εγώ φίλε adriano πάντα απανταω εμπρηστικά όπως λες ,αλλά όπως είπα απανταω,σε θέματα εμπρηστικά..όταν ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα χωρίς κριτική ,πχ ο hijikos ανήκε θέμα ελληνικές κλινικές = μπακάλικα ,ενώ υπαρχουν παιδιά που έκαναν επέμβαση εδώ,προγραματιζω να κάνω και εγώ εδώ κάποια στιγμή και πιθανόν και άλλοι και έχουμε τέτοια νήματα εδω είναι σαν να σου λέει ρε φίλε πας σε μπακαληδες κτλ.όταν δεν γίνεται κριτική σε ένα τέτοιο νήμα ,εγώ δεν μπορώ ρε μαν να μην απαντήσω..προσωπικά εγώ.και δεν έχει να κάνει με το θέμα Ελλαδα ..και με γιατρούς εξωτερικού θα το έκανα αμέσως.θα υποστηριζα..και πόσοι άλλοι δεν μιλάνε έτσι.?αν νομίζεις ότι αυτό δεν είναι προκλητικό οκ.!εγώ πολύ προσβλητικο το βλέπω όχι για τους γιατρούς.χέστηκα γι αυτούς.για τα παιδιά που έκαναν η θα κάνουν εδώ και για τον εαυτό μου το λέω.το παίρνω σαν να με λέει χαζό που θα κάνω εδώ ρε παιδί μου,γιατί εδώ δεν κάνουν τίποτα,μόνο έξω είναι οι καλοί.άν δεις πόσα μηνυματα τέτοια έχουν γραφτεί,θα δεις εκεί πάντα τις εμπρηστικές μου απαντήσεις και πουθενά αλλού.αυτο το κατοχυρωμένα δικαιώματα για τους gay οκ,έχουν,αλλά έχουν και υποχρεώσεις,που δεν τις αναφέρει ποτέ κανένας..καποιοι εχουν αντιθετη αποψη και οφειλουν να την σεβαστουν..εγω που εχω αντιθετη άποψη δηλαδη ειμαι σκουπιδι οπως ειπε ο sinsemillagr??δηλαδη αυτη η απαντηση δεν ειναι εμπρηστικη??χωρις να τον βρισω καν..ας κάνουν ότι θέλουν δεν με ενδιαφέρει.άλλα όταν συζητάμε για γυναίκες και μαλλιά ας απαντανε αυτοί που τους ενδιαφέρουν οι γυναίκες..gay και gayfriends δεν έχουν νομίζω λόγο σε αυτό.ας ανήξουν νήμα τριχόπτωση και άντρες και τελειωσε.το απαγόρευσε κανείς?εγώ ενοχλουμε να βλέπω αυτό που έγραψε ο nostimos..το να μη το δεχετε κανείς και να με βρίζει τι είναι?δεν έχω δικαιώματα εγώ?όπως και άλλοι?καταλαβες φίλε adriano?sorry για το σεντονι