Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Vlafo, σημείωσε το. Θα επανέλθω στο προκείμενο όταν αναθεωρήσουμε και αντιγράψουμε.Θύμισε μου είναι αυτές που άνοιγαν τις αγορές και σκότωναν τον πληθυσμό τους (Αγγλία) ή θεωρούσαν πώς θα επιτευχθεί φυσική ανοσία? (Σουηδια).
Η ή Γερμανία που τα πήγε περίφημα δήθεν στην οργάνωση του εμβολιασμού?
Αυτοί ξέρουν?
Τρομάρα μας αν τους αντίγραφαμε.
Ευτυχώς.
Εύχομαι να μη χρειαστεί να γίνει αυτό.Vlafo, σημείωσε το. Θα επανέλθω στο προκείμενο όταν αναθεωρήσουμε και αντιγράψουμε.
Ο καιρός γαρ εγγύς…
Συμφωνώ, στο ίδιο πλοίο είμαστε όλοι. ΜακάριΕύχομαι να μη χρειαστεί να γίνει αυτό.
Προς το παρόν καλά πάμε,οι πιθανότητες λένε τέλη Αυγούστου να είμαστε στο 70%.
Ίδωμεν.
επικληση σε καποια αυθεντια η εχεις καποιο στοιχειο; γιατι το ''φαρμακο΄΄ οπως λες εγω εχω διαβασει οτι ηδη εχει γινει η διαδικασια που εχει ηδη αρχισει μαλλον θα ολοκληρωθει φετος...Που να το ξέρει; το 2023 θα πάρει έγκριση το φάρμακο που πήρε.
Τι γράφεις ρε άνθρωπε...........Παντως απο τη αρχη της πανδημιας εχω μεινει εκπληκτος απο την ανθρωπινη φυση και το ποσο σημαντικη θεωρουν τη ζωη τους οι περισσοτεροι.
Για το φοβο του κορονοιου: Θειτσες 70 χρονων με γαντια τριπλες μασκες και ασπιδα μη κολλησουν κορονοιο και πεθανουν λες και θα ζησουν μεχρι τα 135.
Για το φοβο του εμβολιου: Να βλεπεις την τεχνίτρια νυχιών να φοβαται μη την ελεγξουν με το τσιπακι λες και με το IQ της την χρειάζεται τόσο πολύ η ανθρωπινη κοινωνια λες και καθε τετραμηνο κανει επιστημονικη ανακαλυψη και αμα πεθανει θα παει ο κοσμος κατα διαολου.
Το ξερω οτι ειναι κυνικος αυτος ο τροπος σκεψης αλλα το πιστευω για μενα προσωπικα: οτι εχει μεγαλυτερη αξια το 20χρονο απο μενα τον 35χρονο. Γεννηθηκαμε για να πεθανουμε κυριοι. Λιγος σταρχιδισμος δε βλαπτει.
Αυτα ειναι για μας τους ανθρωπους εσεις οι Ατλαντειοι ειστε αλλη περιπτωσηΤι γράφεις ρε άνθρωπε...........
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
συμφωνοι αλλα δεν θα επρεπε και στο αεροπλανο να ζητανε rapid ή pcr?Χωρίς να ξέρω το μέτρο, είναι προφανές ότι στο αεροπλάνο είναι πολύ πιο εύκολη η επίβλεψη και ο έλεγχος των μασκών σε σχέση με το πλοίο που είναι σίγουρο ότι θα γίνεται μπάχαλο λόγω πλήθους.
Κάπου στον κόσμο σε ένα 20χρονο ένα δάκρυ κύλισε, που να 'ξερε οτι ήταν ρίγος συγκίνησης απο τον αλτρουισμό σου....Παντως απο τη αρχη της πανδημιας εχω μεινει εκπληκτος απο την ανθρωπινη φυση και το ποσο σημαντικη θεωρουν τη ζωη τους οι περισσοτεροι.
Για το φοβο του κορονοιου: Θειτσες 70 χρονων με γαντια τριπλες μασκες και ασπιδα μη κολλησουν κορονοιο και πεθανουν λες και θα ζησουν μεχρι τα 135.
Για το φοβο του εμβολιου: Να βλεπεις την τεχνίτρια νυχιών να φοβαται μη την ελεγξουν με το τσιπακι λες και με το IQ της την χρειάζεται τόσο πολύ η ανθρωπινη κοινωνια λες και καθε τετραμηνο κανει επιστημονικη ανακαλυψη και αμα πεθανει θα παει ο κοσμος κατα διαολου.
Το ξερω οτι ειναι κυνικος αυτος ο τροπος σκεψης αλλα το πιστευω για μενα προσωπικα: οτι εχει μεγαλυτερη αξια το 20χρονο απο μενα τον 35χρονο. Γεννηθηκαμε για να πεθανουμε κυριοι. Λιγος σταρχιδισμος δε βλαπτει.
Το αστείο είναι οτι ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι πατάτα ανάρτησες κ πως αυτοαναιρείσαι.Αυτα ειναι για μας τους ανθρωπους εσεις οι Ατλαντειοι ειστε αλλη περιπτωση
Έκανες το ίδιο λάθος με κάποιον προηγούμενο. Τα 8,5Μ είναι οι συνολικοί εμβολιασμοί. Με 1η δόση 50%, με 2 δόσεις 39%. Άρα είμαστε στο 39% το οποίο σε λίγο καιρό θα γίνει 50%. Strato, κάπου πήρε το μάτι μου ότι είσαι φυσικός?
επικληση σε καποια αυθεντια η εχεις καποιο στοιχειο; γιατι το ''φαρμακο΄΄ οπως λες εγω εχω διαβασει οτι ηδη εχει γινει η διαδικασια που εχει ηδη αρχισει μαλλον θα ολοκληρωθει φετος...
It is “highly likely” that the Pfizer-BioNTech and Moderna vaccines will be fully approved by the FDA as early as the second half of this year, said Lawrence Gostin, director of the World Health Organization’s Collaborating Center on National and Global Health Law. The shots, he said, have already demonstrated to be safe and highly effective in millions of Americans.
αλλο...
Αυτοί που το γράφουν σωστά το γράφουν απλά το πρώτο νούμερο με τα 8.5Μ δεν έχει καμμία πρακτική αξία.