Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση?

Tetrakis

Active Member
Ρε δοκτωρ αφου ειναι 9 ατομα στο χειρουργειο σου γιατι στα βιντεακια που ανεβαζεις στο instagram ειναι 3-4 ατομα μεσα καθε φορα;
Επισης φαινεται η αμηχανια καποιων στο βιντεο σε φαση "ας κανω οτι ασχολουμαι με κατι σοβαρο αυτη τη στιγμη"
Φίλε το σημαντικότερο είναι οτι ο ασθενής κοιμάται όση ωρα ο Γιακούμπ εργάζεται

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Νομιζω θα ηταν πιο λογικο και ουσιαστικό να με ΡΩΤΗΣΕΙΣ αν δουλευουν, ΤΙ κανουν και ΓΙΑΤΙ εχω 9 άτομα σε ενα χειρουργειο.

Εκτος αν εισαι αλλος ενας ξερολας που "ξερω εγω ρε συ ποσοι χρειάζονται", ή ενας παντελως ανιδεος που επειδη ο ιδιος ΔΕΝ μπορει να φανταστει κατι διαφορετικο απο αυτο που εχει δει ΕΞ' ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ (μιας και σιγουρα δεν εισαι της δουλειας, απλα εχεις δει διαφημισεις /ακουσει ιστοριούλες) θεωρει οτι οποιος δεν χωραει στο κρεβατι Προσκρούστη της περιορισμενης αντιληψης του, "κατι βρωμάει".

Ομως ΔΕΝ πιστευω οτι ειsαι τιποτα απο τα δυο.
Απλα σε εχει συνεπαρει το κλιμα εδω μεσα που απαιτει ΟΤΙ κανει ο Αναστασακης να ειναι "υποπτο".

Δες λοιπον το βιντεο που αναφερεται ο συνφορουμιτης, και να θεωρεις ακομα οτι αυτο που λεω ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, το ξανασυζηταμε

Κατέβασε 11άδα ο γιατρός……

Kostas97

Well-Known Member
Υπάρχουν άτομα που κάναν χριρουργειο ας μας μεταφέρουν πως έγινε η διαδικασία... τι καλύτερο.

@TheodosisK εσενα η διαδικασία έγινε όπως το βίντεο? 9 άτομα δεξιόχειρες αριστερό χείρες κλπ?

bobby

Well-Known Member
Υπάρχουν άτομα που κάναν χριρουργειο ας μας μεταφέρουν πως έγινε η διαδικασία... τι καλύτερο.

@TheodosisK εσενα η διαδικασία έγινε όπως το βίντεο? 9 άτομα δεξιόχειρες αριστερό χείρες κλπ?
Μπορεί να κοιμόταν….

Dimos_

Member
Νομιζω θα ηταν πιο λογικο και ουσιαστικό να με ΡΩΤΗΣΕΙΣ αν δουλευουν, ΤΙ κανουν και ΓΙΑΤΙ εχω 9 άτομα σε ενα χειρουργειο.

Εκτος αν εισαι αλλος ενας ξερολας που "ξερω εγω ρε συ ποσοι χρειάζονται", ή ενας παντελως ανιδεος που επειδη ο ιδιος ΔΕΝ μπορει να φανταστει κατι διαφορετικο απο αυτο που εχει δει ΕΞ' ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ (μιας και σιγουρα δεν εισαι της δουλειας, απλα εχεις δει διαφημισεις /ακουσει ιστοριούλες) θεωρει οτι οποιος δεν χωραει στο κρεβατι Προσκρούστη της περιορισμενης αντιληψης του, "κατι βρωμάει".

Απλα σε εχει συνεπαρει το κλιμα εδω μεσα που απαιτει ΟΤΙ κανει ο Αναστασακης να ειναι "υποπτο".

Δες λοιπον το βιντεο που αναφερεται ο συνφορουμιτης, και να θεωρεις ακομα οτι αυτο που λεω ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, το ξανασυζηταμε

Γιατρέ στο βίντεο μέτρησα 9 νοσηλεύτριες και μια η προϊσταμένη 10, μεχρι το 1.43 του βίντεο.
Απ το 1.43 και μετα βλεπω οτι εχει προστεθεί ακομα μια νοσηλεύτρια δλδ συνολο 11.
Η προϊσταμένη ειναι όρθια πλεον και επιβλέπει τις διαδικασιες.

Ρωταω λοιπον:
1. Ειναι σύνηθες φαινόμενο να αντικαθίσταται η νοσηλεύτρια που κάνει εισαγωγη των μοσχευμάτων κατα τη διάρκεια του χειρουργείου?

2.Πριν η προϊσταμένη σηκωθεί να επιβλέπει, ποιος επέβλεπε αν όλα πηγαιναν καλά?

3.Μαζι με εσάς ήσασταν 12 άτομα. Δεν ειναι λιγο υπερβολικά μεγαλος ο αριθμός των ατόμων που είστε στο χειρουργείο δεδομένου του μικρού αριθμού graft που βάζετε (μεσο ορο 2500)

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ στο βίντεο μέτρησα 9 νοσηλεύτριες και μια η προϊσταμένη 10, μεχρι το 1.43 του βίντεο.
Απ το 1.43 και μετα βλεπω οτι εχει προστεθεί ακομα μια νοσηλεύτρια δλδ συνολο 11.
Η προϊσταμένη ειναι όρθια πλεον και επιβλέπει τις διαδικασιες.

Ρωταω λοιπον:
1. Ειναι σύνηθες φαινόμενο να αντικαθίσταται η νοσηλεύτρια που κάνει εισαγωγη των μοσχευμάτων κατα τη διάρκεια του χειρουργείου?

2.Πριν η προϊσταμένη σηκωθεί να επιβλέπει, ποιος επέβλεπε αν όλα πηγαιναν καλά?

3.Μαζι με εσάς ήσασταν 12 άτομα. Δεν ειναι λιγο υπερβολικά μεγαλος ο αριθμός των ατόμων που είστε στο χειρουργείο δεδομένου του μικρού αριθμού graft που βάζετε (μεσο ορο 2500)

Μαλλον σου διεφυγε οτι ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χειρουργειο...
Ισως απορροφηθηκες υπερβολικα σε ανουσια πραγματα, οπως να ψαξεις να κανεις δηθεν ψαγμενες ερωτησεις για να "αποδειξεις οτι κατι βρωμαει"... και δεν ειδες οτι φοραω άλλα ρουχα, κτλ, κτλ.

Εγω λοιπον που ειμαι βλακας και κοροιδο πληρωνω ολο αυτο τον κοσμο
Στο χειρουργειο, αναλογα την ημερα ειμαστε ανα πασα στιγμη απο 3 εως και 10 άτομα.

Οι εξυπνοι που εχουν πρωτοκλασατες κλινικές στην Ελλάδα και εχουν ειδικευμενους ιατρούς και απειρα περιστατικα σε βιντεο, σε φωτογραφιες και με εξαιρετική φημη στο κοινο, τα καταφερνουν με ενα ιατρο (συνηθως ανειδικευτο) και μια νοσηλευτρια.

Εγω δεν θα το "καταφερω" ΠΟΤΕ αυτο!

Μαλλον ΔΕΝ ειμαι αρκετα καλος.

Dimos_

Member
Μαλλον σου διεφυγε οτι ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ χειρουργειο...
Ισως απορροφηθηκες υπερβολικα σε ανουσια πραγματα, οπως να ψαξεις να κανεις δηθεν ψαγμενες ερωτησεις για να "αποδειξεις οτι κατι βρωμαει"... και δεν ειδες οτι φοραω άλλα ρουχα, κτλ, κτλ.

Εγω λοιπον που ειμαι βλακας και κοροιδο πληρωνω ολο αυτο τον κοσμο
Στο χειρουργειο, αναλογα την ημερα ειμαστε ανα πασα στιγμη απο 3 εως και 10 άτομα.

Οι εξυπνοι που εχουν πρωτοκλασατες κλινικές στην Ελλάδα και εχουν ειδικευμενους ιατρούς και απειρα περιστατικα σε βιντεο, σε φωτογραφιες και με εξαιρετική φημη στο κοινο, τα καταφερνουν με ενα ιατρο (συνηθως ανειδικευτο) και μια νοσηλευτρια.

Εγω δεν θα το "καταφερω" ΠΟΤΕ αυτο!

Μαλλον ΔΕΝ ειμαι αρκετα καλος.
Γιατρέ ψυχραιμία, καμία διαθεση απο μέρους μου να ψαξω να κάνω δηθεν ψαγμενες ερωτήσεις. Τις απορίες μου εξέφρασα και τίποτα παραπάνω και στις οποίες ούτε καν απαντησατε ακομα κι αν ήταν διαφορετικά χειρουργεία.
Απαγορεύεται να έχουμε απορίες και να τις εκφράζουμε?

Νομίζω πως ήταν αρκετά εύστοχες ωστε να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τον τρόπο που δουλεύετε.
Για να μην τις επαναλάβω, αν θελετε να απαντήσετε χωρις ένταση και υπονοούμενα

JimKan1

Well-Known Member
Γιατρέ ψυχραιμία, καμία διαθεση απο μέρους μου να ψαξω να κάνω δηθεν ψαγμενες ερωτήσεις. Τις απορίες μου εξέφρασα και τίποτα παραπάνω και στις οποίες ούτε καν απαντησατε ακομα κι αν ήταν διαφορετικά χειρουργεία.
Απαγορεύεται να έχουμε απορίες και να τις εκφράζουμε?

Νομίζω πως ήταν αρκετά εύστοχες ωστε να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τον τρόπο που δουλεύετε.
Για να μην τις επαναλάβω, αν θελετε να απαντήσετε χωρις ένταση και υπονοούμενα
Το μονο που επιτρεπεται ειναι "μπραβο γιατρε τρομερο αποτελεσμα" ολα τα αλλα απαγορευονται, εκτος αν εισαι ιατρος.

LoverBoy

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται υπερβολικό νούμερο αλλά το ακούω!Μιας και το νήμα είναι του @bobby ηθελα να τον ρωτήσω αν θυμάται πόσα άτομα είχε στην δικιά του επέμβαση ο Λόρενς?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Για μένα και απ' όσα έχω δει σε HRN, Reddit, HairlossConquerors, insta οι καλύτερες επιλογές γύρω στα 2-2.5 eur/gr είναι οι Ted Miln (UK), Ratchathorn (Ταϊλάνδη), Dr Patty (Ταϊλάνδη), Bekir Bek (εδώ έχω ένα ερωτηματικό γιατί δεν έχει ακόμη πολλά τελικά αποτέλεσματα, αλλά όσα έχει είναι αρκετά καλά) και σε λίγο πιο χαμηλό μπάτζετ οι Gur και Τuran. Θα έλεγα πως όλοι αυτοί, ειδικά οι Miln και Gur, είναι για πιο μεγάλα NW.

Ξέρω ότι σε πολλούς αρέσει η Ximena Villa αλλά κάτι δεν με εντυπωσιάζει στα αποτελέσματά της. Αν είναι ακόμη στα 2.5eur/gr βέβαια είναι σίγουρα μεταξύ των value for money επιλογών.

Αν κάποιος ήταν πιο χαμηλό NW και πήγαινε μόνο για hairline και λιγότερα grafts, άρα θα μπορούσε να πληρώσει και πιο ακριβά, Couto, Pekiner, Pinto, Keser (με αυτή τη σειρά).
Τι norwood είσαι αδερφέ? Έχεις κάνει μετ?

GeorgeXz

New Member
Έχω πέσει κάτω από τα γέλια, ούτε monty python's holy grail το βίντεο. Αλλά χτενίζουμε την περιοχή, κάτι θα βρεθεί...

1734033269958.png

oreo

Well-Known Member

Βρε που τις μαζέψες τις Αρσακειαδες και έχτισες γυναικωνιτη!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Α Α Α Α Α Α Α Α Α ΧΑΧΑΧΑ ΈΚΛΑΨΑ!!!!!

TheodosisK

Member

lol ρε, εγώ πάλι πώς προέκυψα στη κουβέντα; Τέσπα, εχω ηδη γράψει ότι ήταν 3ις οι κοπέλες στην περίπτωση μου στο αναλυτικό post που έκανα!
Μπορεί να κοιμόταν….
Ενα μισαωράκι ύπνο τον έριξα, για να πουμε του στραβού το δίκιο. Πάντως όταν κοιμήθηκα 3ις ήταν, μετά δεν ξέρω, ήμουν και μπρούμητα. Λογικά η ζαναξάρα έκανε δουλειά, τουλάχιστον σε εμένα που είμαι παρθενος οργανισμός στα ψυχοφάρμακα.

Μπλουζα