mikegad
Well-Known Member
Μόνο εγώ δεν ξέρω τι είναι τα fast movement προιοντα;Δουλευω σε πολυεθνική εταιρεια με fast movement προιοντα
Ότι και αν είναι πάντως μπράβο σου!!!!
Μόνο εγώ δεν ξέρω τι είναι τα fast movement προιοντα;Δουλευω σε πολυεθνική εταιρεια με fast movement προιοντα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μόνο εγώ δεν ξέρω τι είναι τα fast movement προιοντα;
Ότι και αν είναι πάντως μπράβο σου!!!!
Ευχαριστώ, ρωτώντας πας στη πολη χρόνια τώρα . Μακάρι να είχα τα λεφτά και το χρόνο να φύγω αυριο εξωτερικό.
Αυτό που θέλω να πω στα νεα μέλη που είναι εδώ και σε αυτά που θα έρθουν είναι: To σαιτ αυτό υπάρχει κυριως για να
Σιγουρα προσφερει εκατοντάδες αλλα πράματα αλλα κυρίως αυτά που ανέφερα παραπάνω ( κατ'εμέ) είναι τα πιο σημαντικά. Τα υπόλοιπα έρχονται ...
- μην σας κοροϊδέψουν οι κλινικές που προσφέρουν ΜΜ
- σας πουν εάν αυτά που ακούσατε στεκουν
- να ακουσετε την εμπειρη γνωμη πολλων εδώ μέσα διοτι κάποιοι έπαθαν και έμαθαν(παθόν μαθόν) και απλόχερα σας βοηθούν μεταφέροντας σας την εμπειρία τους χωρις καμία ανταμοιβή. Το μονο που ζητανε είναι μια φωτο
Σε αυτό το σημειο θα ήθελα να ευχαριστήσω το καθένα ξεχωριστά που ασχολήθηκε με το θέμα μου και σας εύχομαι υγεια και πολλα μαλλιάαααα
Τις καλημέρες μου και πολλα μπραβο στους διαχειριστες για την εξαιρετικη δουλεια.
PS: Δουλευω σε πολυεθνική εταιρεια με fast movement προιοντα. Εχω εκπτωση 50% για οποιον θέλει που μπορω να πάιρνω μια φορά το μηνα στο ονομα μου. Με αυτό το τρόπο θα ήθελα να βοηθήσω αυτές τις δύσκολες μερες οποιον έχει αναγκη. Αν καποιος ενδιαφέρετε pm
Γεια σου φιλε,Χαχαχαχα και κατι αλλο παραλληλα ηθελα να γραψω
Γεια σου φιλε,
σε διεθνη φορουμ διαβασα ερευνες που ισχυρηζοντε πως η μινοξ μενει στον οργανισμο 20-22 ωρες.Οποτε η χρηση 2 φορες την ημερα ειναι ψιλοασκοπη,αν ισχυουν βεβαια αυτα που διαβασα.
Εγω εδω κ μια εβδομαδα εχω συνδηασει regain με folligen,με το οποιο ο kappa ειπε πως ειδε καλα αποτελεσματα,εως και το 50% της μινοξ.
Το κακο ειναι πως το παραγγελνεις μονο απο ebay αλλα ευκαιρεια ειναι να βγαλεις καρτα για online αγορες,μιας κ στο internet βρισκεις κ την μινοξ μισοτιμης σε σχεση με τα ''φαρμακεια'' εδω.
Το σκευτεσε και για φινα?
Αν ψωνιζεις γενικα απο ebay τοτε εισαι κομπλε.Στις θεραπειες ειμαι πολυ rookie. Τωρα αρχιζω να τα μαθαινω. Οποτε αρχικα σκεφτομαι το regain. Ψωνιζω γενικα απο ebay. Εαν εχεις καλους πωλητες στειλε κανα λινκ. Το φινα τι ειναι? Για ξηγα!!!
Στις θεραπειες ειμαι πολυ rookie. Τωρα αρχιζω να τα μαθαινω. Οποτε αρχικα σκεφτομαι το regain. Ψωνιζω γενικα απο ebay. αν εχεις καλους πωλητες στειλε κανα λινκ. Το φινα τι ειναι? Για ξηγα!!!φιναστερίδη? Μπορω να τα παιρνω μαζι?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλησπερα φιλε..ναι βαλτην δεν νομιζω να εχει θεμα καποιος..το εχουν κανει πολλοι στο παρελθον..οποτε προχωραΣτο σημειο αυτο θα ήθελα να ενημερώσω επίσης οτι βρίσκομαι σε επαφη με κλινικη του εξωτερικου. Δεν ξέρω αν ειναι σωστο να επισυνάψω εδω την επικοινωνια μου μαζί τους. ????
Το μπροστά κομμάτι έχεις υπολογίσει λάθος αρκετά θα έλεγα.
Aυτό το σχεδιάκι είναι του Yaman.Στο σημειο αυτο θα ήθελα να ενημερώσω επίσης οτι βρίσκομαι σε επαφη με κλινικη του εξωτερικου. Δεν ξέρω αν ειναι σωστο να επισυνάψω εδω την επικοινωνια μου μαζί τους. ????
ΣωσταAυτό το σχεδιάκι είναι του Yaman.
εχεις κ μιλησει με αλλες κλινικες απο εξωτερικο ή μονο με yaman;