Διασημοι/Celebrities

Briner

Active Member
Με ένα γκούγκλισμα εμφανίζονται αρκετές περιπτώσεις που αναλαμβάνουν τοποθέτηση ποστίς. Δεν βλέπω τον λόγο να αρπάζεται κάποιος. Ίσα ίσα που η συζήτηση για τα υπέρ και τα κατά θα βοηθήσει μελλοντικούς ερευνητές που δεν θα είναι τόσο αποφασισμένοι. Εγώ πάντως, με το λίγο που είδα και διάβασα, θα προτιμούσα χίλιες φορές Τόπικ. Το μόνο θετικό που είδα στα ποστίς, είναι η ρεαλιστική (ή έστω αληθοφανής) πυκνότητα μαλλιών.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ο Sean Connery φοραει ποστις (αλλο πραγμα η περουκα, να ειμαστε ακριβεις) απο τα 21 και ψηφιστηκε κατα την διαρκεια της καριερας του 2 φορες sexiest man alive, εγινε James Bond, εβγαλε κατι εκατομμυρια και ζει πανευτυχης. Αν δεν εβγαζε τα ποστις στα γεραματα και δεν το ομολογουσε δεν θα το μαθαινε κανεις ποτε. Sylvester Stalone απο τα 36. Al Pacino απο τα 38. Ben Affleck απο τα 31. Matthew McConaughey απο τα 29. Θα μπορουσα να λεω ονοματα μεχρι αυριο. Ξερω και εδω δικους μας.

Λοιπον παιδια, εγω μπηκα σε ενα φορουμ να μαθω αν ξερει κανεις καμια σοβαρη εταιρεια στην Αθηνα και το μονο που ακουω ειναι κλαψα, μουρμουρα και τα κοινοτυπα νιαουρισματα του Νεο-Γραικυλισμου (συγγνωμη κιολας) που διακατεχει αυτους τους πολιτες της χωρας εδω και δεκαετιες και δεν παμε ΠΟΥΘΕΝΑ ετσι σε κανενα τομεα. Αν ξερει κανεις ας με βοηθησει αν οχι κρατηστε την γνωμη για τον εαυτο σας και κλαψτε μπροστα στον καθρεφτη του σπιτιου σας μεχρι τα βαθια γεραματα και χαστε την ζωη σας. Ειμαι 34 και υποφερω απο σοβαρη αραιωση απο τα 29. Δεν θελω να ειμαι καραφλας για μια ζωη. Εκανα μεταμοσχευση σε ΦΟΒΕΡΗ (και καλα) κλινικη στην Αγγλια και ηταν μια αποτυχια. Η μεταμοσχευση ειναι μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ... απλα πραγματα. Το ποστις/τουπε στο βιντεο ειναι οτι πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ εχω βρει μετα απο 4 χρονια τρομερης ερευνας σε βαθος. Αν ξερει καποιος εταιρειες στην Αθηνα, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ στειλτε μου ενα μνμ κατι!

ΗΜΑΡΤΟΝ!

για την ηλικία σου,καλή και η.....φιλοσοφία σου.!.!!! βαλε και εσύ περούκα και θα γίνεις pacino,stalone ,connery και θα σε ψηφίσουν sexiest man alive 4 φορές..οχι μονο 2..αυτό με το να βρίσκετε θετικά σε ότι χαζομαρα σας έρθει,με ξεπερνάει..μιλας για μεγαθηρια που το θεμα μαλλι ειναι εντελως αδιαφορο στο που έφτασαν.. η κλαψα είναι από σένα που μπαίνεις και μας κλαιγεσαι ότι υποφερεις με την αραίωση σου..μπαινεις και μας λες ότι μας παρακαλας να σε ενημερωσουμε και μας την λες κιόλας..με χαρακτηρισμούς Νεο-Γραικυλισμους και με ειρωνεία κτλ..και μας ζαλιζεις και μας το παίζεις και λεζάντα??είσαι άσχετος ,μας παρακαλας και βριζεις κιόλας??ΦΟΒΕΡΕΣ κλινικές οπως ειπες,είναι αλλού μεγαλε,όχι στην Αγγλια.!επειδη το παιζεις και ψαγμενος και οτι τα εχεις κανει ολα και καλα..αφου εχεις κανει τοσα,δεν ξερεις ποιος βαζει περουκες εδω η οπου αλλου?ηξερες και καλα τους (κορυφαιους)στην αγγλια για μεταμοσχευσεις,(ελεος,τι να πω)και δεν ξερεις για τα τουπε τωρα??τουλάχιστον για να σε επερνε κάποιος σοβαρά,έπρεπε να είσαι πιο μαζεμενος και πιο προσεκτικός στα λόγια σου..να σεβοσουν και οχι να το παιζεις ιστορια αφου ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ οπως ειπες..δεν αξίζει να σου δώσει κανείς την παραμικρή ενημερωση μόνο και μόνο για το ύφος και τον τρόπο που αποκαλεσες τα μέλη του φόρουμ..ξύρισε τα @ρχιδ%@ σου και με ψαροκολα κατευθείαν στο κεφάλι..εκεί να δεις sexiest man alive που θα βγεις..κάθε χρόνο χωρίς ψηφοφορία κιόλας..ντενεκε ξεγανωτε.!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
To παρόν θέμα έχει καταφέρει να φτάσει 127 σελίδες χωρίς προβλήματα, μην το ξεφτιλίσετε τώρα...
@aeratos28 @Brigante το θέμα θεωρειται λήξαν, προφανώς για να μην σου απαντάνε δεν γνωρίζουν, αλλά και να γνώριζαν, δεν είναι τρόπος αυτός να ρωτάς κάτι. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε τέτοιο ύφος, μόνο και μόνο επειδή είναι μέλος σε ένα φόρουμ.
Κάνε την έρευνά σου εφόσον σε ενδιαφέρει και μπορείς να ανοίξεις εσύ ένα αντίστοιχο θέμα πάνω σ αυτό και να ενημερώσεις όσους ενδιαφέρονται ώστε να πάψουν να κλαίγονται μπροστά στον καθρέπτη...

Warp

Member
Καλησπερα, μηπως γνωριζει κανεις αν στην Αθηνα υπαρχουν αξιοπιστα κεντρα που βαζουν toupe οπως στο βιντεο παρακατω;

Νομιζω τα αποτελεσματα παραειναι εντυπωσιακα!

Μερα με την νυχτα παντως. 1000 φορες πιο ελκυστικος με μαλλι.

dimitris50423

Well-Known Member
Το εχω δει κ εγω αυτο το βιντεο παιδια. Και αλλα εξισου εντυπωσιακα. Η απορια μου ειναι πως λουζεται καποιος να καθαρισει το κεφαλι του με αυτο πανω και την κολλα αναμεσα σε αυτο και το κρανιο του; οι περισσοτεροι λουζομαστε καθε μερα.

Brigante

New Member
για την ηλικία σου,καλή και η.....φιλοσοφία σου.!.!!! βαλε και εσύ περούκα και θα γίνεις pacino,stalone ,connery και θα σε ψηφίσουν sexiest man alive 4 φορές..οχι μονο 2..αυτό με το να βρίσκετε θετικά σε ότι χαζομαρα σας έρθει,με ξεπερνάει..μιλας για μεγαθηρια που το θεμα μαλλι ειναι εντελως αδιαφορο στο που έφτασαν.. η κλαψα είναι από σένα που μπαίνεις και μας κλαιγεσαι ότι υποφερεις με την αραίωση σου..μπαινεις και μας λες ότι μας παρακαλας να σε ενημερωσουμε και μας την λες κιόλας..με χαρακτηρισμούς Νεο-Γραικυλισμους και με ειρωνεία κτλ..και μας ζαλιζεις και μας το παίζεις και λεζάντα??είσαι άσχετος ,μας παρακαλας και βριζεις κιόλας??ΦΟΒΕΡΕΣ κλινικές οπως ειπες,είναι αλλού μεγαλε,όχι στην Αγγλια.!επειδη το παιζεις και ψαγμενος και οτι τα εχεις κανει ολα και καλα..αφου εχεις κανει τοσα,δεν ξερεις ποιος βαζει περουκες εδω η οπου αλλου?ηξερες και καλα τους (κορυφαιους)στην αγγλια για μεταμοσχευσεις,(ελεος,τι να πω)και δεν ξερεις για τα τουπε τωρα??τουλάχιστον για να σε επερνε κάποιος σοβαρά,έπρεπε να είσαι πιο μαζεμενος και πιο προσεκτικός στα λόγια σου..να σεβοσουν και οχι να το παιζεις ιστορια αφου ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ οπως ειπες..δεν αξίζει να σου δώσει κανείς την παραμικρή ενημερωση μόνο και μόνο για το ύφος και τον τρόπο που αποκαλεσες τα μέλη του φόρουμ..ξύρισε τα @ρχιδ%@ σου και με ψαροκολα κατευθείαν στο κεφάλι..εκεί να δεις sexiest man alive που θα βγεις..κάθε χρόνο χωρίς ψηφοφορία κιόλας..ντενεκε ξεγανωτε.!

Κλασικος ..........

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
ας δει οποιος θέλει αν στην προηγούμενη σελίδα που απλά είπα την γνώμη μου για τις περούκες τον προκάλεσα η είπα οτιδήποτε..εκραξε χωρίς να υπάρχει κανένας λογος και απλά του απάντησα εδώ λίγο έντονα και μετα έβρισε σπίτια κτλ..

zaxosdogkanos

Active Member
μην ασχολεισαι αερατε ειμαστε νεολελληνες εμεις,δεν μπορουμε να εχουμε αποψη.δεν υπαρχει λογος να δωσεις συνεχεια αφου βλεπεις σε τη φαση ειναι ο τυπος.

aeratos28

Just aeratos
όχι καμια κουβέντα.δεν αξίζει καν.χαλάει το νήμα με όποιο + μήνυμα ..ας σβήσουν και αυτά που ήδη γραφτηκαν

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα!:D ξέρεις πως συγκρατούμε,με νύχια και με δόντια λόγο φόρουμ..εννοείται πως δεν απαντώ και ειδικά με τέτοιο τρόπο.δεν το έχω κάνει κιόλας ετσι ποτέ και ούτε πρόκειται.
Συγκρατήσου...:) Θα ψάχνει πλέον εκτός φόρουμ

aeratos28

Just aeratos
το τι θα λέω δικό μου θέμα.αν είναι πολλά η όχι πάλι δικό μου θέμα και όχι δικό σου.inbox μπορώ να λέω ότι θέλω και να απαντώ όπως μου μιλάνε.δημόσια όμως δεν έχω βρίσει ποτέ και δεν θα το κανω.. τελειώνει εδώ η κουβέντα και δεν θέλω να μου απευθυνεσαι, όπως άλλωστε κάνω και εγώ gang.

Μπλουζα