Pistolero1998
Member
Θα δείξει ρρ φίλε αλλιώς τα παρατάω όλα το έχω πάρει απόφασηΠιστεύω θα είσαι οκ!Απλά μη το σκέφτεσαι ότι το σταματάς και πάλι τα ίδια για να μη σου γίνει αυθυποβολή!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Θα δείξει ρρ φίλε αλλιώς τα παρατάω όλα το έχω πάρει απόφασηΠιστεύω θα είσαι οκ!Απλά μη το σκέφτεσαι ότι το σταματάς και πάλι τα ίδια για να μη σου γίνει αυθυποβολή!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ισως από το ντοστινεξ τότε …αλλά η αλλαγή τρομερή…στύση απίστευτηΔεν είναι από την φίνα η αλλαγή. Είναι πολύ μικρό το διάστημα.
Δεν νομίζω φίλε μου..δεν είναι ψυχολογικό ξέρω τι μου γίνεταιή επειδή έπεισες τον εαυτό σου ότι έλυσες με την μείωση της φίνα και το ντοστινεξ το προβλημα.
Αν θυμαμαι καλα εισαι το παιδι με προλακτινη 23 που η ενδοκρινολογος σου ειπε θεωρει δεν ευθυνεται στη φιναστεριδη σωστα?Δεν νομίζω φίλε μου..δεν είναι ψυχολογικό ξέρω τι μου γίνεται
Ναι φίλε μου καλησπέρα ….προσωπικα διαφώνησα η φιναστεριδη πιστεύω έχει επιρεαση απλά είπα να δώσω μια ευκαιρία να δω πως θα πάειΑν θυμαμαι καλα εισαι το παιδι με προλακτινη 23 που η ενδοκρινολογος σου ειπε θεωρει δεν ευθυνεται στη φιναστεριδη σωστα?
ΚαλησπεραΝαι φίλε μου καλησπέρα ….προσωπικα διαφώνησα η φιναστεριδη πιστεύω έχει επιρεαση απλά είπα να δώσω μια ευκαιρία να δω πως θα πάει
Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο ,αν θυμάμαι καλά και για την fsh μου νομίζω του φάνηκε κάπωςΚαλησπερα
Συνολικα για τις εξετασεις σου τι σου ειπε;
Δεν αντιλέγω, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται συνήθως υποσυνειδηταΔεν νομίζω φίλε μου..δεν είναι ψυχολογικό ξέρω τι μου γίνεται
Συμφωνώ …απλά φίλε μου μιλάει η τιμή τις προλακτινης μόνη τις 21 ήτανΔεν αντιλέγω, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται συνήθως υποσυνειδητα
Συμφωνώ …απλά φίλε μου μιλάει η τιμή τις προλακτινης μόνη τις 21 ηταν …τέλος πάντων ρε μάγκες ας κλείσει το δικό μου θέμα ….ισως σε λίγες μέρες σας χαιρετήσω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για το στήθος ίσως για τις στύσεις αμφιβάλω. Anyway τώρα δεν έχει σημασία.Συμφωνώ …απλά φίλε μου μιλάει η τιμή τις προλακτινης μόνη τις 21 ήταν
Για το στήθος ίσως για τις στύσεις αμφιβάλω. Anyway τώρα δεν έχει σημασία η
Η υψηλή προλακτινη στον άνδρα περιλαμβάνει στυτικη δυς…και ανοργασμία ..Για το στήθος ίσως για τις στύσεις αμφιβάλω. Anyway τώρα δεν έχει σημασία.
Σωστό είναι αυτό αλλά είναι πιο δευτερεύον, το κυρίαρχο είναι πτώση λιμπιντο και η μυική μάζα, στήθος, κλπ. Το 21 δεν είναι τρελά ψηλό είναι λίγο πάνω από το φυσιολογικό.Η υψηλή προλακτινη στον άνδρα περιλαμβάνει στυτικη δυς…και ανοργασμία ..
Το ένα φέρνει το άλλο φίλε μου…ο γιατρός μ είπε ότι πρέπει να είναι κάτω από 12 σίγουραΣωστό είναι αυτό αλλά είναι πιο δευτερεύον, το κυρίαρχο είναι πτώση λιμπιντο και η μυική μάζα, στήθος, κλπ. Το 21 δεν είναι τρελά ψηλό είναι λίγο πάνω από το φυσιολογικό.
Επειδή δεν ξέρω και καλά αγγλικα λέει ότι πρέπει απλά να είναι κάτω από 20;Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αλλά προφανώς να ακούσεις τον γιατρό σου.
Normal Prolactin Levels (από το webMD)
The normal range for prolactin in your blood is:
- Male/assigned male at birth: less than 20 nanograms per milliliter (ng/mL)
- Non-pregnant female/assigned female at birth: less than 25 ng/mL
- Pregnant people: 80 to 400 ng/mL
Τέλος πάντων ρε φιλαράκι χρήσηση η πληροφορία σου σε ευχαριστώ …θα μπω πάλι την επόμενη εβδομάδα που έιναι να κάνω έλεγχοΝαι αυτό λέει. Επίσης λέει ότι αν είναι κάτω από 20 μην ασχολείστε (σε άλλο σημείο το λέει αυτό). Στην δική σου περίπτωση το 21 θα το χαρακτηρίζαμε ανεβασμένο και όχι υψηλό. Το υψηλό σύμφωνα με την βιβλιογραφία θα ήταν 50-100. Δεν στα λέω για να κάνεις κάτι, ότι σου λέει ο γιατρός σου θα κάνεις, απλά για να μην τρελένεσαι με τις τιμές και νομίζεις ότι έχεις εξωκείλει. Δεν είναι δραματική τιμή το 21 και ούτε σηματοδοτεί κάποια αιτία για τρομερά πράγματα.