Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Komis είπε:Pano,εγω χρησιμοποιω σαν παστα που λες,πρασσινο αργυλο εδω και 6μερες
Αν θες ψαξε να δεις ποσο δυνατος ειναι και την ικανοτητα που εχει τα αποροφα το σμηγμα απο το δερμα,
Το ολο θεμα με την σοδα το ειχα ψαξει πριν κατι βδομαδες.Βρηκα οτι η σοδα ειναι απο τα λιγα σκευασματα τα
οποια δεν αναγραφουνε πανω τα συστατικα που περιεχει.Αυτο ειναι παρανομο.
Υστερα απο ερευνες που κανανε,βρηκαν οτι η σοδα περιειχε αλουμινιο,μεταλλο πολυ βαρυ για τον οργανισμο.
Αν καποιος θελει να χρησιμοποιησει σοδα καλο ειναι να την παρει απο φαρμακειο.
οφέλη της μαγειρικής σόδας για το δέρμα είναι πολλά διότι είναι αντιοξειδωτική και αντιβακτηριδιακή ενώ περιέχει φυσικές μορφές της βιταμίνης C,
Komis είπε:Μπορεις να παρεις αργυλο σε σκονη και να φτιαχνεις παστα μονος σου καθε φορα πριν τη χρηση.
Εγω χρησιμοποιω κατι φακελακια που εχουν την παστα ετοιμη.
Τα χρησιμοποιει η αδερφη μου για καθαρισμο προσωπου και ειναι απιστευτος ο τροπος δρασης τους.
Αν το βαλεις γυρω απο τη μυτη(σε περιπτωση που εχεις μαυρους πορους σε στιγματα) στα αποροφαει μεσα σε 10λεπτα.Θα του δωσω μια προσπαθεια γιατι ειναι πολυ δυνατο και απαραιτητο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panoslydios είπε:To εψαχνα ΠΑΝΤΑ αυτο το περιεργο πραγμα που
ειναι μωβ και εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΦΕΛΗ στην αναγεννητικη διαδικασια
,επουλωση ,μακροζωια.
Παντα μου εκανε εντυπωση το πως βαφει και δεν φευγει ευκολα
απο το δερμα οπως και απο τα ρουχα.
Παντζαρια,ιωδιο,κοκκινο κρασι,ροδι ολα τους την εχουν αυτη την ουσια.
Ειναι το prima materia των αλχημιστων,και το βρηκα σε αλχημιστικες συζητησεις.
Ειναι μωβ οχι τυχαια.Αλλα το χρωμα αντανακλα μια απο τις ιδιοτητες να περιεχει το prima materia.
Δεν θα το πω,και κακως το βρηκα ψαχνοντας αλχημιστικες συζητησεις
θα επρεπε να το βρω εντελως εντελως μονος μου,ομως και μονο η περιεργεια μου ολους αυτους τους μηνες σχετικα με τη μωβ αυτη ουσια που εμπεριεχει κοκκινο,κιτρινο,ασπρο αν και αρχικα ειναι μαυρο και βρωμικο,με κανει να μην αισθανομαι τοσο ενοχος.
Την απαντηση μου την εδωσε η αλχημεια τελικα.
Το μονο που ξερω οτι μολις ανοιξε ενας τεραστιος δρομος.
Πειτε με τρελο, δν με νοιαζει
panoslydios είπε:To εψαχνα ΠΑΝΤΑ αυτο το περιεργο πραγμα που
ειναι μωβ και εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΦΕΛΗ στην αναγεννητικη διαδικασια
,επουλωση ,μακροζωια.
Παντα μου εκανε εντυπωση το πως βαφει και δεν φευγει ευκολα
απο το δερμα οπως και απο τα ρουχα.
Παντζαρια,ιωδιο,κοκκινο κρασι,ροδι ολα τους την εχουν αυτη την ουσια.
Ειναι το prima materia των αλχημιστων,και το βρηκα σε αλχημιστικες συζητησεις.
Ειναι μωβ οχι τυχαια.Αλλα το χρωμα αντανακλα μια απο τις ιδιοτητες να περιεχει το prima materia.
Δεν θα το πω,και κακως το βρηκα ψαχνοντας αλχημιστικες συζητησεις
θα επρεπε να το βρω εντελως εντελως μονος μου,ομως και μονο η περιεργεια μου ολους αυτους τους μηνες σχετικα με τη μωβ αυτη ουσια που εμπεριεχει κοκκινο,κιτρινο,ασπρο αν και αρχικα ειναι μαυρο και βρωμικο,με κανει να μην αισθανομαι τοσο ενοχος.
Την απαντηση μου την εδωσε η αλχημεια τελικα.
Το μονο που ξερω οτι μολις ανοιξε ενας τεραστιος δρομος.
Πειτε με τρελο, δν με νοιαζει
Turbobox είπε:Σε μια άσχετη συζήτηση που είχα με μια μεγάλη γυναίκα μου είπε πως έβραζε για τον άνδρα της, την μια φύλα καρυδιάς και την άλλη δεντρολίβανο. Με το νερό αυτό λουζόταν και εκτός από του ότι σταμάτησε η τριχόπτωση σκούρυνε και το μαλλί του που έτεινε να γκριζάρει. Το αναφέρω μήπως ενδιαφέρει κάποιον.
panoslydios είπε:Η καρυδια(βασικα τα καρυδια της, black walnuts)
περιεχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσοτητες τανικου οξεος(τανινης).