Καλησπέρα. Διάβασα καμμια 20αριά σελίδες στα βιαστικά και θέλω να σταθώ σε ένα σημείο μόνο γιατί μπλέκει πολύ το πράμα. Επειδή αθλούμαι και γενικά τα συνιστούν ειδικοί/προπονητές κτλ., θέλω καιρό να προσθέσω στη διατροφή μου τα παντζάρια, τα οποία απέφευγα για τον λόγο του ότι δεν μου αρέσουν διόλου (γευστικά). Τέλος πάντων, μην το ζαλίζω, μπαίνω στο «ζουμί»: το χυμό πώς τον φτιάχνετε; Σαφώς και θέλει αποχυμωτή, ωστόσο, πρώτα τα βράζετε ή όχι; Ωμά;
(πόσα παντζάρια χρειάζονται πάνω κάτω για ένα ποτήρι; Ρωτάω να ξέρω τι θ' αγοράσω απ' τη λαϊκή, χαχα, μιας και θα γίνει καθημερινή χρήση)
(η ιδέα μου είναι να τα συνδυάσω με μήλα, καρότα και λεμόνι - σπαράγγια ούτε καν. Ήδη τα παντζάρια είναι άθλος για μένα)
Edit: κάπου διάβασα ότι βάζουμε και τα φύλλα στον αποχυμωτή. Τι ισχύει;