Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....
weznem είπε:
εν ολιγεις αν θυμαμαι καλα εισαι ουρολογος φιλε μ?αυτο μασ βοηθαει ολους εδω σιγουρα...τελικα που καταληγουμε ρε παιδια??????ειναι αναστρεψιμες οι παρενεργειες η που...ες μπλε??να το ξεκινησουμε η οχι το ρημαδι με τρωει αυτη η απορια χρονια τωρα..μην μ πειτε τα κοινα αν μπεις με αυτην τη ψυχολογια......ειμαι γνωστης..την αληθεια την ωμη βλαπτει την υγεια η οχι??????????ορμονες επηρεαζει γαμωτι την τρελα μ να μαστε σιγουροι μπορουμε??τα μινοξιδια σ πρηζει το προσωπο και αντε να χεις και τσιμπιματα στα βυζακια(στηθαχγη) δεν θα σου βγαλει καρκινοπλασιες...εν ολιγεις οπως προειπα διοτι μεχρι τωρα υπευθυνα δεν εχουμε καταληξει καπου σε αυτες τις 42 σελιδες με τις παρενεργεις φινα που ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ??ειλικρινα δηλαδη δεν ξερω τι να κανω το παιρνω η οχι?
θα σου πω μια ιστορια αληθινη.
πριν 4 χρονια οταν ξεκινησα θεραπειες ειχα ξεκινησει με avodart.
στην πρωτη καψουλα που πηρα μεσα σε 3 ωρες ειχε νερωσει το σπερμα,με γαργαλουσε ο προστατης,προφανος ειχε υδη αρχισει να συρικνωνεται και εκανα γυναικομαστια,πρηστικε ο αριστερος αδενας και ετζουζε.
μεσα σε δυο μερες η γυναικομαστια εφυγε και το σπερμα ηρθε στα κανονικα του.
ξεκινησα προσκαρ 1,2mg,μεσα σε 3,5 μηνες με εποιασε πονος στους ορχεις,το εκοψα εναν μηνα,ξεκινησα προσκαρ 0,6,σε δυο βδομαδες με εποιασε παλι πονος στους ορχεις,το εκοψα ξανα,ξεκινησα τοπικη σπιρονολακτονη,περισσοτερο απο 40 φορες με εποιασε τσουξιμο στο στηθος μεχρι να βρω την δοσολογεια στο σωμα μου να μην με ενοχλει.
4 χρονια μετα ξαναδινω ακομα μια ευκαιρια στην φινα με 0,2mg.
αυτην την στιγμη το σπερμα ειναι νερωμενο ξανα,το περιεργο ειναι οτι μου εχει ανεβασει πολυ την λιμπιντο.
αν μου εμφανισει πονο στους ορχεις παλι θα δοσω ακομα μια ευκαιρια με 0,1mg,αν μου ριξει την λιμπιντο την κοβω μαχαιρι.
επισης πονο στους ορχεις ειχα και με τοπικη ντουτα και κρεμα φουνκοραλ,με την διακοπη τους φυγανε
ευτυχως που ειμαστε αναγκασμενοι να χρησιμοποιουμε τα φαρμακα εφ ορου ζωης και δεν ειναι μονιμα τα αποτελεσματα τους γιατι θα ηταν μονιμες και οι παρενεργειες τους και εκει θα ειχαμε προβλημα.
η γνωμη μου ειναι ναι η φινα εχει παρενεργειες στο 50%,αλλα ειναι αναστρεψιμες στο 99,9%.
το καθε σωμα εχει την δοσολογεια του,δεν υπαρχουν κανονες