οχι αλλα ειναι αποκλεισμενος?Τον έχεις δει να έχει γράψει πουθενά?
οχι αλλα ειναι αποκλεισμενος?Τον έχεις δει να έχει γράψει πουθενά?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οχι αλλα ειναι αποκλεισμενος?
Ρε συ ''τελειωσε'' απο το φορουμ οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσματα της μμ του παιδιου της μμ στον Ερντογαν, ''ξαναγεννηθηκε'' με το ξεκινημα της δικη του παρουσιασης στο φορουμ και ξανα ''τελειωσε'' οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσμα παλι?Ο Stripar έχει τελειώσει με το φόρουμ για άλλους δικούς του λόγους, δεν έχει νόημα να χτυπάς έναν άνθρωπο όταν ξέρεις ότι έχει θέματα. Σέβεσαι την ιστορία του.
Ρε συ τελειωσε απο το φορουμ οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσματα της μμ του παιδιου για τον Ερντογαν, ξαναγεννηθηκε με το ξεκινημα της παρουσιασης του στο φορουμ για την δικη του μμ και ξανα τελειωσε η παρουσια του οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσμα παλι της δικης του?
Δεν μου κολλαει προσωπικα κατι καλα εδω.
δεκτο, αλλα καταλαβαινεις οτι φαινεται καπως στον τριτο αυτη η συμπτωση και ειναι λογικο. Μπορει οντως να ειναι αδικη εν τελη η κριτικη. Δεν γνωριζουμε τι συμβαινει σε καθε ζωη.Πίστεψέ με περνάει λούκι εδώ και καιρό με μεγάλη επιδείνωση τον τελευταίο χρόνο.
νομιζω δεν ειμαστε μικρα παιδια να μην καταλαβαινουμε το προφανες....κατι συνεβη προφανως και δεν ειχε το αναμενομενο αποτελεσμα και δεν ηθελε να το παρουσιασει....ενταξει κ στους καλυτερους γιατρους μπορει να μη πανε καλα τα αποτελεσματα..δεν θα τον καταδικαζαμε κιολας...δεν νομιζω οτι επρεπε να "κρυφτει"...Ρε συ ''τελειωσε'' απο το φορουμ οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσματα της μμ του παιδιου της μμ στον Ερντογαν, ''ξαναγεννηθηκε'' με το ξεκινημα της δικη του παρουσιασης στο φορουμ και ξανα ''τελειωσε'' οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσμα παλι?
Δεν μου κολλαει προσωπικα κατι καλα εδω.
Οι γνώσεις του gomi εμένα μου έλειψαν ... είχε να προσφέρει και είναι κρίμα που αποφάσισε να μη συμμετέχει εξαιτίας της τότε κατάστασης με τα ρολερΜια άλλη εποχή, στην οποία τα πειράματα ήταν ατελείωτα, διαπιστώσαμε βέβαια ότι είναι χαμένος χρόνος στο 95% των περιπτώσεων
γι αυτό και έγινε στροφή προς τις μμ. Αυτό το γράφω ως απάντηση σε μέλη που το αναφέρουν αυτό ως παράπονο. Έχουμε κάνει δεκάδες πειράματα, τρυπούσαμε το κεφάλι με roller, λιώναμε χάπια και τα κάναμε λοσιόν, τι να πρωτοθυμηθώ και μαλλί δεν βλέπαμε.
Και για να μην παρεξηγηθω, θελω να διευκρινησω το εξης:
Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν "ψαρα", με κανεναν "βαλτο", με κανενα "φερεφωνο".
Ισα κι ισα, ως υπερμαχος της αρχαιοελληνικης δημοκρατιας, ειμαι αναφανδον υπερ της ελευθεροστομιας. Δεν εχω καμια ενσταση για τη συμμετοχη τετοιων ατομων στο forum. Οπως δεν εχω καμια ενσταση για τη συμμετοχη των ιδιων των γιατρων στο forum.
Εξαλλου αυτο ειναι για μενα θετικο πεδιο δρασης...μπορω να αντιπαραθετω τις ενστασεις μου, τις αντιθετες αποψεις μου, να κρινω και πολλες φορες να κατακρινω τα κακως κειμενα.
Ο πλουραλισμος ειναι ευλογια...η αντιπαραθεση με επιχειρηματα θεμιτη...ο καθενας μπορει να κρινει/συγκρινει και να καταληγει σε συμπερασματα.
Δηλαδη ενας νοημων ανθρωπος δεν μπορει να διακρινει απο χιλιομετρα μακρια οτι π.χ. ο Γιωργος ειναι ΤΥΡΚΑΛΙΚΟΣ ή ο Δημητρης/ο mic/ο tsek Βεκρικοι;
Φυσικα και το αντιλαμβανεται και φυσικα κρινει αναλογως τις αποψεις που διατυπωνονται εχοντας υποψη του τον οπαδισμο και την μεροληψια που διακρινει τα ατομα αυτα.
Και φυσικα θα ειναι παντοτε απεναντι τους, θα προσπαθει με επιχειρηματα να αντιταχθει στην προπαγανδα που ασκουν.
Ειναι ελευθεροι να λιβανιζουν, αλλά θα εχουν και τον αντιλογο.
Αυτη νομιζω ειναι η σωστη και δημοκρατικη λειτουργια του forum.
Τι εννοεις "επιδεινωση", φιλε CVIAL;Πίστεψέ με περνάει λούκι εδώ και καιρό με μεγάλη επιδείνωση τον τελευταίο χρόνο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι εννοεις "επιδεινωση", φιλε CVIAL;
Ποιος ο λογος να φαει ban? Καμια σχεση με τους λογους που εκρινε ο διαχειριστης στις περιπτωσεις της τετράδας.
Ναι αλλα το θεμα μας εδω ειναι το fishing. Με τον Stripar δε τιθεται τετοιο θεμα. Ισα ισα εμεις του στελναμε.Aναξιοπιστια. Αλλα ομως χωρις να γνωριζω τις λεπτομεριες που γνωριζει ο Cvial.
Αν ο 50423, ο τσεκ, ο μουλτι και o mic είχαν τις γνώσεις του strip θα τους banαραμε?(φιλοσοφική η ερώτηση)Ναι αλλα το θεμα μας εδω ειναι το fishing. Με τον Stripar δε τιθεται τετοιο θεμα. Ισα ισα εμεις του στελναμε.
Αν θυμάσαι @Panos1982 υπηρχε και ο αντίστοιχος Δημήτρης της εποχής ο οποίος είχε ακριβως την ίδια συμπεριφορά και τον ίδιο τροπο λειτουργίας στο φόρουμ και τελικά αποδείχτηκε οτι για καιρό δούλευε στην D@I......