Η ζωη με Covid-19

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
επειδή για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ και μέχρι τότε θα έχουν πεθάνει πολλοί,
το ποσό που έδωσε στους άνω των 18 θα έπρεπε να είχε δοθεί στους άνω των 60.
για να αλλάξει το μυαλό και η νοοτροπία, παιδεία κλπ θέλει χρόνο και κόπο, προς το παρόν σώζεις όσες ζωές μπορείς με
όσα μέσα διαθέτεις. Όταν ο παππούς κινδυνεύει θα πας να του απαγγείλεις ποίηση ή θα του δώσεις ένα 100ρικο να εμβολιαστεί?

Παππούς ο 60ρης?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Το πιο νοσηρό είναι η πεποίθηση ότι η πολιτεία φταίει για τα πάντα ακόμα και για τις δικές μας ατομικές ανευθυνότητες. Ο εμβολιασμός είναι ένα τέτοιο καραμπινάτο θέμα. Λες και είμαστε μικρά παιδιά.
δηλαδή δεν φταίει η πολιτεία που έδινε δώρα σε αυτούς που δεν κινδυνεύουν? δεν φταίει η πολιτεία που δεν ζητάει έλεγχο από εμβολιασμένους?
δεν φταίει που περίμενε να πεθάνει τόσος κόσμος για να κάνει υποχρεωτικό κάτι που θα σώσει κόσμο και θα δώσει τη δυνατότητα σε άλλους εκτός covid να μπουν σε ΜΕΘ? Ποιος είναι ο ρόλος της πολιτείας για να καταλάβουμε? Ακόμα και η νοοτροπία, η παιδεία, η μόρφωση, η καλλιέργεια σε ποιον οφείλεται που έχει πιάσει πάτο? στους εξωγήινους?

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Το πολύ πολύ από τα 109 δις ιδιωτικό χρέος να πάμε στα 190. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

ΥΣ. Αν μας υποχρέωναν όλους από τα 18 μέχρι τα 45 να δίνουμε αίμα, θα συνηγορούσαμε; (κοινό καλό)
ΥΣ.1 Αν μας υποχρέωναν όλους από τη γέννηση μέχρι και τα 75 να δίνουμε τα όργανα, θα συνηγορούσαμε; (κοινό καλό)
ΥΣ.2 Αν τους καπνιστές...
ΥΣ.3 Αν τους αλκοολικούς..
ΥΣ, 4 Αν τους άεργους..(Arbeit macht frei)
......
Στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.

F1ght3r

Well-Known Member
Ενώ στις καμπάνιες που σπατάλησαν πολλά λεφτά δεν μας πείραξε, Αφού το πιπιλίζουν το θέμα covid 1 ώρα σε κάθε δελτίο ειδήσεων. Επιτέλους ερχόμαστε εκεί που έλεγα από την αρχή, όλοι πάνω από 50 πρέπει να κάνουν το εμβόλιο υποχρεωτικά, το έκαναν από 60 OK πάλι καλά. Αφού δεν μπορούν να πείσουν το κόσμο να το κάνει ανάγκασε τους, και κάπου είδα 100 euro πρόστιμο, 1000 euro έπρεπε να είναι.

tol

Well-Known Member
Γι’ αυτό έπρεπε να έχεις πρωτοβάθμια για να πηγαίνει ο οικογενειακός γιατρός σε κάθε χωριό και να εξηγεί στους παππούδες τα οφέλη του εμβολιασμού

Φιλε Mizerix, κάνεις ενα σοβαροτατο λαθος.

Πως θα μπορεσει ο γιατρος να πεισει τον αγραμματο παππουλη για τα οφελη του εμβολιασμου;

Εδω δεν μπορουν οι επιστημονες να πεισουν ολους εσας, τους νεους που συνεχως αμφιβαλλετε για τη χρησιμοτητα των εμβολιων, θα μπορεσουν να πεισουν εναν ηλικιωμενο που πλεον η κριτικη του ικανοτητα ειναι στο ναδιρ;

Εδω βλεπουμε καθημερινα νεους που υποτιθεται διαθετουν κριτικη ικανοτητα, ζουν στην εποχη της επιστημης και παρολα αυτα, αγονται και φερονται απο καθε μπουρδολογια και μεσαιωνικη προκαταληψη. Φοβουνται τον σατανα, φοβουνται τους Νεφελιμ που θα κυριαρχησουν στον κοσμο, φοβουνται μηπως γινουν ρομποτ με τσιπακια στον εγκεφαλο (αραγε ποιον εγκεφαλο; διαθετουν εγκεφαλο, οταν υποστηριζουν τετοιες ασυναρτησιες; )

Οταν ο καθε παππους βλεπει το γιο του (τον υποτιθεμενα μορφωμενο και κριτικα σκεπτομενο) να ειναι αρνητης του εμβολιου και να αμφισβητει την επιστημη, τοτε τι θα κανει; Θα τα στηλωσει σαν το γαϊδουρι που ειναι ετοιμο να κλασει. Θα μουλαρωσει και θα αρνειται να εμβολιαστει.

Αυτος, δυστυχως, ειναι ο παραλογισμος του ανθρωπου. Βλεπουμε γυρω μας χιλιαδες ατομα ασυστολα να πινουν, να καπνιζουν, να "βιαζουν" την ιδια τους τη ζωη και την υγεια και απο την αλλη να διατυμπανιζουν οτι δε θα κανουν ενα εμβολιο που θα εχει βλαβερες επιπτωσεις στον οργανισμο τους!!!

Αρνητες οχι του εμβολιου...

ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Αυτο ειναι ολοι οσοι, ακριτα, το παιζουν "επαναστατες χωρις αιτια". Ολοι εκεινοι που αναλωνονται σε ολη τους τη ζωη στο να κυνηγουν μαγισσες και να επιρριπτουν ευθυνες σε αλλους (στο κρατος, στους δυνατους της γης, στο κατεστημενο...). Ολοι εκεινοι που δεν αναλαμβανουν ποτέ το μεριδιο ευθυνης που τους αναλογει, που ποτέ δεν κανουν μια αυτοκριτικη, που αποφευγουν να πραξουν το καθηκον τους απεναντι στην κοινωνια. Ολοι εκεινοι που αφηνουν τους αλλους "να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα" (καντε εσεις πρωτοι το εμβολιο, λενε, και μετα θα δουμε εμεις οι "εξυπνακηδες" τι θα κανουμε!!!!)

Με τετοιους, ομως, πολιτες δεν προκειται ποτέ να αλλαξει ο κοσμος, δεν προκειται να υπαρξει αχτιδα φωτος για ενα πιο ελπιδοφορο μελλον.

tol

Well-Known Member
Το πιο νοσηρό είναι η πεποίθηση ότι η πολιτεία φταίει για τα πάντα ακόμα και για τις δικές μας ατομικές ανευθυνότητες. Ο εμβολιασμός είναι ένα τέτοιο καραμπινάτο θέμα. Λες και είμαστε μικρά παιδιά.

Δυστυχως, φιλε CVIAL.

Το βλεπεις, εξαλλου, στο παρον νημα. Ποσοι ειναι εκεινοι που το "παιζουν επαναστατες". Ποσοι ειναι εκεινοι που κατηγορουν το κρατος για ολα τα δεινα.

Αντι να κοιταξουν την καμπουρα τους, γραφουν φανφαρες για το ανικανο κρατος, τους ανευθυνους πολιτικους ηγετες, το διεφθαρμενο συστημα.

Και οι ιδιοι τι κανουν;

Κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους, αποποιουνται καθε ατομικη ευθυνη, αποφευγουν να επιτελεσουν το χρεος τους εναντι του κοινωνικου συνολου.

Οπως γραφεις, συμπεριφερονται σαν μικρα παιδια...ή καλυτερα....συμπεριφερονται με νοημοσυνη μικρου παιδιου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δηλαδή δεν φταίει η πολιτεία που έδινε δώρα σε αυτούς που δεν κινδυνεύουν? δεν φταίει η πολιτεία που δεν ζητάει έλεγχο από εμβολιασμένους?
δεν φταίει που περίμενε να πεθάνει τόσος κόσμος για να κάνει υποχρεωτικό κάτι που θα σώσει κόσμο και θα δώσει τη δυνατότητα σε άλλους εκτός covid να μπουν σε ΜΕΘ? Ποιος είναι ο ρόλος της πολιτείας για να καταλάβουμε? Ακόμα και η νοοτροπία, η παιδεία, η μόρφωση, η καλλιέργεια σε ποιον οφείλεται που έχει πιάσει πάτο? στους εξωγήινους?

Όχι δεν φταίει. Για όλα αυτά που αναφέρεις υπάρχει και η αντίθετη άποψη, άρα δεν υπάρχει φταίξιμο, υπάρχει επιλογή. Η νοοτροπία, η παιδεία, η μόρφωση δεν οφείλεται αποκλειστικά στην πολιτεία, η οικογένεια και το κοινωνικό περιβάλλον παίζει πρωταρχικό ρόλο. Η πολιτεία στην τελική είναι αντανάκλαση του εαυτού μας. Είναι σύνηθες για τον Έλληνα να τα ρίχνει όλα στο κράτος, 200 χρόνια μετά την επανάσταση και ακόμα να αποβάλλει την νοοτροπία του κατακτημένου.

F1ght3r

Well-Known Member
Όταν το κράτος σπαταλάει λεφτά εκεί που δεν πρέπει αντί να κοιτάξει να κάνει νοσοκομεία με ηλεκτρονικό φάκελο και όχι να έχω έναν μονο ιατρό που ξέρει τις αρρώστιες μου, την παιδεία, να φέρουν δουλειές και εργασία για τον κοσμάκη όχι να τις μπλοκάρουν όπως ας πούμε κάνουν με τον σαββίδη δεν πρόκειται ποτες να πάει μπροστά η ελλάδα. Όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους και τα φιλαράκια τους ανεξάρτητος κυβέρνησις. Μια από τα ίδια θα είναι πάντα. Ελλάδα ελλαδίτσα μου κατάντια μεγάλη, μονο διακοπές και τίποτα άλλο δεν έχει να προσφέρει, ήλιο μπανακια και άντε γεια. Φιλε μου Tol πολύ καλά τα λες αλλα δυστυχώς η ελλάδα δεν θα γίνει ποτες χωρα που να την σέβεται η ευρώπη, είναι ένα μπάχαλο μεγάλο φιλε μου. Ούτε σε 100 χρονια δεν θα είναι όπως σήμερα ας πούμε η βόρειο ευρωπαϊκές χώρες. Όλοι όπως λες την καμπούρα τους σκέφτονται, το μαύρο χρήμα και πολλά αλλα. Η νοοτροπία δεν αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη.

Mizerix

Active Member
Φιλε Mizerix, κάνεις ενα σοβαροτατο λαθος.

Εδω δεν μπορουν οι επιστημονες να πεισουν ολους εσας, τους νεους που συνεχως αμφιβαλλετε για τη χρησιμοτητα των εμβολιων, θα μπορεσουν να πεισουν εναν ηλικιωμενο που πλεον η κριτικη του ικανοτητα ειναι στο ναδιρ;

Δεν ανέφερα πουθενά ότι αμφέβαλα για την χρησιμότητα των εμβολίων, κι αν έχεις καταλάβει ότι είμαι ενάντια στα εμβόλια γενικώς ή τα συγκεκριμένα, τότε έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα. Απλά έχω επισημάνει κάποια πράγματα προκειμένου να βοηθήσουν την όλη κατάσταση αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, να πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Αλλά εντάξει αφού τα βλέπετε όλα καλά εσείς, δεν σας το χαλάσω.

Άλλωστε για καθετί που είπα, στοχοποιήθηκα ότι ίσως δεν έχω κάνει το εμβόλιο κι ότι ίσως είμαι και βαλτός για να βλάψω την κυβέρνηση. Ελπίζω όλοι οι δημοκράτες να έχουν χαρεί πλέον, αλλά όταν έρθει κάτι χειρότερο (που είναι βέβαιο) να δω πού θα βρουν μαντήλι να κλάψουν…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Υπαρχει καποιος που μπορει να μου εξηγησει γιατι μεχρι τωρα δεν μπορουσε να γινει υποχρεωτικοτος ο εμβολιασμος ανω των 60,ως αντισυνταγματικος και σημερα εγινε;

Mizerix

Active Member
Ποιος το είπε αυτό?

Υπάρχουν διάφορες σπόντες-αναφορές, αλλά δεν θα επεκταθώ περαιτέρω, δεν έχει νόημα. Γενικότερα δεν αρέσει ο αντίλογος, ειδικά στην Ελλάδα υπάρχει ένα είδος φίμωσης. Επικρατεί λίγο η αντίληψη «ή μαζί μου, ή εχθρός μου». Απλά έχω επισυνάψει κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται να είσαι εμβολιασμένος ή μη για να τα δεις, αλλά αφού περνάνε όλα στα ψιλά γράμματα, καλώς. Θα τα βρούμε μπροστά μας στο εγγύς μέλλον.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υπάρχουν διάφορες σπόντες-αναφορές, αλλά δεν θα επεκταθώ περαιτέρω, δεν έχει νόημα. Γενικότερα δεν αρέσει ο αντίλογος, ειδικά στην Ελλάδα υπάρχει ένα είδος φίμωσης. Επικρατεί λίγο η αντίληψη «ή μαζί μου, ή εχθρός μου». Απλά έχω επισυνάψει κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται να είσαι εμβολιασμένος ή μη για να τα δεις, αλλά αφού περνάνε όλα στα ψιλά γράμματα, καλώς. Θα τα βρούμε μπροστά μας στο εγγύς μέλλον.

Mizerix, έχει και παραέχει νόημα. Όταν γράφεις τέτοιες κουβέντες οφείλεις και να τις εξηγήσεις/τεκμηριώσεις αλλιώς να τις διαγράψεις. Σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει φίμωση, όλοι λένε την γνώμη τους ελεύθερα. Όπως λες εσύ την δική σου με ένταση το ίδιο κάνουν και άλλοι.

Mizerix

Active Member
Mizerix, έχει και παραέχει νόημα. Όταν γράφεις τέτοιες κουβέντες οφείλεις και να τις εξηγήσεις/τεκμηριώσεις αλλιώς να τις διαγράψεις. Σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει φίμωση, όλοι λένε την γνώμη τους ελεύθερα. Όπως λες εσύ την δική σου με ένταση το ίδιο κάνουν και άλλοι.

Μιλάω περί φίμωσης για την Ελλάδα γενικότερα. Επειδή πολλά λέγονται περί επανάστασης όσων λένε κάτι διαφορετικό, εγώ κατέθεσα κάποιες απόψεις-κριτικές με σκοπό να εκφράσω μια τεράστια πλευρά κόσμου που έχει κάνει το εμβόλιο αλλά δεν τα βλέπει όλα καλά. Καλό θα είναι να συγκρατηθούν κάποιοι και να μην βιάζονται να βγάλουν πρώιμα συμπεράσματα.

Σε παραπάνω αναφορά σου, κάνεις λόγο για νοοτροπία, παιδεία, μόρφωση, οικογενειακό-κοινωνικό περιβάλλον. Εγώ πάντως με άτομα όλων των ηλικιών που συναναστρέφομαι πολλοί από αυτούς διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, και τα βλέπουν όλα λάθος με εξαίρεση ένα-δύο πράγματα. Αυτό τους καθιστά επαναστάτες? Είναι κουλτουριάρηδες? Πουλάνε τρέλα? Εγώ λέω καλό είναι να ακούμε τις απόψεις και να μην βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους.

Panos1982

Well-Known Member
Θλιβερο μετρο, το οποιο θα γυρισει πισω στα σκατα απ οπου προηλθε !
Συμπαρασερνοντας μαζι κ τους δημιουργους του...

Nik.Mos

Well-Known Member
Περασε μια γιαγια με την εγγονη της προχθες και επιχειρησε να μπει σε ενα μαγαζι εστιασης χωρις πιστοποιητικο,οταν της ζητηθηκε αρχισε να στολιζει με γαλλικα ολο το προσωπικο.Χθες αυτο.Η εγγονη της αντι να της βαλει φρενο την ενθαρρυνε να συνεχισει .Σημερα που εμαθα για τα μετρα υποχρεωτικοτητας μπορω να πω πως χαρηκα αρκετα.Ή εμβολιο λοιπον ή σπιτια σας ,το κοινωνικο καλο πρεπει να διασφαλιστει και θα διασφαλιστει με οποιονδηποτε τροπο,ανεγκεφαλοι συμπολιτες μας!

vlafo

Well-Known Member
Mizerix
Το πρόβλημα δεν είναι η διαφορετικότητα στην άποψη.Επιβάλλεται να υπάρχει.
Και πολλά από αυτά που λες είναι σωστά και τα ασπάζονται πολλοί.
Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα,είναι ότι για τις αντικειμενικές σταθερές,π.χ η γη είναι στρογγυλή,εμείς συνεχώς συζητάμε για το αυταπόδεικτο.Εκεί εστιάζεται πουθενά αλλού.
Και αυτό συμβαίνει στα πάντα μα στα πάντα,πουθενά δεν υπάρχει σύγκλιση.
Τη λέμε για να τη λέμε.
Το ίδιο ισχύει και για το εμβόλιο.
Και το βλέπεις παντού σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας.
Όπου και να το πιάσεις.
Δημιουργούνται γκέτα και ο ένας είναι αντί εξουσιαστής,ο άλλος αντιεμβολιαστής,ο άλλος αντικρατιστής,αντί όλοι σε κάτι λες και αν συμφωνήσουν με το ορθό είναι κατακριτέο ή θεωρείται σαν μειονέκτημα.
Εγώ ειλικρινά το έχω αποδεχτεί σαν DNA ικο χαρακτηριστικό μας από καταβολή μας και με αυτό πορευόμαστε γιατί απλά έτσι είμαστε.
Ούτε μας φταίει το κράτος,ούτε είμαστε έτσι όπως περιγράφει ο F1ght3r.

Mizerix

Active Member
Mizerix
Το πρόβλημα δεν είναι η διαφορετικότητα στην άποψη.Επιβάλλεται να υπάρχει.
Και πολλά από αυτά που λες είναι σωστά και τα ασπάζονται πολλοί.
Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα,είναι ότι για τις αντικειμενικές σταθερές,π.χ η γη είναι στρογγυλή,εμείς συνεχώς συζητάμε για το αυταπόδεικτο.Εκεί εστιάζεται πουθενά αλλού.
Και αυτό συμβαίνει στα πάντα μα στα πάντα,πουθενά δεν υπάρχει σύγκλιση.
Τη λέμε για να τη λέμε.
Το ίδιο ισχύει και για το εμβόλιο.
Και το βλέπεις παντού σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας.
Όπου και να το πιάσεις.
Δημιουργούνται γκέτα και ο ένας είναι αντί εξουσιαστής,ο άλλος αντιεμβολιαστής,ο άλλος αντικρατιστής,αντί όλοι σε κάτι λες και αν συμφωνήσουν με το ορθό είναι κατακριτέο ή θεωρείται σαν μειονέκτημα.
Εγώ ειλικρινά το έχω αποδεχτεί σαν DNA ικο χαρακτηριστικό μας από καταβολή μας και με αυτό πορευόμαστε γιατί απλά έτσι είμαστε.
Ούτε μας φταίει το κράτος,ούτε είμαστε έτσι όπως περιγράφει ο F1ght3r.

Δηλαδή η υποχρέωση ενός κράτους στη διαχείριση της πανδημίας σταματάει στην χορήγηση του εμβολίου? Εγώ να κάνω μια εκτίμηση που ελπίζω να πέσω έξω, και μετά τον εμβολιασμό άνω των 60 πάλι θα υπάρχει πρόβλημα, καθώς υπάρχουν όλα αυτά τα μικρά-απλά πράγματα που δεν έχουμε κάνει εδώ και μήνες, οπότε θα τα βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας.

Για παράδειγμα ανέφερες σε ένα ποστ σου ο πατέρας σου μετά την 3η δόση δεν έχει αντισώματα. Έχεις δει πόσες εταιρίες έχουν βγάλει μονοκλωνικά αντισώματα? Τουλάχιστον 5 οι περισσότερες από τα τέλη του 20’ και 1-2 αρχές 21’. Η ΕΕ δεν έκλεισε κάποιο συμβόλαιο, οπότε πολλές χώρες έκαναν συμφωνίες και πήραν ήδη απο πέρυσι πολλά μονοκλωνικά αντισώματα. Εμείς εδώ γιατί πήραμε μόνο 2,000 Νοέμβριο του 21’? Έχεις δει η Regeneron από πότε έχει πάρει έγκριση από τον ΕΜΑ? Θα σου πω εγώ, Φεβρουάριο του 21’! Μην αρχίσω και παραθέτω λινκ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, είναι εύκολο να τα βρεις.

Οπότε, ΝΑΙ φταίει κι ενα μεγάλο μέρος του κόσμου (ειδικά οι μεγαλύτεροι) που δεν εμβολιάζονται, αλλά ΝΑΙ φταίει και το κράτος, έχει τεράστιες ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας!

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Δηλαδή η υποχρέωση ενός κράτους στη διαχείριση της πανδημίας σταματάει στην χορήγηση του εμβολίου? Εγώ να κάνω μια εκτίμηση που ελπίζω να πέσω έξω, και μετά τον εμβολιασμό άνω των 60 πάλι θα υπάρχει πρόβλημα, καθώς υπάρχουν όλα αυτά τα μικρά-απλά πράγματα που δεν έχουμε κάνει εδώ και μήνες, οπότε θα τα βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας.
Οι υποχρεώσεις του κράτους είναι πολλές όπως αντίστοιχα οι υποχρεώσεις των πολιτών είναι πολλές.
Έχετε καταλάβει ότι η σχέση είναι αμφίδρομη?
Εδώ στην Ελλάδα μόνιμα υπάρχει ένα παράπονο ότι τους χρωστάει κάτι η ζωή και μονίμως το κράτος,λες και αυτοί είναι εντάξει απέναντι του.
Το κράτος είμαστε εμείς και κανείς άλλος,και αυτό δεν θέλουμε να γίνει αντιληπτό γιατί μας συμφέρει και έτσι θα είναι πάντα.
Ποιός σας είπε ότι στο εξωτερικό δεν έχει πολλές παθογένειες και δεν είναι στραβά πολλά πράγματα?
Απλα εκεί η νοοτροπία των κατοίκων είναι εντελώς διαφορετική.
Το πρόβλημα έγκειται στο πως ο καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα και εδώ τα περιστρέφουμε μόνο πως εμείς πάντα έχουμε δίκιο και πως είμαστε μόνιμα τα θύματα.
Εγώ ποτέ δεν ήμουν έτσι αυτό δε σημαίνει ότι παραβλέπω τα κακώς κείμενα,αλλά με ενοχλεί αφάνταστα αυτή η συμπεριφορά από πολλούς συμπολίτες μας.
Και είναι πολλοί δεν είναι λίγοι.
Δυστυχώς.

Μπλουζα