Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

kos1987

New Member
Απ: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Total testostrone, Free testostrone, SBHG, Estrogen, DHT, LH, FSH, PRL

Εκανες τπτα απο αυτες στις αναλυσεις που εκανες περυσι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

Οχι αυτές, πρέπει να κλείσω ραντεβού σε ενδοκρινολόγο για αυτές νομίζω, ο παθολόγος δεν τις γράφει. Κοίταξα τα βασικά στο αίμα, θυροειδή και προστάτη μόνο και ήταν καλή αρχή μιας και είχα να κάνω γενικές απο το 2001. Τώρα πλέον κάθε χρόνο να βλέπουμε που είμαστε. Εκανα και γενικές ούρων, σπέρματος και υπέρηχους προστάτη νεφρών και όσχεως τέλη 2008 όταν είχα τα συμπτώματα προστατίτιδας αλλα όλα καθαρά δεν βρέθηκε βακτήριο.

kos1987 είπε:
Total testostrone, Free testostrone, SBHG, Estrogen, DHT, LH, FSH, PRL

Εκανες τπτα απο αυτες στις αναλυσεις που εκανες περυσι?

kos1987

New Member

:bravo: που εισαι μια χαρα!!!
Εαν μπορει το ταμειο να τις δικαιολογησει καντο γιατι πρεπει να ειναι ακριβες αυτου του τυπου...

kos1987

New Member

Μιας και εγινε αναφορα για εξετασεις σπερματος, η φιναστεριδη μειωνει σε καποιους (οχι απαραιτητα σε ολους) την ποσοτητα, αλλα και την ποιοτητα των σπερματοζωαριων...

Επισημη περιπτωση 1 31 ετων απο 8.2 million sperm/mL με 70%κινητικοτητα και 7%φυσιολογικη μορφολογια μετα απο διακοπη 3 μηνων πηγε στα
50 million sperm/mL με 70% '' 19% ''
περιπτωση 2 33 ετων απο 15 million sperm/ml με 20%κινητικοτητα και 17% φυσ.μορφολογια μετα απο διακοπη 3 μηνων πηγε
43 million sperm/ml με 42% '' 15% ''
περιπτωση 3 32 ετων απο 970,000 sperm/ml με 30% '' 16% '' ''
10 million sperm/ml με 60% '' 22% ''

και οι 3 αντιμετωπιζαν προβλημα τεκνοποιησης, οι πρωτοι 2 ειχαν μικρου βαθμου κιρσοκηλη και ο 3ος ηταν υπερβαρος.Δλδη εαν εχεις ενα μικρο προβληματακι εκει κατω τοτε η φινα μπορει να το διογκωσει...

Δεν αμφισβητω τα αποτελεσματα, ερωτηση κανω γιατι δεν ξερω σχεδον τιποτα επι του θεματος αυτου.
Τα τεστ αυτα ειναι καρφωμενα η παιζουν οπως ολα τα υπολοιπα? Δηλαδη μπορουσες να δεις ενα μεγαλο +- αναλογα το ποτε εκανες το τεστ αποχη απο σεξ κτλ κτλ ουτως η αλλως?

danceworld_2001

Well-Known Member

Ο τροφέας πάντως τα κατάφερε καλά στην τεκνοποίηση και παίρνει μπαρούτι.

Καλα δεν ειναι παντα σε ολους τα ιδια τα φαρμακα, απλα ελπιζω να κανω λαθος και αυτα που δημοσιευει ο Κωστας1987 να ειναι δικοι του "γνωστοι" η παραδειγματα, και οχι αυτα τα 3 ατομα που διαβασε στο propeciahelp και την "ερευνα" σημαια τους. ::)

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:
Καλα δεν ειναι παντα σε ολους τα ιδια τα φαρμακα, απλα ελπιζω να κανω λαθος και αυτα που δημοσιευει ο Κωστας1987 να ειναι δικοι του "γνωστοι" η παραδειγματα, και οχι αυτα τα 3 ατομα που διαβασε στο propeciahelp και την "ερευνα" σημαια τους. ::)

Εχω καιρο να μπω στο propeciahelp, αφου προσωπικα δεν με απασχολει τετοιου ειδους βοηθεια.Παντως απ'οτι θυμαμαι εγραφαν μερικα καραγκιοζιλικια και την τριχα την εκαναν τριχια.Δεν ξερω παραπανω για αυτο το site.Επειδη τον τελευταιο καιρο ψαχνομαι με ερευνες απο βιβλιοθηκες εμφανιζονται προσφατες ερευνες που αφορουν τη φινα.Τοσο απλα.Αφου ειμαι εδω περα μελος θεωρω φρονημο να τις αναφερω.
Δεν μιλαω για καρφωτες ερευνες που εχουν σκοπο να παρουν λεφτα για αποζημιωση απο τη μερκ ή την καθε μερκ.Αυτοι οι 3 πηγαν για εξετασεις σε νοσοκομειο καπου στη λατινικη Αμερικη γιατι αντιμετωπιζαν προβλημα γονιμοτητας.Οπως λεω και πιο πανω ειχαν τα θεματακια τους αλλα μολις εκοψαν τη φινα βλεπεις που πηγαν. Υπαρχουν και αλλες ερευνες στον Καναδα και την Ιαπωνια.Μεμονωμενα περιστατικα.
Μπορεις να δεις και ενα ακομη περιστατικο (επισυναπτεται) που εχει και καποια γραφικα μεσα...

Υπαρχει τροπος να κατεβασω κλειδωμενα pdf γιατι σχεδον ολες οι νεες ερευνες ειναι κλειδωμενες μονο να τις δω μπορω...
Αυτη που εβαλα τωρα ανοιγει με το word

Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με το θεμα, αλλα οταν αναφερουμε κατι τετοιο, το σωστο αν δε θελουμε τη δημιουργια λαθος εντυποσεων ειναι να βαζουμε την πηγη.
Δηλαδη το επισημη περιπτωση 1,2,3 στο μυαλο μου πηγε οτι δουλευεις ως ιατρος και ειναι ασθενεις σου εμενα προσωπικα οταν το πρωτοδιαβασα.

Το θεμα γενικα δεν ειναι ιδιαιτερα ανυσηχητικο αφου ειναι αναστρεψιμο. Τα ιδια ειχαν φανει και στις αρχικες ερευνες σε πειραματωζωα με τεραστιες δοσεις. Οτι αν η ποιοτητα επηρεαστει (οπως σωστα ειπες αν ηδη εισε χαμηλα και τοτε εχεις προβλημα) τοτε κανεις μια διακοπη 6 εβδομαδες και επανερχεσαι.

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:
Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με το θεμα, αλλα οταν αναφερουμε κατι τετοιο, το σωστο αν δε θελουμε τη δημιουργια λαθος εντυποσεων ειναι να βαζουμε την πηγη.
Δηλαδη το επισημη περιπτωση 1,2,3 στο μυαλο μου πηγε οτι δουλευεις ως ιατρος και ειναι ασθενεις σου εμενα προσωπικα οταν το πρωτοδιαβασα.

Το θεμα γενικα δεν ειναι ιδιαιτερα ανυσηχητικο αφου ειναι αναστρεψιμο. Τα ιδια ειχαν φανει και στις αρχικες ερευνες σε πειραματωζωα με τεραστιες δοσεις. Οτι αν η ποιοτητα επηρεαστει (οπως σωστα ειπες αν ηδη εισε χαμηλα και τοτε εχεις προβλημα) τοτε κανεις μια διακοπη 6 εβδομαδες και επανερχεσαι.
Οπως ειπα εχω προβλημα να δειξω τις ερευνες...Σε μερικες απο αυτες δεν μ'αφηνει καν να επιλεξω προτασεις για να κανω copy paste, γιαυτο και το εγραψα με το πληκτρολογιο.
Εγω γιατρος?απαπαπα καλα εκανα και δεν πηγα...
Αυτο λεω και εγω ευτυχως η δραση της ειναι σιγουρα αναστρεψιμη στους ορχεις...
Τις μεγαλες συγκεντρωσεις γενικα για ολες τις φ.ο τις δοκιμαζουν πρωτιστως για πιθανη τοξικοτητα και μετα για ολα τα υπολοιπα.
Αληθεια μπορεις να βρεις αυτη την ερευνα στα πειραματοζωα?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
Υπαρχει τροπος να κατεβασω κλειδωμενα pdf γιατι σχεδον ολες οι νεες ερευνες ειναι κλειδωμενες μονο να τις δω μπορω...
Αυτη που εβαλα τωρα ανοιγει με το word

@kos1987 αν θες δώσε λινκ των .pdf

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member

Fenimore είπε:
@kos1987 αν θες δώσε λινκ των .pdf

Κατσε ρε μαστορα εγω γιατι να μη μαθω πως γινεται?Στειλε πμ αν θες.Μηπως ειναι λιγο πως να το πω... παραν_μ_ να ανεβαζω τετοιες μελετες.Αμα ειναι να μην ανεβασω και τη συνταγη ru(οχι οτι εχει κανεις τα μεσα να το φτιαξει αλλα που ξερεις?)Καποιο λογο θα εχουν να τις κλειδωνουν.

Παρε μερικες http://www.sciencedirect.com/science?_ob=MiamiImageURL&_cid=271326&_user=604493&_pii=S0015028211000161&_check=y&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_coverDate=2011-05-31&wchp=dGLbVlV-zSkzV&md5=d5d42529069f3ce7704a36182375f149/1-s2.0-S0015028211000161-main.pdf

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=MiamiImageURL&_cid=271326&_user=604493&_pii=S0015028210029250&_check=y&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_coverDate=2011-04-30&wchp=dGLbVlV-zSkzV&md5=8dfe27953c07c7ef6594dd81d0d58a28/1-s2.0-S0015028210029250-main.pdf

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=MiamiImageURL&_cid=271326&_user=604493&_pii=S001502820703169X&_check=y&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_coverDate=2008-09-30&wchp=dGLbVlV-zSkzV&md5=0ebb9cdb038ab850da7018581eea8523/1-s2.0-S001502820703169X-main.pdf

Και μιας εισαι προθυμος αν μπορεις ξεκλειδωσε και αυτες που με ενδιαφερουν

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=MiamiImageURL&_cid=271179&_user=604493&_pii=S0093691X07001720&_check=y&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_coverDate=2007-08-31&wchp=dGLbVlV-zSkzV&md5=37d513e260c1f83d47e71e4b727bde0b/1-s2.0-S0093691X07001720-main.pdf

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=MiamiImageURL&_cid=271110&_user=604493&_pii=S0303720711003108&_check=y&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_coverDate=2011-06-16&wchp=dGLzVlB-zSkzV&md5=22f3d0cae3d7c34e0d69f2ac4cae00f3/1-s2.0-S0303720711003108-main.pdf

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=MiamiImageURL&_cid=271110&_user=604493&_pii=S0303720711004904&_check=y&_origin=search&_zone=rslt_list_item&_coverDate=2011-08-18&wchp=dGLzVlB-zSkzV&md5=745b68e68336933391ba147cad296254/1-s2.0-S0303720711004904-main.pdf

Μηπως φταιει το adobe :chinscratch

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

pffff μάλλον πρέπει να κάνω register στο site για να τα δω....
Είδα και μια επιλογή για "purchase", μήπως σου βγάζει τις έρευνες ως preview και ολόκληρη πρέπει να την αγοράσεις?

kos1987

New Member

οχι φιλε συνδεομαι με ip του πανεπιστημιου και μπορω να τις δω ολοκληρες απλα δεν μπορω να τις βαλω χερι...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kos1987 είπε:
οχι φιλε συνδεομαι με ip του πανεπιστημιου και μπορω να τις δω ολοκληρες απλα δεν μπορω να τις βαλω χερι...

Έκανα register, όπως ανοίγω τα link με βγάζει σε shoping cart σελίδα όπως κάνεις αγορές online. Και η μόνη επιλογή που βλέπω είναι η "Show preview" που έχει από κάτω από το καθένα και μου ανοίγει σε μικρό παραθυράκι μέσα στο site. Δεν μου φορτώνει δηλαδή όλο το pdf μέσα στον browser όπως γίνετε κλασικά.

sito

Active Member

Fenimore είπε:
Έκανα register, όπως ανοίγω τα link με βγάζει σε shoping cart σελίδα όπως κάνεις αγορές online. Και η μόνη επιλογή που βλέπω είναι η "Show preview" που έχει από κάτω από το καθένα και μου ανοίγει σε μικρό παραθυράκι μέσα στο site. Δεν μου φορτώνει δηλαδή όλο το pdf μέσα στον browser όπως γίνετε κλασικά.

θελει να εχεις ip πανεπιστιμιου για να μπορεις να τις δεις, και register να κανεις αν δεν εχεις ip πανεπιστημιου πληρωνεις... :down

kos1987

New Member

Η μερκ λεει στο επισημο χαρτι
PROPECIA® (finasteride), a synthetic 4-azasteroid compound, is a specific inhibitor of steroid Type II
5α-reductase

Ειναι ετσι ομως?και εγω αυτο ηξερα μεχρι που διαβασα αυτο

Human type 3 5a-reductase is expressed in peripheral tissues
at higher levels than types 1 and 2 and its activity is potently
inhibited by finasteride and dutasteride

http://fernandlabrie.com/files/documents/dy/e4/yamanak-2010-human-type-3-5a-reductase.pdf

edyuser1

Active Member

η αργινινη λενε οτι μπορει να βοηθησει στην στυση και στο σπερμα αν ξερει κανενας σιγουρα ας μας πει

Εγω που εχω παρει αργινηνη για κανα 2μηνο εχω να πω οτι αν βοηθαει, βοηθαει στο βαθμο του ψυχολογικου.
Η δραση της ειναι τοσο subtle που δεν ξερεις αν βοηθαει η οχι.

kapa

Μέλος του προσωπικού

δοκιμαστε maca για την libido της φινας,αν και δεν χρησιμοποιω φινα αυτο το διαστημα,κανω τεστ,απο οτι φαινεται αυτην η ουσια κανει πολυ περισσοτερα στην λιμπιντο απο την αργινινη
http://gr.hicow.com/%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%BF/%CE%B2%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF/ginkgo-biloba-1588718.html

http://superfoods.gr/products.php?view=94

http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=85403

Μπλουζα