F1ght3r
Well-Known Member
Το να χρειαστεί κάποιος σε αυτήν την ηλικία νοσοκομείο είναι η εξαίρεση, και το πιο πιθανό είναι να μην κατάληξη σε θάνατο. Και εγώ και τα αδέρφια μου το περάσαμε, η δυο μας με λίγο πυρετό 37,6 για 10 μέρες και ο μικρότερος μονο πονοκέφαλο 2 μέρες. 2 φιλαράκια πυρετό γύρο στις 10 μέρες αλλα πυρετό 39. Όλοι στην ηλικία γύρο στα 40. Όλους μας χτυπάει διαφορετικά. Θα συμφωνήσω το αν όσοι πάνω από 50 κάνουν τις δόσεις τους δεν θα έχουν πρόβλημα τα νοσοκομεία. Φυσικά μπορεί κάποιος σε μικρή ηλικία να τον χτυπήσει αγρια ο ιός αλλα αυτό είναι εξαίρεση. Όπως και κάποιος που μπορεί να πεθάνει από τα εμβόλια που και αυτό είναι εξαίρεση.Αν και δεν ΗΜΟΥΝ φανατικός του εμβολίου αλλά σίγουρα υπέρ του, θα πω το ζωντανό παραδειγμα μου μπας και πειστουν κάποιοι γιατί το όλο θέμα έχει αρχίσει και μου την δίνει και τώρα κατάλαβα ποιοι ευθυνονται για όλο αυτό πλεον και λένε και δικαιολογίες του κωλου από πανω...
Ο κολλητός μου 31 ετών έξυπνο παιδι σχετικά μορφωμένος ήταν φοβισμένος να κάνει το εμβόλιο λέγοντας αερολογίες του τυπου φοβάμαι πως αν το κάνω θα παθω κάτι, αν κολλήσω τον ιό θα είναι καλυτερα με τα φυσικά αντισώματα, τα φουσκώνουν στην τηλεόραση, οι εμβολιασμένος διαδίδουν τον ιό εξίσου κτλπ...
Ο αδερφός του ανεμβολιαστος 20 ετών και οι γονείς του 55 ετών εμβολιασμένοι λίγο πριν την 3 η δόση. ..
Πράγματι κολλάει ο πατερας του κοβιντ και τους κολλάει όλους...
Μην τα πολυλογω...
Μητέρα πληρως ασυμπτωματικη όλα καλά...
Πατέρας λίγα δέκατα για λίγες μέρες με παρακεταμολη όλα καλά!
Εκείνος ενώ έψαχνε σειρές στο νετφλιξ όταν έμαθε ότι κολλησε για να δει πως θα περααει το χρόνο του, τελικά μου είπε πρωτη φορα ένιωσα ίωση που όλο γινόταν και χειρότερη και σε αυτές τις 10 μέρες δεν είχα κουράγιο να παω από το μπάνιο στο κρεβάτι..
Πάμε στον αδερφό τωρα... Πυρετός που να μην κατεβαίνει, κάθε μέρα και χειρότερα! Να μην μπορεί να μιλήσει από το βήχα και όταν πηραν τηλ το ΕΚΑΒ τους είπαν η μεταφορά σε κανα 3ωρο και αν,καλυτερα λέει φέρτε τον εσείς(Θεσσαλονικη η περιοχη)Μα τους λένε είμαστε όλοι με κοβιντ...Απανυηση δεν πειραζει φέρτε τον με διπλη μάσκα κτλπ γίνεται χαμός...
Μην τα πολυλογω από τις σκηνές που είδε στο νοσοκομείο ο φίλος μου και όλο αυτό το βίωμα ευτυχώς επειδή είναι έξυπνο παιδι και όχι ξεροκέφαλο και εγωιστής έχει γίνει πλεον ιεραπόστολος του εμβολίου και δε βλεπει την ώρα να εμβολιαστει... Άρα και οι φοβισμένοι είναι είδος αρνητική που κάνουν κακό χωρίς λόγο και πραγματικα επιχειρήματα πατα μόνο αληθοφανεις και επιφανειακές απόψεις...
Το μεγάλο πρόβλημα είναι που η μεγάλη δεν κάνουν τα εμβόλια, Ύστερα τα νοσοκομεία είναι για τα πανηγύρια στην ελλάδα. Έχω γράψει και σε άλλο post ότι τα Γρεβενά το καλοκαίρι πήραν την πρώτη μάσκα high flow, δεν είχαν καν. Τι να λέμε η κατάσταση είναι αθλια στα νοσοκομεία. Αν κάποιος έρθει σουηδία και πάει μια βόλτα σε νοσοκομείο θα καταλάβει τι λέω, είναι η μέρα με την νύχτα.
Και κάτι ακόμα δεν υπάρχει παιδία στην ελλάδα, καθόλου.