baldy είπε:
Χαχα πωπο ωραια λογικη.Αρα τα ματια δεν ειναι δειγμα ομορφιας αφου υπαρχουν ανθρωποι με ωραια ματια και ασχημοι.Νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχισουμε,για να προσπαθεις να κρατησεις τα μαλλια σου σημαινει οτι πιστευεις το ιδιο,αμα δεν θεωρεις οτι σε κανουν ωραιο ή ασχημο θα τα αφηνες.Ολλοι παλευουμε και ειμαστε εδω επειδη θεωρουμαι οτι οσο χανουμε μαλλια ασχημαινουμε αλλιως δεν θα ημασταν εδω.Δεν σε ειπα ουτε ωραιο ουτε ασχημο αλλα δεν μπορω την υποκρισια,εισαι εδω αρα φοβασαι οτι ασχημαινεις.Ας δεχτουμε οτι η απωλεια ειναι ασχημη και ας σταματησουμε να φερνουμε παραδειγματα καραφλων 'ωραιων' γιατι εσυ δεν εισαι αυτος,εσυ πιστευεις οτι χαλιεσαι με την ραφλα σου για αυτο το πολεμας.Το κατα ποσο θα εισαι ωραιος με απωλεια δεν το ξερω αλλα και εσυ αφου εισαι εδω και το πολεμας ειναι σαν να μου λες κοιτα ασχημαινω.
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο σε αυτο που λες....σιγουρα..
αμα μας αρεσε η ραφλα μας θα την αφηναμε να εξελιχθει..
horhitto4 κανεις ενα κοινο λαθος κατα την ταπεινη μου αποψη, συνδεεις την ομορφια με ενα παραγοντα με το να λες οποιος εχει η οχι μαλλια ειναι ομορφος η ασχημος.. η ομορφια εξαρταται απο το προσωπο για το προσωπο,το σωμα για το σωμα... και τα παντα για μια απαντηση αν καποιος ειναι ωραιος(πραγμα πολυ δυσκολο να το βρεις)
οταν καραφλιαζεις φαινεται και το κρανιο περα απο το προσωπο και η οποιες ατελειες του.. γι αυοτ και παει σε λιγους η ξουρα..εγω εχω ενα μακρυ μετωπο ριχνοντας τα μαλλια εμπρος μειωνεις την αποσταση αν δεν εχεις μαλλια μια ατελεια εμφανιζεται αυτοματα.. επισης μην ξεχνας οτι με τα μαλλια αφηνεις και αφαιρείς οτι περισσεύει οπως ελεγε και ο μεγας vidal sassoοn
δηλαδη φτιαχνεις σχηματα(σκεψου απλα γυναικες που ηταν πολυ ωραιες κατε εσενα με αφελειες τις οποίες οταν μακρυναν και άλλαξαν σχημα ειδες μια κουτελα που σου εμοιαζε λιγο ασχημη στο ολο συνολο του προσωπου της) και αναδεικνυεις οτι κολακευει τον αλλον και κρυβεις οτι δεν τον κολακευει ακομα και σεκοντα κουρεματα..αν δεν εχεις μαλλια τωρα νομιζω καταλαβαινεις τι συμβαινει.. σε εναν ανθρωπο (δενμπορεις να κρυψεις καμια ατελεια οποτε δεν δύναται να ειναι πιο κολακευτικός καραφλός) και οχι σε μια εξαιρεση που ειναι ολα αρμονικα πανω του και δεν τον χαλαει εμφανως η καραφλα..
ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες παιδια.. συμφωνουμε οτι διαφωνουμε ΣΙΓΟΥΡΑ
[/quo
βλεπεις να λεω κατι διαφορετικο??εσεις βλεπετε φαντασματα και με το ζορι να μας πεισετε οτι οποιος εχει καραγφλα ειναι ασχημος ο αλλος λεει δες τι λεει ο wenzem δεν εχω να πω κατι αλλο ....μα τι να πεις αφου τα ιδια λετε κατι μας ειπες τωρα....wenzem η ομορφια 1000 ποστ να γραψεις ειναι κατι υποκειμενικο δε θα πεις ουτε εσυ ουτε εγω τι ειναι ομορφια κανεις δεν ειναι ειδικος ουτε ο καβαλι ουτε ο αρμανι ουτε ο vidal sasoon που ηταν και εβρεος θεσσαλονικος σημειωνω εγω....αλλα αν θελεις να το παρεις οσο αντικειμενικα μπορεις να το παρεις ομορφια ειναι οντως στην αρμονια χαρακτηριστικων....αν εξαιρεσω λοιπον κατι nw 7 τυπου βεγγου τα υπολοιπα που ας πουμε συμαζευονται δε σε κανουν ασχημο ουτε σε χειροτερευουν αν εισαι ασχημος και με μαλουρα ασχημος θα εισαι και ραφλας το ιδιο