Γνωμη για μεταμοσχευση μαλλιων στη κλινικη του Dr Theochari στη Γλυφαδα

Tetrakis

Member
Καλημέρα παιδιά

Βρίσκομαι στη φάση αναζήτησης γιατρού, αν και δεν πρόκειται να γίνει πολύ άμεσα κάτι πέρα από consultations καθώς έχω πολλές υποχρεώσεις. Μέχρι στιγμής ήμουν μεταξύ Feriduni, Bisanga και Ball από Maitland clinic. Ο Feriduni μου αρέσει αρκετά αλλά έχει τεράστια αναμονή (τον Ιούλιο είχε χρόνο αναμονής για επέμβαση 1 χρόνο και 4 μήνες). Ο Ball επίσης μου αρέσει πολύ, άλλο στυλ βέβαια και αρκετά συντηρητικός αλλά οι δουλειές του είναι τρομερά φυσικές και υπάρχουν κάνα δυό καλα repairs του online. Είναι κάθετος όμως στο ότι δεν κάνει assess την κατάσταση πριν το 9μηνο και έχει τρεις μήνες αναμονή περίπου οπότε η επέμβαση θα μπορούσε να γίνει στην καλύτερη 6 μήνες από τώρα. Τέλος ο Bisanga μάλλον είναι η πιο γρήγορη επιλογή και έχω consultation τον Οκτώβριο μαζί του. Ωστόσο παρόλη την εμπειρία του και τη φήμη του, κάπου κολλάω. Λίγο κάνα δυο online reports για πολύ κακά FUT πριν καμιά 10ετια, λίγο ότι χρησιμοποιεί πάρα πολλά grafts, και τα hairline του είναι πυκνά αλλά για να είμαι ειλικρινής δε μου κάθονται τόσο καλά όσο των άλλων δύο.

Έχει κανείς κάτι να πει επ' αυτού, ή να προτείνει κάποιον άλλο με εμπειρία στα repair; Θέλω top level, δεν θα αντέξω άλλη αποτυχία.

Thanks
Καλημέρα, για Κύπρο δεν το έχεις σκεφτεί; Για Μαρα; Έχει κάποια καλά αποτελέσματα από repair

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

got2000

Member
Καλημέρα, για Κύπρο δεν το έχεις σκεφτεί; Για Μαρα; Έχει κάποια καλά αποτελέσματα από repair
Ναι το έχω σκεφτεί. Είναι legit οι δουλειές του και στο Instagram δεν κρύβεται, έχει φωτογραφίες τύπου φορουμ. Γιατί ακόμα και ο Feriduni στα results χρησιμοποιεί κόλπα (λευκό vs μπλε φόντο, flash). Δεν κρυβει κακά αποτελέσματα, αλλά τα παρουσιάζει ως υπερβολικά τέλεια. Για παράδειγμα ακόμα και ο Laurens Vanthoor που είναι ο "σελεμπριτι" που τον προμοτάρει, αν δει κανείς το insta του το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι στο site του Feriduni, παρόλο που δεν παύει να είναι τέλειο. Η διαφορά στο κόστος βέβαια είναι τρομερή, μιλάμε για υποτετραπλάσιο κόστος. Νομίζω ότι συνεχίζω να προτιμώ τους υπόλοιπους, ειδικά τον Ball.

ch7.panos

Well-Known Member
Καλά με γνωστούς οριακά θα την πάταγα και εγώ. Ήμουν γύρω στα 27 και σε καλύτερη φάση από τα 29 που μπήκα. Έβαζα τα κλάματα στον καθρέφτη ώρες ώρες. Έψαχνα μόνος μου, έψαχνα και με τη φίλη μου γιατρό και κόρη γιατρού… Μου λέει είχα τη κόρη του Βάλβη στη σχολή, τρομερή φοιτήτρια και ο Βάλβης γιατράρα, τον ξέρει ο πατέρας μου που ήταν στο ίδιο νοσοκομείο. Μπαίνω βλέπω αποτελέσματα… κλάμα. Της λέω δεν τον εμπιστεύομαι με την καμία, διάβασα και εδώ 1-2 τραγικά και δεν μπήκα καν στον κόπο να μπω σε consultation…

Noname12

New Member
Καλημέρα παιδιά

Βρίσκομαι στη φάση αναζήτησης γιατρού, αν και δεν πρόκειται να γίνει πολύ άμεσα κάτι πέρα από consultations καθώς έχω πολλές υποχρεώσεις. Μέχρι στιγμής ήμουν μεταξύ Feriduni, Bisanga και Ball από Maitland clinic. Ο Feriduni μου αρέσει αρκετά αλλά έχει τεράστια αναμονή (τον Ιούλιο είχε χρόνο αναμονής για επέμβαση 1 χρόνο και 4 μήνες). Ο Ball επίσης μου αρέσει πολύ, άλλο στυλ βέβαια και αρκετά συντηρητικός αλλά οι δουλειές του είναι τρομερά φυσικές και υπάρχουν κάνα δυό καλα repairs του online. Είναι κάθετος όμως στο ότι δεν κάνει assess την κατάσταση πριν το 9μηνο και έχει τρεις μήνες αναμονή περίπου οπότε η επέμβαση θα μπορούσε να γίνει στην καλύτερη 6 μήνες από τώρα. Τέλος ο Bisanga μάλλον είναι η πιο γρήγορη επιλογή και έχω consultation τον Οκτώβριο μαζί του. Ωστόσο παρόλη την εμπειρία του και τη φήμη του, κάπου κολλάω. Λίγο κάνα δυο online reports για πολύ κακά FUT πριν καμιά 10ετια, λίγο ότι χρησιμοποιεί πάρα πολλά grafts, και τα hairline του είναι πυκνά αλλά για να είμαι ειλικρινής δε μου κάθονται τόσο καλά όσο των άλλων δύο.

Έχει κανείς κάτι να πει επ' αυτού, ή να προτείνει κάποιον άλλο με εμπειρία στα repair; Θέλω top level, δεν θα αντέξω άλλη αποτυχία.

Thanks
Από πιο ακριβές επιλογές αλλά top class (κατά τη γνώμη μου προτιμότεροι και από Feriduni και από Bisanga-του Ball μου φαίνονται μέτρια τα αποτελέσματα) θα πρότεινα κατά σειρά: Pinto, Pekiner, Nader, Reddy.

Έχουν όλοι αναμονές, αλλά αν το κυνηγήσεις πιστεύω θα μπορέσεις να βρεις κάτι. Ειδικά ο Pinto έχει πολύ ωραία repairs.

Σε πιο budget-friendly options θα έλεγα Gur (VIP package), Bekir, Turan. Τσέκαρε και τον Moussa στην Wimpole Clinic.

JimKan1

Well-Known Member
θα πρότεινα κατά σειρά: Pinto, Pekiner, Nader, Reddy.

Έχουν όλοι αναμονές, αλλά αν το κυνηγήσεις πιστεύω θα μπορέσεις να βρεις κάτι. Ειδικά ο Pinto έχει πολύ ωραία repairs.

Που εχεις δει repairs απο αυτους που αναφερεις με αφαιρεση μοσχευματων απο τη hairline?

Chris34

Well-Known Member
Γιατρός ή κλινική που δεν ασχολείται συστηματικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών δεν μπορεί να φτάσει σε επίπεδο να δίνει καλά αποτελέσματα.
Χρειάζονται οι γνώσεις αλλά πρέπει να έχεις και επαφή με το αντικείμενο.
Για Bisanga Ψαξε λίγο στο φόρουμ. Ανέβηκε τελευταία ένα όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα.

got2000

Member
Bisanga η αλήθεια είναι ότι γενικά τα hairlines του δε με ενθουσιάζουν. Επίσης φαίνεται επιθετικός στη διόρθωση, το οποίο με φοβίζει μετά από όσα έχω περάσει. Είμαι σε απίστευτα στρεσογόνα περίοδο και θέλω να ξεμπερδέψω με τον πιο ασφαλή και συντηρητικό τρόπο, κατά προτίμηση χωρίς να ακουμπήσω ξανά τη δότρια ποτέ. Γι' αυτό μου αρέσει o Ball. Έχει προσέγγιση αισθητικής βελτίωσης χωρίς υπερβολές, και με όσα τράβηξα φέτος δε θέλω να ξανασχοληθώ ποτέ με το μαλλί μου, πέρα από ένα τοπικό Regaine. Από αυτή την άποψη φαίνεται safe επιλογή. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω ίσως να μην έκανα μεταμόσχευση ποτέ, και μου περνάει σοβαρά απ' το μυαλό να κάνω απλά donor restocking αλλά σκέφτομαι ότι να φύγουν τόσα λεφτά και ενέργεια και να βρεθώ (αν είμαι τυχερός) εκεί που ήμουν πριν είναι κρίμα.

got2000

Member
7 μήνες
"30 χρόνια εμπειρία" και δεν πήρε το αυτί τους ότι δεν πρέπει να είναι ίσιο το hairline.
Θέση της κλινικής ότι βιάζομαι στο 7μηνο να κρίνω το αποτέλεσμα, και ότι το ότι λόγω του ότι δεν πήγα για PRP στο τρίμηνο φέρω μερίδιο ευθύνης.

Συνημμένα

• IMG_20240927_155108.jpg
    IMG_20240927_155108.jpg
    869.9 KB · Προβολές: 70
  • IMG_20240927_112558.jpg
    IMG_20240927_112558.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 69
  • IMG_20240927_113834.jpg
    IMG_20240927_113834.jpg
    608.3 KB · Προβολές: 70

got2000

Member
Αρκετά πολύτριχα μπροστά αλλά φτιάχνεται.
Επίσης πολύ cobblestoning πίσω απ' το hairline (στο βαθμό συναδέλφος, γυναίκα, στη δουλειά να μου είπε "έχεις κάνει μεταμόσχευση; Είδα τα σημάδια στις ρίζες των τριχών), πολύ αραιό, φορές ο,τι να ναι.

Επίσης το punch που χρησιμοποιεί είναι 0.95-1mm παρότι διαφημίζει στο Instagram ότι χρησιμοποιεί το πιο εξελιγμένο punch.

Φτιάχνεται ναι, αλλά είμαι σε φάση που άλλαξα χώρα, μαθαίνω γλώσσα, δίνω εξετάσεις, ξεκινάω ειδικότητα σε νέο σύστημα/γλώσσα, έχουν σκάσει 50 στραβά στη μετάβαση, χιλιάδες ευρώ σε έξοδα, και ενώ έσκασα στην καινούργια δουλειά στο ugly duckling phase, απορώ πραγματικά πώς θα το ξανακάνω όλο αυτό χωρίς να λένε οι άλλοι καλά τι κάνεις αυτός . Τεράστιο λάθος, προτείνω οποίος κάνει μεταμοσχεύσεις να είναι ΠΟΛΥ σταθερός στη ζωή του.

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται:

Ball 100% κάθετος ότι δεν το αξιολογεί για repair ούτε μέρα πριν τους 9 μήνες.

Pinto το ίδιο αλλά 12 μήνες.

Bisanga θέλει 9 αλλά είναι ευέλικτος, όταν το είδε από το τετραμηνο κιόλας είπε ότι είναι απαράδεκτο και μπορούμε να αρχίσουμε να το φτιάχνουμε.

Feriduni 6-9

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Σπάνια θα ακούσεις στην Ελλάδα ότι φταίει ο γιατρός φίλε μου!Μόνο απο γιατρούς του εξωτερικού έχω ακούσει όπως και στην περίπτωση του @bobby όταν κάτι δεν πήγε καλά να αναγνωρίσουν την αστοχία!Μη στεναχωριέσαι όμως όπως είπε και ο CVIAL φτιάχνεται αρκεί αν επιλέξεις σωστά!Όλα τα άλλα που λες περι χρόνου και χρήματος τα καταλαβαίνω απόλυτα!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης πολύ cobblestoning πίσω απ' το hairline (στο βαθμό συναδέλφος, γυναίκα, στη δουλειά να μου είπε "έχεις κάνει μεταμόσχευση; Είδα τα σημάδια στις ρίζες των τριχών), πολύ αραιό, φορές ο,τι να ναι.

Επίσης το punch που χρησιμοποιεί είναι 0.95-1mm παρότι διαφημίζει στο Instagram ότι χρησιμοποιεί το πιο εξελιγμένο punch.

Φτιάχνεται ναι, αλλά είμαι σε φάση που άλλαξα χώρα, μαθαίνω γλώσσα, δίνω εξετάσεις, ξεκινάω ειδικότητα σε νέο σύστημα/γλώσσα, έχουν σκάσει 50 στραβά στη μετάβαση, χιλιάδες ευρώ σε έξοδα, και ενώ έσκασα στην καινούργια δουλειά στο ugly duckling phase, απορώ πραγματικά πώς θα το ξανακάνω όλο αυτό χωρίς να λένε οι άλλοι καλά τι κάνεις αυτός . Τεράστιο λάθος, προτείνω οποίος κάνει μεταμοσχεύσεις να είναι ΠΟΛΥ σταθερός στη ζωή του.

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται:

Ball 100% κάθετος ότι δεν το αξιολογεί για repair ούτε μέρα πριν τους 9 μήνες.

Pinto το ίδιο αλλά 12 μήνες.

Bisanga θέλει 9 αλλά είναι ευέλικτος, όταν το είδε από το τετραμηνο κιόλας είπε ότι είναι απαράδεκτο και μπορούμε να αρχίσουμε να το φτιάχνουμε.

Feriduni 6-9

Δεν χρειάζεται να κουρέψεις την λήπτρια. Το repair σε έναν καλό γιατρό σε αυτό το κεφάλι είναι πολύ εύκολο.

kollaps

Active Member
Στις φωτογραφίες που έχεις βάλει δεν βλέπω cobblestoning πάντως. Ίσως κάποιος με πιο έμπειρο μάτι μπορεί να το δει. Όπως είπαν και άλλοι δεν είσαι δραματική περίπτωση, ένας καλός γιατρός του εξωτερικού μπορεί να σε φτιάξει και χωρίς κατάχρηση grafts. Πιο μεγάλη σημασία έχει η διαχείριση του υπόλοιπου κεφαλιού. Αν κρατήσεις το μαλλί που έχεις τώρα όλα τα άλλα λύνονται.

Tetrakis

Member
7 μήνες
"30 χρόνια εμπειρία" και δεν πήρε το αυτί τους ότι δεν πρέπει να είναι ίσιο το hairline.
Θέση της κλινικής ότι βιάζομαι στο 7μηνο να κρίνω το αποτέλεσμα, και ότι το ότι λόγω του ότι δεν πήγα για PRP στο τρίμηνο φέρω μερίδιο ευθύνης.
Φίλε δεν είναι τραγικό

got2000

Member
Πρόταση Feriduni:

- Ένα repair session αφαίρεση 300-400 grafts από το hairline, τα οποία θα πάει πιο πίσω ανεβάζοντάς το. 10/graft. Υποστηρίζει ότι κατά την αποθεραπεία ήδη θα φαίνεται φυσικότερο απ' ό,τι είναι το μαλλί μου τώρα.

- 4-6 μήνες μετά, αφαίρεση αν έχουν ξεμείνει κάποιων επίμονων grafts, και τελειοποίηση με αυτά του hairline με micro και macro irregularities. 5€/graft.

Οπότε συνολικά πρόκειται για μια επέμβαση 3200-5000€. Είναι πολύ καθησυχαστικοί και όλα παρουσιάζονται πολύ smooth. Αυτό που με ξενερώνει και με ανησυχεί, είναι ότι λένε ότι δεν χρειάζεται live consultation, και ότι ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει την μέρα της επέμβασης. Εγώ μένω καμά δίωρο από το γραφείο του με το αυτοκίνητο, αλλά και πάλι δεν το ζητουν. Ωστόσο τον εμπιστεύομαι νομίζω στα repair περισσότερο από όλους, δεν ξέρω γιατί μου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα.

JimKan1

Well-Known Member
Πρόταση Feriduni:

- Ένα repair session αφαίρεση 300-400 grafts από το hairline, τα οποία θα πάει πιο πίσω ανεβάζοντάς το. 10/graft. Υποστηρίζει ότι κατά την αποθεραπεία ήδη θα φαίνεται φυσικότερο απ' ό,τι είναι το μαλλί μου τώρα.

- 4-6 μήνες μετά, αφαίρεση αν έχουν ξεμείνει κάποιων επίμονων grafts, και τελειοποίηση με αυτά του hairline με micro και macro irregularities. 5€/graft.

Οπότε συνολικά πρόκειται για μια επέμβαση 3200-5000€. Είναι πολύ καθησυχαστικοί και όλα παρουσιάζονται πολύ smooth. Αυτό που με ξενερώνει και με ανησυχεί, είναι ότι λένε ότι δεν χρειάζεται live consultation, και ότι ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει την μέρα της επέμβασης. Εγώ μένω καμά δίωρο από το γραφείο του με το αυτοκίνητο, αλλά και πάλι δεν το ζητουν. Ωστόσο τον εμπιστεύομαι νομίζω στα repair περισσότερο από όλους, δεν ξέρω γιατί μου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα.

Ο Feriduni ειναι μανουλα στα repair, δεν σου προτεινε αυξηση πυκνοτητας πισω απο το χερλαιν; Στη θεση σου θα επεμενα για live consultation και αν δεν γινεται τοτε σιγουρα online

got2000

Member
Ο Feriduni ειναι μανουλα στα repair, δεν σου προτεινε αυξηση πυκνοτητας πισω απο το χερλαιν; Στη θεση σου θα επεμενα για live consultation και αν δεν γινεται τοτε σιγουρα online
Η πρόταση δεν περιλαμβάνει να ακουμπήσουμε τη δότρια, που είναι και κάτι που μου προσφέρει απεριόριστη ανακούφιση. Έκανα μεταμόσχευση πριν μετακομίσω Γερμανία και επειδή έχουν πάει όλα μαντάρα σκέφτομαι σοβαρά νέα αλλαγή Λονδίνο και το τελευταίο πράγμα που θέλω να σκέφτομαι είναι οι δοτριες και τα ξυρισματα.

Σκοπεύει να το ανεβάσει αρκετά οπότε θα πυκνώσει προφανώς με τα 300-400 grafts που θα αφαιρέσει. Το θέμα είναι ότι έχει τεράστιο wait-list και ελπίζω λόγω λίγων grafts να με χώσει κάπου αλλιώς την πάτησα. Το live consultation επίσης έχει κάνα χρόνο waitlist, για αυτό προφανώς είπαν δεν χρειάζεται.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η πρόταση μου είναι να μην πας στον Feriduni. Δεν θέλω δημόσια να γράψω τους λόγους. Αν θες να παραμείνεις κοντά στην Γερμανία πήγαινε στον Lapanzula.

Μπλουζα