ρε φίλε περούκα??εγώ το θεωρώ τραγικό.καλύτερα αυτά τα λεφτά να τα δίνεις σε ένα δάνειο ας πούμε και να πας να κάνεις μία μεταμόσχευση..αν γίνεται κιόλας,ανάλογα με το πρόβλημα.δεν θα μπορούσα με περούκα.γνώμη μου βέβαια .
Ο Sean Connery φοραει ποστις (αλλο πραγμα η περουκα, να ειμαστε ακριβεις) απο τα 21 και ψηφιστηκε κατα την διαρκεια της καριερας του 2 φορες sexiest man alive, εγινε James Bond, εβγαλε κατι εκατομμυρια και ζει πανευτυχης. Αν δεν εβγαζε τα ποστις στα γεραματα και δεν το ομολογουσε δεν θα το μαθαινε κανεις ποτε. Sylvester Stalone απο τα 36. Al Pacino απο τα 38. Ben Affleck απο τα 31. Matthew McConaughey απο τα 29. Θα μπορουσα να λεω ονοματα μεχρι αυριο. Ξερω και εδω δικους μας.
Λοιπον παιδια, εγω μπηκα σε ενα φορουμ να μαθω αν ξερει κανεις καμια σοβαρη εταιρεια στην Αθηνα και το μονο που ακουω ειναι κλαψα, μουρμουρα και τα κοινοτυπα νιαουρισματα του Νεο-Γραικυλισμου (συγγνωμη κιολας) που διακατεχει αυτους τους πολιτες της χωρας εδω και δεκαετιες και δεν παμε ΠΟΥΘΕΝΑ ετσι σε κανενα τομεα. Αν ξερει κανεις ας με βοηθησει αν οχι κρατηστε την γνωμη για τον εαυτο σας και κλαψτε μπροστα στον καθρεφτη του σπιτιου σας μεχρι τα βαθια γεραματα και χαστε την ζωη σας. Ειμαι 34 και υποφερω απο σοβαρη αραιωση απο τα 29. Δεν θελω να ειμαι καραφλας για μια ζωη. Εκανα μεταμοσχευση σε ΦΟΒΕΡΗ (και καλα) κλινικη στην Αγγλια και ηταν μια αποτυχια. Η μεταμοσχευση ειναι μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ... απλα πραγματα. Το ποστις/τουπε στο βιντεο ειναι οτι πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ εχω βρει μετα απο 4 χρονια τρομερης ερευνας σε βαθος. Αν ξερει καποιος εταιρειες στην Αθηνα, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ στειλτε μου ενα μνμ κατι!
ΗΜΑΡΤΟΝ!