Άκης
Administrator
Τι θεωρούν πιο σέξι οι γυναίκες στον άντρα;
Ένα παρόμοιο από την Χειρδάρη:
Η Ειρήνη Χειρδάρη εξηγεί τι αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άντρα
Τι θεωρούν πιο σέξι οι γυναίκες στον άντρα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χοντρός, καραφλός, με φόρμες και ναι θα έχετε πέραση. Αυτά τα περί γυμναστηρίου είναι τα πιο χαζά. Χέστηκε η γκόμενα αν πέταξες δικέφαλο
Αχαχαχαχαχαχα
Σιγά μην διαλέξει η άλλη τον καραφλό μπούλη με το πιτόγυρο και τις μπύρες,από τον αθλητικό τύπο άντρα που είναι και alpha male. Άμα ο μπούλης έχει γερό πορτοφόλι, εκεί αλλάζουν τα δεδομένα. Όπως και να έχει, η φαλάκρα είναι το μειονέκτημα (αλλοίωση εξωτερικής εμφάνισης), οπότε για να κρατηθείς στο παιχνίδι χρειάζεται να έχεις ένα καλό σώμα. Αμα γίνεις και χοντρός, εκεί είναι game over.
Συνδέεις το πάχος με την τεμπελιά και την βλακεία. Δεν πάνε μαζί αυτά, ούτε το πορτοφόλι. Είναι τι κυνηγάς και τι πρέπει να κυνηγάς. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορα, δεν έχει νόημα.
Ο Κιμούλης ξέρεις με ποίες και πόσες έχει πάει? για μάθε να μείνεις μαλάκας. πόσες έκοβαν φλέβα και έπεφταν σε κατάθλιψη όταν τις χώριζε? Από Λέχου μέχρι Ρουμελιώτη και the list goes on. Τον έχεις δει τον Κιμούλη? Σαν αυγό είναι. Αλλα...
Εγώ πλέον είμαι NW4 σε 5. ΤΑ πήρα κοντά, κατάλαβα ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα τελικά. Είναι στιγμές που ίσως τα χάσεις λιγάκι και νιώσεις άσχημα αλλα φεύγει μετά από λίγο. Την Φιναστερίδη θα τη δώσω μια ακόμα ευκαιρία μονο και μονο επειδή είμαι εγωιστής και ξεροκέφαλος, αλλιώς ούτε που θα έμπαινα στον κόπο.
Αχαχαχαχαχαχα
Σιγά μην διαλέξει η άλλη τον καραφλό μπούλη με το πιτόγυρο και τις μπύρες,από τον αθλητικό τύπο άντρα που είναι και alpha male. Άμα ο μπούλης έχει γερό πορτοφόλι, εκεί αλλάζουν τα δεδομένα. Όπως και να έχει, η φαλάκρα είναι το μειονέκτημα (αλλοίωση εξωτερικής εμφάνισης), οπότε για να κρατηθείς στο παιχνίδι χρειάζεται να έχεις ένα καλό σώμα. Αμα γίνεις και χοντρός, εκεί είναι game over.
Ο Λαλας ειναι χοντρος, κοντος εχει ΚΑΙ καραφλα. Δεν φαινεται στην εικονα.
Ο Οικονομου με τον οποιο τα ειχε η Δρουζα, ηταν
-πιο ωραιος
-πιο νεος
-ειχε μαλλι δεκαπενταχρονου
-πολυ ψηλος(πιο πολυ δεν παει)
-γυμνασμενος
-ειχε πολυ περισσοτερα λεφτα απο τον Λαλα.
-και ηταν διασημος.
Μην τις ακούς που λένε ότι μετράει η προσωπικότητα. Είναι απλά λόγια παρηγοριάς. Δύναμη, εξουσία, διασημότητα, εμφάνιση είναι τα κλειδιά.
Γιατι λειπουν απο την Δρουζα τα λεφτα για να ψαξει να τα βρει στον...Λαλα...(στον Λαλα ετσι?)?Και ο Λάλας μια χαρά λεφτά έχει. Δεν πάει πίσω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παλιά ήμουν παχύς με μαλλιά. Έριχνα γκομενες εύκολα. Όλοι έλεγαν γιατί να είναι μαζί μου αυτές που είχα. Αδυνατισα, έγινα nw 3 v και πολλές νομίζω με αποφεύγουν λόγω ξυρισμενου κεφαλιού. Δεν ξέρω ρε σεις, νομίζω το μαλλί παίζει σημαντικό ρόλο. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ο Λαλας ειναι χοντρος, κοντος εχει ΚΑΙ καραφλα. Δεν φαινεται στην εικονα.
Ο Οικονομου με τον οποιο τα ειχε η Δρουζα, ηταν
-πιο ωραιος
-πιο νεος
-ειχε μαλλι δεκαπενταχρονου
-πολυ ψηλος(πιο πολυ δεν παει, 2.08cm)
-γυμνασμενος
-ειχε πολυ περισσοτερα λεφτα απο τον Λαλα.
-και ηταν διασημος.