Διασημοι/Celebrities

horhitto4

Member
baldy είπε:
ε τοτε δεν καταλαβες τι ειπα.Εσυ ειπες:
αλλα αν θελεις να το παρεις οσο αντικειμενικα μπορεις να το παρεις ομορφια ειναι οντως στην αρμονια χαρακτηριστικων....αν εξαιρεσω λοιπον κατι nw 7 τυπου βεγγου τα υπολοιπα που ας πουμε συμαζευονται δε σε κανουν ασχημο ουτε σε χειροτερευουν αν εισαι ασχημος και με μαλουρα ασχημος θα εισαι και ραφλας το ιδιο

στην ουσια λες οτι τι εχεις τι δεν εχεις μαλλια δεν σε κανουν ασχημο ή ομορφο.Εγω ξερω τι λεω και τι σκεφτομαι,εσυ τα εχεις μπερδεψει.Εγω λεω πως το μαλλι επηρρεαζει την εμφανιση δεν ειπα κατι παραπανω!Και ναι αντικειμενικα δεν ειναι ωραια για αυτο θησαυριζουν καποιοι.Το αν καποιος παραμενει εμφανισημος αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα το 99% τους χαλαει,προσωπικα δεν πιστευω οτι ποτε ενα norwood 3 δειχνει καλυτερα σε κανεναν απο οτι εδειχνε ενα 2,απο 1 σε 2 δεν ειναι τιποτα το σοβαρο,αν εισαι 40 με 2 δεν ανησυχεις αν εισαι 20 λογικο ειναι να φρικαρεις αν ξερεις περι φαλακρας
και το οτι ειπα αυτο με το παραδειγμα του βεγγου που τον βλεπεις τον παραλογισμο και το μπερδεμα...μαι χαρα ξεκαθαρος ειμαι απο την αρχη δεν ειπα και ξειπα πουθενα εγω και σου ειπα οτι ειμαι ρεαλιστης φυσικα και αλλο βεγγος nw7 και αλλο nw3 και ναι οχι το να εχουν ανοιξει οι κροταφοι σου δε σε καθηστα ποιο ασχημο απο εναν με μαλλι τουφα μεχρι μετωπο με τη καμια ομως γνωμη μου γιατι ακομα και τωρα να μου λεγες παρε μαλλι μεχρι μετωπο οχι θα σου λεγα αν μου λεγες να ειμαι φυσικα nw2 αλλα χωρις αραιωση θα διαλεγα αυτο δε μπορεις να ξερεις το πως ειναι χωρις υπερβολικα μαλλι ο καθενας και πως με λιγοτερο...εγω οταν ανοιξα στους κροταφους και απο nw0 στη κυριολεξια πηγα nw2 μου το παρατηρουσαν αρκετοι αλλα εξακολουθουσα να λαμβανω τα ιδια εγκωμιαστηκα σχολια περι εμφανισης απο κοπελες και συγγενεις με πριν αν θες να το παμε και αλλιως γιατι καμια φορα οι δικοι μας μας ευλωγουνε και τα γενια ειχα την ιδια ανταποκριση στο αλλο φυλλο κυκλοφωροντας εξω ....και δεν νομιζω πως ανηκω στο 1%οπως ειπες εσυ...κατι που τονισε και ο σομαρι νομιζω...αυτα και δε χρειαζεται εντονο υφος για να με πεισεις σε κατι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
horhitto4 είπε:
αυτοαρνουμε συνεχως τα λεγομενα μου??τι λες ρε φιλε για αποδειξε το αυτο που λες...κανεις μεγαλο λαθος το τι ειναι ομορφια η οχι δεν ειναι γγραμενο πουθενα δεν ειναι μαθηματικα ενα και ενα κανουν δυο και μη μου φερεις παραδειγματα τυπου κουασιμοδου αλλα στο τι ειναι ομορφο και τι οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο ο ρουβας εχει κακασχημη μυτη αλλα στο συνολο ειναι ομορφος το οτι ηταν θεσσαλονικος εβρεος ηταν η πληροφορια της ημερας αν δε σαρεσε μη τη κρατας

φιλε μου δεν ειμαστε ηλιθιοι οταν λες που παρεμπιπτόντως ηταν εβραιος θες να καυτηριασεις κατι...διαβαζοντας τι σου απαντησα αντιληφθηκες τι ειπες πιθανον και γι αυτο μου απαντας περι πληροφοριων..βεβαια ειναι σεβαστο να εχεις την κοσμοθεωρια σου δεν θα σε κρινω εγω ουτε θελω να δημιουργησουμε κοντρα οτι λεω το λεω μα καλη καρδια σου μιλαω ειλικρινα..

οταν ειπα οτι αυτοαναιρεισαι το ειπα διοτι σε καποια ποστ λες οποιος εχει μαλλι δεν ειναι απαραίτητα κουκλος και μετα σε καποια αλλα ποστ λες αν δεν εισαι norwood 7 βεγκος το μαλλι δεν θα σε ασχημίσει η θα σε κανει πιο ομορφο οπως καταλβαινεις ειναι αντιφατικα αυτα αλλα δεν ειναι κατι το οποιο το ειπα για να στην μπω..και εγω θα το χω κανει στην ζωη μου σιγουρα καποια η καποιες φορες.. οποτε μικρο το κακκο..απλα στο τονισα αν δεν το ειχες καταλαβει που συμβαινει.

ειναι μεγαλο κεφαλαιο και εχει να κανει με την προσωπομετρια,ισσοροπια χρωματων..και διαφορα αλλα και τα μαθηματικα εμπλέκονται αμεσα σε αυτο μια και μιλαμε για ισορροπία αποστασεων γραμων..
κρατα την συμμετρια οτι συμμετρικο ειναι ομορφο καλαισθητο,βεβαια αν εσενα δεν σου αρεσει ενα τετοιο αντικειμενο προσωπο κτλ..εχει να κανει με το γουστο οχι με την ομορφια.. η νικολ κιτμαν βαση κανονων ειναι ωραια γυναικα εμενα δεν μου αρεσει ομως...αυτο ειναι γουστο δεν μου κανει κλικ,ειναι παγοκολωνα..αν πω τη κακασχημη ειναι η κιτμαν θα μαι γραφικος-τρελος,δεν ειναι ασχημη.. για τα γουστα μου ειναι στα μη αποδεκτα προτυπα..
ο ρουβας εχει οντως μεγαλη μυτη αλλα σχεδον σε μηκος συμμετρικη( η αποσταση μετωπου-χειλιών ειναι σωστη με τι μηκος της μυτης και ειναι <σχετικα> λεπτη και σε πλατος το ελλατωμα ειναι στο μπροστινό μερος που εχει μια πιο εντονη κλιση προς τα κατω,για να γινω πιο αντιληπτος αν παρει την μυτη του αρναουτογλου και την βάλεις στον ρουβα τοτε θα πεις ωραιο παληκαρι αλλα τον χαλαει πολύ η μυτη του ομως..
ΥΓ. αν την δεις απο το πλάι βλεπειςτην ατελεια που ειναι γνωστη, απο εμπρος δεν φαινεται εντονα..
)ειναι ενα μικρο ελλατωμα που δεν ειναι τοσο σοβαρο για να πεις ωραιος αλλα ημυτη τον χαλαει πολυ.. την παπουτσακη την χαλαγε το εξογκωμα της μυτης..το φτιαξε..δεν την εκανε ασχημη αλλα εβλεπες οτι της χαλαγε την εικονα ηταν πιο εντονο..
στο ρεζουμε η ατελεια του ροβα ειναι μικρη γι αυτο καιδεν το χαλαει πολυ στην εικονα του.. αν εχανε τα μαλλια επειδη το κρανιο του τετραγωνιζει θα ταν μια πολυ εντονη ατελεια...πανω του θα εβλεπες οτι εχει ωραιο προσωπο και τα σχετικα αλλα θα σκεφτοσουν με μαλλια θα ταν καλυτερος.. σε αυτον που παει η ραφλα ειναι ο μουτσινας αλλα με μαλλια θα ταν πιο ωραιος..

horhitto4

Member
weznem είπε:
horhitto4 είπε:
αυτοαρνουμε συνεχως τα λεγομενα μου??τι λες ρε φιλε για αποδειξε το αυτο που λες...κανεις μεγαλο λαθος το τι ειναι ομορφια η οχι δεν ειναι γγραμενο πουθενα δεν ειναι μαθηματικα ενα και ενα κανουν δυο και μη μου φερεις παραδειγματα τυπου κουασιμοδου αλλα στο τι ειναι ομορφο και τι οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο ο ρουβας εχει κακασχημη μυτη αλλα στο συνολο ειναι ομορφος το οτι ηταν θεσσαλονικος εβρεος ηταν η πληροφορια της ημερας αν δε σαρεσε μη τη κρατας

φιλε μου δεν ειμαστε ηλιθιοι οταν λες που παρεμπιπτόντως ηταν εβραιος θες να καυτηριασεις κατι...διαβαζοντας τι σου απαντησα αντιληφθηκες τι ειπες πιθανον και γι αυτο μου απαντας περι πληροφοριων..βεβαια ειναι σεβαστο να εχεις την κοσμοθεωρια σου δεν θα σε κρινω εγω ουτε θελω να δημιουργησουμε κοντρα οτι λεω το λεω μα καλη καρδια σου μιλαω ειλικρινα..

οταν ειπα οτι αυτοαναιρεισαι το ειπα διοτι σε καποια ποστ λες οποιος εχει μαλλι δεν ειναι απαραίτητα κουκλος και μετα σε καποια αλλα ποστ λες αν δεν εισαι norwood 7 βεγκος το μαλλι δεν θα σε ασχημίσει η θα σε κανει πιο ομορφο οπως καταλβαινεις ειναι αντιφατικα αυτα αλλα δεν ειναι κατι το οποιο το ειπα για να στην μπω..και εγω θα το χω κανει στην ζωη μου σιγουρα καποια η καποιες φορες.. οποτε μικρο το κακκο..απλα στο τονισα αν δεν το ειχες καταλαβει που συμβαινει.

ειναι μεγαλο κεφαλαιο και εχει να κανει με την προσωπομετρια,ισσοροπια χρωματων..και διαφορα αλλα και τα μαθηματικα εμπλέκονται αμεσα σε αυτο μια και μιλαμε για ισορροπία αποστασεων γραμων..
κρατα την συμμετρια οτι συμμετρικο ειναι ομορφο καλαισθητο,βεβαια αν εσενα δεν σου αρεσει ενα τετοιο αντικειμενο προσωπο κτλ..εχει να κανει με το γουστο οχι με την ομορφια.. η νικολ κιτμαν βαση κανονων ειναι ωραια γυναικα εμενα δεν μου αρεσει ομως...αυτο ειναι γουστο δεν μου κανει κλικ,ειναι παγοκολωνα..αν πω τη κακασχημη ειναι η κιτμαν θα μαι γραφικος-τρελος,δεν ειναι ασχημη.. για τα γουστα μου ειναι στα μη αποδεκτα προτυπα..
ο ρουβας εχει οντως μεγαλη μυτη αλλα σχεδον σε μηκος συμμετρικη( η αποσταση μετωπου-χειλιών ειναι σωστη με τι μηκος της μυτης και ειναι <σχετικα> λεπτη και σε πλατος το ελλατωμα ειναι στο μπροστινό μερος που εχει μια πιο εντονη κλιση προς τα κατω,για να γινω πιο αντιληπτος αν παρει την μυτη του αρναουτογλου και την βάλεις στον ρουβα τοτε θα πεις ωραιο παληκαρι αλλα τον χαλαει πολύ η μυτη του ομως..
ΥΓ. αν την δεις απο το πλάι βλεπειςτην ατελεια που ειναι γνωστη, απο εμπρος δεν φαινεται εντονα..
)ειναι ενα μικρο ελλατωμα που δεν ειναι τοσο σοβαρο για να πεις ωραιος αλλα ημυτη τον χαλαει πολυ.. την παπουτσακη την χαλαγε το εξογκωμα της μυτης..το φτιαξε..δεν την εκανε ασχημη αλλα εβλεπες οτι της χαλαγε την εικονα ηταν πιο εντονο..
στο ρεζουμε η ατελεια του ροβα ειναι μικρη γι αυτο καιδεν το χαλαει πολυ στην εικονα του.. αν εχανε τα μαλλια επειδη το κρανιο του τετραγωνιζει θα ταν μια που εντονη ατελεια...πανω του θα εβλεπες οτι εχει ωραιο προσωπο καιτα σχετικα αλλα θα σκεφτοσουν με μαλλια θα ταν καλυτερος.. σε αυτον που παει η ραφλα ειναι ο μουτσινας αλλα με μαλλια θα ταν πιο ωραιος..
δε θα κατσω να κανω αναλυση περι του τι ειναι ομορφια και τι οχι και φυσικα οχι δεν σε ειπα ηλιθιο αυτο δε το πιασα γιατι το ειπες/??ανεφερες τον vidal sasoon και επειδη ειμαι και εγω θεσσαλονικιος στο ανεφερα ετσι σαν πληροφορια επειδη και εγω οταν το διαβασα οταν πεθανε εμεινα με ανοιχτο το στομα....τα περι προσωπομετριας κλπ δε θα κατσω καν να τα διαβασω ειμαι εκ διαμετρου αντιθετος το τι ειναι ομορφο και τι οχι δεν ειναι μαθηματικα στο ξαναλεω .....

weznem

Well-Known Member
καλα αστο δεν πειραζει ας αρκεστουμε στο οτι ο καθενας εχει την γνωμη του.και ολα καλα..
αν το πες γι αυτο κανενα κακο,απλα επειδη στις μερε αμς τους εβραιους τους εχουμε λιγο σαν το διαολο το λιβανι νομιζα οτι το καυτηριαζες γι αυτο..αν εκανα λαθος σου ζητω συγνωμη δεν τρεχει τιποτα..

horhitto4

Member
weznem είπε:
καλα αστο δεν πειραζει ας αρκεστουμε στο οτι ο καθενας εχει την γνωμη του.και ολα καλα..
αν το πες γι αυτο κανενα κακο,απλα επειδη στις μερε αμς τους εβραιους τους εχουμε λιγο σαν το διαολο το λιβανι νομιζα οτι το καυτηριαζες γι αυτο..αν εκανα λαθος σου ζητω συγνωμη δεν τρεχει τιποτα..
[καμια σχεση φιλε δεν εχω καμια σχεση με τετοιου ειδους αποψεις περι εβραιων το κεντρο της θεσσαλονικης ειναι τινγκα....2 απο τους διασημους ηταν ο παπους του σαρκοζι και ο sasoon...και πολοι αλλοι....μη σου πω οτι ειμαι και περηφανος για αυτους που κατταφεραν τοσα...

baldy

Member
horhitto4 είπε:
baldy είπε:
ε τοτε δεν καταλαβες τι ειπα.Εσυ ειπες:
αλλα αν θελεις να το παρεις οσο αντικειμενικα μπορεις να το παρεις ομορφια ειναι οντως στην αρμονια χαρακτηριστικων....αν εξαιρεσω λοιπον κατι nw 7 τυπου βεγγου τα υπολοιπα που ας πουμε συμαζευονται δε σε κανουν ασχημο ουτε σε χειροτερευουν αν εισαι ασχημος και με μαλουρα ασχημος θα εισαι και ραφλας το ιδιο

στην ουσια λες οτι τι εχεις τι δεν εχεις μαλλια δεν σε κανουν ασχημο ή ομορφο.Εγω ξερω τι λεω και τι σκεφτομαι,εσυ τα εχεις μπερδεψει.Εγω λεω πως το μαλλι επηρρεαζει την εμφανιση δεν ειπα κατι παραπανω!Και ναι αντικειμενικα δεν ειναι ωραια για αυτο θησαυριζουν καποιοι.Το αν καποιος παραμενει εμφανισημος αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα το 99% τους χαλαει,προσωπικα δεν πιστευω οτι ποτε ενα norwood 3 δειχνει καλυτερα σε κανεναν απο οτι εδειχνε ενα 2,απο 1 σε 2 δεν ειναι τιποτα το σοβαρο,αν εισαι 40 με 2 δεν ανησυχεις αν εισαι 20 λογικο ειναι να φρικαρεις αν ξερεις περι φαλακρας
και το οτι ειπα αυτο με το παραδειγμα του βεγγου που τον βλεπεις τον παραλογισμο και το μπερδεμα...μαι χαρα ξεκαθαρος ειμαι απο την αρχη δεν ειπα και ξειπα πουθενα εγω και σου ειπα οτι ειμαι ρεαλιστης φυσικα και αλλο βεγγος nw7 και αλλο nw3 και ναι οχι το να εχουν ανοιξει οι κροταφοι σου δε σε καθηστα ποιο ασχημο απο εναν με μαλλι τουφα μεχρι μετωπο με τη καμια ομως γνωμη μου γιατι ακομα και τωρα να μου λεγες παρε μαλλι μεχρι μετωπο οχι θα σου λεγα αν μου λεγες να ειμαι φυσικα nw2 αλλα χωρις αραιωση θα διαλεγα αυτο δε μπορεις να ξερεις το πως ειναι χωρις υπερβολικα μαλλι ο καθενας και πως με λιγοτερο...εγω οταν ανοιξα στους κροταφους και απο nw0 στη κυριολεξια πηγα nw2 μου το παρατηρουσαν αρκετοι αλλα εξακολουθουσα να λαμβανω τα ιδια εγκωμιαστηκα σχολια περι εμφανισης απο κοπελες και συγγενεις με πριν αν θες να το παμε και αλλιως γιατι καμια φορα οι δικοι μας μας ευλωγουνε και τα γενια ειχα την ιδια ανταποκριση στο αλλο φυλλο κυκλοφωροντας εξω ....και δεν νομιζω πως ανηκω στο 1%οπως ειπες εσυ...κατι που τονισε και ο σομαρι νομιζω...αυτα και δε χρειαζεται εντονο υφος για να με πεισεις σε κατι...
ενταξει ναι επειδη ανοιξαν οι κροταφοι σου δεν εγινες ασχημος ,ειπαμε αλλον το χαλαει λιγοτερο αλλον περισσοτερο,μερικους τους παει και ενα ανοιγμα στους κροταφους.Οκ νομιζω οτι ο,τι ηταν να ειπωθει ειπωθηκε και απο τις 2 μεριες

weznem

Well-Known Member
horhitto4 είπε:
weznem είπε:
[καμια σχεση φιλε δεν εχω καμια σχεση με τετοιου ειδους αποψεις περι εβραιων το κεντρο της θεσσαλονικης ειναι τινγκα....2 απο τους διασημους ηταν ο παπους του σαρκοζι και ο sasoon...και πολοι αλλοι....μη σου πω οτι ειμαι και περηφανος για αυτους που κατταφεραν τοσα...

δεν ειμαι πολυ καλος γνωστης στην ιστορια περαν τον τυπικον απλα και εγω πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι κρίνονται γι αυτα που κανουν και οχι με το αν ειναι μαυρος ασπρος τουρκος ελληνα και αλβανος κτλ... παντου υπαρχουν μουνοπανα και παιδια μαλάματα.. συγνωμη παντως που παρερμηνευσα την σκεψη σου πριν δικια μου ηλιθιοτητα συγνωμη και παλι φιλε :blush:

dk1984 είπε:
Φιλε horhitto4 αμα πατησεις golden ratio face στο ιντερνετ θα δεις οτι ειναι και μαθηματικα.

σωστος ο φιλος εγω εχω διαβασει βιβλια γι αυτο το πραγμα και εχω γνωσεις επι του αντικειμενου απλα δεν μπορει να το καταλαβει καποιος ευκολα οσο απλα και αν προσπαθεις να του το πεις αν δεν ασχολειται με μοδα- κομμωτικη- πλαστικη χειρουργικη-αισθητικη-φωτογραφοι..εκει καταληγω εγω..πλην εξαιρεσεων παντα.. ολα σχετιζονται με τα μαθηματικα στην ζωη μας αν το σκεφτεις ακομα και απλοϊκα γρηγορα,ολα εχουν νακανουν με αριθμους αποστασης διαμετρους σχηματα κτλ..

horhitto4

Member
weznem είπε:
horhitto4 είπε:
weznem είπε:

δεν ειμαι πολυ καλος γνωστης στην ιστορια περαν τον τυπικον απλα και εγω πιστευω οτι ολοι οι ανθρωποι κρίνονται γι αυτα που κανουν και οχι με το αν ειναι μαυρος ασπρος τουρκος ελληνα και αλβανος κτλ... παντου υπαρχουν μουνοπανα και παιδια μαλάματα.. συγνωμη παντως που παρερμηνευσα την σκεψη σου πριν δικια μου ηλιθιοτητα συγνωμη και παλι φιλε :blush:

dk1984 είπε:
Φιλε horhitto4 αμα πατησεις golden ratio face στο ιντερνετ θα δεις οτι ειναι και μαθηματικα.

σωστος ο φιλος εγω εχω διαβασει βιβλια γι αυτο το πραγμα και εχω γνωσεις επι του αντικειμενου απλα δεν μπορει να το καταλαβει καποιος ευκολα οσο απλα και αν προσπαθεις να του το πεις αν δεν ασχολειται με μοδα- κομμωτικη- πλαστικη χειρουργικη-αισθητικη-φωτογραφοι..εκει καταληγω εγω..πλην εξαιρεσεων παντα.. ολα σχετιζονται με τα μαθηματικα στην ζωη μας αν το σκεφτεις ακομα και απλοϊκα γρηγορα,ολα εχουν νακανουν με αριθμους αποστασης διαμετρους σχηματα κτλ..
[/quoτο οτι υπαρχει αυτο το golden ratio face δε σημαινει οτι η ομορφια ειναι οπως την αντιλαμβανετε ο καθενας...και πριν ειπα οτι σε περιπτωσεις κουασιμοδων ειναι καθαρα υποκειμενικα αλλα απο κει και περα δε νομιζω να πηρε καποιος χαρακα και γνωμονα για να πει αν καποιος ειναι ομορφος...και γι του λογου το αληθες εχω δει σε διαγωνισμους ομορφιας να διακρινονται ατομα που για μενα ειναι ασχημα και δε πληρουν τις προυποθεσεις οσο αφορα την αρμονια στο προσωπο ειδικα συμφωνα με αυτα τα λεγομενα που δειχνει οτι παιδια δεν ειναι μαθηματικα η ομορφια για μενα ειναι ομορφος ο james dean με τα λεπτεπιλεκτα χαρακτηριστικα και ο μπραντο με τη στραβη τη μυτη

xk

Active Member
πρωτον ομορφια δεν ειναι μονο αριθμοι και αποστασεις ειναι χρωματα,δερμα...

δευτερον οχι δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα επειδη ασχημαινουμε...η καραφλα το πρωτο πραγμα που κανει ειναι οτι ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.....ποντους και γοητεια ναι το ξερω οτι χανω αλλα ξερω επισης οτι ΔΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ....

στο ζουμι που ειναι αν θα βρω γκομενα ή οχι εκει ΕΥΤΥΧΩΣ μετρανε κι αλλα πραγματα.Το οτι προσπαθουμε να κανουμε κατι για τα μαλλια μας δε παει να πει οτι χωρις αυτα καταστραφηκαμε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

goines

New Member
Όποιος στεναχωριέται απλά για το αν θα βρεί γκόμενα (να ναι κι οτι να ναι ) ας μην ανησυχεί . Οι γυναίκες , ειδικά στις πόλεις , είναι πληθυσμιακά περισσότερες από τους άνδρες και πιο πρόθυμες για συμβιβασμούς προκειμένου να μην είναι μόνες .

weznem

Well-Known Member
xk είπε:
πρωτον ομορφια δεν ειναι μονο αριθμοι και αποστασεις ειναι χρωματα,δερμα...

δευτερον οχι δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα επειδη ασχημαινουμε...η καραφλα το πρωτο πραγμα που κανει ειναι οτι ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.....ποντους και γοητεια ναι το ξερω οτι χανω αλλα ξερω επισης οτι ΔΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ....

στο ζουμι που ειναι αν θα βρω γκομενα ή οχι εκει ΕΥΤΥΧΩΣ μετρανε κι αλλα πραγματα.Το οτι προσπαθουμε να κανουμε κατι για τα μαλλια μας δε παει να πει οτι χωρις αυτα καταστραφηκαμε...
πρωτον,τα χρωματα μετριονται και αυτα με διαφορετικες μεθοδους φιλε οπως αντιθεσεις χρωματων-φοντο χρωματων,χχρωμματομετριες ενδεικτικα το λεω..
δευτερον οσον αφορα τα προσωπα δεν παιζουν ρολο ειτε ειναι ασπρο το δερμα ειτε μαυρο, αν εχεις τις ιδανικες αποστασεις για παραδειγμα θα σαι ομορφος σε οποιοδηποτε χρωμα, αν θα αρεσει σε ολους,ειναι θεμα γουστου..
ουτε το χρωμα του ματιου καθοριζει το ομορφο προσωπο η jolie και μαυρα ματια να χε κουκλαρα θα ταν,και μαυροι να ηταν στο δερμα παλι κουκλα θα ταν διοτι δεν αλλαζουν οι αποστασεις και οι γωνιες του προσωπου αναλογα με το χρωμα. η διαφορα ειναι οτι ενα πιο φωτεινο χρωμα ματιου ειναι πιο εντυπωσιακο..

τριτον, η καραφλα μεγαλωνει αλλα οπως προειπα αν δεν εχεις τελειες αναλογιες κεφαλιου(αν το κεφαλι για παραδειγμα τετραγωνιζει δεν θα εχεις την δυνατοτητα να απαλεινεις τις σκληρες γωνιες του,αν ειναι ολοστρογγυλο δεν θα εχει την δυνατοτητα ελλειψη μαλλιων να κανεις πιο απολυτες τετραγωνες γραμμες) και οχι ΜΟΝΟ προσωπου θα σε ασχημαίνει η καραφλα στο εγγυωμαι..
τα μοντελα δεν χρειαζονται να ειναι ομορφα λαθος τα ξερεις..φωτογενεια,κινηση και διαφορ τετοια χρειαζονται,τα αλλα καλυπτονται με τους αισθητικους και τα φωτοσοπ,ειναι λιγα τα ομορφα μοντελα..
επισης ερευνες εδειξαν και τεινουν να αρχιζουν να εφαρμοζονται στο κοντινο μελλον οτι τα εντυπωσιακα μοντελα δημιουργουν προβλημα διοτι δεν αναδεικνύεται το ρουχο διοτι πνιγεται στην ουσια απο το ομορφο μοντελο.. επισης το να μην θες να χασεις απο την εικονα που εχεις δεν σημαινει οτι πας για μοντελο, ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση του ατομου..
τεταρτον,δεν μας ενδιαφερει το πσοες γκομενες θα βρουμε η θα χασουμε λογω καραφλας,μας ενδιαφερει οτι δεν μας αρεσει η εικονα μας στον καθρεφτη,και για οποιον εχει ισχυρες δομες ο χαρακτηρας του ισχυει αυτο..ολες οι γυνακες του κοσμου να σου λενε οτι καραφλας μετρας,δεν σημαινει τιποτα,σημαινουν τα παντα ομως η εικονα που εχεις εσυ για τον εαυτο σου.. αν δουμε οτι με το να βαλουμε φουστα θα εχουμε περασει σε πολλες γκομενες να το κανουμε δηλαδη?αν το αποτελεσμα ειναιη περαση στι γκομενες θα επρεπενα συμφωνησεις νομιζω..αν οχι τοτε διαφωνει με την προηγουμενη αποψη σου..αρα πρεπει λογικα,να αναθεωρησεις. αλλα μπορεις να μου πεις οτι ειναι μια ακραι α κατασταση η φουστα και δεν θα εφθανες μεχρι αυτου του σημειου για να χεις περασει στις γκομενες,δεκτο..
αρα που καταληγουμε οτι ειναι θεμα το πως βλεπει τα πραγματα το καθε ατομο..τι θεωρει ακραιο καποιος η λογικο..
αλλον τον πειραζει η καραφλα πολυ αλλον λιγοτερο.. αυτο ομως δεν αλλαζει τους κανονες θελουμε η δεν θελουμε ,αρεσει η δεν αρεσει υπαρχουν κανονες.. το τελειο προσωπο να χεις..αν καραφλιασεις και η δομη του κεφαλιου σου ειναι στρογγυλη,θα χασεις πολυ, διοτι μια ατελεια που κρυβοταν μολις εμφανιστηκε(αν καποιον δεν τον ενοχλει ιδιαιτερα εχει να κανει με το γουστο του,δεν σημαινει οτι δεν εχασες σημαντικα απο την εμφανιση σου,διοτι οι κανονες στο αποδεικνύουν) και ειναι σοβαρη ατελεια,σκεψου ενα τελειο προσωπο σε μια μπαλα ποδοσφαιρου που ειναι στρογγυλη με ενα καταλληλο κουρεμα το κρυβεις αν δεν εχεις μαλλια τι θα κρυψεις,τον αερα??

baldy

Member
τα ορια της ομορφιας ειναι πολυ ευαισθητα,το ζητημα ειναι να μην φτανουμε στα ορια της τρελας.Γιατι φανταζεσαι ο Σακης να κολαγε στην μυτη του και να του χαλαγε ολη η ψυχολογια.Το απολυτο κριτηριο της ομορφιας κανενας δεν το πληρει.

somari

Active Member
Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχω κουρευτεί σχεδόν "με την ψιλή"... πολύς κόσμος μου λέει ότι μου πάει αρκετά... φαίνεται στο σχήμα του "σκάλπ" Οπότε στο θέμα συμμετρία που λέγατε τουλάχιστον τη γλιτώσαμε

panoslydios

New Member
Τις περιοδους που αισθανομαι καλα με τον ευατο μου,ολο και περισσοτερες
κοπελες μου φαινονται ομορφες:) Και τις περιοδους που τα εχω παρα πολυ καλα
με τον ευατο μου ,δεν με νοιαζει η εμφανιση στις γυναικες :p

somari

Active Member
Επίσης τις περιόδους που τα έχεις καλά με τον εαυτό σου σου την πέφτουν περισσότερες γυναίκες (τσεκαρισμένο)

kwpous

Member
και γω παιδια εχω το ιδιο προβλημα δεν τα βρισκω με το νεαυτο μ και ολες μ λενε οτι ειμαι πολυ καλυτερα με ξυρισμενο κεφαλι...εχω χασι πολλες ευκεριες ξερετε....

Μπλουζα