Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το οτι σου λεει οτι χρειαζεσαι μονο μινοξιδιλη δε σημαινει οτι αρκει. Η οτι μπορει να σου καταφερει κατι καλυτερο αμα δε παρεις φινα. Κοινοι παρονομαστες ειναι αυτοι.h diafora einai oti o erdogan mou anefere 6.00 grafts pou ypologizete se 13.000 me 15.000 eurw enw afti h klinikh 3.000 me 3.500 grafts kai to mono pou tha vazw meta thn epembasei mono minoxidil pantos vlepw poly kala apotelesmata.
https://www.youtube.com/user/Hairtransplantcenter
Ο Σουλτάνος..απο αυτα που εχει δειξει ως τωρα!Μεταξύ Erdogan και Karadeniz ποιος από τους δύο θεωρείται καλύτερος ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα σας και από μένα.
Είμαι 48 ετών και υποψήφιος προς μμ.Τα μαλλία μου άρχισαν να αραιώνουν στην ηλικία των 42-43 ετών.Αν και και πολύ νέος στο συγκεκριμένο forum έχω διαβάσει αρκετά από τα topic εδώ.Με βάση τα όσα έχω διαβάσει έχω προσανατολιστεί προς την πλευρά της Κύπρου και Τουρκίας με την μέθοδο FUE .Συγκεκριμένα προς Γεωργίου,HDC και Erdogan.
Παλαιότερα είχα κάνει μία δωρεάν συνάντηση στην Θεσσαλονίκη με HDC και μου είχε πει ότι χρειάζομαι 3500 grafts και όσον αφορά την δότρια περιοχή ότι είναι πολύ πλούσια.
Βέβαια αν και διάβασα πολλές και κατατοπιστικές συμβουλές/κατευθύνσεις,θα κάνω πάλι την ερώτηση που κάνει ο κάθε ενδιαφερόμενος προς μμ,γιατί κακά τα ψέματα,όσο και να διαβάσεις πάλι θα κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις.Με βάση το καλύτερο αποτέλεσμα που ψάχνει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος προς μμ,φύτρωση και πυκνότητα και φυσικότητα,ποιον από τους δύο θα προτείνατε ? Βέβαια και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή περί του θέματος είναι καλοδεχούμενη.
Σας ευχαριστώ όλους εκ τον προτέρων
Καλησπέρα και σε σένα john_johnj1 .Tο ραντεβού είχε γίνει πριν δύο χρόνια.