Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kos1987 είπε:Total testostrone, Free testostrone, SBHG, Estrogen, DHT, LH, FSH, PRL
Εκανες τπτα απο αυτες στις αναλυσεις που εκανες περυσι?
skeptikistis είπε:Καλα δεν ειναι παντα σε ολους τα ιδια τα φαρμακα, απλα ελπιζω να κανω λαθος και αυτα που δημοσιευει ο Κωστας1987 να ειναι δικοι του "γνωστοι" η παραδειγματα, και οχι αυτα τα 3 ατομα που διαβασε στο propeciahelp και την "ερευνα" σημαια τους. :
Οπως ειπα εχω προβλημα να δειξω τις ερευνες...Σε μερικες απο αυτες δεν μ'αφηνει καν να επιλεξω προτασεις για να κανω copy paste, γιαυτο και το εγραψα με το πληκτρολογιο.skeptikistis είπε:Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα με το θεμα, αλλα οταν αναφερουμε κατι τετοιο, το σωστο αν δε θελουμε τη δημιουργια λαθος εντυποσεων ειναι να βαζουμε την πηγη.
Δηλαδη το επισημη περιπτωση 1,2,3 στο μυαλο μου πηγε οτι δουλευεις ως ιατρος και ειναι ασθενεις σου εμενα προσωπικα οταν το πρωτοδιαβασα.
Το θεμα γενικα δεν ειναι ιδιαιτερα ανυσηχητικο αφου ειναι αναστρεψιμο. Τα ιδια ειχαν φανει και στις αρχικες ερευνες σε πειραματωζωα με τεραστιες δοσεις. Οτι αν η ποιοτητα επηρεαστει (οπως σωστα ειπες αν ηδη εισε χαμηλα και τοτε εχεις προβλημα) τοτε κανεις μια διακοπη 6 εβδομαδες και επανερχεσαι.
kos1987 είπε:Υπαρχει τροπος να κατεβασω κλειδωμενα pdf γιατι σχεδον ολες οι νεες ερευνες ειναι κλειδωμενες μονο να τις δω μπορω...
Αυτη που εβαλα τωρα ανοιγει με το word
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Fenimore είπε:@kos1987 αν θες δώσε λινκ των .pdf
kos1987 είπε:οχι φιλε συνδεομαι με ip του πανεπιστημιου και μπορω να τις δω ολοκληρες απλα δεν μπορω να τις βαλω χερι...
Fenimore είπε:Έκανα register, όπως ανοίγω τα link με βγάζει σε shoping cart σελίδα όπως κάνεις αγορές online. Και η μόνη επιλογή που βλέπω είναι η "Show preview" που έχει από κάτω από το καθένα και μου ανοίγει σε μικρό παραθυράκι μέσα στο site. Δεν μου φορτώνει δηλαδή όλο το pdf μέσα στον browser όπως γίνετε κλασικά.