Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

• Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 37 37.0%
  • Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και ΔΕΝ εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 47 47.0%
  • Δεν εχω κανει χρηση φιναστεριδης

Ψηφοφορίες: 16 16.0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    100

JimKan1

Well-Known Member
Το poll που ολοι θελουμε , δωστε τα φωτα σας.

Edit: Το αραιο σπερμα δεν το θεωρουμε παρενεργεια, παρενεργειες εννοουμε σεξουαλικες παρενεργειες που επηρεαζουν την ζωη μας π.χ. μειωμενη λιμπιντο, στυτικη δυσλειτουργια, δυσκολια στον οργασμο η παρενεργειες οπως brain fog η καταθλιψη.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgiss

New Member
Ερώτηση: αν παίρνουμε φιναστεριδη κ έχουμε πιο αραιωμένο η πιο ρευστό σπέρμα θεωρείτε παρενεργεια;
Γιατί θεωρώ ότι οι περισσότεροι αν όχι ολοι που κάνουν χρήση φιναστεριδης θα το παθαίνουν αυτό.

JimKan1

Well-Known Member
Ερώτηση: αν παίρνουμε φιναστεριδη κ έχουμε πιο αραιωμένο η πιο ρευστό σπέρμα θεωρείτε παρενεργεια;
Γιατί θεωρώ ότι οι περισσότεροι αν όχι ολοι που κάνουν χρήση φιναστεριδης θα το παθαίνουν αυτό.
Καλη ερωτηση.
Παρενεργειες εγω εννοω σεξουαλικες, αραιο σπερμα δεν περιλαμβανεται, αλλα κανονικα θελει διευκρινηση, δεν ξερω πως να το αλλαξω ομως οποτε ας απαντησει ο καθενας οπως το καταλαβαινει, απλα θα υπαρχει ενα grey zone αναμεσα που καποιοι θα ειχαν αραιο σπερμα και θα εβαλαν οτι δεν ειχαν παρενεργειες και το αντιστροφο, παντως πιστευω για τους περισσοτερους ισχυει οτι και σε εμενα, δηλαδη οτι το αραιο σπερμα δεν το σκεφτονται ως παρενεργεια.

Kostas97

Well-Known Member
Αν θέλετε όσοι ψηφίζετε γράψτε και δω να ξέρουμε ποιοι είναι.
Υπάρχει δυνατότητα να βλέπουμε και ποιος ψήφισε τι ?
Γιατί π.χ. υπάρχουν 2 3 μέλη που εμφάνισαν παρενέργειες και δήλωσαν εξ αρχής ότι χρησιμοποιουσαν ψυχοτροπικα φάρμακα.

Τελευταία επεξεργασία:

Larioso1976

Member
Σε εμενα το χαπι εκτος απο αραιο σπερμα ειχε πεσει τερμα η λιμπιντο και στυση πολυ δυσκολα , δεν κανει για ολους το χαπι , τωρα χρησιμοποιω την τοπικη κρεμα η οποια δε με εχει ενοχλησει σε ιδιαιτερο βαθμο .

theoblue

Active Member
Πριν ξεκινήσω το χάπι, επισκέφθηκα έγκριτο ουρολόγο, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι δε θα έχω κανένα πρόβλημα.

Απλά με συμβούλεψε να κάνω ένα PSA test, πριν ξεκινήσω τη θεραπεία, για να το έχουμε σαν μέτρηση αναφοράς.

Με μικρή δοσολογία, 3mg την εβδομάδα, δεν παρατήρησα αξιοσημείωτες παρενέργειες στο σεξουαλικό κομμάτι που θα με έκαναν να διακόψω τη θεραπεία.

ΑΛΛΑ: Έστω και σε αυτή την αρκετά μικρή δοσολογία το φάρμακο επηρεασε τη δράση της χρόνιας ψυχοθεραπευτικής φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθώ (γνωστή παρενέργεια που μου επιβεβαίωσε και η Ψυχίατρος μου).

Το πάλεψα κάποιους μήνες μήπως ο οργανισμός μου ισορροπήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και αποφάσισα να μη θέσω σε κίνδυνο την ψυχική μου ισορροπία που με κόπο είχα διασφαλίσει τα προηγούμενα χρόνια, παρόλο που πολύ θα ήθελα να συνεχίσω την αγωγή και να νιώθω και την ψυχολογική ασφάλεια που αυτή μου παρέχει.

Επομένως μεγάλη προσοχή σε όσους αποφασίζουν να ξεκινήσουν αγωγή ενώ κάνουν ψυχοθεραπεία ή έχουν γενικότερα εύθραυστη ψυχοσύνθεση.

Kostas97

Well-Known Member
Μπορούμε να δούμε ποιος ψηφίζει τι ? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα από τον νηματοθετη ?

bobby

Well-Known Member
Εγώ ψήφισα και το αραιό σπερμα για ένα 2-3μηνο δεν το λαμβάνω καθόλου υποψη γιατί μετά ήταν κανονικό.

JimKan1

Well-Known Member
Μπορούμε να δούμε ποιος ψηφίζει τι ? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα από τον νηματοθετη ?
Δεν βλεπω τετοια επιλογη, ισως γινεται οταν φτιαχνεις το νημα να το βαλεις σαν ρυθμιση αλλα τωρα που δημιουργηθηκε μαλλον δεν γινεται, αλλα τι σημασια εχει ποιος ψηφιζει τι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgiss

New Member
Εγώ κάνω χρήση φινας (Proscar 1,25) κ τις 7 μέρες της εβδομαδας εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω παρατηρήσει καμία παρενέργεια, δεν με ενοχλεί τίποτα παρά μονο μου δημιουργεί αραιό σπερμα από το κανονικό που είχα πριν αρχίσω φινα. Σεξουαλικα με εχει μπουσταρει θα ελεγα.

LoverBoy

Well-Known Member
Εγώ κάνω χρήση φινας (Proscar 1,25) κ τις 7 μέρες της εβδομαδας εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω παρατηρήσει καμία παρενέργεια, δεν με ενοχλεί τίποτα παρά μονο μου δημιουργεί αραιό σπερμα από το κανονικό που είχα πριν αρχίσω φινα. Σεξουαλικα με εχει μπουσταρει θα ελεγα.
Και εμένα πέρυσι όταν την ξεκίνησα τρομερή διάθεση!!!!Ήταν καλοκαίρι βέβαια που πάντα οι διαθέσεις είναι στα φόρτε!

Kostas97

Well-Known Member
Δεν βλεπω τετοια επιλογη, ισως γινεται οταν φτιαχνεις το νημα να το βαλεις σαν ρυθμιση αλλα τωρα που δημιουργηθηκε μαλλον δεν γινεται, αλλα τι σημασια εχει ποιος ψηφιζει τι;
Για την εγκυρότητα των απαντήσεων.

JimKan1

Well-Known Member
Για την εγκυρότητα των απαντήσεων.
Δηλαδη; τι εννοεις για την εγκυροτητα των απαντησεων δεν καταλαβαινω.

Θα δεις τι εχει ψηφισει ο καθενας και θα ψαξεις το ιστορικο των αναρτησεων τους στο φορουμ να δεις αν συμβαδιζουν οι αναρτησεις τους με την ψηφο τους;

LoverBoy

Well-Known Member
Πιθανόν να εννοεί για μέλη που θα πατήσουν χωρίς να έχουν λάβει φίνα και απλά θα ψηφίσουν αρνητικά λόγω αυτών που έχουν ακούσει-διαβάσει

JimKan1

Well-Known Member
Πιθανόν να εννοεί για μέλη που θα πατήσουν χωρίς να έχουν λάβει φίνα και απλά θα ψηφίσουν αρνητικά λόγω αυτών που έχουν ακούσει-διαβάσει
δεν εχει λογικη αυτο που λες, αντιστοιχα μπορει να ψηφισουν θετικα επειδη ακουσαν οτι η φινα δεν εχει παρενεργειες, ο μονος τροπος να το διασταυρωσεις ειναι να ψαξεις το ιστορικο ολων των αναρτησεων αυτων που ψηφισαν, θα το κανεις;

LoverBoy

Well-Known Member
δεν εχει λογικη αυτο που λες, αντιστοιχα μπορει να ψηφισουν θετικα επειδη ακουσαν οτι η φινα δεν εχει παρενεργειες, ο μονος τροπος να το διασταυρωσεις ειναι να ψαξεις το ιστορικο ολων των αναρτησεων αυτων που ψηφισαν, θα το κανεις;
Ισχύει!Για αυτό το poll δεν μπορεί να είναι 100% αντικειμενικό αλλά μια εικόνα μπορούμε να έχουμε!

JimKan1

Well-Known Member
Εν το μεταξύ το νήμα έχει 232 προβολές κ μόλις 22 άτομα εχουν ψηφίσει.
Ψηφίστε δωρεάν είναι!
Νομιζω οι προβολες δεν ειναι μια για καθε χρηστη που ανοιξε το νημα, αλλα ποσες φορες ανοιχτηκε το νημα γενικα, και παλι ομως ουτε μισο λεπτο υποθεση δεν ειναι.

Μπλουζα