Πάντως είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με την πανδημία. Όλοι ξαφνικά νοιαζόμαστε για την υγεία του γείτονά μας, μην τυχόν πάθει τίποτα. Φαντάζομαι έχουμε γίνει όλοι φιλεύσπλαχνοι και δεν υπάρχουν πια άνθρωποι που εύχονται να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.
Eστω οτι ολοι ειμαστε παλιανθρωποι, αναισθητοι.
-Το οτι εχουμε αυτην την κατασταση περιορισμων εξαιτιας κυρίως των ανεμβολιαστων και μας εχει κουρασει δεν παιζει σαν σεναριο?
-Το οτι θελουμε να υπάρξει ελεγχος σε καποιο βαθμο μιας πανδημιας που επηρεαζει την ανθρωποτητα, οποτε και εμας, δεν μετραει?
-Το οτι υπαρχει ενα αλφα ποσοστο να βρεθουμε μεθ, το οποιο ειναι μεγαλυτερο οσο δεν εμβολιαζονται οι αρνητες δεν ειναι κατι αυτο?
-Το οτι δεν θα βρουμε μεθ εξαιτιας τους? (ναι και της κυβερνησης, αλλα οταν ο αλλος παει να πεσει απο τον 5ο, δεν του λες ''πεσε! εχω χιλιαδες μεθ και νοσοκομεια'' ....Τον τραβας να μη πεσει)
-Το οτι απογοητευομαστε απο τον τροπο σκεψης του μεσου ελληνα που αυριο μεθαυριο θα ψηφισει και θα καθοριζει και την δικη μου τυχη δεν μετραει?
Σημερα βγηκε ο πετρακος και βγαζει λογο στους δρομους για χουντες και οτι η βιταμινη D(αυτο το ειχε πει αλλη φορα νομιζω) αρκει και τον ακολουθουν χιλαδες(!!). Αυτος οκ για ζουρλομανδυα, αυτοι που τον ακολουθουν? Πως μπορω εγω να ειμαι αισιοδοξος μετα απο αυτα για την ανθρωποτητα, για μενα, για ολα?
Νομιζω οτι κανεις το λαθος να δινεις πολυ φοκους αλλου. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν σε ενοχλουν ολα τα παραπανω.
Να κραξουμε σε περιοδο ειρηνης την κυβερνηση οσο θες. Εδω δεν χωρανε κομματικα πλεον. Εδω ειμαστε ολοι μαζι.
Θα συφωνησω με τον bobby οτι με μπερδευεις γιατι επιχειρηματολογεις (εχεις μια σταση θελω να πω) σαν ανεμβολιαστος η καποιος που το εκανε με το ζορι επειδη του επιβληθηκε. Η απλα εχεις εστιασει σε λαθος σημειο.