Διασημοι/Celebrities

aeratos28

Just aeratos
Πρότεινε ο ισπανουλης δοσολογία εύκολη,θέλω να πιστεύω δεν θα καταλάβω τπτ έτσι παίρνοντας το

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Νομιζω καταλαβαινω απολυτα το ψυχολογικο που λες και ενδεχομενως να μου βγει κι εμενα ετσι, δεν ξερω οταν ερθει η ωρα...Αλλά σιγουρα δεν το βλεπω πλεον οσο αρνητικα το εβλεπα πριν λιγους μηνες, αυτο ηθελα να πω.
Σε οτι αφορα το 1), ο,τι εγραψα για την κοινη γνωμη κτλ ηταν προλογος στην απαντηση μου, δεν συμπερανα κατι τετοιο απο το δικο σου ποστ εννοειται :)
Με μελαμψή αιθέρια ύπαρξη του star system , χωρίς πρόσθετο δύσκολα βρίσκεις. Αυτά περι προσθέτων είναι καθαρά υποκειμενικά. Οτι βοηθάει τον άνθρωπο στο boostarisma της ψυχολογίας είναι θετικό. Η Βουγιουκλάκη μόνιμα περούκα φορούσε , δεν είδα κανέναν να το αναφέρει ποτέ κ πουθενά. :)

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Αν ανοίξετε νημα όλο το τιμ υπολογίστε με και μένα. Φινα εσεις, ντουτα εγώ. New year new me αν και με ορισμένους μήνες delay χοχο.

aeratos28

Just aeratos
Δεν είχε καράφλα κάτω από την περούκα όμως ορεο..απλά για να είναι στην πένα συνέχεια την φόραγε.
Με μελαμψή αιθέρια ύπαρξη του star system , χωρίς πρόσθετο δύσκολα βρίσκεις. Αυτά περι προσθέτων είναι καθαρά υποκειμενικά. Οτι βοηθάει τον άνθρωπο στο boostarisma της ψυχολογίας είναι θετικό. Η Βουγιουκλάκη μόνιμα περούκα φορούσε , δεν είδα κανέναν να το αναφέρει ποτέ κ πουθενά. :)

Vdupa

Well-Known Member
Αν ανοίξετε νημα όλο το τιμ υπολογίστε με και μένα. Φινα εσεις, ντουτα εγώ. New year new me αν και με ορισμένους μήνες delay χοχο.
Δωσε λιγο χρονο βρε και εσυ ακομα στην φινα. Αν δεις πτωση ξεκινας.

Θα ανοιξω ενα νημα μονο για φινα αρχικα που θα περιλαμβανει ενα team με αυτους που θα ξεκινησουν το φαρμακο και ψαχνουν ψυχολογικο boost Με καποιες πληροφοριες στο αρχικο ποστ κλπ

Μπορεις να ανοιξεις ενα για την περιπετεια με duta αν θελεις ξεχωριστα. Θα ηθελα να εισαι στην παρεα μας εννοειται αλλα σκεφτομαι να ειναι μονο για fina.

oreo

Well-Known Member
Δεν είχε καράφλα κάτω από την περούκα όμως ορεο..απλά για να είναι στην πένα συνέχεια την φόραγε.
Δεν είχε καράφλα , αλλά καριέρα με το μαλλί που είχε στο "ποντικάκι" που πρωτοέπαιξε δεν θα έκανε ούτε με τάμα.

Μπλουζα