kampanakideandean
Active Member
Ορεστης Τζιοβας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προβολή συνημμένου 49883
Ορεστης Τζιοβ
Ρε παιδια 3800 μοσχευματα σε μια μερα;;; Ειναι δυνατον;;Προβολή συνημμένου 49883
Ορεστης Τζιοβας
Ρε παιδιά αμαρτία να λέτε τα μπιλντέρικα σε τόσο τρολερό νήμα. Μας επαναφέρω στην τάξη :
Γλίτσας Χαραλαμπίδης. 2-3 ΜΜ ως τώρα, με την τελευταία να δείχνει η πιο γερή. Πιθανή χρήση Τόπικ. Στα τελευταία επεισόδια του 'Τα Καλύτερά Μας Χρόνια' διαφαινόταν και κοκκινίλα στη γραμμή της hairline, πιθανώς δίνοντας ένα πρόσφατο touch-up. Δυνατό αποτέλεσμα πάντως σαν σύνολο για 50φεύγα τύπο.
Προβολή συνημμένου 49038
Και ένα jbcΜε δυο μοτέρ θα δούλευε…….
με 2 άτομα ταυτόχρονα στην εξαγωγή γίνεται, ο ένας από τη μία πλευρά ο άλλος από την άλλη.Ρε παιδια 3800 μοσχευματα σε μια μερα;;; Ειναι δυνατον;;
Καλημέρα Ματσούκα ΔήμητραΚαλημέρα, Καλημέρης, Θανάσης Κάλημέρης!!!
Εχω μεγαλη ιστορια με τη συγκεκριμενη, την εχω πετυχει σε ενα μπαρ τυφλα εχοντας μαζι της γνωστο τηλεπαρουσιαστη με μεγαλη αγαπη για τον ολυμπιακο (μποουθ κοκκαλα) και εναν μπραβο να τους φυλαει. Αφου ημασταν διπλα διπλα και προσπαθουσα να κρυψω τον θαυμασμο μου προς το προσωπο της, βλεπω η τουλαχιστον νομιζω οτι πινει απο το ποτο μου. Προσπαθω να της μιλησω και να της εξηγησω οτι πινει απο το ποτο μου και αυτη να γελαει και απλα να μου λεει ναι ναι ναι ναι. Γυρναω πισω και κοιταω τον μπραβο και του λεω τι γινεται εδω? και μου απανταει με μια εκφραση του τυπου και εγω τι θες να κανω; παντα αυτο γινεται. Σιγουρα απο τις τοπ 5 εμπειριες της ζωης μου, περιμενω να κανω παιδια να τους το διηγηθώ πως κατα καποιον τροπο εχω ανταλλαξει υγρα με μια απο τις πιο σεξυ ελληνιδες ηθοποιους.Καλημέρα Ματσούκα Δήμητρα
Χαχαχαχχαχα Εμπειρία από τις λίγες όντωςΕχω μεγαλη ιστορια με τη συγκεκριμενη, την εχω πετυχει σε ενα μπαρ τυφλα εχοντας μαζι της γνωστο τηλεπαρουσιαστη με μεγαλη αγαπη για τον ολυμπιακο (μποουθ κοκκαλα) και εναν μπραβο να τους φυλαει. Αφου ημασταν διπλα διπλα και προσπαθουσα να κρυψω τον θαυμασμο μου προς το προσωπο της, βλεπω η τουλαχιστον νομιζω οτι πινει απο το ποτο μου. Προσπαθω να της μιλησω και να της εξηγησω οτι πινει απο το ποτο μου και αυτη να γελαει και απλα να μου λεει ναι ναι ναι ναι. Γυρναω πισω και κοιταω τον μπραβο και του λεω τι γινεται εδω? και μου απανταει με μια εκφραση του τυπου και εγω τι θες να κανω; παντα αυτο γινεται. Σιγουρα απο τις τοπ 5 εμπειριες της ζωης μου, περιμενω να κανω παιδια να τους το διηγηθώ πως κατα καποιον τροπο εχω ανταλλαξει υγρα με μια απο τις πιο σεξυ ελληνιδες ηθοποιους.
Ευτυχώς που δε το τράβηξες γιατί θα ανταλλασες υγρά και με τον μπράβο.Εχω μεγαλη ιστορια με τη συγκεκριμενη, την εχω πετυχει σε ενα μπαρ τυφλα εχοντας μαζι της γνωστο τηλεπαρουσιαστη με μεγαλη αγαπη για τον ολυμπιακο (μποουθ κοκκαλα) και εναν μπραβο να τους φυλαει. Αφου ημασταν διπλα διπλα και προσπαθουσα να κρυψω τον θαυμασμο μου προς το προσωπο της, βλεπω η τουλαχιστον νομιζω οτι πινει απο το ποτο μου. Προσπαθω να της μιλησω και να της εξηγησω οτι πινει απο το ποτο μου και αυτη να γελαει και απλα να μου λεει ναι ναι ναι ναι. Γυρναω πισω και κοιταω τον μπραβο και του λεω τι γινεται εδω? και μου απανταει με μια εκφραση του τυπου και εγω τι θες να κανω; παντα αυτο γινεται. Σιγουρα απο τις τοπ 5 εμπειριες της ζωης μου, περιμενω να κανω παιδια να τους το διηγηθώ πως κατα καποιον τροπο εχω ανταλλαξει υγρα με μια απο τις πιο σεξυ ελληνιδες ηθοποιους.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
NGL , έχει το ιδανικό κεφάλι για να υποστηρίξει το φαλακρό λουκ πάντως.Προβολή συνημμένου 50216
Δεν την βλεπω στα καλα της τη δοτρια του Conor, επειγοντως για φινα ειναι
Και ύπουλη ρετρό που του ξεκινάει απο κάτω χαμηλά μάλλον..Προβολή συνημμένου 50216
Προβολή συνημμένου 50216
Δεν έχουμε περιστατικά του παπαγγελοπουλου εδώ για να κρίνουμε, σου έχει δείξει εσένα ; Από Παπανικολάου έχουμε κάποια..Καλησπερα φιλοι. Εχεις κανεις γνωμη για την δουλεια του παπαγγελοπουλου; Ειμαι μεταξυ αυτου και παπανικολαου. Οποιαδήποτε γνωμη δεκτη και σε dm αν δεν μπορειτε δημοσια. Ευχαριστω πολυ
Αν και στο Ισραηλ των κατηγορουν για διαφορα, με Βερτη εχει δωσει ρεστα.Eyal Golan, ο πιο διασημος τραγουδιστης του Ισραηλ, εχει τραγουδησει και με τον Βερτη στην Ελλαδα και στην Κυπρο
FUT πριν 15 χρονια περιπου , τωρα ξυρισμα κεφαλι, SMP και τατουαζ το strip(κανονικο τατουαζ οχι SMP)
Προβολή συνημμένου 50825
θρυλος