Η ζωη με Covid-19

Harris_G

Well-Known Member
Τη μια δοση θα κοιτατε. Ειναι αυτοι που καναν Johnson και τελειωσαν συν τους αλλους που θα καναν τη μια και σιγουρα θα κανουν και δευτερη (με απειροελαχιστες αποκλισεις).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairsick

Active Member
Θύμισε μου είναι αυτές που άνοιγαν τις αγορές και σκότωναν τον πληθυσμό τους (Αγγλία) ή θεωρούσαν πώς θα επιτευχθεί φυσική ανοσία? (Σουηδια).
Η ή Γερμανία που τα πήγε περίφημα δήθεν στην οργάνωση του εμβολιασμού?
Αυτοί ξέρουν?
Τρομάρα μας αν τους αντίγραφαμε.
Ευτυχώς.
Vlafo, σημείωσε το. Θα επανέλθω στο προκείμενο όταν αναθεωρήσουμε και αντιγράψουμε.
Ο καιρός γαρ εγγύς…

vlafo

Well-Known Member
Vlafo, σημείωσε το. Θα επανέλθω στο προκείμενο όταν αναθεωρήσουμε και αντιγράψουμε.
Ο καιρός γαρ εγγύς…
Εύχομαι να μη χρειαστεί να γίνει αυτό.
Προς το παρόν καλά πάμε,οι πιθανότητες λένε τέλη Αυγούστου να είμαστε στο 70%.
Ίδωμεν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Όσοι πιστεύουν στον εμβολιασμό δεν πρέπει να μένουν απαθείς αλλά οφείλουν να προσπαθήσουν να πείσουν αυτούς που διστάζουν για τα κοινωνικά οφέλη αλλά και την όλη λογική αυτού του εγχειρήματος.

Harris_G

Well-Known Member
Παντως απο τη αρχη της πανδημιας εχω μεινει εκπληκτος απο την ανθρωπινη φυση και το ποσο σημαντικη θεωρουν τη ζωη τους οι περισσοτεροι.

Για το φοβο του κορονοιου: Θειτσες 70 χρονων με γαντια τριπλες μασκες και ασπιδα μη κολλησουν κορονοιο και πεθανουν λες και θα ζησουν μεχρι τα 135.

Για το φοβο του εμβολιου: Να βλεπεις την τεχνίτρια νυχιών να φοβαται μη την ελεγξουν με το τσιπακι λες και με το IQ της την χρειάζεται τόσο πολύ η ανθρωπινη κοινωνια λες και καθε τετραμηνο κανει επιστημονικη ανακαλυψη και αμα πεθανει θα παει ο κοσμος κατα διαολου.

Το ξερω οτι ειναι κυνικος αυτος ο τροπος σκεψης αλλα το πιστευω για μενα προσωπικα: οτι εχει μεγαλυτερη αξια το 20χρονο απο μενα τον 35χρονο. Γεννηθηκαμε για να πεθανουμε κυριοι. Λιγος σταρχιδισμος δε βλαπτει.

dim d

Well-Known Member
Που να το ξέρει; το 2023 θα πάρει έγκριση το φάρμακο που πήρε.
επικληση σε καποια αυθεντια η εχεις καποιο στοιχειο; γιατι το ''φαρμακο΄΄ οπως λες εγω εχω διαβασει οτι ηδη εχει γινει η διαδικασια που εχει ηδη αρχισει μαλλον θα ολοκληρωθει φετος...

It is “highly likely” that the Pfizer-BioNTech and Moderna vaccines will be fully approved by the FDA as early as the second half of this year, said Lawrence Gostin, director of the World Health Organization’s Collaborating Center on National and Global Health Law. The shots, he said, have already demonstrated to be safe and highly effective in millions of Americans.

αλλο...

vagosx

Well-Known Member
Ο πλυθησμος της Ελλαδος είναι 10.720.000
Το προσδόκιμο ζωής είναι 79 έτη,
συνεπως οι ενήλικοι που μπορουν μέχρι σημερα να κάνουν το εμβόλιο είναι:
10.720.000 * (79-18)/79= 8.277.468
Πρώτη δόση έχουν κάνει μέχρι σημερα
4.970.000, δηλαδη
4.970.000/8.277.468 = 0,60
Δηλαδή ήδη ένα 60% του ενηλίκου πληθυσμού ειναι εμβολιασμένο τουλάχιστον με την πρώτη δόση.
Δεν το λες και άσχημα, απλά έχει κοπεί η δυναμική.

oreo

Well-Known Member
Παντως απο τη αρχη της πανδημιας εχω μεινει εκπληκτος απο την ανθρωπινη φυση και το ποσο σημαντικη θεωρουν τη ζωη τους οι περισσοτεροι.

Για το φοβο του κορονοιου: Θειτσες 70 χρονων με γαντια τριπλες μασκες και ασπιδα μη κολλησουν κορονοιο και πεθανουν λες και θα ζησουν μεχρι τα 135.

Για το φοβο του εμβολιου: Να βλεπεις την τεχνίτρια νυχιών να φοβαται μη την ελεγξουν με το τσιπακι λες και με το IQ της την χρειάζεται τόσο πολύ η ανθρωπινη κοινωνια λες και καθε τετραμηνο κανει επιστημονικη ανακαλυψη και αμα πεθανει θα παει ο κοσμος κατα διαολου.

Το ξερω οτι ειναι κυνικος αυτος ο τροπος σκεψης αλλα το πιστευω για μενα προσωπικα: οτι εχει μεγαλυτερη αξια το 20χρονο απο μενα τον 35χρονο. Γεννηθηκαμε για να πεθανουμε κυριοι. Λιγος σταρχιδισμος δε βλαπτει.
Τι γράφεις ρε άνθρωπε...........

Stratos

Well-Known Member
Για το εσωτερικό οσον αφορα τους ανεμβολιαστους, στο πλοιο απαιτείται pcr η rapid ενω στο αεροπλάνο selftest. Δηλαδη στο πλοιο κολλαει πιο ευκολα απο το αεροπλανο; Για εξηγηστε μου τη λογικη σε αυτο το σουπερ μετρο της κυβέρνησης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Χωρίς να ξέρω το μέτρο, είναι προφανές ότι στο αεροπλάνο είναι πολύ πιο εύκολη η επίβλεψη και ο έλεγχος των μασκών σε σχέση με το πλοίο που είναι σίγουρο ότι θα γίνεται μπάχαλο λόγω πλήθους.

Stratos

Well-Known Member
Χωρίς να ξέρω το μέτρο, είναι προφανές ότι στο αεροπλάνο είναι πολύ πιο εύκολη η επίβλεψη και ο έλεγχος των μασκών σε σχέση με το πλοίο που είναι σίγουρο ότι θα γίνεται μπάχαλο λόγω πλήθους.
συμφωνοι αλλα δεν θα επρεπε και στο αεροπλανο να ζητανε rapid ή pcr?

oreo

Well-Known Member

Κάπου στον κόσμο σε ένα 20χρονο ένα δάκρυ κύλισε, που να 'ξερε οτι ήταν ρίγος συγκίνησης απο τον αλτρουισμό σου....

oreo

Well-Known Member
Αυτα ειναι για μας τους ανθρωπους εσεις οι Ατλαντειοι ειστε αλλη περιπτωση
Το αστείο είναι οτι ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι πατάτα ανάρτησες κ πως αυτοαναιρείσαι.
Μπορεί να έχεις το δίκιο σου όμως, εσείς οι άνθρωποι μέχρι τα 35 έχετε φάει την ζωή με το κουτάλι.... εμείς οι Ατλάντειοι γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι....

vlafo

Well-Known Member
εχει μεγαλυτερη αξια το 20χρονο απο μενα τον 35χρονο.
[/QUOTE]
Να ανοίξουμε το λάκκο μας δηλαδή εμείς.
Ο 20χρόνος δεν έχει προσφέρει τίποτα ακόμα στην κοινωνία, ο άλλος ο έμπειρος προσφέρει φίλε Χάρη.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Έκανες το ίδιο λάθος με κάποιον προηγούμενο. Τα 8,5Μ είναι οι συνολικοί εμβολιασμοί. Με 1η δόση 50%, με 2 δόσεις 39%. Άρα είμαστε στο 39% το οποίο σε λίγο καιρό θα γίνει 50%. Strato, κάπου πήρε το μάτι μου ότι είσαι φυσικός?

Δεν έκανα λάθος εγώ, αυτοί που τα γράφουν έκαναν, γιατί το 39% εμπεριέχεται στο 50% + ένα 11% μίας δόσης.

Συνεπώς το πινακάκι για σήμερα έπρεπε να γράφει,

3.917.016
ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί

1.053.717 εμβολιασμοί αναμένουν τη δεύτερη δόση

4.970.733
εμβολιασμοί με τουλάχιστον 1 δόση έχουν πραγματοποιηθεί

είναι κάτι λάθος;

tamaliamoupiso

Well-Known Member
επικληση σε καποια αυθεντια η εχεις καποιο στοιχειο; γιατι το ''φαρμακο΄΄ οπως λες εγω εχω διαβασει οτι ηδη εχει γινει η διαδικασια που εχει ηδη αρχισει μαλλον θα ολοκληρωθει φετος...

It is “highly likely” that the Pfizer-BioNTech and Moderna vaccines will be fully approved by the FDA as early as the second half of this year, said Lawrence Gostin, director of the World Health Organization’s Collaborating Center on National and Global Health Law. The shots, he said, have already demonstrated to be safe and highly effective in millions of Americans.

αλλο...

Ένα πρόχειρο για το άστρα (αδενοιο χιμπατζή!!)

Προκειμένουνα επιβεβαιωθείη αποτελεσματικότητακαι η ασφάλειατουVaxzevria, ο ΚΑΚ πρέπει να παράσχει την κύρια ανάλυση (με βάση την ημερομηνία αποκοπής δεδομένων της 7ης Δεκεμβρίου (μετάτην καταληκτική ημερομηνία της βάσης δεδομένων) και την τελική ανάλυση από τις συγκεντρωτικές βασικές μελέτες. Τελική συγκεντρωτική ανάλυση: 31 Μαΐου 2022

Περιγραφή Αναμενόμενη ημερομηνία Προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του Vaxzevria σε ηλικιωμένους και άτομα με υποκείμενη νόσο,.....Τελική έκθεση της κλινικής μελέτης 31 Μαρτίου 2023

και ένα πρόχειρο για τα mRna

Η παρακολούθηση των πρωτογενών αποτελεσμάτων από τις δοκιμές θα συνεχιστεί έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ η παρακολούθηση των δευτερογενών αποτελεσμάτων θα συνεχιστεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτοί που το γράφουν σωστά το γράφουν απλά το πρώτο νούμερο με τα 8.5Μ δεν έχει καμμία πρακτική αξία.

Μπλουζα