκευει γραμμαριο,ακομα και 3 κιλα την μερα να φτασεις που ειναι παρα πολυ δυσκολο.εννοειται με την ελειψη υδατανθρακα.
να μην πω οτι ειναι οτι ποιο παραλογο εχω δει στην ζωη μου.
και εχω και απο την αλλη τον κολλητο μου να μου λεει για θερμιδικα ελειμματα,ο οποιος δεν με πιστευει και ετοιμαζεται για 100η φορά να ξεκινησει παλι θερμιδικη διαιτα,99 φορες δεν εφτασαν για να δει οτι εχει αποτυχει πανω του και ειναι 140 κιλα τα τελευταια 10 χρονια,χωρις να αμφισβητω τις θερμιδες,απλα η κετωση ειναι κατι αλλο.