Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

panoslydios

New Member
Ρε συ ,δε θελω να επηρεαζω ατομα.
Το θεμα ειναι να γνωρισεις τι εχει αναγκη ο οργανισμος σου.
Ξερω πολυ καλα για τον ευατο μου,οτι αυτο που με εμποδιζει να λειτουργησω
ηταν η τοξικοτηατ απο τα βαρια μεταλλα.Και το μαθα κατα λαθος με το ιωδιο.
Μιλαμε για πραγματα τα οποια θεωρουσα φυσιολογικα: νερουλο σπερμα(δεν εχω αγγιξει φινα!),
ειχα συνεχεια θολομουρα στη σκεψη μου,ελεγα συνεχεια απο μεσα ''τι πρεπει να κανω?εκεινο η το αλλο?.
δεν μπορουσα να λειτουργησω σε κρεββατι με κοπελα!!χαχα,εβαζ συνεχεια εμποδια στο μυαλο μου χωις λογο.

Και τελικα φανηκε οτι ολα ηταν μια υπολειτουργια του νευρικου συστηματος και εκεινο που χρειαζομουν ηταν
απλα λιγο ιωδιο για να παρω μπρος.
Να θυμασαι οτι ολα εχουν να κανουν με την κατανομη ηλεκρικων κυματων απο το νευρικο συστημα.
Σε αυτο παιζουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια τα βαρια μεταλλα.

Δεν εχω να σου πω κατι αλλο απο κοντα.Πρεπει να μαθεις τον ευατο σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
MANKAR είπε:
εμενα θα μου απαντησει κανεις σε αυτο που ρωταω??στο φαρμακειο της γειτονιας πιο ιωδιο απο αυτα που προτηνεται μπορω να βρω???

Στο φαρμακείο της γειτονιάς βρήκα αυτά
http://www.tofarmakeiomou.gr/product/lamberts-iodine-150mcg-500tabs-5002.htm?lang=el&path=-555632536

http://www.megapharmacy.gr/portal/products?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=856&category_id=245&keyword=%CE%99%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9F

αλλά λέει δεν κάνουν λόγω μικρής περιεκτικότητας.

weznem

Well-Known Member
Komis είπε:
panoslydios είπε:
Turbobox είπε:
Panoslydios ποιο συμπλήρωμα ιωδίου προτείνεις να πάρω; το KELP 225mg 250 tabs; ή το Lamberts Iodine 150mcg 500tabs; Ευχαριστώ

Ως τωρα ,η εμπειρια μου ηταν απο τοπικη χρηση ιωδιου(σε καθημερινη βαση!!,μην το κανεις),που ομως μπαινει μετα απο λιγο κατευθειαν στο αιμα το ιωδιο!

http://www.amazon.co.uk/Optimox-Iodoral-12-5-Mg-Tablets/dp/B0013TNNO2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366738848&sr=8-1&keywords=optimox

Γιατι τον συμβουλευεις να μην κανει καθημερινη χρηση? Υπαρχει λογος?
Εγω παραγγειλα απο ebay λευκο ιωδιο σε σπρει της Dr clark για τοπικη χρηση.
δωσε και λινκ να το δουμε και εμεις :)

Komis

Active Member
http://www.ebay.com/itm/Decolourised-White-Iodine-Spray-Alopecia-Nails-Dr-Clarks-50ml-/321089916492?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item4ac2734e4c

MANKAR

Active Member
Turbobox είπε:
MANKAR είπε:
εμενα θα μου απαντησει κανεις σε αυτο που ρωταω??στο φαρμακειο της γειτονιας πιο ιωδιο απο αυτα που προτηνεται μπορω να βρω???

Στο φαρμακείο της γειτονιάς βρήκα αυτά
http://www.tofarmakeiomou.gr/product/lamberts-iodine-150mcg-500tabs-5002.htm?lang=el&path=-555632536

http://www.megapharmacy.gr/portal/products?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=856&category_id=245&keyword=%CE%99%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9F

αλλά λέει δεν κάνουν λόγω μικρής περιεκτικότητας.

για πιο λογο δεν κανουν>??δλδ με αυτα δεν λαμβανεις καθολου ιωδιο??

panoslydios

New Member
Παιδια απο οτι καταλαβα η γιαγια μου εχει προβλημα στο αναπνευστικο
και ειναι στο νοσοκομειο.Απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι και πολυ καλα:(
Αυριο γυρναω στην πολη μου. (για την εβδομαδα).
Το θεμα ειναι οτι οταν εβαλα ασπρο ιωδιο σε ενα σπυρακι.Μου εβγαλε μια τεραστια μεταλλικη γευση
απο το αναπνευστικο στο λαρυγγα .Φανταστειτε τι θα εχει η γιαγια απο αυτα τα σκατα που ειναι 86.
Η κακομοιρα εχει παει 28 κιλα και επαιρνε πολλα φαρμακα για την οστεοπορωση για παρα πολλα χρονια.
Το θεμα ειναι το ξερω οτι κανενας δεν θα τη βοηθησει στο νοσοκομειο.
Ουτε καν θα εχουν εξετασει συγκεντρωσεις μεταλλων στο αναπνευστικο.Θα λενε μεγαλη ειναι αυτη.Την εζησε τη ζωη της :(
Αβοηθητοι ειμαστε :(

weznem

Well-Known Member
panoslydios είπε:
Παιδια απο οτι καταλαβα η γιαγια μου εχει προβλημα στο αναπνευστικο
και ειναι στο νοσοκομειο.Απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι και πολυ καλα:(
Αυριο γυρναω στην πολη μου. (για την εβδομαδα).
Το θεμα ειναι οτι οταν εβαλα ασπρο ιωδιο σε ενα σπυρακι.Μου εβγαλε μια τεραστια μεταλλικη γευση
απο το αναπνευστικο στο λαρυγγα .Φανταστειτε τι θα εχει η γιαγια απο αυτα τα σκατα που ειναι 86.
Η κακομοιρα εχει παει 28 κιλα και επαιρνε πολλα φαρμακα για την οστεοπορωση για παρα πολλα χρονια.
Το θεμα ειναι το ξερω οτι κανενας δεν θα τη βοηθησει στο νοσοκομειο.
Ουτε καν θα εχουν εξετασει συγκεντρωσεις μεταλλων στο αναπνευστικο.Θα λενε μεγαλη ειναι αυτη.Την εζησε τη ζωη της :(
Αβοηθητοι ειμαστε :(
ευχομαι περαστικα στην γιαγια σου φιλε πανο..ολανα πανε καλα και γρηγορα... :-/

to lugol iodine ειναι ποσιμο ιωδιο? ειναι διαφορετικο απο τοσπρο ιωδιο?
πανο τα φωτα σο..ψαχνω στο νετ αλλα δεν βρισκω σχετικα πραγματα..με τις αποριες μου ευκολα.
διαβαστε σε τι κανει καλο .. http://www.digas.gr/product_info.php?products_id=1409
και ενα λινκ φτιαχνεις μονος απο βοτανα και δεν ξερω τι αλλο εδω κατι για φτιαξιμο ιωδιου και τετοια λεει εχει και βιντεο.. ισως σε καποιους που τα γουσταρουν αυτα.. http://www.ftiaxno.gr/2011/03/blog-post_15.html

panoslydios

New Member
Το lugol's σε Υγρο εχει καποια ποσοτητα ιωδιου και ιωδιουχου καλιου.
(καλη πηγη ειναι της jcrow,καπως ετσι λεγεται και βρισκεται στο amazon.co.uk)...
Αυτο το βαζουν σε σταγονες στο νερο και το πινουν,η το βαζουν στο δερμα σε κυστες η αλλα προβληματα
(εχω διαβασει και εμπειριες που το βαζουν στους ορχεις για καλυτερη στυση).

Το iodoral ειναι lugol's σε ταμπλετα και φιλικο στο στομαχι.

Το λευκο ιωδιο ειναι σκετο ιωδιουχο καλιο και τοξικο απο το στομα.

Το βαμμα εχει και καποια ποσοτητα οινοπνευματος και ειναι τοξικο απο το στομα.

weznem

Well-Known Member
σε ευχαριστω πανο..να τα βαλω σε μια σειρα στο μυαλο μου να το ψαξω λιγο το θεμα πως θα κινηθω διοτι πιστευω σε αυτο το ιωδιο με τα μεταλλα κτλ..δεν ξερω αν δινει μαλλια αλλα για την υγεια πρεπει να κανει θαυματα,θα το ψαξω περαιτέρω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
weznem είπε:
διαβαστε σε τι κανει καλο .. http://www.digas.gr/product_info.php?products_id=1409
Αν και δεν μου πέφτει λόγος για το τι αγοράζει/χρησιμοποιεί ο καθένας, απλώς κουβέντα να γίνεται και φυσικά αν θέλεις απαντάς. Στο παραπάνω λινκ, το οποίο προϊόν ανήκει στην κατηγορία "Γυναικολογία - Μαιευτική" (!), λέει:
Ισχυρό ιώδιο που χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τον ενεργό θυρεοειδή, την ανεπάρκεια ιωδίου, και για να προστατεύσει το θυρεοειδή αδένα από τα αποτελέσματα της ακτινοβολίας από τις ραδιενεργές μορφές ιωδίου.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά τη χορήγηση ενός ραδιενεργού φαρμάκου που περιέχει ραδιενεργό ιώδιο ή μετά την έκθεση σε ραδιενέργεια (π.χ. μετά από ατύχημα σε πυρηνικό εργοστάσιο.)
Πιστεύεις ότι ανήκεις σε κάποια από την παραπάνω κατηγορία; Πιστεύεις ότι έχεις (ή έχετε) έλλειψη ιωδίου;

Σύμφωνα με αυτό το site, λέει:
Iodine and Healthful Diets
The federal government's 2010 Dietary Guidelines for Americans notes that "nutrients should come primarily from foods. Foods in nutrient-dense, mostly intact forms contain not only the essential vitamins and minerals that are often contained in nutrient supplements, but also dietary fiber and other naturally occurring substances that may have positive health effects. ...Dietary supplements...may be advantageous in specific situations to increase intake of a specific vitamin or mineral.
The Dietary Guidelines for Americans describes a healthy diet as one that:
Emphasizes a variety of fruits, vegetables, whole grains, and fat-free or low-fat milk and milk products.

Milk is an excellent source of iodine. Fruits, vegetables, and bread also provide small quantities of iodine.

Includes lean meats, poultry, fish, beans, eggs, and nuts.
Some fish contain high amounts of iodine. Eggs are also good sources of iodine.
Is low in saturated fats, trans fats, cholesterol, salt (sodium), and added sugars.Stays within your daily calorie needs.

Ενώ περιλαμβάνει και μια λίστα με τρόφιμα που περιέχουν ιώδιο.

Μήπως είναι κάπως too much όλα αυτά τα "extra"; Μοιράζομαι τον ενθουσιασμό σας, ειδικά σε θέματα υγείας (άλλωστε ψάχνομαι και εγώ γενικά), αλλά δεν έπρεπε πρώτα να κοιτάζουμε το "Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου" του Ιπποκράτη και μετά να καταφεύγουμε σε άλλες λύσεις;

Πχ στο πολύ καλό blog ftiaxno.gr, έχει μια λύση για δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα, κάτι που έχει αναφερθεί σε αυτό το νήμα άπειρες φορές. Λέει όμως κάπου για αντίδοτα για δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα και ονομάζει μερικά:
-Ψιμύθιο ανθρακικός μόλυβδος
-Λιθάργυρος (οξείδιο του μολύβδου, PbO)
-Υδράργυρος
-Ασβέστης σανδαράκη και αρσενικό
-Γύψος

Από που μπορεί ένας μέσος άνθρωπος να δηλητηριαστεί από αυτά, ειδικά για χρόνια;

weznem

Well-Known Member
Άκης είπε:
weznem είπε:
Αν και δεν μου πέφτει λόγος για το τι αγοράζει/χρησιμοποιεί ο καθένας, απλώς κουβέντα να γίνεται και φυσικά αν θέλεις απαντάς. Στο παραπάνω λινκ, το οποίο προϊόν ανήκει στην κατηγορία "Γυναικολογία - Μαιευτική" (!), λέει:
Ισχυρό ιώδιο που χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τον ενεργό θυρεοειδή, την ανεπάρκεια ιωδίου, και για να προστατεύσει το θυρεοειδή αδένα από τα αποτελέσματα της ακτινοβολίας από τις ραδιενεργές μορφές ιωδίου.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά τη χορήγηση ενός ραδιενεργού φαρμάκου που περιέχει ραδιενεργό ιώδιο ή μετά την έκθεση σε ραδιενέργεια (π.χ. μετά από ατύχημα σε πυρηνικό εργοστάσιο.)
Πιστεύεις ότι ανήκεις σε κάποια από την παραπάνω κατηγορία; Πιστεύεις ότι έχεις (ή έχετε) έλλειψη ιωδίου;

Σύμφωνα με αυτό το site, λέει:
Iodine and Healthful Diets
The federal government's 2010 Dietary Guidelines for Americans notes that "nutrients should come primarily from foods. Foods in nutrient-dense, mostly intact forms contain not only the essential vitamins and minerals that are often contained in nutrient supplements, but also dietary fiber and other naturally occurring substances that may have positive health effects. ...Dietary supplements...may be advantageous in specific situations to increase intake of a specific vitamin or mineral.
The Dietary Guidelines for Americans describes a healthy diet as one that:
Emphasizes a variety of fruits, vegetables, whole grains, and fat-free or low-fat milk and milk products.

Milk is an excellent source of iodine. Fruits, vegetables, and bread also provide small quantities of iodine.

Includes lean meats, poultry, fish, beans, eggs, and nuts.
Some fish contain high amounts of iodine. Eggs are also good sources of iodine.
Is low in saturated fats, trans fats, cholesterol, salt (sodium), and added sugars.Stays within your daily calorie needs.

Ενώ περιλαμβάνει και μια λίστα με τρόφιμα που περιέχουν ιώδιο.

Μήπως είναι κάπως too much όλα αυτά τα "extra"; Μοιράζομαι τον ενθουσιασμό σας, ειδικά σε θέματα υγείας (άλλωστε ψάχνομαι και εγώ γενικά), αλλά δεν έπρεπε πρώτα να κοιτάζουμε το "Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου" του Ιπποκράτη και μετά να καταφεύγουμε σε άλλες λύσεις;

Πχ στο πολύ καλό blog ftiaxno.gr, έχει μια λύση για δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα, κάτι που έχει αναφερθεί σε αυτό το νήμα άπειρες φορές. Λέει όμως κάπου για αντίδοτα για δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα και ονομάζει μερικά:
-Ψιμύθιο ανθρακικός μόλυβδος
-Λιθάργυρος (οξείδιο του μολύβδου, PbO)
-Υδράργυρος
-Ασβέστης σανδαράκη και αρσενικό
-Γύψος

Από που μπορεί ένας μέσος άνθρωπος να δηλητηριαστεί από αυτά, ειδικά για χρόνια;
φιλε ακη,μην με σεβεσαι τοσο πολυ,με την καλη εννοια..θελω να μιλας κανονικα δεν σε παρεξηγω,μην φοβασαι μην πεις κατι ,οτι θα με πειραξει κτλ.. πες οτι σκεφτεσαι.. :blush: δικιο εχεις,και εχω δει σε τι αναφερεται το ιωδιο..θελω να το ψαξω καλα πριν αποφασισω αν θα κανω κατι η οχι δεν θα το παραγγειλω ετσι,,ενδιαφερον και αυτα που λες στο τελος θα τα δω ολα και θα καταληξω τι ισχυει τελικα.. :blush:

Turbobox

New Member
Τι θυμάστε αυτή την διαφήμιση;

[youtube]sIiwiZfekpg[/youtube]

Φαντάσου στο τέλος να αντί να της λέει ο πατέρας της:
- Στη μάνα σου το πες;
Να τις πει:
- Ιώδιο έβαλες;
:cheesy:

panoslydios

New Member
To ιωδιο στο αλατι ειναι γελοια περιπτωση αφενος γιατι εξατμιζεται το περισσοτερο απο αυτο
αφετερου γιατι το χλωριο ανταγωνιζεται το ιωδιο για τον ιδιο υποδοχεα.

Κριμα που δεν υπαρχουν περισσοτεροι χρηστες να μιλησουν για την εμπειρια τους.

Παντως αυτο το πραγμα,με εβαλε σε σκεψη να ψαξω και αλλα ιχνοστοιχεια που
υπαρχει ενας εκφοβισμος γυρω τους,χωρις να υπαρχει η καταλληλη πληοφορηση γυρω απο αυτα.
Και αυτο το αποδεικνυει αυτο το νημα,καθως κανενας μεχρι ωρας δεν εχει προβαλλει μια
καλη ερευνα η πληροφορια που να δειχνει οτι ειναι επικινδυνο.
Σορρυ,αλλα δεν μπορω να αρκεστω σε αυτα που λενε οι οργανωσεις υγειας.
Θα προτιμησω να ακουσω τον δικο μου οργανισμο ,τη δικη μου υγεια.

Άκης

Administrator
weznem είπε:
φιλε ακη,μην με σεβεσαι τοσο πολυ,με την καλη εννοια..θελω να μιλας κανονικα δεν σε παρεξηγω,μην φοβασαι μην πεις κατι ,οτι θα με πειραξει κτλ.. πες οτι σκεφτεσαι.. :blush: δικιο εχεις,και εχω δει σε τι αναφερεται το ιωδιο..θελω να το ψαξω καλα πριν αποφασισω αν θα κανω κατι η οχι δεν θα το παραγγειλω ετσι,,ενδιαφερον και αυτα που λες στο τελος θα τα δω ολα και θα καταληξω τι ισχυει τελικα.. :blush:
Δεν θα'θελα σε καμία περίπτωση να παρεξηγούσες το ερώτημα μου.
Θα ήθελα πάντως να αναφέρεις τι αποφάσισες και φυσικά τι βρήκες από την όποια αναζήτηση που θα κάνεις, γιατί είναι ένα θέμα που έχει ενδιαφέρων για πολλούς.

Εμένα προσωπικά με βρίσκει εντελώς κάθετο οτιδήποτε έχει να κάνει με όποιο συμπλήρωμα, αφού πιστεύω μια καλή διατροφή παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.
Όσοι έχουν πρόσβαση σε φτηνές εξετάσεις αίματος (πχ από κάποιο ταμείο, όσο υπάρχουν ακόμη αυτά), ας κάνουν μια πχ σύντομα και μια μετά από ένα μήνα καλής διατροφής και θα δουν τρομερή διαφορά στις εξετάσεις.

panoslydios είπε:
Σορρυ,αλλα δεν μπορω να αρκεστω σε αυτα που λενε οι οργανωσεις υγειας. Θα προτιμησω να ακουσω τον δικο μου οργανισμο ,τη δικη μου υγεια.
Θα απαντήσω μόνο και μόνο για να μην αφομοιωθεί και από άλλους αυτήν η αντιληψη. Τον οργανισμό του ναι μεν κάποιος πρέπει να τον "ακούει" αλλά το σίγουρο είναι ότι πρέπει να ακούει και κάποια στοιχεία που έχουν αναδείξει οι όποιες οργανώσεις υγείας.
Αλλιώς θα παίρναμε ότι να'ναι και σε ότι ποσότητες να'ναι. Άλλωστε και την ποσότητα ιωδίου που μιλάτε, δεν αναφέρεστε σε μία μέγιστη ποσότητα που κάποιοι έχουν ορίσει σαν safe; Εκεί να ακούει κανείς, αλλά σε άλλα όχι;
Είναι κάπως κουλή αυτήν η αντίληψη και -ίσως να- θέτει και σε κίνδυνο όσους την ακολουθήσουν.
Για παράδειγμα λες ότι ΔΕΝ ακούς τις οργανώσεις υγείας, αλλά μερικά ποστ παραπάνω έλεγες "πηγαίνετε και διαβάστε το φορουμ immortalhair". Δηλαδή εμπιστεύεσαι "τυφλά" κάποιον πίσω από κάποιο φορουμ και όχι τις όποιες οργανώσεις υγείας;
Δικαίωμα σου και σεβαστό, αλλά ας το σκεφτούν καλύτερα οι όσοι ενδιαφερόμενοι...

panoslydios είπε:
Και αυτο το αποδεικνυει αυτο το νημα,καθως κανενας μεχρι ωρας δεν εχει προβαλλει μιακαλη ερευνα η πληροφορια που να δειχνει οτι ειναι επικινδυνο.
Αν εννοείς το ιώδιο αν είναι επικίνδυνο, μερικά ποστ παραπάνω έγραψα:
Άκης είπε:
Πάντως για την βρογχοκήλη που είπε παραπάνω ο Mankar, μια από τις αιτίες της είναι μεν η η χαμηλή συγκέντρωση ιωδίου, αλλά είναι επίσης και το ίδιο το ιώδιο σε μεγάλες δόσεις [πηγή].
Δεν έχω ψάξει περισσότερο για το ιώδιο, αφού δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι το χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι (άλλωστε οι απαραίτητες εξετάσεις μπορούν να το κρίνουν αυτό και όχι εγώ),
αλλά ας το ψάξετε καλύτερα (ειδικά εσύ panoslydios που ξεκίνησες το νήμα αυτό), προτού αρχίσετε τα πειράματα.

Πιστεύω ότι έχεις πωρωθεί κάπως με την ιδέα αυτήν (και ίσως και να μην έχεις και άδικο) ότι πολλές εταιρίες/γιατροί/επιστήμονες τα παίρνουνε, αλλά μήπως είναι too much όλο αυτό και βλέπουμε παντού εχθρούς στο τέλος;

weznem

Well-Known Member
Άκης είπε:
weznem είπε:
Δεν θα'θελα σε καμία περίπτωση να παρεξηγούσες το ερώτημα μου.
Θα ήθελα πάντως να αναφέρεις τι αποφάσισες και φυσικά τι βρήκες από την όποια αναζήτηση που θα κάνεις, γιατί είναι ένα θέμα που έχει ενδιαφέρων για πολλούς.

ναι ακη,μεινε ησυχος πριν κανω οτιδηποτε και οτι βρω στο ψαξιμο θα το ποσταρω εδω να το συζητησουμε.., ουτως η αλλως εγω πριν κανω κατι ενημερωνν τα παιδια στο φορουμ παντα..οποτε πριν ξεκινησω κατι θα το ξερετε σιγουρα και απο την υπογραφη μου αλλα και απο τα ποστ :blush:

Turbobox

New Member
Panoslydios δεν μου τις στέλνουν αυτές http://www.amazon.co.uk/Optimox-Iodoral-12-5-Mg-Tablets/dp/B0013TNNO2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366738848&sr=8-1&keywords=optimox είναι από Αμερική.

Μετά έχει αυτές που στέλνουν http://www.amazon.co.uk/Lamberts-Iodine-150mcg-thyroid-metabolism/dp/B005RUK6VQ/ref=sr_1_8?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1367073757&sr=1-8&keywords=Iodoral αλλά είναι σε μικρή συγκέντρωση.

Δεν θα κάνουν τίποτα αυτές λες; Αφού η ημερήσια πρόσληψη είναι στα 150 mcg (ξέρω εσύ λες ότι είναι πολύ λίγο) αν παίρνω 3 την ημέρα δεν θα γίνεται καθόλου δουλειά;

baldy

Member
panoslydios είπε:
Σορρυ,αλλα δεν μπορω να αρκεστω σε αυτα που λενε οι οργανωσεις υγειας.
Θα προτιμησω να ακουσω τον δικο μου οργανισμο ,τη δικη μου υγεια.

ενταξει εαν χρειαστεις καμια φορα χειρουργειο πες τους ,εγω δεν μπορω να αρκεστω στις οργανωσεις υγειας ,θα προτιμησω να ακουσω τον δικο μου οργανισμο την δικη μου υγεια και θα παω σε ινδους guru που εχουν μελετησει την δυναμη του μυαλου και την επιδραση της εσωτερικης ενεργειας στην εξωτερικη υγεια,θα αφουκραστω το εσωτερικο μου φως και αυτο θα με οδηγησει στην λυση.Και αν δεν πιασει αυτο θα παω να βρω γυφτισες που ξερουν απο αυτα.Ασε που ενα μηλο την ημερα τον γιατρο τον κανει περα,αυτο που το πας,κατι ξερει ο λαος.Οχι θα πιαστω εγω κοροιδο απο τα συμφεροντα τον φαρμακοποιων και ολλων αυτων που θελουν να κοιμιζουν το λαο,αμ δε!

orestis

Member
Turbobox είπε:
Panoslydios δεν μου τις στέλνουν αυτές http://www.amazon.co.uk/Optimox-Iodoral-12-5-Mg-Tablets/dp/B0013TNNO2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1366738848&sr=8-1&keywords=optimox είναι από Αμερική.

Μετά έχει αυτές που στέλνουν http://www.amazon.co.uk/Lamberts-Iodine-150mcg-thyroid-metabolism/dp/B005RUK6VQ/ref=sr_1_8?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1367073757&sr=1-8&keywords=Iodoral αλλά είναι σε μικρή συγκέντρωση.

Δεν θα κάνουν τίποτα αυτές λες; Αφού η ημερήσια πρόσληψη είναι στα 150 mcg (ξέρω εσύ λες ότι είναι πολύ λίγο) αν παίρνω 3 την ημέρα δεν θα γίνεται καθόλου δουλειά;

Ρε συ, αφου και οι δυο ειναι στο αγγλικο site, γιατι δεν τις στελνουν?
Αν δεν τις εστελναν δεν θα τις ειχαν. Το αμαρικανικο amazon ειναι με καταλληξη com
Το αμερικανικο ειναι εδω http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Optimox%20Iodoral%2012.5%20Mg

Μπλουζα