Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

dk1984

Member
panoslydios εχω διαβασει πωσ καποιοι σταματησαν το iodoral και αρχισαν το kelp λενε οτι απορροφαται σταδιακα ισχυει ? εχεις διαβασει κατιν για το kelp(fysiko iodio) το βγαζει και η solgar σε καψουλες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Eίναι τοξικό σε μεγάλες ποσότητες όπως το βρώμιο, αυτό είπα...
Μη το πιείτε, λουστείτε.

panoslydios

New Member
@Διαχειριστη ...

Παραξαλω διεγραψε αυτο το thread.
Η υγεια ειναι σημαντικο πραγμα.
Θα πειραματιζομαι μονο στον ευατο μου μιας και εχω αυτη την ελευθερια.

Διεγραψε το νημα κατευθειαν.ευχαριστω

panoslydios

New Member
Μακρια απο ατομα σαν εμενα που προτεινουν κατι
επειδη απλα και μονο λειτουργησε για αυτους.Και μολις κατηγορησα τον ευατο μου

Ελπιζω κατι ομως να εμεινε απο αυτο το νημα,και να ηταν τροφη για φαγητο.

πχ ελπιζω να ακταλαβαμε με ολα που παρεθεσαν και τα παιδα...πως ολη η τοξικοτητα
προερχεται απο την παραγωγη,

α)ζιζανιοκτονα
β)συνεχεις απεντομωσεις σε πολυκατοικιες(καποια ενζυμα ανθρωπινα λειτουργουν με ομοιο τροπο
με τον οργανισμο των εντομων,οποτε και τα δικα μας ενζυμα επηρεαζονται.
γ) φυτοφαρμακα.Ακομη και τα βιολογικα κανεις δεν ξερει πως τα ελεγχουμε.
δ) Φθοριο στις οδοντοκρεμες.
ε)φθοριο στους λαμπτηρες
στ)φθοριο στο νερο που πινουμε
ζ) βρισκονται επικινδυνα μεταλλα στα ματια μας οπως καδμιο και μολυβδος
που αν ξεερασουν καποια συγκεντρωση γινονται τοξικα.
η) νερα μολυσμενα απο αεροψεκασμους που βρεθηκαν οτι περιειχαν αλουμινιο και βαριο.
θ) ο αερας στην αθηνα ενας θεος ξερει τι περιεχει
ι)αυξητικες ορμονες σε κρεατα
κ)αυξητικες ορμονες και αντιβιοτικα σε γαλατα
-βρωμιουχα προιοντα παντου.
- Η συνιστωμενη ημερισια ποσοτητα ιωδιου απο FDA ειναι 0.125 mg .παλια οι ανθρωποι εκτιθενταν σε
ποσοτητες οπως 300-900 mg.Οι ιαπωνες με τα μικροτερα ποσοστα καρκινου και το μεγαλυτερο μεσο ορο ηλικιας
παιρνουν 12mg ιωδιου ημερισιως.Bασικα επαιρναν γιατι μετα την καταστροφη στη Φουκουσιμα βρεθηκε ραδιενεργεια στο ιωδιο,
Σε ποντικια με αρκετες ποσοτητες ιωδιου στο αιμα ΔΕΝ μπορουν να προκαλεσουν καρκινο.
-Ο ψευδαργυρος θεωρειται τοξικος? απο ποσοτητες 50mg και πανω στον εγκεφαλο.

Να μου λειπει αυτος ο κοσμος.Τι να τις κανω τις τριχες οταν δεν μπορω να απολαμβανω ενα
βασικο υγιεινιο βιοτικο επιπεδο.?

Και ομως ολα αυτα ελπιζω να αποτελεσουν τη βαση για μια επανασταση,
Μια επανασταση με σημειο αναφορας αυτο που μας ενωνει ολους:η υγεια :)

weznem

Well-Known Member
ελα ρε πανο μην τα παιρνεις,ολοι ενηλικοι ειμαστε εδω περα.. συζηταμε κτλ.. οποιος εχει μυαλο δεν υπαρχει φοβος.. για τιποτα..
δηλαδη αν ελεγα εγω βαλτε πλουτονιο στο κεφαλι με γλυκερινη και το εκαναν ποιος θα εφταιγε? ενηλικες ειμαστε οποιος θελει ψαχνει..ενα ερεθισμα εδωσες εσυ με το ιωδιο και καλα εκανες η γνωμη σου ειναι..

xk

Active Member
somari είπε:
Eνω απο ανθρωπους που ψαχνουν θεραπειες για ΤΗΝ ΔΟΞΑ την εχουμε κανει λαχειο

έξω από τον χορό πολλά λέγονται

δε καταλαβες το ποστ μου...δεν μιλησα για απατεωνες ή ασχετους ή χωρις χαρτια ξερω γω οτι ειναι καλυτεροι....λεω οτι η επιστημονικη κοινοτητα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ απ οτι ειναι τωρα...οχι μονο δεν ειναι μπροστα αλλα εχει δημιουργησει κα ιπροβληματα και μας δουλευει ψιλογαζι για να συντηρειται ολη αυτη η βιομηχανια της ''υγειας'' που βγαζει απιστευτα λεφτα...

το οτι η επιστημη σωζει ζωες κα ιμπορει να σωσει αυριο κα ιτη δικη μου δε παει να πει οτι ολα βαινουν καλως...γιατι αμα διαβασεις ιστορια θα δεις με τι ρυθμους ετρεχαν οι επιστημονες πολυ παλια και με τι ρυθμους τρεχουν απο τοτε που αποφασισαν καποιοι να βγαζουν ΣΙΓΟΥΡΑ λεφτα απο αυτους...μιας κα ιμε τα φαρμακα σε ''δενει'' ο αλλος εφ ορου ζωης...τα βλεπεις τωρα σε λιγο κα ιγια να πας να χεσεις ολο κα ικαποια πατεντα θα φτιαξουν για να πληρωνεις.Και παλια ο Εμπεδοκλης με αυτα που ηξερε θα μπορουσε να ειχε ολο τον πλουτο της γης στα ποδια του αλλα μοιραζε τη γνωση δωρεαν μονο και μονο για να μεινει στην ιστορια σα σπουδαιος....ετσι ηταν το ελληνικο συστημα τοτε και ακομα το μνημονευουν οι ανθρωποι....πληρωνοσουν μονο για την εργασια σου κα ιοι περαιτερω ανακαλυψεις που θα εκανες για το γενικο καλο σου δινανε φημη...αρκουσε μονο διπλα στην ανακαλυψη ή στην πατεντα να μπει το ονομα σου... Αλλα σημερα αμα βρεθει καποιος τετοιος σπουδαιος ανθρωπος ή θα τον λαδωσουν κι αμα δε λαδωθει θα τον αυτοκτονησουν...παμπλουτοι ανθρωποι απο παππου προς παππου εχουν στησει τετοιες ''επιχειρησεις'',πας εσυ να τους φτωχυνεις?Πας να πεις στην Μπαγερ να πουλαει μονο ασπιρινες που λεει ο λογος κα ιθα σ αφησουν?Αυτοι ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις και σκοτωνουν κοσμο(δες επι χιτλερ...οι ιδιοι ειναι στο τιμονι) κι εμεις νομιζουμε οτι ειναι μια εταιρειουλα εκει περα που εχει επιστημονες και ψαχνουν να βρουν φαρμακα για το καλο μας.Γι αυτο μετα η κουβεντα παει στο πολιτευμα...Δημοκρατια μετα την Αθηναϊκη δεν εχει ξαναυπαρξει...ψευτοδημοκρατιες ειναι ολες,μια χουφτα ανθρωποι μας κρατανε απ τ αρχιδια.Εδω δε θα μπορουμε να φυτεψουμε στο κηπο μας ντοματα(ψηφιστηκε στις Ηπα) ωστε να πεθανουμε της πεινας αν δε ''τσιπαριστουμε'' και μας φαινεται ακομα θεωρια συνομωσιας ολα αυτα που λεω για τα φαρμακα...με νερο φαι και χεσιμο κοντευουν να σε ''δεσουν'' κι ακομα να καταλαβεις οτι τοσα χρονια σ εχουν ''δεσει'' με τα φαρμακα.

σε μερικα πραγματα οσο και να μαστε ευγνωμονες πρεπει να εξεταζουμε αν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα...και στο επιστημονικο πεδιο(και οχι μονο) ειμαστε ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ...μη πω οτι ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ 300

Turbobox

New Member
Επανάσταση δε παίζει να γίνει, ούτε αυτό που μας ενώνει στο συγκεκριμένο φόρουμ είναι η υγεία.
Εμένα πάντως με βοήθησες με τα post σου και με έβαλες σε μια διαδικασία να σκεφτώ διαφορετικά μερικά πράγματα. Ιώδιο πάντως θα πάρω στάνταρ :)

panoslydios

New Member
Δεν τα παιρνω weznem ,συζητηση κανω οπως και εσυ.
Αλλα επειδη υπαρχουν τοσο εξατομικευμενες περιπτωσεις
καλο θα ηταν να μην προτεινω κατι σε ολους.
Οπως ειπες ενα ερεθισμα.και ο καθενας κανει την ερευνα του.

weznem

Well-Known Member
panoslydios είπε:
Δεν τα παιρνω weznem ,συζητηση κανω οπως και εσυ.
Αλλα επειδη υπαρχουν τοσο εξατομικευμενες περιπτωσεις
καλο θα ηταν να μην προτεινω κατι σε ολους.
Οπως ειπες ενα ερεθισμα.και ο καθενας κανει την ερευνα του.

παντα το διαφορετικο μαζευει και πολλες καχυποψιες..
εγω θεωρω οτι καλο ειναι να λες οτι σκεφτεσαι βρισκεις κτλ..απο κει και περα..οποιος εχει μυαλο αντιλαμβανετε οτι,οτι τον φοβιζει η τον βαζεισε δευτερες σκεψεις ας οτο ψαξει παραπερα και μονος του,να ρωτησει ενα γιατρο,χιλια δυο μπορει να κανει..οτι λεμε εδω μεσα ειναι συμβουλες και προσωπικες γνωμες..του καθενος..δεναντικαθιστουμε γιατρους κτλ,και δεν τραβαμε κανενα με το ζορι να ακολουθήσει κατι..νομιζω οτι ελαχιστη νουμοσυνη θελει να αντιληφθει καποιος οτι ολα τα φορουμ ετσι λειτουργουν..εκτος και αν υπαρχει καποια εξαιρεση δηλαδη να πω πειτε βενζινη θα βγαλετε μαλλια εκει σιγουρα καποια παιδια θα πουν προσεχετε κτλ...μην ακολουθειτε οτι γραφετε διχως ερευνα(εν ολιγοις τους κανονες του φορουμ θα ξαναπουν)..

Άκης

Administrator
panoslydios είπε:
@Διαχειριστη ...

Διεγραψε το νημα κατευθειαν.ευχαριστω
Αν και πιστεύω ότι το έγραψες επάνω στα νεύρα σου και δεν το εννοούσες, να πω απλά ότι δεν γίνεται γιατί συμμετέχουν/ενδιαφέρονται πολλά μέλη.

panoslydios είπε:
πχ ελπιζω να ακταλαβαμε με ολα που παρεθεσαν και τα παιδα...πως ολη η τοξικοτητα
προερχεται απο την παραγωγη,
α)ζιζανιοκτονα
β)συνεχεις απεντομωσεις σε πολυκατοικιες(καποια ενζυμα ανθρωπινα λειτουργουν με ομοιο τροπο
με τον οργανισμο των εντομων,οποτε και τα δικα μας ενζυμα επηρεαζονται.
γ) φυτοφαρμακα.Ακομη και τα βιολογικα κανεις δεν ξερει πως τα ελεγχουμε.
δ) Φθοριο στις οδοντοκρεμες.
ε)φθοριο στους λαμπτηρες
στ)φθοριο στο νερο που πινουμε
ζ) βρισκονται επικινδυνα μεταλλα στα ματια μας οπως καδμιο και μολυβδος
που αν ξεερασουν καποια συγκεντρωση γινονται τοξικα.
η) νερα μολυσμενα απο αεροψεκασμους που βρεθηκαν οτι περιειχαν αλουμινιο και βαριο.
θ) ο αερας στην αθηνα ενας θεος ξερει τι περιεχει
ι)αυξητικες ορμονες σε κρεατα
κ)αυξητικες ορμονες και αντιβιοτικα σε γαλατα
-βρωμιουχα προιοντα παντου.
- Η συνιστωμενη ημερισια ποσοτητα ιωδιου απο FDA ειναι 0.125 mg .παλια οι ανθρωποι εκτιθενταν σε
ποσοτητες οπως 300-900 mg.Οι ιαπωνες με τα μικροτερα ποσοστα καρκινου και το μεγαλυτερο μεσο ορο ηλικιας
παιρνουν 12mg ιωδιου ημερισιως.Bασικα επαιρναν γιατι μετα την καταστροφη στη Φουκουσιμα βρεθηκε ραδιενεργεια στο ιωδιο,
Σε ποντικια με αρκετες ποσοτητες ιωδιου στο αιμα ΔΕΝ μπορουν να προκαλεσουν καρκινο.
-Ο ψευδαργυρος θεωρειται τοξικος? απο ποσοτητες 50mg και πανω στον εγκεφαλο.
Μπορεί στο θέμα τριχόπτωση να μην συμφωνώ μαζί σου, αλλά όπως είπα και σε προηγούμενες απαντήσεις είμαι μέσα σε παρόμοιες συζητήσεις, αλλά μπορούν να γίνουν σε threads σχετικά με αυτό, δεν μπορούμε να μιλάμε για φουστιές στην διατροφή σε θέμα που λέει ότι τα τοπικά/χάπια δεν κάνουν τίποτα για την τριχόπτωση, αφού καλό είναι να επικεντρωθούμε στην αρχική ιδέα του νήματος.

Ενημερωτικά να πω ότι παράλληλα με αυτό το φορουμ, πριν και μέχρι το 2010, είχα και blog με τέτοια άρθρα και ενημερώσεις σχετικά με την υγεία. Το έκλεισα όμως γιατί δεν είχα χρόνο και φυσικά κράτησα αντίγραφο των άρθρων μου.
Πρόσφατα σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει στο φόρουμ (δηλαδή κατηγορία καθαρά για την υγεία και όχι για τα μαλλιά) και έτσι τα περισσότερα τα μετέφερα στο φόρουμ, αν και πολλά δεν μπόρεσα να τα μεταφέρω, όπως και δεν μετέφερα επίσης και κάποιες χρήσιμες απαντήσεις επάνω στα θέματα από φίλους του blog.
Τα άρθρα μου (δεν είναι όλα δικά μου, όσα αναφέρουν απλώς κάποια πηγή στο τέλος είναι αναδημοσιευμένα από άλλες πηγές, τα οποία και βρήκα χρήσιμο να αναφερθούν, τα υπόλοιπα όμως είναι δικές μου απόψεις) βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό σε αυτήν την ενότητα, άσχετα αν οι ημερομηνίες είναι παλιές, αφού είναι και οι αρχικές.
Σε αυτήν την κατηγορία είστε ελεύθεροι να ανοίξετε τέτοια θέματα με το... τσουβάλι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Panoslydios ποιο συμπλήρωμα ιωδίου προτείνεις να πάρω; το KELP 225mg 250 tabs; ή το Lamberts Iodine 150mcg 500tabs; Ευχαριστώ

panoslydios

New Member
Turbobox είπε:
Panoslydios ποιο συμπλήρωμα ιωδίου προτείνεις να πάρω; το KELP 225mg 250 tabs; ή το Lamberts Iodine 150mcg 500tabs; Ευχαριστώ

Δεν το διαβασες καλα.
Οι ποσοτητες των συμπληρωματων που γραφεις ειναι τραγικα μικρες
ακομη και αν ειναι ακριβως η ημερισια ποσοτητα που προτεινει το FDA.
Με λιγα λογια θα χρειαστεις 100 φορες ! την ημερισια ποσοτητα.
Δηλαδη 12.5 mg ιωδιο.Και παλι για να επανελθεις απο την ελλειψη ιωδιου θα παρει μια δεκαετια με 12.5 mg.
To kelp μπορει να περιεχει διαφορες τοξινες αναλογα με την περιοχη που
το συλλεγουν.
Καλη πηγη ειναι της optimox.Θα το βρεις στο amazon.Ειναι 12.5 mg.
Θα παραγγειλω και εγω γιατι εχω σκοπο να σταματησω την τοπικη χρηση και να παιρνω το συμπληρωμα .
Ως τωρα ,η εμπειρια μου ηταν απο τοπικη χρηση ιωδιου(σε καθημερινη βαση!!,μην το κανεις),που ομως μπαινει μετα απο λιγο κατευθειαν στο αιμα το ιωδιο!
Θα παραγγειλω αυτες τις μερες και μπορεις να περιμενεις για την εμπειρια μ(αν συνεχιστει δηλαδη η καλη εμπειρια απο την τοπικη χρηση) .Απλως τα συμπληρωματα που εβαλες,οι ποσοτητες τους σε ιωδιο ειναι αστειες.
Αυτα τα 12mg ειναι και η ποσοτητα που παιρνουν οι ιαπωνες σε καθημερινη βαση.

http://www.amazon.co.uk/Optimox-Iodoral-12-5-Mg-Tablets/dp/B0013TNNO2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366738848&sr=8-1&keywords=optimox

Turbobox

New Member
Έβαλα τα παραπάνω γιατί αυτά βρήκα να πάρω από Ελλάδα. Δε μου λες, αφού θα παραγγείλεις για σένα δεν παίρνεις και μένα ένα και να βρεθούμε να σου δώσω τα λεφτά; Αν είσαι Αθήνα κι αν σε βολεύει κιόλας.

Komis

Active Member
panoslydios είπε:
Turbobox είπε:

Ως τωρα ,η εμπειρια μου ηταν απο τοπικη χρηση ιωδιου(σε καθημερινη βαση!!,μην το κανεις),που ομως μπαινει μετα απο λιγο κατευθειαν στο αιμα το ιωδιο!

http://www.amazon.co.uk/Optimox-Iodoral-12-5-Mg-Tablets/dp/B0013TNNO2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366738848&sr=8-1&keywords=optimox

Γιατι τον συμβουλευεις να μην κανει καθημερινη χρηση? Υπαρχει λογος?
Εγω παραγγειλα απο ebay λευκο ιωδιο σε σπρει της Dr clark για τοπικη χρηση.

panoslydios

New Member
Komi .το λευκο ιωδιο δεν ειναι τοσο απλο.
Μην το βαζεις καθε μερα στο κεφαλι σου.
Προκαλει αποπτωση στα πανω κυτταρα,με αποτελεσμα να ξεκινα η αναγεννηση απο κατω και τα πανω κυτταρα
να ξεφλουδιζουν σαν νεκρος ιστος.
Θα το δεις αυτο που σου λεω οταν αποκτησεις εμπειρια με την εφαρμογη.Απλως να θυμασαι να μην το παρακανεις.
Δηλαδη αν το παρακανεις,θα βλεπεις αυτο το νεκρο ιστο,και αν συνεχιζεις να το εφαρμοζεις, αυτο το καυκαλο
θα συνεχιζει να διατηρειται και η αναγεννηση θα ξεκινα ολο και πιο κατω.Να θυμασαι με μετρο και να παρατηρεις τι γινεται.

Turbobox

New Member
Ειλικρινά τέτοια συμπεριφορά σαν την δικιά σου δεν την έχω ξαναδεί panoslydios. Συγχαρητήρια

panoslydios

New Member
Δεν ειμαι σε τετοια οικονομικη ανεση ...ειναι 40 λιρες.
Δεν ξερεις να αγοραζεις απο amazon?
Ουτως η αλλως θα σου χρειαστει να μαθεις λογικα.γιατι πολλα απο εκεινα που μπορεις να
χρειαστεις τα εχει το εξωτερικο μονο.

Turbobox

New Member
Ρε αδερφέ δεν είναι αυτό το θέμα, σου είπα και τα λεφτά θα σου τα έδινα και σου είπα αν μπορείς. Τόσο δύσκολο ήταν να μου πεις δε γίνεται; Συνεχώς το κάνεις, σου μιλάμε και δεν απαντάς.

MANKAR

Active Member
εμενα θα μου απαντησει κανεις σε αυτο που ρωταω??στο φαρμακειο της γειτονιας πιο ιωδιο απο αυτα που προτηνεται μπορω να βρω???

Μπλουζα