Η ζωη με Covid-19

vlafo

Well-Known Member
Αυτό που κάνουμε δηλαδή Χριστόφορε όλη μέρα με το αυτοκίνητο,να καταπίνουμε χιλιόμετρα και να κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε.
Μέρος της καθημερινότητας μας που δεν μας φοβίζει καθόλου.
Τότε λέω εγώ να κλειστούμε όλοι μέσα να οχυρωθούμε να μην κινδυνεύουμε ποτέ,και να πάμε μόνο από φυσικά αιτία.
Ρε τι ακούμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristoforaz

Well-Known Member
Γιατι δεν μπορουσαν να το κρυψουν? Η θρομβωση απο αστρα ειναι εξαιρετικα σπανια. Και ο θανατος ακομα πιο σπανιος. Θα μπορουσαν να το ριξουν αλλου. Οπως ειχε γραψει ο Cvial, ειναι 12 φορες πιο πιθανο να πεθανεις απο τροχαιο παρα απο αστρα. Τι πιο ευκολο να σε ξεγελασουν?
Αλλα η επιστημη δεν λειτουργει ετσι, μελετουν καθε τι με λεπτομερια και πρωτα για την ιδια την επιστημη οφειλουν να γνωριζουν και να λειτουργουν με βαση την αληθεια.
Ειναι ο ορισμος της επιστημης αυτος (αληθεια, πραγματικα δεδομενα).

Αυτο που λες για του θανατους που βαφτιστηκαν απο covid ειναι δικη σου υποθεση που δεν προκυπτει απο πουθενα, απλα αναπαραγεται στα social. Δεν εχω απαντηση σε κατι ραντομ που πιιστευει καποιος.

Πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν καθολου στην θεση αυτων των γιατρων που βγαζουν το ιατροδικαστικο πορισμα με κοπο και χιλιαδες ωρες μελετης και να μπαινω στο facebook εξαντλημενος και να διαβαζω σχολια που δεν σεβονται την επιστημη μου την δουλεια μου και τον κοπο μου.
Ο ιδιος ο Τσιοδρας ειπε οτι καταγραφαμε ολους τους θανατους με αιτια τον κοβιντ?

vag25

Well-Known Member
Aυτοι δεν υπεγραψαν την αυτοκτονια τους ομως
Πηραν το αμαξι με σκοπο να φτασουν σε καποιο προορισμο...!
Ατοπη η συγκριση!

ακομα χειροτερα γιατι επελεξαν αμαξι για την ευκολια τους οχι για να προστατευτουν και να προστατευσουν και τους αλλους (εμβολιο)
και παλι για λογους ευκολιας εχασαν την ζωη τους.

Xristoforaz

Well-Known Member
Αυτό που κάνουμε δηλαδή Χριστόφορε όλη μέρα με το αυτοκίνητο,να καταπίνουμε χιλιόμετρα και να κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε.
Τότε λέω εγώ να κλειστούμε όλοι μέσα να οχυρωθούμε να μην κινδυνεύουμε ποτέ,και να πάμε μόνο από φυσικά αιτία.
Ρε τι ακούμε.
Το αυτοκινητο ειναι ασφαλεστατο...η απροσεξια σκοτωνει..τα μηχανακια ειναι οι σκοτωστρες!
Αλλο να οδηγας προσεκτικα αμαξι κι αλλο να βαζεις νανορομποτ μεσα σου ανιχνευσιμο απο bluetooth συσκευη!

vag25

Well-Known Member
Ο θειος πεθανε ΠΡΙΝ το.εμβολιο!
Το θεμα ειναι αλλο!
Αν πεθαινε στο νοσοκομειο θα λεγαν οτι πεθανε απ τον κοβιντ!
Το αυτοκινητο ειναι ασφαλεστατο...η απροσεξια σκοτωνει..τα μηχανακια ειναι οι σκοτωστρες!
Αλλο να οδηγας προσεκτικα αμαξι κι αλλο να βαζεις νανορομποτ μεσα σου ανιχνευσιμο απο bluetooth συσκευη!
Χριστοφορε το τερματισες με τις ψεκιες.

aeratos28

Just aeratos
Το να είσαι αντιρρησίας και να μην κάνεις το εμβόλιο το θεωρώ χαζό..εγώ δεν στέκομαι και δεν αναφέρομαι σε αυτό όμως,αναφέρομαι στο ότι στο θέμα εμβόλιο ,είναι όλα μέλι γάλα και δεν το συνδεει κανείς με προβλήματα η θανάτους ενώ τον covid τον συνδέουν με το παραμικρό και τον εμφανίζουν σαν κύριο λόγο και μοναδικό σε κάθε θάνατο μηδενίζοντας οποιο άλλο πρόβλημα είχε κάποιος ..αυτό λεω

oreo

Well-Known Member
Γιατι δεν μπορουσαν να το κρυψουν? Η θρομβωση απο αστρα ειναι εξαιρετικα σπανια. Και ο θανατος ακομα πιο σπανιος. Θα μπορουσαν να το ριξουν αλλου. Οπως ειχε γραψει ο Cvial, ειναι 12 φορες πιο πιθανο να πεθανεις απο τροχαιο παρα απο αστρα. Τι πιο ευκολο να σε ξεγελασουν?
Αλλα η επιστημη δεν λειτουργει ετσι, μελετουν καθε τι με λεπτομερια και πρωτα για την ιδια την επιστημη οφειλουν να γνωριζουν και να λειτουργουν με βαση την αληθεια.
Ειναι ο ορισμος της επιστημης αυτος (αληθεια, πραγματικα δεδομενα).

Αυτο που λες για του θανατους που βαφτιστηκαν απο covid ειναι δικη σου υποθεση που δεν προκυπτει απο πουθενα, απλα αναπαραγεται στα social. Δεν εχω απαντηση σε κατι ραντομ που πιιστευει καποιος.

Πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν καθολου στην θεση αυτων των γιατρων που βγαζουν το ιατροδικαστικο πορισμα με κοπο και χιλιαδες ωρες μελετης και να μπαινω στο facebook εξαντλημενος και να διαβαζω σχολια που δεν σεβονται την επιστημη μου την δουλεια μου και τον κοπο μου.
Εμπιστεύεσαι απόλυτα την επιστήμη και την βρίσκεις αλάνθαστη?

Stratos

Well-Known Member
Ρε τι ακούμε.
φίλε vlafo κάνω 20000Κμ το χρόνο με το αμάξι.
έχω να κάνω εμβόλιο από το στρατό.
αν έκανα το άστρα και πέθαινα θα έλεγες ότι και με το αμάξι θα μπορούσα να το είχα πάθει?

Stratos

Well-Known Member
έχω να κάνω εμβόλιο από το στρατό και έχω πάρει φάρμακα μόνο στις μεταμοσχεύσεις.
αν έκανα το άστρα και πέθαινα επειδή ο covid θεωρείται επικίνδυνος για όλους
θα έλεγες ότι και με το αμάξι θα μπορούσα να το είχα πάθει?

oreo

Well-Known Member
[QUOTE="CVIAL, post: 260832, member: 19454"

Καλώς ή κακώς υπάρχουν άνθρωποι που είτε επειδή φοβόνται και εμπιστεύονται την επίσημη επιστήμη είτε επειδή το θεωρούν κοινωνικό καθήκον κάνουν το εμβόλιο δημιουργώντας την ανοσία της αγέλης η οποία αποδεδειγμένα λειτουργεί. Ωφελημένοι βγαίνουν οι αντιρρησίες και οι αρνητές οι οποίοι καλό είναι να λένε ευχαριστώ και να μην μας πρήζουν τα ούμπαλα λέγοντας μας πόσοι έξυπνοι είναι και πόσο μακάκες είμαστε εμείς. Νομίζω ότι είναι αυτονόητο.
[/QUOTE]
Αυτό είναι και η αλήθεια για το πως θα δημιουργηθεί η ανοσία της αγέλης και οτι ο κόσμος δεν πρέπει να μπαίνει σε mode εμφυλίου για το ποιος έκανε ή δεν έκανε το εμβόλιο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristoforaz

Well-Known Member
έχω να κάνω εμβόλιο από το στρατό και έχω πάρει φάρμακα μόνο στις μεταμοσχεύσεις.
αν έκανα το άστρα και πέθαινα επειδή ο covid θεωρείται επικίνδυνος για όλους
θα έλεγες ότι και με το αμάξι θα μπορούσα να το είχα πάθει?
Πέθανε ξαφνικά ο 40χρονος σχεδιαστής, Νάσος Κάτρης ο οποίος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για περίπου 24 ώρες.

40 χρονων παλικαρι, πιστεψε τις τηλεορασεις και το θανατικο που φερνει ο "ιος"
με αποτελεσμα να εμβολιαστει!!

ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ
ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-bluetooth

Πηγαινε στην παραλια κι ανοιξε το bluetooth να παθεις πλακα! Κι ασε να σε λενε ψεκασμενο! Μην πτοεισαι!

oreo

Well-Known Member
Το να είσαι αντιρρησίας και να μην κάνεις το εμβόλιο το θεωρώ χαζό..εγώ δεν στέκομαι και δεν αναφέρομαι σε αυτό όμως,αναφέρομαι στο ότι στο θέμα εμβόλιο ,είναι όλα μέλι γάλα και δεν το συνδεει κανείς με προβλήματα η θανάτους ενώ τον covid τον συνδέουν με το παραμικρό και τον εμφανίζουν σαν κύριο λόγο και μοναδικό σε κάθε θάνατο μηδενίζοντας οποιο άλλο πρόβλημα είχε κάποιος ..αυτό λεω
Δεν τίθεται θέμα "αντιρρησίας" όταν υπάρχει η επιλογή.

vag25

Well-Known Member
Εμπιστεύεσαι απόλυτα την επιστήμη και την βρίσκεις αλάνθαστη?
Τιποτα δεν ειναι εντελως αλανθαστο, αλλα αν κατι πλησιαζει στο να ειναι, αυτο το κατι ειναι η επιστημη.

Η επιστημη δουλευει με ενα πολυ συγκεκριμενο εξονυχιστικο τροπο, με πολλες δικλιδες ασφαλειας αν θες και δινει μακραν τις πιο accurate απαντησεις εκει εξω. Μακραν απο το δευτερο (δεν υπαρχει δευτερος εδω που τα λεμε).

Για αυτο και οταν λενε οτι το asta zeneka ειναι επικινδυνο εννοουν 0,0004% επικινδυνο γιατι εχει περασει απο αυτη τη διαδικασια.

Stratos

Well-Known Member
Τιποτα δεν ειναι εντελως αλανθαστο, αλλα αν κατι πλησιαζει στο να ειναι αυτο το κατι ειναι η επιστημη.

Η επιστημη δουλευει με ενα πολυ συγκεκριμενο εξονυχιστικο τροπο, με πολλες δικλιδες ασφαλειας αν θες και δινει μακραν τις πιο accurate απαντησεις εκει εξω. Μακραν απο το δευτερο (δεν υπαρχει δευτερος εδω που τα λεμε).

Για αυτο και οταν λενε οτι το asta zeneka ειναι επικινδυνο εννοουν 0,0004% επικινδυνο γιατι εχει περασει απο αυτη τη διαδικασια.
δείξε μου που γράφει επίσημα αυτό το ποσοστό 0,0004%

aeratos28

Just aeratos
Μα δεν υπάρχει επιλογή φίλε oreo έτσι όπως το λένε..θα πάμε να το κάνουμε να τελειώνει .το θέμα είναι ποιο??για το Τζόνσον σκέφτομαι μονοδοσικο να τελειώνουμε.
Δεν τίθεται θέμα "αντιρρησίας" όταν υπάρχει η επιλογή.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ενα αρκετα ενδιαφερον αρθρο σχετικα με τους "χαμενους" αριθμους θανατων covid.

Το ποσοστο θανοντων που παρουσιαζεται απο τους ειδικους οχι μονο ειναι αληθινος αλλα ειναι και σε σημαντικο βαθμο μικροτερος απο τον πραγματικο.Ο αριθμος θανοντων εχει υποεκτιμηθει λογω της δικαιολογημενης αδυναμιας της ιατρικης κοινοτητας να εντοπισει και να κατηγοριοποιησει ολους οσους απεβιωσαν λογω covid.
Πχ,ποσοι πεθαναν στο σπιτι μονοι τους χωρις να ελεγχθουν;Ποσοι απεβιωσαν λογω covid τις περιοδους που δεν γινονταν τεστ covid;

Και οπως εχει πολυ σωστα ειπωθει(κατι που αναφερεται και στο αρθρο),ο covid δεν χρειαζεται να αποτελει την κυρια αιτια προκλησης θανατου για να χαρακτηριστει ως "υπευθυνος" θανατου,σαν επιβαρυντικος παραγοντας μιας προτερης ασθενειας παιρνει επισης τα "ευσημα" του υπευθυνου,αρα ναι παιδια,ο covid ακομη και να μην φταιει,φταιει,ακομα και να μην σκοτωνει,σκοτωνει!

O αρθρογραφος κλεινει με το εξης :
“When people suggest that we are misrepresenting the losses and deaths from COVID, not only does it disrespect our hard work as health care providers,” she says. “It also disrespects the families who have lost loved ones.
Νομιζω ειδικα για τον δευτερο λογο(χωρις φυσικα να υποτιμω την σημασια του αξιολογου εργου των ειδικων),οφειλουμε ολοι να ειμαστε λιγο περισσοτερο προσεκτικοι στις διατυπωσεις των αποψεων μας και λιγο λιγοτερο ανοιχτοι στην υιοθετηση και αναπαραγωγη θεωριων συνομωσιας που προσβαλλουν την μνημη οσων χαθηκαν και των ανθρωπων που αφησαν πισω τους.

Stratos

Well-Known Member
Μα δεν υπάρχει επιλογή φίλε oreo έτσι όπως το λένε..θα πάμε να το κάνουμε να τελειώνει .το θέμα είναι ποιο??για το Τζόνσον σκέφτομαι μονοδοσικο να τελειώνουμε.
Υπάρχει επιλογή φίλε, έλα στη Γαύδο να πίνουμε ρακές μέχρι να τελειώσει αυτή η κοροιδία

Μπλουζα