edyuser1 είπε:
πανο ενδιαφερομαι να αποτοξινωσω τον οργανισμο μου εχω κοψει και το τσιγαρο εδω και 2,5 μηνες και σκεφτομαι να καθαρισω.τι να παρω απο το φαρμακειο?θελω μια βδομαδα τον μηνα να κανω αυτον τον καθαρισμο γινετε ετσι?
Eιναι παρα πολλα. Και δεν εχω φτιαξει ενα ολοκληρωμενο προγραμμα.
Παντως για αρχη ξεκινα(αν δεν το εχεις κανει ηδη) να αφαιρεις
επεξεργασμενα προιοντα σταδιακα.
Μολις βρω ενα χρονο να αφιερωσω θα κανω νηστεια μονο με νερο .
Ή με χυμο πορτοκαλι.Μονο αυτα.
Απλως με το που θα ξεκινησω θα μπω σε ολα τα σχετικα φορουμ
μιας και δεν θα εχω κατι να κανω(θα αποφευγω κοινωνικες επαφες,κτλ).
40μερες νηστεια με χυμο πορτοκαλι θα σε κανει καινουριο!
Πραγματικα. Μολις ο οργανισμος δεν θα εχει πια δηλητηρια να επεξεργαεται στο στομαχι του,θα αρχισει να επουλωνεται.Θα αισθανεσαι επισης και πνευματικοτητα βλεποντας οτι μπορεις να αντεξεις με το χρονο χωρις κοιλιο-δουλεια.
Το θεμα ειναι οτι ειμαι πολυ λεπτος και δεν θα τα καταφερω,και απο την αλλη δεν το προτεινω παρα μονο σε οσους ξερουν πραγματικα.
Οπως ειπα,αν θελει καποιος το ξεκιναει την πρωτη μερα και αρχιζει να ψαχνει τα παντα για αυτο.Και συνεχιζει.
Αν πας στην προηγουμενη σελιδα(ή στις λιγο προηγουμενες) θα δεις
ενα πρωτοκολλο με χυμο απο παντζαρια/σπαραγγια.Καντο ,τα παντζαρια σε χυμο καταστρεφουν τις ελευθερες ριζες,που ειναι καταστροφικες σε μεγαλες συγκεντρωσεις(ειναι προιοντα του υπερβολικου οξειδωτικου στρες).
Να θυμασαι οτι οσο πιο μικρες ειναι οι ινες που κατεβαζεις και τρως(οπως οταν κανεις κατι χυμο,τοσο ευκολοτερα ο οργανσιμος σου τις αφομοιωνει και δεν χρειαζεται να εκκρινει οξεα για να τις σπασει).
Αρα κανε συνηθεια να κανεις χυμους φρουτων και λαχανικων.
Ειναι παρα πολλα ,και δεν τα ξερω ολοκληρωμενα.Θα πηγαινα αργα
και μετα θα εμπαινα σε καθαρισμους,
Και το dry skin brushing με τη βουρτσα απο αγριοχοιρο ,αν το κανεις σε ολο το σωμα ειναι αποτοξινωτικο .Βοηθει τη λεμφικη κυκλοφορια,και θα βγαζει τις τοξινες απο μεσα προς τα εξω πιο ευκολα.
Α επισης μην ξεχνας οτι ο καθενας ειναι διαφορετικος.
πχ ο vag25 εκανε θεραπεια με μηχανημα κβαντικης φυσικης.
Το συγκεκριμενο σου δινει χιλιαδες συχνοτητες το δευτερολεπτο
και μετραει αν οι συχνοτητες γινονται αποδεκτες απο τον οργανισμο
ή αν εκπεμπει ο οργανισμος αμυντικο σημα η τελος αν δεν εκπεμπει κατι που σημαινει οτι εχει παραιτηθει απο το προβλημα.Σε καθε περιπτωση
καταγραφει τα αποτελεσματα.
Σου μιλαει για αλλεργιες και χιλιες αλλες δυο δυσλειτουργιες.
Στο λεω ,γιατι μπορει να ανιχνευσει οτι καποιος εχει αρνητικη βιοαναδραση σε ενα συμπληρωμα που χρησιμοποιειται απο χιλιαδες αλλους χωρις θεμα .Καθε οργανισμος ειναι μοναδικος.
Βεβαια αυτη η τεχνολογια ειναι εκατομμυρια χρονια μπροστα απο εκεινο που θεωρουμε''συγχρονη ιατρικη'' και ελπιζω να εχω την τυχη καποτε να κανω θεραπεια με αυτο.