Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση?

bobby

Well-Known Member
Το 9 (ή 11 όπως φαίνεται στο βίντεο) κατά την άποψη μου είναι υπερβολικό για μια ΜΜ, αλλά ο καθένας έχει το σύστημα του οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…..είναι και το κομμάτι διαφήμισης που παίζει ρόλο όπως και η τυχόν ανάγκη των κοριτσιών να φανούν στο βίντεο…. :p :p:p:p:p Όπως πχ ο θίασος που βγαίνει σύσσωμος στο τέλος της παράστασης ένα πράγμα….…..:p:p:p:p:p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

New Member
πάντως το μπροστά αριστερά μπέιμπ δείχνει εξαιρετική στάση σώματος όπως κάθεται στην καρέκλα, σεμιναριακό παράδειγμα προς μίμηση το arch της μέσης, συγχαρητήρια!

tasos33

Well-Known Member
Γιατρέ ψυχραιμία, καμία διαθεση απο μέρους μου να ψαξω να κάνω δηθεν ψαγμενες ερωτήσεις. Τις απορίες μου εξέφρασα και τίποτα παραπάνω και στις οποίες ούτε καν απαντησατε ακομα κι αν ήταν διαφορετικά χειρουργεία.
Απαγορεύεται να έχουμε απορίες και να τις εκφράζουμε?

Νομίζω πως ήταν αρκετά εύστοχες ωστε να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τον τρόπο που δουλεύετε.
Για να μην τις επαναλάβω, αν θελετε να απαντήσετε χωρις ένταση και υπονοούμενα
Να μην έχεις απορίες, απαγορεύεται.

tasos33

Well-Known Member
Το 9 (ή 11 όπως φαίνεται στο βίντεο) κατά την άποψη μου είναι υπερβολικό για μια ΜΜ, αλλά ο καθένας έχει το σύστημα του οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…..είναι και το κομμάτι διαφήμισης που παίζει ρόλο όπως και η τυχόν ανάγκη των κοριτσιών να φανούν στο βίντεο…. :p :p:p:p:p Όπως πχ ο θίασος που βγαίνει σύσσωμος στο τέλος της παράστασης ένα πράγμα….…..:p:p:p:p:p
Θίασος είναι και στο Δελφινάριο , θίασος και στο Δημήτρης Χόρν...
Θες να γίνεις λίγο πιο ουσιαστικός?

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Οι πρωταγωνιστες βγαινουν με προσωπο και βγαζουν λεφτα, αποκτουν κυρος και σεβασμό.
Οι ειρωνες, οι haters και οι κομπλεξικοι ειναι κρυμμενοι πισω απο τα μονιτορ...

Τωρα, εσυ ειδικα που εισαι τοσο εμπειρος ωστε να με συμβουλευεις και απο πανω σε διαφορα θεματα, θεωρεις οτι αυτο που εξηγω ειναι λαθος και αξιζει την ειρωνια σου, ή απλα σε ενδιαφερει να εισαι αρεστος στους υπολοιπους?

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ε εντάξει καλά ειστε. Δεν λέω να την κανουν ολη την επέμβαση, αλλά να κάνουν και στη δότρια οπως λες οτι κανουν το punching οι γιατροί σας. Όχι μονο τις τομές στη λήπτρια δηλαδη.

Επίσης κάτι αλλο που ηθελα να σε ρωτήσω. Οι γιατροί σας έχουν ελεύθερο χρονο μέσα στη μέρα να ασχολούνται με αλλα πράγματα πέρα από τα χειρουργεία; πχ έχει χρονο ο Μάρας ή η Βρυωνίδου να ασχολούνται με τη διαφήμιση της κλινικής ή να γράφουν σε φορουμ; Γιατι αλλού βλέπουμε γιατροί να έχουν πολυ χρονο διαθέσιμο μεσα στη μέρα και προσπαθώ να καταλάβω τι γινεται σε αλλες κλινικές...

Σε καθημερινά χειρουργεία υπάρχει χώρος για διάλειμμα άλλα το να έχουν χρόνο να κάτσουν να διαβάζουν εδώ μέσα τα πάντα με τπτ.
Ούτε καν από το σπίτι τους γιατί έχουν και οικογένεια. Αν διαβάζουν ίσως περιστασιακά κάποια αποτελέσματα που ανεβάζω εγώ.
Και εγώ απορώ πως κάποιοι βρίσκουν τόσο χρόνο εδώ μέσα και τα αλλονιζουν όλα τα νήματα. Ίσως μην υπάρχει τόσο δουλειά σε καθημερνή βάση.

Anastasakis Hair Clinic

Βρε που τις μαζέψες τις Αρσακειαδες και έχτισες γυναικωνιτη!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Α Α Α Α Α Α Α Α Α ΧΑΧΑΧΑ ΈΚΛΑΨΑ!!!!!
- Καμια δεν ειναι Αρσακειαδα, αυτες συνηθως εχουν πιο "βαρια" πτυχια και βγαζουν 2-3 φορες ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα απο τις νοσηλευτριες μου.
Το τερμα σεξιστικό και στα ορια του ΑΝΩΜΑΛΟΥ σχολιου για γυναικωνιτη, ελα να τους το πεις απο κοντα να παρεις τις απαντησεις που σου αξιζουν.

Αλλα ξεχασα, εισαι τσαμπα μαγκας στο μονιτορ και απο κοντα μαλλον ο τυπικος ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ
Απο κοντα ειδικα ειμαι σιγουρος πως σε γυναικες δεν θα εκανες τον μαγκα, μαλλον το εντελως αντιθετο.
Αν παλι αλλαξεις γνωμη και νομιζεις οτι εχεις τα κακαλα να ερθεις απο την κλινική, ΕΛΑ να τους πεις το χυδαιο υπονούμενο σου απο κοντα.
Θα εχει πολυ πλακα να φυγεις κλαμμενος απο την ΞΕΦΤΙΛΑ που θα φας για το προστυχο, χυδαιο και ΑΝΑΝΔΡΟ ανωνυμο υπονούμνεο σου, δειλε.
Δυστυχως o @CVIAL δεν επιβλεπει καθολου και εχουν ξεφυγει οι πιο πειραγμενοι

Anastasakis Hair Clinic

Σε καθημερινά χειρουργεία υπάρχει χώρος για διάλειμμα άλλα το να έχουν χρόνο να κάτσουν να διαβάζουν εδώ μέσα τα πάντα με τπτ.
Ούτε καν από το σπίτι τους γιατί έχουν και οικογένεια. Αν διαβάζουν ίσως περιστασιακά κάποια αποτελέσματα που ανεβάζω εγώ.
Και εγώ απορώ πως κάποιοι βρίσκουν τόσο χρόνο εδώ μέσα και τα αλλονιζουν όλα τα νήματα. Ίσως μην υπάρχει τόσο δουλειά σε καθημερνή βάση.
Εγω σε εχω καλεσει Γιαννακη να ερθεις να δεις και μονο σου.

tasos33

Well-Known Member
- Καμια δεν ειναι Αρσακειαδα, αυτες συνηθως εχουν πιο "βαρια" πτυχια και βγαζουν 2-3 φορες ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα απο τις νοσηλευτριες μου.
Το τερμα σεξιστικό και στα ορια του ΑΝΩΜΑΛΟΥ σχολιου για γυναικωνιτη, ελα να τους το πεις απο κοντα να παρεις τις απαντησεις που σου αξιζουν.

Αλλα ξεχασα, εισαι τσαμπα μαγκας στο μονιτορ και απο κοντα μαλλον ο τυπικος ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ
Απο κοντα ειδικα ειμαι σιγουρος πως σε γυναικες δεν θα εκανες τον μαγκα, μαλλον το εντελως αντιθετο.
Αν παλι αλλαξεις γνωμη και νομιζεις οτι εχεις τα κακαλα να ερθεις απο την κλινική, ΕΛΑ να τους πεις το χυδαιο υπονούμενο σου απο κοντα.
Θα εχει πολυ πλακα να φυγεις κλαμμενος απο την ΞΕΦΤΙΛΑ που θα φας για το προστυχο, χυδαιο και ΑΝΑΝΔΡΟ ανωνυμο υπονούμνεο σου, δειλε.
Θα δώσω απεριόριστο δίκαιο στον γιατρό σχετικά με το θέμα του προσωπικού. Μπορεί να έχει δέκα σε κάθε επέμβαση και οι μισές να κάθονται ,δε νομίζω ότι μας αφορά αυτό σαν forum. Ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα ,που δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, η κλινική τις πληρώνει και αξιοποιεί το προσωπικό όπως κρίνει αυτή και το σημαντικότερο είναι ότι δίνει δουλειά.

oreo

Well-Known Member

Ότι να ναι λες, ο γυναικώνιτης είναι στις εκκλησίες, αλλά από εκεί απέξω περνάς, ανάβουν τα κεριά αυτοί που τους έχεις κάνει "κανουργιους" πιθανόν. Άκου σεξιστικό το σχόλιο και μισογυνης εγώ. Αν είχες άνδρες γύρω γύρω μόνο ανάλογο το σχόλιο θα ήταν.. Τσίου είσαι φίλε και χαμένα τα έχεις φαίνεται. Πηγές να πιαστείς από το χιούμορ και να πουλήσεις την παπατζα της εποχής. Ήρθα στην κλινικη σου όταν έκανα μετ αλλά δεν σε βρήκα, βέβαια εκεί όταν έφευγα με αγκάλιασαν ρα κορίτσια και με φιλούσε η Grace η extractor. Αυτή που παρηγορουσες όπως έλεγες... Εκεί δεν ήμουν μισογυνης μάλλον, είχα άλλο πρόσωπο... Δεν μου επιτρέπεται να σου γράψω ένα κατεβατό με γαλλικά που τα ομιλω άπταιστα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hercules80

Active Member
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου. Και εγώ την ιδια απορία έχω με σένα οπως την ιδια απορία θα ειχε και κάθε λογικός άνθρωπος. Οπότε οι γιατροί της HDC σε καμία περίπτωση δεν θα προλάβαιναν να διαβαζουν και να γράφουν ολη μέρα σε ενα φορουμ λογω φόρτου εργασίας. Λογικό ακούγεται αν ένας γιατρός έχει πολυ δουλειά και ασχολείται εντατικά με τα χειρουργεία έχει πολυ περιορισμένο χρονο μέσα στη μερα, εκτός και αν δεν έχει πολυ δουλειά ή δεν ασχολείται πολυ με τα χειρουργεία.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member

αναρωτιέμαι γιατί όταν ο Χρήστακης έβριζε εδώ μέσα όσο πιο χυδαία γίνετε, δεν έκανες ένα ανάλογο σχόλιο για κείνον.... Επιλεκτική ευαισθησία.... Σε ένα αρκετά πιο χιουμοριστικό σχόλιο έκανες επίθεση 100% και σε άλλα και άλλα, τσιμουδία. Δειλοί και πίσω από το μόνιτορ είναι οι 2 υποστηρικτές σου που γράφουν με 15 ip ο καθένας και αν πουν πολλα απο αυτά που έχουν πει από κοντά θα τους ψάχνουν σαν το Νέμο :)

bobby

Well-Known Member
Οι πρωταγωνιστες βγαινουν με προσωπο και βγαζουν λεφτα, αποκτουν κυρος και σεβασμό.
Οι ειρωνες, οι haters και οι κομπλεξικοι ειναι κρυμμενοι πισω απο τα μονιτορ...

Τωρα, εσυ ειδικα που εισαι τοσο εμπειρος ωστε να με συμβουλευεις και απο πανω σε διαφορα θεματα, θεωρεις οτι αυτο που εξηγω ειναι λαθος και αξιζει την ειρωνια σου, ή απλα σε ενδιαφερει να εισαι αρεστος στους υπολοιπους?
Το θίασος δεν το είπα ειρωνικά. Ως θέμα παρουσίασης του όλου γκρουπ το είπα γιατί είμαι απόλυτα σίγουρος ότι σε κανένα χειρουργείου δεν έχεις 11 άτομα ταυτόχρονα γιατί δεν είναι λειτουργικό.
Πάλι τα ίδια όμως «είρωνες, κομπλεξικοί, haters, κρυμμένοι»….. εγώ δεν σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ και τίποτα….
Επίσης εμένα με ξέρεις έχουμε μιλήσει από κοντά άρα όλα αυτά τα παραπάνω είναι μπούρδες….
Αν με ενδιέφερε να είμαι αρεστός θα έλεγα ότι το σκηνικό μου θυμίζει τον «Σουλειμαν τον μεγαλοπρεπή» δεν το είπα όμως…. Τώρα το λέω γιατί αφού ούτως ή άλλως με κατηγορείς για αυτό ας το κάνω ….

oreo

Well-Known Member
αναρωτιέμαι γιατί όταν ο Χρήστακης έβριζε εδώ μέσα όσο πιο χυδαία γίνετε, δεν έκανες ένα ανάλογο σχόλιο για κείνον.... Επιλεκτική ευαισθησία.... Σε ένα αρκετά πιο χιουμοριστικό σχόλιο έκανες επίθεση 100% και σε άλλα και άλλα, τσιμουδία. Δειλοί και πίσω από το μόνιτορ είναι οι 2 υποστηρικτές σου που γράφουν με 15 ip ο καθένας και αν πουν πολλα απο αυτά που έχουν πει από κοντά θα τους ψάχνουν σαν το Νέμο :)
Πάει να φλεξαρει λεφτά
Το θίασος δεν το είπα ειρωνικά. Ως θέμα παρουσίασης του όλου γκρουπ το είπα γιατί είμαι απόλυτα σίγουρος ότι σε κανένα χειρουργείου δεν έχεις 11 άτομα ταυτόχρονα γιατί δεν είναι λειτουργικό.
Πάλι τα ίδια όμως «είρωνες, κομπλεξικοί, haters, κρυμμένοι»….. εγώ δεν σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ και τίποτα….
Επίσης εμένα με ξέρεις έχουμε μιλήσει από κοντά άρα όλα αυτά τα παραπάνω είναι μπούρδες….
Αν με ενδιέφερε να είμαι αρεστός θα έλεγα ότι το σκηνικό μου θυμίζει τον «Σουλειμαν τον μεγαλοπρεπή» δεν το είπα όμως…. Τώρα το λέω γιατί αφού ούτως ή άλλως με κατηγορείς για αυτό ας το κάνω ….
Αν έλεγες για Σουλειμαν θα πήγαιναν τα γελάκια και τα like βροχή από κάτω από 5-6 φερεφωνα. Εκεί θα χτύπαγε φλέβα το αυτάρεσκο βλέπεις.. Ε ρε που φτάσαμε σε αυτό το φόρουμ...

LoverBoy

Well-Known Member
Ο γυναικονίτης ακόμα και σήμερα κρατά στους θεσμούς της ορθόδοξης εκκλησίας κ είναι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να διαχωρίζει τις γυναίκες από τους άνδρες! Δεν υπάρχει προσβολή σε αυτό το σχόλιο απλά είναι μια παρομοίωση επειδή υπήρχαν πολλές γυναίκες-κοπέλες στον χώρο!

gregkont13

Verified MM member
Ο γυναικονίτης ακόμα και σήμερα κρατά στους θεσμούς της ορθόδοξης εκκλησίας κ είναι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να διαχωρίζει τις γυναίκες από τους άνδρες! Δεν υπάρχει προσβολή σε αυτό το σχόλιο απλά είναι μια παρομοίωση επειδή υπήρχαν πολλές γυναίκες-κοπέλες στον χώρο!
Ρε μάγκες ο @Anastasakis Hair Clinic είναι φεμινιστής... Δεν τα έλεγε και στον @aeratos28; Ο μεγάλος μάγκας ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ Αναστασάκης δεν κάνει σεξιστικά σχόλια...

1734108670900.png

oreo

Well-Known Member
Ακριβώς :)

Μπλουζα