Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν ηταν οτι πετυχαινε τα μεγαλυτερα ποσοστα, αλλα οτι εκανε πολυ γρηγορα εμβολιασμους.
Προβολή συνημμένου 39182Σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας. Αλλά δεν νομίζω ότι έχουν τόσο μεγάλη διαφορά σε αυτήν την πληθυσμιακή ομάδα οι χώρες που πέρασαν το Ισραήλ (θα το ψάξω όμως). Παράλληλα διαβάζω ότι τα ποσοστά εμβολιασμού στους Αραβο-Ισραηλινούς και τους Υπερ-ορθόδοξους Εβραίους παραμένουν πιο χαμηλά. Για αυτό η επισήμανση.
Στο Αφγανιστάν με 0.6% εμβολιασμένους και με βάση τα τρέχοντα γεγονότα, θα πρέπει να αποδεκατιστούν εκτός των άλλων και απο τον ιό...
Προχθές σε δημόσιο νοσοκομείο 1. Πέρναγε κρούσμα covid , νεαρός σε καροτσάκι και φώναζαν οι νοσοκόμοι "Εκκενώστε το διάδρομο, κολήστε στον τοίχο" . Νόμιζα στην αρχή οτι έφερναν βαριά τραυματία απο ατύχημα.Έλα ντε, δείχνει να μην έχει κινηθεί προς τα εκεί ο ιός. Εκτός αν είναι σαν την Β.Κορέα, 12:00 ένα κρούσμα, 12:05 κανένα, 12:10 ένα κρούσμα, 12:15 κανένα, κοκ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ηταν καλη η καρδιολογος ;;Προχθές σε δημόσιο νοσοκομείο 1. Πέρναγε κρούσμα covid , νεαρός σε καροτσάκι και φώναζαν οι νοσοκόμοι "Εκκενώστε το διάδρομο, κολήστε στον τοίχο" . Νόμιζα στην αρχή οτι έφερναν βαριά τραυματία απο ατύχημα.
2. Η καρδιολόγος διπλά εμβολιασμένη , απορούσε γιατί εξετάζουν τα υποψήφια κρούσματα,(αφού όλοι στο προσωπικό είναι εμβολιασμένοι) ντυμένοι σαν αστροναύτες με διπλά γάντια και διπλές μάσκες. Όταν την ρώτησα γιατί αυτό ? Η απάντηση ήταν, έλα ντε οτι ξέρεις , ξέρω.
Δεν έκανε την καρδιά μου να σκιρτήσει, αν αυτό εννοείςΗταν καλη η καρδιολογος ;;
στρεςς κι ποιοτητα ζωης.Πολλά εφραγματα τελευταία και νέα παιδιά έχω πάθει πλάκα στην πόλη μου.
Και τι σχέση έχει αυτό με το Covid ?Πολλά εφραγματα τελευταία και νέα παιδιά έχω πάθει πλάκα στην πόλη μου.
1. χαχαχαχαΠροχθές σε δημόσιο νοσοκομείο 1. Πέρναγε κρούσμα covid , νεαρός σε καροτσάκι και φώναζαν οι νοσοκόμοι "Εκκενώστε το διάδρομο, κολήστε στον τοίχο" . Νόμιζα στην αρχή οτι έφερναν βαριά τραυματία απο ατύχημα.
2. Η καρδιολόγος διπλά εμβολιασμένη , απορούσε γιατί εξετάζουν τα υποψήφια κρούσματα,(αφού όλοι στο προσωπικό είναι εμβολιασμένοι) ντυμένοι σαν αστροναύτες με διπλά γάντια και διπλές μάσκες. Όταν την ρώτησα γιατί αυτό ? Η απάντηση ήταν, έλα ντε οτι ξέρεις , ξέρω.
1. χαχαχαχα
2. Τι να πεις; μάλλον φοβούνται το 5% της νόσησης στους εμβολιασμένους του βουρλά, που στην πραγματικότητα πρέπει να είναι πάνω από 50%. Άκου αναμνηστική δόση. Θα δίνουν και μετάλλιο μαζί;
Και τι σχέση έχει αυτό με το Covid ?