Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

• Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 37 37.0%
  • Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και ΔΕΝ εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 47 47.0%
  • Δεν εχω κανει χρηση φιναστεριδης

Ψηφοφορίες: 16 16.0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    100

JimKan1

Well-Known Member
Εγώ του έχω μιλήσει και σε συνέδριο αρκετή ώρα και την συστήνει όπως όλοι οι γιατροί.
Δεν ειπα οτι δεν τη συστηνει CVIAL, κι εγω εχω κανει cons μαζι του και μου ειπε οτι βοηθαει παρα πολυ, τον ειδα ομως και ιδιαιτερα επιφυλακτικο οσον αφορα τις παρενεργειες.

Καλο ειναι να μην τα ισοπεδωνουμε ολα με σχολια του στυλ "κανενας γιατρος δεν το παιρνει στα σοβαρα"

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Κανεις γιατρος δεν τις παιρνει στα σοβαρα;
Τους εχεις ρωτησει ολους δηλαδη και ειδες οτι δεν τις παιρνει κανενας στα σοβαρα;

Εγω εδω εχω εναν που λεει οτι χρειαζεται extreme caution παντως

Feriduni λεγεται δεν ξερω αν τον ξερεις

Προβολή συνημμένου 64752
Αναφέρομαι στο PFS και το πως διεξήχθη.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι εδώ:
Η μεθοδολογία του περιλάμβανε:
Interviews and Questionnaires
Clinical and Psychological Assessments
Absence of Laboratory Tests Απουσία Εργαστηριακών Εξετάσεων

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο 2. Εχει να κανει παντα με την ενημερωση προς τη φινα, αυτο που λες εγω δεν τον βλεπω απο αυτους τους γιατρους, ισα ισα απο τον δευτερο βλεπω σε ατομα κατω των 30 που ειναι NW3 ( αρα πανε για NW5-6+) να κατεβαζει χερλαιν και να φτιαχνει temporal peaks ενω πρωτα τους εχει μπουκωσει φινα και μπορει και ντουτα( αλλη ιστορια αυτη)

Η ενημέρωση δεν είναι ως προς την φίνα, είναι ως προς το τι στρατηγική θα ακολουθήσεις. Όταν ξέρεις ότι στηρίζεις το αποτελεσμά σου σε ένα φάρμακο οφείλεις να είσαι συντηρητικός. Επίσης το ότι κάποιος κάτω από 30 είναι NW3 δεν σημαίνει ότι θα πάει NW6.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ειπα οτι δεν τη συστηνει CVIAL, κι εγω εχω κανει cons μαζι του και μου ειπε οτι βοηθαει παρα πολυ, τον ειδα ομως και ιδιαιτερα επιφυλακτικο οσον αφορα τις παρενεργειες.

Καλο ειναι να μην τα ισοπεδωνουμε ολα με σχολια του στυλ "κανενας γιατρος δεν το παιρνει στα σοβαρα"
Kai o Lorenzo θεωρεί ότι υπάρχουν παρενέργειες σε ένα μικρό ποσόστο, για αυτό δίνει 1 χρόνο τουλάχιστον διάστημα σε φίνα για να δει αν είναι ανεκτή πριν προχωρήσει σε πλάνο μμ. Ποιός είπε ότι ισοπεδώνουμε κάτι; Ποιός είπε ότι κανένας γιατρός δεν το παίρνει σοβαρά; Αυτό κατάλαβες εσύ;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μικρότερη δόση μέχρι να μην έχεις παρενέργειες και σχεδιασμός με αυτό που σημαίνει η μικρότερη δόση. Αν καμμία δόση δεν είναι ανεκτή (μικρή πιθανότητα) σχεδιάζεις (ή όχι) βάσει αυτού.

tasos33

Well-Known Member
Τασο δεν ειναι σωστη λογικη αυτη, το οτι εσενα δεν σου εμφανησε καποιο θεμα δεν σημαινει οτι αυτο θα συμβει σε ολους, οταν αποφασιζεις να παρεις ενα φαρμακο το καλυτερο ειναι να εχεις οσο το δυνατον καλυτερη ενημερωση απο ολες τις πηγες, εγω απτη δικη μου εμπειρια μπορω να σου πω οτι εχω 4 φιλους που τους προτεινα να παρουν φινα και οι 4 μου λενε οτι ειχαν παρενεργειες και ο ενας κιολας εχει ακομα μετα απο καιρο που εχει διακοψει.
Ενημερωση απο ολες τις πλευρες και να ακουγονται ολες οι φωνες ειναι το σωστο, γι αυτο και ανοιχθηκε αυτο το νημα.1

Τασο δεν ειναι σωστη λογικη αυτη, το οτι εσενα δεν σου εμφανησε καποιο θεμα δεν σημαινει οτι αυτο θα συμβει σε ολους, οταν αποφασιζεις να παρεις ενα φαρμακο το καλυτερο ειναι να εχεις οσο το δυνατον καλυτερη ενημερωση απο ολες τις πηγες, εγω απτη δικη μου εμπειρια μπορω να σου πω οτι εχω 4 φιλους που τους προτεινα να παρουν φινα και οι 4 μου λενε οτι ειχαν παρενεργειες και ο ενας κιολας εχει ακομα μετα απο καιρο που εχει διακοψει.
Ενημερωση απο ολες τις πλευρες και να ακουγονται ολες οι φωνες ειναι το σωστο, γι αυτο και ανοιχθηκε αυτο το νημα.
Και ποια είναι η σωστή λογική?
1.Να διαβάζεις ωρες και μερες τον πονο του καθένα που μπορει να εχει παρενέργειες πραγματικές η παρενέργειες φανταστικές?

2.Ενημερωση από ποιες πηγές θα λάβεις? Θεωρείς το internet και το forum αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για την φινα?
Σίγουρα έχεις διαβάσει 500 διαφορετικές εκδοχές, διαφωνείς?

3. Τρεις δικοί μου που δεν ασχολούνται με το φόρουμ ,ούτε μπήκαν να διαβάσουν ποτέ και πουθενά τίποτα, σε ηλικίες 30-40 δεν έχουν καμία παρενέργεια. Ο αδερφός μου με propecia kai proscar και άλλοι τρεις αδέρφια μεταξύ τους με φταχτη από δερματολόγο . Οι δικοί σου τι προφίλ έχουν? Καπνίζουν? είναι υπέρβαροι? έχουν ψυχολογικά λόγω τριχόπτωσης? έχουν κάποιο 'άλλο θέμα που μπορεί να μη το γνωρίζουν?

4. Για ένα χρόνο είχα παρενέργειες αλλά φανταστικές, σαφώς επηρεασμένος με όλα αυτά που έιχα διαβάσει εδώ μέσα επί μακρόν, όταν έκατσα και τα φίλτραρα τα δεδομένα όμως ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Υσ . Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες από φίνα, αυτό που λέω εκ πείρας είναι ότι ξεκινάς με low dose , το ξαναλέω δεν μπαίνεις φόρουμ και sites να διαβάζεις την μαλακιά του καθενός( και την δική μου) και αφού σκανάρεις το σωμα σου με καθαρό μυαλο θα καταλάβεις αν έχεις παρενέργειές ,σε τι βαθμο και αν ς έχεις την κόβεις.

Panos1982

Well-Known Member
Η φινα για τον καραφλο ,
Δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα απ οτι τα αναβολικα για τον bodybuildera
Όπως κ τα ναρκωτικα για εναν ναρκομανή.

Κ οι 3 περιπτωσεις εχουν εναν κοινό παρονομαστη,
Οτι και οι 3 παραπανω τυποι ανθρώπων περνουν τα χαπια αυτα για την ψυχολογικη τους ευεξια, κι οχι γιατι εχουν καποιο οργανικο προβλημα αλλα για να εκπληρώσουν την ψυχικη τους αναγκη.

Ο 1ος περνει χαπι θα δει μαλλια οποτε νοιωθει καλα ψυχολογικα ,
Ο 2ος περνει χαπι θα γινει τουμπανο οποτε θα νιωθει καλα ψυχολογικα
Κ ο 3ος περνει χαπι θα "την ακουει" οποτε θα νοιωθει καλα ψυχολογικα.

Κ ολοι με το χαπι τους θα εχουν καλυψει τελικα την ψυχικη τους αναγκη.

Το θεμα ειναι οτι κ στις 3 περιπτωσεις τα αποτελεσματα κρατανε για οσο εισαι υπο την χρηση των παραπανω ουσιων.

Το αλλο θεμα ειναι οτι κ στις 3 περιπτωσεις οταν διακοψεις την χρηση το μονο που θα απομεινει πλεον ειναι τα "κουσουρια" "καταλοιπα" που θα εχει αφησει η χρηση αυτων των ουσιών στο σωμα σου.
Εννοωντας βεβαια οτι το σωμα σου δεν θα ειναι ξανα ακριβως οπως ηταν πριν την χρηση τους.

Αξιζει ??
Για αλλους απολυτα , για αλλους οχι.
Ο καθενας κανει τις επιλογες του κ αυτο που τον κανει να νοιωθει καλα στο τελος της ημερας.

Οσο αφορα τις κλινικές @JimKan1
Στο 2. Που ανεφερες με το πλανο φινας και nw6 αν τη διακοψεις κλπ.
Τις κλινικες να σου πω οτι δεν την ενδιαφερει πραγματικα καθολου.
Καθε κλινικη την ενδιαφερει αποκλειστικά κ μονο το brand της.
Θελουν να παρεις φινα πριν κ μετα 1 + 1 χρονο για να δειξουν αυτοι το οσο δυνατον καλυτερο αποτελεσμα που μπορούν κ μετα αντε γεια.
Αν κοψεις έπειτα την φινα ή σε πατησει αυτοκινητο στο δρομο (μετα τη φωτογραφιση) δε τους απασχολει καθολου.
Τους απασχολει πολυ ομως αν πας να κανεις το οποιοδηποτε αρνητικο σχολιο ειτε αν δεν βγει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα - σε σχεση με τις αλλες κλινικες που χρησιμοποιουν φινα,
Οποτε δεν θελουν να υστερουν.

Δες το σαν αγωνα στα 100μ και ολοι να τρεχουν ντοπαρισμενοι κι εσυ οχι,
Ετσι βλεπει κ μια κλινικη τα αποτελεσματα της οταν οι πελατες της δεν περνουν φινα κ πρεπει να συναγωνιζεται τις αλλες που δινουν φινα στους πελατες τους κ ανεβαζουν τα -ντοπαρισμενα- αποτελεσματα.

Οποτε ολες οι κλινικες πλεον δινουν φινα για να εχουν την δυνατότητα Να ανεβαζουν οσο το δυνατόν πιο κορυφαια αποτελεσματα γινεται, γιατι αυτο ειναι που πραγματικα τους απασχολει κι οχι εσυ ειτε τι θα απογινεις μετα.

Επισης αν την κοψεις κ γινεις σαν "μπακαλογατος" ας προσεχες δεν σου φταινε αυτοι.
Έχουμε εγχωριο παραδειγμα αλλωστε για την ΑΓΑΠΗ των Ιατρων /κλινικων προς τους πελατες / μπακαλογατους τους :)

Τελευταία επεξεργασία:

Wanderer

Active Member
Μάλλον θα την ξεκινήσω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσω άλλα μαλλιά.

Για τριχόπτωση που ξεκίνησε στα 14 μέχρι τα 29 ήταν πολυ αργή και ήπια. Με 2.5 χρόνια μινο ήμουν/δεν ήμουν για εμφύτευση. Με σωστό χτένισμα φαινόταν αρκετά καλό το κεφάλι. Παρολαυτα προχώρησα σε μεταμόσχευση για καλύτερη εμφάνιση. Ο ιατρός μου έδωσε κάψουλες μινο και μετά από αρκετές μέρες θα χρησιμοποιω αφρό, που από ότι κατάλαβα αυτό έχει να κάνει με την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης και όχι για την αγωγή που θα λαμβάνω για όλη μου την ζωή. Αύριο θα μάθω.

Ήλπιζα μήπως ήμουν σε κάποια κατηγορία που η μίνο είναι αρκετή. 2.5 χρόνια που την βάζω ΙΣΩΣ σε ελάχιστα σημεία είδα αραίωση. Αλλά νομίζω αν πρέπει θα ξεκινήσω και φίνα. Το θέμα είναι το εξής: Έχω ρωτήσει 2 ανδρολόγους για το φάρμακο.

ο 1 μου είπε να αποφύγω το χάπι και να πάω μονο τοπικά. Και μου είπε ότι 8/10 ασθενέις του που είχαν ED είχαν λάβει φινα. Μάλιστα, ένας είχε pfs εδώ και 1 χρόνο.

ο 2 μου είπε μπορώ να πάρω το χάπι σε μικρή δόση καθώς εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται η φινα σε μεγαλύτερες ποσότητες για τον προστάτη και γενικά δεν έχει δει ποτέ το pfs.

Από ότι καταλάβα η τοπική φινα είναι κάτι καινούργιο. Είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματά της? Την πουλάνε σε φαρμακεία? Κάπου διάβασα ότι η φινα επιβραδύνει την τριχόπτωση 70-90%. Αυτό σημαίνει ότι ΑΝ κάποιος έχει έντονη τριχόπτωση και μέσα σε 1 χρόνο χάνει αρκετά μαλλιά, τότε με την φίνα απλά στην πολύ καλύτερη θα χάσει τα ίδια μαλλιά σε 2 χρόνια;

theoblue

Active Member
finasteride 1mg/24h απο 1-3-2009 ως 31-1-2011 (χωρις παρενεργειες )

finasteride 0,5mg/48h απο 1-2-2011 ως 20-6-2011 (με σεξουαλικες παρενεργειες...πτωση λιμπιντο, αδυναμια στυσης κτλ..)

Διακοπη φιναστεριδης........(και επαναφορα στο φυσιολογικο μετα απο 1μησι μηνα..)

@Panos1982 αρα δεν επρεπε να μειωσεις τη δοση. Σου προκαλεσε παρενεργειες! :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Η ενημέρωση δεν είναι ως προς την φίνα, είναι ως προς το τι στρατηγική θα ακολουθήσεις. Όταν ξέρεις ότι στηρίζεις το αποτελεσμά σου σε ένα φάρμακο οφείλεις να είσαι συντηρητικός. Επίσης το ότι κάποιος κάτω από 30 είναι NW3 δεν σημαίνει ότι θα πάει NW6.

Αν η μονομερης ενημερωση σχετικα με το φαρμακο ειναι οτι προκειται για καραμελα για τον λαιμο και δεν θα σου βγαλει ποτε παρενεργειες, η και να σου βγαλει απλα μειωνεις δοση και ολα καλα, γιατι να εισαι συντηρητικος;; Γι αυτο λεω οτι θελει ενημερωση η φινα.

Αν εισαι NW3 κατω απο 30 δεν σημαινει οτι θα πας NW6, μπορει να μεινεις για παντα NW3 (ζωντανο παραδειγμα ενας συναδελφος μου που εχασε τελειως κροταφους απτα 21 και στα 41 εχει μεινει ιδιος) , μπορει να πας και NW7 , αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι εχεις επιθετικη τριχοπτωση και κατα πασα πιθανοτητα η τριχοπτωση σου θα εξελιχθει με αντιστοιχους ρυθμους στο μελλον.

Wanderer

Active Member
Yπάρχει κάποιος τρόπος να παρακολουθήσεις την τρίχοπτωσή σου? Πχ να ξέρεις ότι τον Σεπτέμβριο του 2024 είχες Χ τριχοθυλάκια ενώ τον Μάιο του 2025 μειώθηκαν κατά 30% κλπ κλπ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν η μονομερης ενημερωση σχετικα με το φαρμακο ειναι οτι προκειται για καραμελα για τον λαιμο και δεν θα σου βγαλει ποτε παρενεργειες, η και να σου βγαλει απλα μειωνεις δοση και ολα καλα, γιατι να εισαι συντηρητικος;; Γι αυτο λεω οτι θελει ενημερωση η φινα.

Έχεις μια τάση να υπερβάλεις. Κανείς δεν είπε ότι είναι καραμέλα για το λαιμό αλλά ούτε και ευθύνεται για όλα όσα μας συμβαίνουν. Συντηρητικός πρέπει να είσαι γιατί η ΑΑ είναι ενα φαινόμενο που εξελίσεται σε βάθος χρόνου ακόμα και σε αυτούς που παίρνουν φίνα. Η φίνα δεν βγάζει μαλλιά. Διατηρεί τα περισσότερα από τα υπάρχοντα σε μια ανεκτή κατάσταση και βασικά προστατεύει την δότρια

Αν εισαι NW3 κατω απο 30 δεν σημαινει οτι θα πας NW6, μπορει να μεινεις για παντα NW3 (ζωντανο παραδειγμα ενας συναδελφος μου που εχασε τελειως κροταφους απτα 21 και στα 41 εχει μεινει ιδιος) , μπορει να πας και NW7 , αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι εχεις επιθετικη τριχοπτωση και κατα πασα πιθανοτητα η τριχοπτωση σου θα εξελιχθει με αντιστοιχους ρυθμους στο μελλον.

NW3 κάτω από 30 ΔΕΝ είναι επιθετική τριχόπτωση, NW5 κάτω από τα 30 είναι επιθετική.

Δημ

Member
Έχεις μια τάση να υπερβάλεις. Κανείς δεν είπε ότι είναι καραμέλα για το λαιμό αλλά ούτε και ευθύνεται για όλα όσα μας συμβαίνουν. Συντηρητικός πρέπει να είσαι γιατί η ΑΑ είναι ενα φαινόμενο που εξελίσεται σε βάθος χρόνου ακόμα και σε αυτούς που παίρνουν φίνα. Η φίνα δεν βγάζει μαλλιά. Διατηρεί τα περισσότερα από τα υπάρχοντα σε μια ανεκτή κατάσταση και βασικά προστατεύει την δότρια

NW3 κάτω από 30 ΔΕΝ είναι επιθετική τριχόπτωση, NW5 κάτω από τα 30 είναι επιθετική.
Πως δεν βγάζει μαλλιά η φινα; Εγω εβγαλα με Propecia , το εβλέπα και το εβλεπαν και αλλοι και εννοείτε διατηρείς και τα υπόλοιπα.

JimKan1

Well-Known Member
Και ποια είναι η σωστή λογική?
1.Να διαβάζεις ωρες και μερες τον πονο του καθένα που μπορει να εχει παρενέργειες πραγματικές η παρενέργειες φανταστικές?

2.Ενημερωση από ποιες πηγές θα λάβεις? Θεωρείς το internet και το forum αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για την φινα?
Σίγουρα έχεις διαβάσει 500 διαφορετικές εκδοχές, διαφωνείς?

3. Τρεις δικοί μου που δεν ασχολούνται με το φόρουμ ,ούτε μπήκαν να διαβάσουν ποτέ και πουθενά τίποτα, σε ηλικίες 30-40 δεν έχουν καμία παρενέργεια. Ο αδερφός μου με propecia kai proscar και άλλοι τρεις αδέρφια μεταξύ τους με φταχτη από δερματολόγο . Οι δικοί σου τι προφίλ έχουν? Καπνίζουν? είναι υπέρβαροι? έχουν ψυχολογικά λόγω τριχόπτωσης? έχουν κάποιο 'άλλο θέμα που μπορεί να μη το γνωρίζουν?

4. Για ένα χρόνο είχα παρενέργειες αλλά φανταστικές, σαφώς επηρεασμένος με όλα αυτά που έιχα διαβάσει εδώ μέσα επί μακρόν, όταν έκατσα και τα φίλτραρα τα δεδομένα όμως ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Υσ . Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες από φίνα, αυτό που λέω εκ πείρας είναι ότι ξεκινάς με low dose , το ξαναλέω δεν μπαίνεις φόρουμ και sites να διαβάζεις την μαλακιά του καθενός( και την δική μου) και αφού σκανάρεις το σωμα σου με καθαρό μυαλο θα καταλάβεις αν έχεις παρενέργειές ,σε τι βαθμο και αν ς έχεις την κόβεις.

1. Να διαβαζεις τις εμπειριες ολων εχοντας υπ οψην οτι γραφονται απο ανωνυμα προφιλ στο ιντερνετ.

2. Να σου πω την αληθεια δεν μπορω να πω με σιγουρια τι ειναι αξιοπιστο και τι δεν ειναι, ειναι αξιοπιστος ο γιατρος μετ που σε μπουκωνει με φαρμακα γιατι θελει να φαινεται ωραιο το αποτελεσμα του για να βρει πελατες; Ειναι αξιοπιστες οι ερευνες σχετικα με τις παρενεργειες που μπορει να επιδοτουνται και απο τις ιδιες τις εταιρειες που φτιαχνουν τα φαρμακα; Ειναι αξιοπιστος ο νικος13 που ειναι παλιο και εμπειρο μελος του φορουμ και ισχυριζεται οτι παιρνει 20 χρονια φινα και 20 χρονια του ειναι καγκελο;

3. 30-40 ειναι , καπνιστης μονο ο ενας και αθλουνται ολοι με φυσιολογικο βαρος, ψυχολογικα λογω τριχοπτωσης δεν ξερω σε τι βαθμο εχουν αλλα σιγουρα για να μπουν σε διαδικασια να παρουν φαρμακο τους επηρεαζει ψυχολογικα.

4.Μπορεις να μου εξηγησεις πως εφτασες σε αυτο το συμπερασμα;

theoblue

Active Member
Yπάρχει κάποιος τρόπος να παρακολουθήσεις την τρίχοπτωσή σου? Πχ να ξέρεις ότι τον Σεπτέμβριο του 2024 είχες Χ τριχοθυλάκια ενώ τον Μάιο του 2025 μειώθηκαν κατά 30% κλπ κλπ
Δε νομιζω, καθως η τριχα δεν εξαφανιζεται ξαφνικα. Ακολουθει αρκετους κυκλους ζωης αδυνατιζοντας εως οτου "χαθει" οριστικα.
Στην φωτογραφια της στιγμης καποιες τριχες που δεν βλεπεις βρισκονται απλα σε διαδικασια αναγεννησης.
Οποτε μονο με το ματι χοντρικα, αν τα μαλλια φαινονται αδυνατισμενα και/ή αραιωμενα

JimKan1

Well-Known Member

Δεν υπερβαλω CVIAL, το αφηγημα που προμοταρεται απο πολλα μελη του φορουμ και μαλιστα πολυ ενεργα αυτο ειναι δυστυχως, αυτος ειναι και ο λογος που ανοιχθηκε το νημα οπως εξηγησα και σε προηγουμνο σχολιο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πως δεν βγάζει μαλλιά η φινα; Εγω εβγαλα με Propecia , το εβλέπα και το εβλεπαν και αλλοι και εννοείτε διατηρείς και τα υπόλοιπα.
Τα έχουμε γράψει δεκάδες φορές, κάθε φορά πρέπει να τα γράφουμε από την αρχή. Ναι σε αρχικά στάδια αν το πιάσεις νωρίς μπορεί να κάνει reverse το φαινόμενο. Ο σχεδιασμός όμως για κάποιον που παίρνει φίνα και θέλει μμ είναι να σταθεροποιηθεί.

Τελευταία επεξεργασία:

theoblue

Active Member
Μαλλον αυτο που εννοεις νεα μαλλια ηταν απο τριχοθυλακια που δεν ειχαν "πεθανει" και τριχες που ειχαν αδυνατισει τοσο που πρακτικα δεν τις παρατησουσες

Μπλουζα