zaxosdogkanos
Active Member
παιδια μετα απο μια ηλικια δεν νομιζω να παιζει ρολο.σε ηλικιες κατω των 25 ομως που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα πιστευω ειναι μεγαλο μειον η καραφλα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν τον λες λιγο αραιωμενο. Μια γραμμουλα μπροστα εχει μεινει μονο.
Δεν ειναι η μια περιπτωση, αλλα ο κανονας που λεει οτι δεν παιζει ρολο το μαλλι.
Σημερα εξω ειδα αρκετα Nw5,6 με πολυ καλυτερες απο την Δρουζα. Μονο εγω τα βλεπω?
Απο εκει που πηγα να παρω τα γλυκα για την επισκεψη(ηταν ενας τυπος με κακη εμφανιση αντικειμενικα και λιγες τριχες στο NW7 και ηταν με την εγγυο ομορφουλα γυναικα του) μεχρι στην βολτα στην πλατεια. Γεματο καραφλες με πιπινακια.
για τραβα κανε καμακι σε κανα ωραιο μωρο,δυνατο,22-28 χρονων με κανα norwood5 και θα σου πει που πας ρε καραφλομπεκατσε??
Πολυ σωστα τα λες, εαν και εβαλες μικρο range. Γενικα απο 18-30 stadar, θα ελεγα και μεχρι 35. Απο εκει και περα ψαχνουνε να ανοιξουνε σπιτι, οποτε δεν τους νοιαζει τοσο η καραφλα, αρκει ο δικος τους να εχει μια σταθερη δουλεια. NW6 target group 20-30.
Ουτε στον εχθρο μου να μην τυχει να εχει τετοια τυχη!
Εννοειται ,αυτο στην ουσια λεμε,συμφωνουμε..ειναι πολυ σκληρο..οσο για το θεμα αν καποια εχει κριτηριο μαλλι κτλ ,στην υγεια της και αντε γεια..αναξια προσοχης απλα.!ομως λεμε αλλο πραγμα,ποια ειναι η γενικη εικονα ..δυστυχως τα καραφλα τρελα αγορια χανουν κατα πολυ εμφανησιακα και οι αποριψεις ειναι παρα πολλες.!κριμα
Εγω προσωπικα και με μη εμφανη αραιωση ( απλα μεγαλο μετωπο) δεν εχω και ευκολα επιτυχιες..Οποτε και καραφλας δεν νομιζω να αλλαξει και κτ ιδιαιτερα..χαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι υψος εχεις φιλε μου εισαι καθολου γυμνασμενος;Καλημέρα μάγκες
Εγώ από τότε που είμαι επισήμως καράφλας (έκοψα τόπικ, ξύρισα το κεφάλι) έχω ελάχιστη επιτυχία στις γυναίκες. Μπορεί πριν να μην ήμουν ο Ρουβάς, αλλά γενικά μπάλα έπαιζα σε αρκετά ταμπλό και ένα βλέμμα στο δρόμο μου το έδιναν. Πλέον έχω απογοητευτεί, να περνάνε 50 γυναίκες (ανεξαρτήτου εμφάνισης) από δίπλα μου, είναι ζήτημα να με κοιτάξουν οι 2-3. Και δε μιλάω για φλερτ, έστω ένα βλέμμα.
Και για να σας δώσω ένα παράδειγμα, σας παραθέτω μία συνομιλία με μία πρώην. Που μέχρι όταν είχα μαλλί (έστω και με το πρεζοτόπικ), είχα επιτυχία. Βρισκόμασταν και περνούσαμε κομπλέ. Είχαμε κόψει για μεγάλο διάστημα να μιλάμε γιατί είχε και αυτή σχέση. Μόλις χώρισε, μιλάγαμε στο ίντερνετ και μου ζήτησε να της στείλω μία φώτο μου. Της έστειλα μία με καπέλο, όχι απαραίτητα για να κρύψω τη ράφλα, αλλά γιατί αυτή είδα εκείνη τη στιγμή, και μου άρεσε κιόλας. Η απάντηση της ήρθε μετά από ώρες, και ήταν απλά ένα thumbs up, και μαντέψτε... δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε..
χαχαχαχαχαχαχαχαMαλακες αν δεν μας πάει η φαλάκρα να ξερεται μας βλέπουν σαν νεφελιμ πάρτε το χαμπάρι.
Τι υψος εχεις φιλε μου εισαι καθολου γυμνασμενος;
BillR
Θα σε απογοητευσω αλλα εισαι στο mood που και μετεωρητης να πεσει στην γη θα φταιει η καραφλα σου.