Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λίπος καίμε όταν δουλευουμαι στο 65-75% των μέγιστων σφυγμών μας.Σχολίασα για τον konelo που ειπε οτι στο περπάτημα καις περισσοτερο απ οτι στην εντονη γυμναστική ....
Σωστο απλα ετσι οπως το ανέφερε τοσο λιτά ερμηνεύεται ευκολα αλλιως ...Λίπος καίμε όταν δουλευουμαι στο 65-75% των μέγιστων σφυγμών μας.
Το μέγιστο των σφυγμών ολων των ανθρώπων είναι 220 μείον την ηλικία του.
Κάποιος γυμνασμενος για να φτάσει το 65-75% πρεπει να τρέξει.
Κάποιος λιγότερο γυμνασμενος ή ευτραφής το 65-75% το φτάνει περπατώντας.
Για τον ακριβή υπολογισμό θα πρεπει :
- να κανουμε τεστ κοπώσεως για να βρούμε τον μεγιστο αριθμο σφυγμών μας
-να τρέχουμε ή να περπατάμε με μετρητή σφυγμών (καρδιοσφυγμόμετρο τύπου polar)
Καθε ένας μας ειναι διαφορετικός.
το κακο ειναι οτι θελει συνδιασμο και των δυο.Kapa αν δεν κάνεις διατροφή όσο και να χτυπιέσαι κιλά δεν χάνεις, κάνω χρονομέτρηση σε μαραθώνιους, είναι πολλοί με παραπανίσια κιλά που τρέχουν χλμ κάθε βδομάδα, να γυμνάζεσαι και να τρως σαν ζώο δεν βοηθάει, να κάνεις διατροφή και άσκηση βοηθάει περισσότερο από το να κάνεις μόνο διατροφή, πλέον έχω αρχίσει και πηγαίνω με τα πόδια στη δουλειά μου με γρήγορο περπάτημα, 2+2 χλμ για να ισορροπήσω τις σπατάλες στο φαγητό γιατί τρέμω στην ιδέα να πάρω τα κιλά πίσω.
Έτσι είναι δυστυχώς, εγώ έκανα στάση περπάτημα 2 μέρες γιατί πρήστηκα στους αστράγαλους, κανονικά και αυτό δεν πρέπει να το κάνω γιατί δεν θέλει κραδασμούς ο αυχένας μου.το κακο ειναι οτι θελει συνδιασμο και των δυο.
εγω πλεον το γυρισα στο τζοκιν γιατι το σχοινακι ειναι πολυ εποδυνο για γονατα και γαμπες αν εισαι αρκετα κιλα,
εχω 4 μερες τα γονατα χαλια
περα απο την πλακα ειναι αδικο αυτο που συμβαινει,οσο κοπο εκανα στα 33 μου να χασω 20 κιλα με τον ιδιο κοπο τωρα χανω 1 κιλο.και δεν υπερβαλω καθολου στα νουμερα....Έτσι είναι δυστυχώς, εγώ έκανα στάση περπάτημα 2 μέρες γιατί πρήστηκα στους αστράγαλους, κανονικά και αυτό δεν πρέπει να το κάνω γιατί δεν θέλει κραδασμούς ο αυχένας μου.
Αλλάζει ο μεταβολισμός όσο μεγαλώνουμε δυστυχώς, πρέπει να προσέχουμε πάντα και δεν είναι εύκολο.
Αν έχεις κάποια συνήθεια με πολύ ζάχαρη κόψε μαχαίρι, πχ ζάχαρη στον καφέ, αναψυκτικά που δεν είναι light.... Σίγουρα θα δεις γρήγορα διάφορα. Άμα κόψεις και κακό υδατάνθρακα μοντέλο εύκολα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δες τον θυρεοειδή σου αν δεν τον έχεις δεί, άμα χάνεις τόσο δύσκολα, είναι δύσκολα.περα απο την πλακα ειναι αδικο αυτο που συμβαινει,οσο κοπο εκανα στα 33 μου να χασω 20 κιλα με τον ιδιο κοπο τωρα χανω 1 κιλο.και δεν υπερβαλω καθολου στα νουμερα....
να πω οτι κανω καμια τρελη καταχρηση οκ...δικαιολογημενα κιλα...
αλλα με 2 γευματα την μερα και κομμενο το ψωμι 3 χρονια τωρα και τα κιλα να φευγουν ανεξελεγκτα πρως τα πανω ειναι πραγματικα αδικο.
ουτε ο κολλητος μου δεν με πιστευει το ποσο τρωω,βλεπει το αποτελεσμα και νομιζει οτι λεω ψεματα η υπερβολες
αυτο ποιο πολυ για μυθος μου μοιαζει,πιστευω οτι ο μεταβολίσμος χαλαει μονο αν εχει ξεφυγει καποια ορμονη,το οποιο γινεται.Kapa καλημέρα.μηπως ρε φίλε όλα αυτά οφείλονται σε αυτό που είπες πριν?επειδή έκανες συνεχόμενα τρελές δίαιτες και μέσα σε 10 μέρες έχανες 20 κιλά κτλ έχεις χαλάσει τον μεταβολισμό σου εντελώς?
Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να χάσεις κιλά και να είναι εύκολος, το θετικό της doukan είναι ότι τρως όσο θες και όποτε θες, δηλ δεν πεινάς, απλά κόβεις μαχαίρι τα απαγορευμένα, μπορείς να την κάνεις να τρέφεσαι σαν πασάς αλλά πρέπει να δίνεις πολλά λεφτά , μπορείς να την κάνεις απλά και οικονομικά εύκολα, ειδικά αν το έχεις με την κουζίνα, άμα θες μπες σε κανένα group στο Facebook που πέφτει πολύ βοήθεια με συνταγές κτλπ.αυτο ποιο πολυ για μυθος μου μοιαζει,πιστευω οτι ο μεταβολίσμος χαλαει μονο αν εχει ξεφυγει καποια ορμονη,το οποιο γινεται.
τα παντα ειναι σχετικα με το αδυνατισμα δηλαδη το ποσα κιλα ειμαστε δεν λεει τιποτα,ειμαστε σε αυτα τα κιλα τρογωντας 5 πιατα φαγητο την μερα?
ειμαστε σε αυτα τα κιλα τρογωντας 2 πιατα την μερα?
γεγονος ειναι οτι το ετησιο φαγητο μου απο τα 33 μου μεχρι τα 40 μου ειναι το μισο σε σχεση με πριν τα 33 μου και τωρα ειμαι 15 κιλα πανω απο τοτε σε ετησιο ποσοστο.
φυσικα εχω 10 παντελονια τα οποια ουτε τα φορεσα τα τελευταια 7 χρονια,δεν μπαινουν.
75 κιλα τοτε 90+ τωρα,το κακο ειναι οτι τα 90 τα κραταω με το στανιο,το σωμα θελει να παει 100.
τα τελευταια 2 χρονια ουτε μεχρι τα 80 κιλα δεν καταφερνω να φτασω,ειναι τεραστια η διαδρομη(6 μηνες).
πεινα σημαινει και αυπνια που σε εμενα φτανει και τις 4 ωρες υπνο το 24ωρο
ειμαι μαγειρας στο επαγγελμα ποιο συγκεκριμενα ειμαι σου σεφ.ειδικά αν το έχεις με την κουζίνα, άμα θες μπες σε κανένα group στο Facebook που πέφτει πολύ βοήθεια με συνταγές κτλπ.
Το σκοινακι συγκεκριμένα είναι η καλύτερη δυνατή άσκηση για την καύση λίπους ....το κακο ειναι οτι θελει συνδιασμο και των δυο.
εγω πλεον το γυρισα στο τζοκιν γιατι το σχοινακι ειναι πολυ εποδυνο για γονατα και γαμπες αν εισαι αρκετα κιλα,
εχω 4 μερες τα γονατα χαλια