Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτά ακούω και εγώ και προβληματίζομαι ..λαμποκοπαω ήδη από ομορφιά και λαμψη χωρίς τπτ,αν πάρω και φίνα τι θα γίνει?δεν θα μπορώ να με δω στον καθρέπτη .φτου σου αγόρι μου..έχω ομορφυνει πολύ τώρα τελευταία χωρίς να κάνω τπτ..χαχαχαχα
Ακούω για λάμψη κ ομορφάδα απο την χρήση τους κ είπα να ορμήσω με κλειστά μάτια

Leeroy Jenkins

At least i've had chicken
Θεωρώ αυτό που θα σας εντυπωσιάσει θα ναι η ποιότητα τρίχας που θα σας χτίσει στη δότρια. Πολύ πιθανό να ξεχάσετε ότι έχετε και λήπτρια που λέει ο λόγος. Τόσο σε μένα όσο και στο φιλαράκι @Leeroy Jenkins μας βοήθησε ασύλληπτα πίσω και τους 2. Μάρτυρας και ο ίδιος, όταν δει το ταγκ θα σας πει. Εκεί έρχεται και ο δικός μου πειρασμός. Αν η φίνα είναι ικανή να σου σκληρύνει τόσο την δότρια, η ντούτα που μπορεί να την φτάσει ;...
Από προσωπική εμπειρία επιβεβαιώνω απόλυτα αυτό που υποθήκε για την δράση της φιναστεριδης στην δότρια. Σχεδόν μετά από 1 χρόνο σταθερά 1μγ τη μέρα η διαφορά στα πιθανά μου μοσχεύματα φαίνεται και με την αφή και οπτικά. Στη μμ που έκανα πριν ένα μήνα την ώρα της εξαγωγής από τον γιατρό άκουγα σχόλια τύπου "ωραίο μόσχευμα, δυνατό" οπότε σίγουρα έχει παίξει βασικό ρόλο σε αυτό.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Μιας και το νημα γύρισε σε hairloss group therapy session να ασκαρω μια απορία, γνωρίζουμε αν το microneedling μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μία ΜΜ ; Σκέφτηκα να αγόραζα 1 πεν αλλά δεν θέλω να έχω μελλοντικά αρνητικές επιπτώσεις.

Denvi

Well-Known Member
Μιας και το νημα γύρισε σε hairloss group therapy session να ασκαρω μια απορία, γνωρίζουμε αν το microneedling μπορεί να επηρεάσει αρνητικά μία ΜΜ ; Σκέφτηκα να αγόραζα 1 πεν αλλά δεν θέλω να έχω μελλοντικά αρνητικές επιπτώσεις.
Στειλε μου κι εμενα κανενα σωστο λινκ μ'αυτο το πεν

aeratos28

Just aeratos
Hairloss fun park ήταν και είναι ,απλά αρκετές φορές μιλάμε και σοβαρά .όταν υπάρχει λόγος..όταν δεν υπάρχει....
Τωρα για το τρύπημα,εγώ δεν θα το έκανα.δεν νομίζω ότι έχει να σου προσφέρει κάτι..ήδη,κάνεις πολλά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ManCyprus87

Well-Known Member
Αδελφέ νομίζω μην ταλαιπωρηθείς περαιτέρω με επιπρόσθετα κοκτέιλς.
Όπως είπε και ο @aeratos28 , κάνεις ήδη πολλά, και τις τοπ αγωγές (πλην της ντούτας).
Less is more, simpler is better.

ManCyprus87

Well-Known Member
Α, οκ, ειμαι εκτος θεματος
Γιατί είσαι εκτός;
Απλά για το φίλο @Legwg James το είπα, που ήδη κάνει τις πιο δυνατές θεραπείες, και δε πιστεύω ότι μπορεί να του δώσει κάτι περισσότερο αυτό το microneedling, εκτός από επιπλέον ταλαιπωρία.

thatcher

Active Member
Αδιαμφισβητητα, αν απομονωσεις το κόστος, τα dont's και τα restrictions που έχει η κίνηση του να φορέσεις hair system οι περισσότεροι θα οδηγηθούν αργά η γρήγορα στην ξουρα. Εγώ κυρίως ρώτησα όμως λόγω φυσικότητας. Έψαξα εχθές σε διάφορα φόρουμ και είδα ότι σε όσα συστήματα δεν το παράκαναν με την πυκνότητα και δεν αποφάσιζαν να πανε το μαλλί πίσω καρφωνοντας έτσι στο έμπειρο μάτι την ασυμμετρια της hairline, ήταν αδύνατο να καταλάβεις ότι το μαλλί δεν ήταν δικό τους. Πειρασμός για πολλούς αυτό το πράγμα.

Αλλαξε απευθείας η διάθεση του μόλις από το 1:30 και πήρε πίσω την νεανικότητα του. Πολύ αληθοφανές αποτέλεσμα και δεν υπερβάλω και γω.

Denvi

Well-Known Member
Γιατί είσαι εκτός;
Απλά για το φίλο @Legwg James το είπα, που ήδη κάνει τις πιο δυνατές θεραπείες, και δε πιστεύω ότι μπορεί να του δώσει κάτι περισσότερο αυτό το microneedling, εκτός από επιπλέον ταλαιπωρία.
Δεν ξερω τι ειναι το microneedling και αρχικα δεν πηγε το μυαλο μου σε "κοκτειλς", φανταστηκα κατι εντελως ασχετο με φαρμακα κτλ. :)

ManCyprus87

Well-Known Member
Δεν ξερω τι ειναι το microneedling και αρχικα δεν πηγε το μυαλο μου σε "κοκτειλς", φανταστηκα κατι εντελως ασχετο με φαρμακα κτλ. :)
Κανένα πρόβλημα.
Ε ο αδελφός @Legwg James ρίχνει μέσα προηγμένες τεχνολογίες, και προκαλεί μπερδέματα, δεν είναι όποιος και όποιος :)

Denvi

Well-Known Member
Αλλαξε απευθείας η διάθεση του μόλις από το 1:30 και πήρε πίσω την νεανικότητα του. Πολύ αληθοφανές αποτέλεσμα και δεν υπερβάλω και γω.
Να ρωτησω κατι τωρα...Σε τετοιου τυπου παρουσιασεις, οι συμμετεχοντες ειναι απλοι παθοντες? Δεν οφειλουν δλδ να εχουν την αναλογη σταση/ρολο? Ρωταω γιατι γενικα θεωρω οτι ειμαι λιγο καχυποπτη κι ενδεχομενως να υπερβαλλω οταν σκεφτομαι οτι δε θα μπορουσε παρα να δειξει την ικανοποιηση του. Τι λετε?

ManCyprus87

Well-Known Member
Μπλουζα