Aν και διαφωνω με καποια απο αυτα που εγραψες σου δινω ενα λαικ, γιατι αναγνωρισες οτι δεν ακουστηκε ωραιο αυτο για την φινα.
Και sorry γιατι ηταν καπως επιθετικο το μηνυμα μου.
Aν και παλι δεν μιλαμε για θεμα υγειας, ωστε να εχουμε τον εξονυχιστικο ελεγχο/ερευνα πχ εμβολιων, η fut και παλι ηταν η καλυτερη απαντηση εκεινη την δεδομενη χρονικη στιγμη. Με τα δεδομενα που ειχαν. Και οχι μονο ηταν η καλυτερη, σημερα φαινεται οτι αντεχει στον χρονο και δινει καλυτερες λυσεις σε μεγαλυτερα προβληματα. Αν δεν κανω λαθος οι αμερικανοι ειναι ακομα σε fut. Εχω την αισθηση οτι θα μπει πιο δυναμικα στο παιχνιδι συνδυαστικα.
Σημερα η καλυτερη απαντηση ειναι τα εμβολια (mrna?). Αν σε 40 χρονια βρουν κατι ακομα καλυτερο, τι ακριβως εξυπηρετει το να το σκεφτομαστε αυτο σημερα. Εκει σε χανω. Σημερα η καλυτερη απαντηση ειναι συγκεκριμενη και ερχεται ξανα απο την επιστημη.
Σε 500 χρονια μπορει να βρεθει η αθανασια, θα τα βαλω με τους σημερινους scientists ενω κατα την διαρκεια της ζωης μου θα με σωσουν καποιες φορες με οτι εχουν? Οκ το δεχομαι, οτι αυτη τη μια φορα θα αποτυχουν. Αλλα ολοι μας θα τα περασουμε αυτα τα σταδια, ελπιζω στα βαθια γεραματα.
Δεν υπαρχει τυφλη πιστη, το ειπα και παραπανω.
Και επισης οι εξαιρεσεις οπως εχω πει επιβεβεβαιωνουν τον κανονα. Οτι δηλαδη σωστα επιλεξαμε την επιστημονικη συναινεση καθε φορα. Και οφειλουμε να το κανουμε ξανα και ξανα αν χρειαστει. Οποτε με τα μεμονομενα παραδειγματα δεν θα αλλαξει κατι.
Εγω συμφωνω αλλωστε οτι δεν υπαρχει τελεια απαντηση.