Διασημοι/Celebrities

Dynamics

Active Member
Ενας αλλο που γνωμη μου ειναι οτι εχει κανει μεταμοσχευση και σιγουρα φοραει dermmatch ειναι ο αρσενιου...δειτε εδω και συγκρινετε με αλλες φορες που τον εχετε δει μεπιο αραιη hairline...
μιας και παλιοτερα μια γκομενα μ ειχε πει οτι μοιαζω με τον αρσενιου :p νομιζω οτι εκτος απο τοπικ δεν εχει κανει κατι ακομα!ειναι σιγουρα με βερτεξ και θυμαμαι στις ειδησεις που ειχε μιλησει οταν του εκλεψαν το σπιτι δεν ειχε βαλει τπτ κ εκανε μπαμ οτι εχει θεμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
ρε μαγκες ο jese που πηρε η παρι δεν σας φαινεται σαν να εχει κανει μεταμοσχευση ?
εχει ενα θεματακι παντως .
https://www.nigeriannation.com/nigerian-daily-news/psg-tie-up-deal-for-real-madrids-jese.aspx

Κλασικό θέμα στους κροτάφους, φαινόνταν από πιο παλιά. Βέβαια γιατί έχει ξυρίσει έναν περιφεριακό στο κεφάλι του δεν μπορώ να καταλάβω.

ναι εφαγε πακετο , ενας παραπανω λογος τωρα να τον κοιτανε στο κεφαλι ,που προφανως οταν εχεις αραιωσση δεν θες να πεφτει συνεχεια το ματι του αλλου στο κεφαλι σου .

Serifis

Active Member
Ένα έχω να πω: Πως γίνεται τόσες μεταμοσχεύσεις διασήμων τελικά να μην είναι καλές και να έχουμε λίγα εξαιρετικά παραδείγματα(πχ Conte). Επίσης όλο το Hollywood την βγάζει με περούκες. Ανησυχώ για εμάς τους κοινούς θνητούς...

dimitris50423

Well-Known Member
Ένα έχω να πω: Πως γίνεται τόσες μεταμοσχεύσεις διασήμων τελικά να μην είναι καλές και να έχουμε λίγα εξαιρετικά παραδείγματα(πχ Conte). Επίσης όλο το Hollywood την βγάζει με περούκες. Ανησυχώ για εμάς τους κοινούς θνητούς...

serifis το hollywood δεν νομιζω να βολευεται με νορμαλ πυκνοτητες. το μαλλι το θελουν βουρτσα ετσι το προσθετο εξυπηρετει πιο πολυ την εικονα που θελουν να εχουν.

Brigante

New Member
serifis το hollywood δεν νομιζω να βολευεται με νορμαλ πυκνοτητες. το μαλλι το θελουν βουρτσα ετσι το προσθετο εξυπηρετει πιο πολυ την εικονα που θελουν να εχουν.

Καλησπερα, μηπως γνωριζει κανεις αν στην Αθηνα υπαρχουν αξιοπιστα κεντρα που βαζουν toupe οπως στο βιντεο παρακατω;

Νομιζω τα αποτελεσματα παραειναι εντυπωσιακα!

Dynamics

Active Member
Καλησπερα, μηπως γνωριζει κανεις αν στην Αθηνα υπαρχουν αξιοπιστα κεντρα που βαζουν toupe οπως στο βιντεο παρακατω;

αλλος ανθρωπος...αλλα νομιζω οτι εχουμε ξανα κανει την συζ οτι θες αρκετα λεφτα

Serifis

Active Member

Με πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας το βίντεο. Μάλλον και αυτόν όταν θα πηγαίνει για αλλαγή.

billaros

Active Member
αυτος εχει πετυχει πολυ καλη πυκνοτητα.η ειναι φουλ στο τοπικ?

Συνημμένα

• pounentis.jpg
    pounentis.jpg
    127.3 KB · Προβολές: 376

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
κιαυτος εχει πετυχει πυκνοτητα μοκετα..αλλα η hairline φαινεται σαν αληθινη μοκετα..

Συνημμένα

• mou-aresei-stixoi-antypas.jpg
    mou-aresei-stixoi-antypas.jpg
    53.6 KB · Προβολές: 388

Brigante

New Member
αλλος ανθρωπος...αλλα νομιζω οτι εχουμε ξανα κανει την συζ οτι θες αρκετα λεφτα
Εχω παρει και εχω ρωτησει σε 2 στην Αθηνα και 1 στην Λαρισα. Η τιμη κυμαινεται απο 400 εως 500 Ευρω για διαρκεια ζωης 10-12 μηνες. Δηλαδη γυρω στα 45 Ευρω τον μηνα. Εμενα που με τρωει το μαραζι εδω και 4-5 χρονια δεν θεωρω οτι ειναι τοσο εξωφρενικο ποσο για κατι που θα ΑΛΛΑΞΕΙ κυριολεκτικα την ζωη μου. Και μαλλι οταν ειχα, 25-30 τα εδινα στον μπαρμπερη καθε μηνα και αν βαλεις και τα προιοντα περιποιησης αγγιζαμε το 50αρι. Η μονη μου απορια ειναι αν γνωριζεις καποιος την πιο αξιοπιστη εταιρια στην Αθηνα. Πιστευα οτι εδω θα ξερατε ρε παιδια....Δλδ αν δεν ξερετε και δω δεν υπαρχει ελπιδα να μαθω καπου αλλου!

aeratos28

Just aeratos
ρε φίλε περούκα??εγώ το θεωρώ τραγικό.καλύτερα αυτά τα λεφτά να τα δίνεις σε ένα δάνειο ας πούμε και να πας να κάνεις μία μεταμόσχευση..αν γίνεται κιόλας,ανάλογα με το πρόβλημα.δεν θα μπορούσα με περούκα.γνώμη μου βέβαια .

aeratos28

Just aeratos
billaros και οι δύο ειναι με FULL τοπικ..πιο full πεθαίνεις που λένε.τον πουνεντη αν κάνεις λίγο στο google θα δεις και φωτο του πολύ πρόσφατες που ποτέ δείχνει τεζα απο μαλλι και ποτε τεζα αραιομενος ..ο αντυπας είναι πιο χάλια ομως

Brigante

New Member
ρε φίλε περούκα??εγώ το θεωρώ τραγικό.καλύτερα αυτά τα λεφτά να τα δίνεις σε ένα δάνειο ας πούμε και να πας να κάνεις μία μεταμόσχευση..αν γίνεται κιόλας,ανάλογα με το πρόβλημα.δεν θα μπορούσα με περούκα.γνώμη μου βέβαια .

Ο Sean Connery φοραει ποστις (αλλο πραγμα η περουκα, να ειμαστε ακριβεις) απο τα 21 και ψηφιστηκε κατα την διαρκεια της καριερας του 2 φορες sexiest man alive, εγινε James Bond, εβγαλε κατι εκατομμυρια και ζει πανευτυχης. Αν δεν εβγαζε τα ποστις στα γεραματα και δεν το ομολογουσε δεν θα το μαθαινε κανεις ποτε. Sylvester Stalone απο τα 36. Al Pacino απο τα 38. Ben Affleck απο τα 31. Matthew McConaughey απο τα 29. Θα μπορουσα να λεω ονοματα μεχρι αυριο. Ξερω και εδω δικους μας.

Λοιπον παιδια, εγω μπηκα σε ενα φορουμ να μαθω αν ξερει κανεις καμια σοβαρη εταιρεια στην Αθηνα και το μονο που ακουω ειναι κλαψα, μουρμουρα και τα κοινοτυπα νιαουρισματα του Νεο-Γραικυλισμου (συγγνωμη κιολας) που διακατεχει αυτους τους πολιτες της χωρας εδω και δεκαετιες και δεν παμε ΠΟΥΘΕΝΑ ετσι σε κανενα τομεα. Αν ξερει κανεις ας με βοηθησει αν οχι κρατηστε την γνωμη για τον εαυτο σας και κλαψτε μπροστα στον καθρεφτη του σπιτιου σας μεχρι τα βαθια γεραματα και χαστε την ζωη σας. Ειμαι 34 και υποφερω απο σοβαρη αραιωση απο τα 29. Δεν θελω να ειμαι καραφλας για μια ζωη. Εκανα μεταμοσχευση σε ΦΟΒΕΡΗ (και καλα) κλινικη στην Αγγλια και ηταν μια αποτυχια. Η μεταμοσχευση ειναι μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ... απλα πραγματα. Το ποστις/τουπε στο βιντεο ειναι οτι πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ εχω βρει μετα απο 4 χρονια τρομερης ερευνας σε βαθος. Αν ξερει καποιος εταιρειες στην Αθηνα, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ στειλτε μου ενα μνμ κατι!

ΗΜΑΡΤΟΝ!

zaxosdogkanos

Active Member
επειδη εσυ εκανες μια αποτυχημενη μμ και βρηκες την λυση μετα απο 4 χρονια τρομερης ερευνας στο τουπε.οκ δεκτον,απλα μην λες στους αλλους να καθονται να κλαινε επειδη διαφωνουν μαζι σου.

Brigante

New Member
επειδη εσυ εκανες μια αποτυχημενη μμ και βρηκες την λυση μετα απο 4 χρονια τρομερης ερευνας στο τουπε.οκ δεκτον,απλα μην λες στους αλλους να καθονται να κλαινε επειδη διαφωνουν μαζι σου.

Εχει κανεις διαθεση να βοηθησει ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ή μονο ηθικα διδαγματα και γνωμες προσφερετε στο φορουμ ρε μαγκες; Πειτε μου να ξερω αν ειναι. Νομιζα οτι επροκειτο για σοβαρο φορουμ επι του θεματος. Πραγματικα λυπαμαι για τους κατοικους αυτης της χωρας!

zaxosdogkanos

Active Member
Εχει κανεις διαθεση να βοηθησει ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ή μονο ηθικα διδαγματα και γνωμες προσφερετε στο φορουμ ρε μαγκες; Πειτε μου να ξερω αν ειναι. Νομιζα οτι επροκειτο για σοβαρο φορουμ επι του θεματος. Πραγματικα λυπαμαι για τους κατοικους αυτης της χωρας!

εγω να δεις ποσο λυπαμαι.το ποιος προσπαθει να περασει τις αοριστες αποψεις του στους αλλους μεγαλος ανθρωπος με 4 χρονια μελετη εισαι και μπορεις να το κρινεις μονος σου.

Μπλουζα