To ενα χαπι την εβδομαδα ακουγεται πολυ βολικο παντως. Επειδη και εγω για 4-5mg την εβδομαδα θα παω το σκεφτομαι.Legwg,να αγχωθω για το ένα χάπι την εβδομάδα?πως το βλέπεις?
To ενα χαπι την εβδομαδα ακουγεται πολυ βολικο παντως. Επειδη και εγω για 4-5mg την εβδομαδα θα παω το σκεφτομαι.Legwg,να αγχωθω για το ένα χάπι την εβδομάδα?πως το βλέπεις?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
To ενα χαπι την εβδομαδα ακουγεται πολυ βολικο παντως. Επειδη και εγω για 4-5mg την εβδομαδα θα παω το σκεφτομαι.
θα?To ενα χαπι την εβδομαδα ακουγεται πολυ βολικο παντως. Επειδη και εγω για 4-5mg την εβδομαδα θα παω το σκεφτομαι.
Χαχαχ, ισχυει, μ'εχουν βαλει λογια οι αλλοιΜε έχει πάρει στο μεζέ η @Denvi ,γελάει με τις δοσολογίες.ουτε καν πιστεύει ότι θα πάρω.αχχαχαχΠροβολή συνημμένου 47719
χαχχαχαχαχαχαχ !!!! Λεύκανση κ μπροστά? όσο ζεις μαθαίνεις τελικά. Για το πίσω μέρος ας τσουγκρίσουμε και ας πούμε "άσπρο πάτο" .E αμα μου γραφετε για φίνες,ντούτες και απώλειες ανδρισμών, δε θα το διαβάσει ο διαφημιστικός αλγόριθμος;;;
Χαχαχ, ισχυει, μ'εχουν βαλει λογια οι αλλοι
θααααααα
E αμα μου γραφετε για φίνες,ντούτες και απώλειες ανδρισμών, δε θα το διαβάσει ο διαφημιστικός αλγόριθμος;;;Προβολή συνημμένου 47721
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σου το εύχομαι ολόψυχα αδελφέ.Σε καποιο μικρο ποσοστο φαινεται να ανεβαζει λιμπιντο, ελπιζω να ειμαι τουλαχιστον σε αυτους αν ειναι να αλλαξει κατι
Σε καποιο μικρο ποσοστο φαινεται να ανεβαζει λιμπιντο, ελπιζω να ειμαι τουλαχιστον σε αυτους αν ειναι να αλλαξει κατι
Ε θα πάρω κ εγώ, δεν γίνεται@Vdupa Για πλάκα το είπα για την ντουτα vag. Δεν έχω κανένα παράπονο για την ώρα. Ταμείο θα κάνω 5 Ιουνίου του 2023.Ως τότε χαλαρά. Να ξεκινήσετε και οι 4 φινα όσο πιο σύντομα μπορείτε. Αφού βλέπω ζεστό και εσενα και τον αερατο ήρθε η ώρα και ο αγαπημένος @MaleCyprus να το πάρει απόφαση.
@aeratos28 Μην το σκέφτεσαι καν. Κανένα θέμα δεν θα έχεις απολύτως. Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις είναι ότι θα φαίνεται πιο λαμπερό το χρώμα του μαλλιού σου και θα σκληρύνει φουλ η τρίχα της δότριας και δεν θα ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις Έχω παίξει φουλ με τις δοσολογίες και με όλα και αυτό που θα σου έλεγα απλά είναι αν παρατηρήσεις την οποιαδήποτε μικρή διαφορά πάνω σου να μη δώσεις καμία σημασία. Το σώμα θα αυτορυθμιστεί μόνο του. Εγώ στο 6μηνο είχα θέμα με το κατούρημα πχ. Πήγαινα 2 φορές τη μέρα και όταν ένιωθα ότι θέλω να κατουρήσω μπορούσα να το κρατήσω όσο γούσταρα, κάτι που με είχε παραξενέψει. Στο 10μηνο που είμαι τώρα πηγαίνω τουαλέτα όπως πάντα, η λίμπιντο στον θεό ενώ και κάθε πρωί παίζει morning wood λες και επέστρεψα στα 15 που η τεστοστερόνη τα σκάει στον οργανισμό για 1η φορά. Δώστε πόνο άφοβα.
Φίνα η μόνη λύση!Ε θα πάρω κ εγώ, δεν γίνεται
Ε θα πάρω κ εγώ, δεν γίνεται