Η ζωη με Covid-19

Harris_G

Well-Known Member
Εγω στην πρωτη δοση Pfizer δεν καταλαβα τιποτα παντως, στην δευτερη θα δειξει.
Ο γονεις μου μονο ο ενας εβγαλε πυρετο για 2 ωρες στην δευτερη δοση. Κατα τα αλλα δεν καταλαβαν τιποτα ουτε αυτοι.
Me too (ποτε κανεις δευτερη; ) ΟΙ γονεις μου καναν και οι 2 AstraZeneca (σκληροι κ......ληδες:cool:)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim d

Well-Known Member
Υπάρχουν πάρα πολλοί θανατηφόροι ιοί που έχουν εξαφανιστεί λόγω των εμβολιασμών. Κάνε ένα google και θα καταλάβεις.
μια ματια σε περιστατικα πραγματικα αλλων εποχων ασθενειων ( βουβωνικη πανωλη κλπ) κι το επιπεδο ιατρικης περιλθαψης κι εμβολιασμων σε αυτες τις περιοχες, βγαζει ευκολα κανεις συμπερασμα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευλογιά, Πολυομελιτιδα, Διφθερίτιδα, ιλαρά, ερυθρά, κλπ, κλπ Κάποτε θερίζανε τώρα απλά δεν υπάρχουν χάρη στα εμβόλια.

oreo

Well-Known Member
Στο hairlossgr ειμαστε κυριοι, δε μας φοβιζετε με αυτα που λετε για Pfizer. Εχουμε γαλουχηθει απο γνωμικα του τυπου "Με μια δοση φιναστεριδης την επομενη μερα ειχα αιδοιο αντι για πεος"
Έχεις πει απο τις καλύτερες ατάκες φίλε στο δίνω.

Giorgos-3

Well-Known Member
Υπάρχουν πάρα πολλοί θανατηφόροι ιοί που έχουν εξαφανιστεί λόγω των εμβολιασμών. Κάνε ένα google και θα καταλάβεις.
Αφού λένε ότι του κορονοιου θα τον ενσωματώσουν με της γρίπης και θα ναι ετήσιο προφανώς ο συγκεκριμένος ήρθε για να μείνει όπως και να χει ....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό είναι πιθανότατο. Τέτοιοι ιοί για να εξαλειφθούν πλήρως απαιτούν παγκόσμια προσπάθεια και θα πάρει αρκετά χρόνια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristoforaz

Well-Known Member
Καλημέρα, η μασκα προστατεύει, το εμβολιο γινεται για να μην χρειάζεται να τη φορας.
Διαφωνω και με τα δυο...ουτε η μασκα σε προστατευει ουτε το βλαβολιο....αφησαμε την αινεση προς τον Θεο και πιασαμε την ενεση - ανθρωπινο θανατηφορο παρασκευασμα!
Εισαι υγιης ανθρωπος , υγιεστατος και προχωρας στο δρομο με μασκα? Αυτο ονομαζεται ΠΑΡΑΝΟΙΑ!
Αλλο αν τη φοραει κανεις ως το πηγουνι, προκειμενου να τρολλαρει τους μπατσους!
Αν και τωρα καταργηθηκε και η μασκα..και σε λιγο καιρο θα γελαμε με τους οπαδους του εμβολιασμου απο αυτα που θα παθαινουνε!
Και μη βαζεις μπαντονετα διοτι εισαγεις στα νεφρα σου καρκινογονο ουσια που δε φευγει (οξειδιο του αιθυλενιου)!!!

Xristoforaz

Well-Known Member
Χριστόφορε, καλά τα λες, πήγαινε τότε σαν καλός χριστιανός σε καμία κοβιντ πτέρυγα νοσοκομείου να βοηθήσεις. Καλά τα λόγια αλλά να σε δω κ στην πράξη…
Οι κοβιντ πτερυγες ειναι απατη δημιουργημα
Αρκουσαν οι πτερυγες για γριπη, πνευμονια, ιωσεις κτλπ...!
Ολα ειναι ενα στημενο κολπο, ενα παραμυθι!
Οποτε κανεις λογικος ανθρωπος δεν παει σε ασθενεις γριπωμενους ή με πνευμονια προκειμενου να εκτεθει στις ασθενειες...
Κι επομενως δεν εχει κανενα απολυτως νοημα η προταση σου!

Xristoforaz

Well-Known Member
Δε πίνουμε ρακές και τσιπουρα πριν γράψουμε στο φόρουμ.
Δε το λέει η αποκάλυψη
Το λέει ο Georgie
Αγαπητε εμβολιασμενε Γεωργιε
Ουτε καπνιζω
Ουτε πινω (ποτα, ναρκωτικα κτλπ)
Ουτε τατουαζ εχω κανει (οπως μια κοπελα που αγαπησα που γεμει απο τετοια και γεμισε την καρδια μου θλιψεως μαχαιριες...την δοξαζα με ραπς 5 σερι χρονια και τα ανεβαζε στο φεισμπουκ της και τωρα την δοξαζει αλλος με διαφορετικο τροπο με αποτελεσμα η καλη κοπελα που τελευταια μαθαινει κι αγιογραφια πεταξε τον φορακο οπως πετανε τις σαπιες τοματες στη λαικη οπως πεταξε το ριμπο ο κοκκαλαρας αφου πρωτα τον ξεζουμισε τρια ολακερα ετη)
Ουτε μηχανακια οδηγω ωστε να το παιζω σουζαδορος!
Τα μονα αρνητικα που μπορεις να μου προσαψεις ειναι οτι ειμαι λιγο ψωνιο και γι αυτο προσπαθησα να γινω δημοσιο προσωπο (παραδειγμα...προχθες στην πλατεια ελευθεριας ενας που δεν τον γνωριζα μεσα απ το αμαξι μου φωναξε Ολυμπιακος...χθες ενας στο Κερατσινι με χαιρετησε γεια σου φορη εμσι τι κανεις ολα καλα..ουτε αυτον τον γνωριζα)....αλλα και το οτι φανατιζομαι στα γηπεδα και φωναζω με παθος πολυ δυνατα..πλεον κομμενα και τα γηπεδα...διοτι εκει θα εισερχονται απο δω και στο εξης οπως και παντου μονο οι βατσινωμενοι!
Το καλυτερο φαρμακο ειναι η Θεια Κοινωνια, κανενα νεοδμητο εμβολιο της ντπ!

Τελευταία επεξεργασία:

Stratos

Well-Known Member
Αγαπητε εμβολιασμενε Γεωργιε
Ουτε καπνιζω
Ουτε πινω (ποτα, ναρκωτικα κτλπ)
Ουτε τατουαζ εχω κανει (οπως μια κοπελα που αγαπησα που γεμει απο τετοια και γεμισε την καρδια μου θλιψεως μαχαιριες...την δοξαζα με ραπς 5 σερι χρονια και τα ανεβαζε στο φεισμπουκ της και τωρα την δοξαζει αλλος με διαφορετικο τροπο με αποτελεσμα η καλη κοπελα που τελευταια μαθαινει κι αγιογραφια πεταξε τον φορακο οπως πετανε τις σαπιες τοματες στη λαικη οπως πεταξε το ριμπο ο κοκκαλαρας αφου πρωτα τον ξεζουμισε τρια ολακερα ετη)
Ουτε μηχανακια οδηγω ωστε να το παιζω σουζαδορος!
Τα μονα αρνητικα που μπορεις να μου προσαψεις ειναι οτι ειμαι λιγο ψωνιο και γι αυτο προσπαθησα να γινω δημοσιο προσωπο (παραδειγμα...προχθες στην πλατεια ελευθεριας ενας που δεν τον γνωριζα μεσα απ το αμαξι μου φωναξε Ολυμπιακος...χθες ενας στο Κερατσινι με χαιρετησε γεια σου φορη εμσι τι κανεις ολα καλα..ουτε αυτον τον γνωριζα)....αλλα και το οτι φανατιζομαι στα γηπεδα και φωναζω με παθος πολυ δυνατα..πλεον κομμενα και τα γηπεδα...διοτι εκει θα εισερχονται απο δω και στο εξης οπως και παντου μονο οι βατσινωμενοι!
Το καλυτερο φαρμακο ειναι η Θεια Κοινωνια, κανενα νεοδμητο εμβολιο της ντπ!
Γραψε κανενα βιβλιο να γινεις πλουσιος

Μπλουζα