Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν λεω μπορεί να είναι καλός γιατρός αλλα δεν θα μου τη κάνει αυτός απ'ότι ειπαν, θα επιβλέπει μόνο και θα καθοδηγεί. Προσωπικά όταν έρθει η ώρα αυστηρά θα ήθελα να είναι γιατρός αυτός ο οποιος θα ξαναβάζει τα μοσχεύματα και όχι απλά νοσοκόμες. Επίσης δεν θα ήθελα να πηγαινοέρχεται ο γιατρος (όπως μου ειπε αυτή η κοπελίτσα εκει). Αν γίνει καποιο λάθος τι θα κάνει? Θα τις ξαναβγάλει? Ε ΟΧΙ...
Πληρώνουμε τοσα λεφτά μόνο και μόνο για το όνομα βιτρίνα? Τι είναι, κατάστημα ρούχων?
Και κάπως έτσι τελειώνει και η φήμη του Βεκρή. Αρχίσαμε τα καραγιοζιλίκια πάλι.
Λευτεριά στην Κύπρο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
στο απυρόβλητο η
κυπρος, για τις αποτυχιες της ή το απαραδεκτο φαρμακο που σου ζητανε να παρεις, για να κανεις δουλεια εκει.
Πάντως αυτό με το ποίημα στον Βεκρή το έζησα και εγώ όταν πήγα. Μια ωραία ψηλή κοπέλα μου μιλούσε για την ΑΑ χωρίς στοιχεία και χωρίς να μου παραθέτει τίποτα. Όταν ρώτησα να δω τον γιατρό, μου είπαν βεβαίως αλλά θα κοστίσει 80 ευρώ.
Γιωργο ανοιξε νεο θεμα και βαλε καμια φωτογραφια για να σου πουμε γνωμες.
Εμενα παντως με πηραν απο το Βε...η και τους τα εχωσα. Πως ειναι δυνατον τους λεω να εμπιστευτω μια απαιδευτη αποφοιτη γυμνασιου να κανει τη διαγνωση και εγω την επομενη να ερθω για χειρουργιο. Ρε ουυυυσττττ. Αν θελει κατι ο Β...ς ας με παρει τηλ τους ειπα για να με δει. Ειρησθω εν παροδω ηρθα συστημενος απο γιατρο. Ας σεβαστει τουλαχιστον τους παλιους του συναδελφους ο φραγκοφονιας με τη ψωναρα γυναικα που εχει. Ρε ουσττττOk Δημήτρη. Ευχαριστώ.
Εμενα παντως με πηραν απο το Βε...η και τους τα εχωσα. Πως ειναι δυνατον τους λεω να εμπιστευτω μια απαιδευτη αποφοιτη γυμνασιου να κανει τη διαγνωση και εγω την επομενη να ερθω για χειρουργιο. Ρε ουυυυσττττ. Αν θελει κατι ο Β...ς ας με παρει τηλ τους ειπα για να με δει. Ειρησθω εν παροδω ηρθα συστημενος απο γιατρο. Ας σεβαστει τουλαχιστον τους παλιους του συναδελφους ο φραγκοφονιας με τη ψωναρα γυναικα που εχει. Ρε ουσττττ
Η θα κανω υπομονη και θα μαζευω λεφτα για εξωτερικο η θα παω για 2500-3000 στη d.......i.
Προς το παρων αφηνω μουσακι
Επιτέλους να ενα ενα νεο μέλος που μπήκε άκουσε έψαξε είδε και έμαθε,εύγε νέε μου,παράδειγμα προς μιμηση