Η ζωη με Covid-19

Harris_G

Well-Known Member
εχει μεγαλυτερη αξια το 20χρονο απο μενα τον 35χρονο.
Να ανοίξουμε το λάκκο μας δηλαδή εμείς.
Ο 20χρόνος δεν έχει προσφέρει τίποτα ακόμα στην κοινωνία, ο άλλος ο έμπειρος προσφέρει φίλε Χάρη.
[/QUOTE]
Ρε φιλε δε μπορει να φοβαται ετσι ο 70χρονος που εχει φαει εχει πιει εχει πηδηξει εχει παρει εφαπαξ απο Ανδρεα εχει σκασει γενικοτερα και ξερει σε λιγο οτι θα χαιρετησει ετσι κ αλλιως. Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι δε ζουμε για παντα. Η αυτοεπιβιωση εχει και τα ορια της. Αντε σας αφηνω τωρα να χαρειτε την αιωνιοτητα σας. Ο Oreo ειναι Αquaman και Highlander μαζι. Αμα συνεχισει το νημα θα μας βγει και Spiderman.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Να ανοίξουμε το λάκκο μας δηλαδή εμείς.
Ο 20χρόνος δεν έχει προσφέρει τίποτα ακόμα στην κοινωνία, ο άλλος ο έμπειρος προσφέρει φίλε Χάρη.
Ρε φιλε δε μπορει να φοβαται ετσι ο 70χρονος που εχει φαει εχει πιει εχει πηδηξει εχει παρει εφαπαξ απο Ανδρεα εχει σκασει γενικοτερα και ξερει σε λιγο οτι θα χαιρετησει ετσι κ αλλιως. Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι δε ζουμε για παντα. Η αυτοεπιβιωση εχει και τα ορια της. Αντε σας αφηνω τωρα να χαρειτε την αιωνιοτητα σας. Ο Oreo ειναι Αquaman και Highlander μαζι. Αμα συνεχισει το νημα θα μας βγει και Spiderman.
[/QUOTE]
Και τι σημαίνει αυτό ρε φίλε χρόνια από τη ζωή του νέου κλέβει;
Ίσα ίσα ο μεγάλος φυλάγεται για να πάει όσο του είιναι γραμμένο όχι ο μικρός.
Μάλλον ανάποδα τα έχεις καταλάβει.

Οποίος θέλει να φύγει στο καλό εγώ σκοπεύω να ζήσω αιώνια.

oreo

Well-Known Member
. Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι δε ζουμε για παντα. Η αυτοεπιβιωση εχει και τα ορια της. Αντε σας αφηνω τωρα να χαρειτε την αιωνιοτητα σας. Ο Oreo ειναι Αquaman και Highlander μαζι. Αμα συνεχισει το νημα θα μας βγει και Spiderman.
Harris εύστροφο παιδί είσαι, μην αρχίζεις τις αρες μάρες κουκουνάρες. Mors ultima ratio χαίρω πολύ κ τι σημαίνει αυτό? οτι οσο πιο κοντά ηλικιακά στο θάνατο βρίσκεσαι, τόσο περισσότερο παραιτείσαι απο την ζωή....?
Όχι φίλε δεν γεννιόμαστε για να πεθάνουμε. Γεννιόμαστε, (προσπαθούμε να) ζούμε (όσο καλύτερα μπορούμε) κ μετά πεθαίνουμε.

Harris_G

Well-Known Member
Harris εύστροφο παιδί είσαι, μην αρχίζεις τις αρες μάρες κουκουνάρες. Mors ultima ratio χαίρω πολύ κ τι σημαίνει αυτό? οτι οσο πιο κοντά ηλικιακά στο θάνατο βρίσκεσαι, τόσο περισσότερο παραιτείσαι απο την ζωή....?
Όχι φίλε δεν γεννιόμαστε για να πεθάνουμε. Γεννιόμαστε, (προσπαθούμε να) ζούμε (όσο καλύτερα μπορούμε) κ μετά πεθαίνουμε.
Εγω παντως αν με το καλο φτασω σε μεγαλη ηλικια ουτε στο NBA εχω σκοπο να παιξω ουτε να ξεκινησω νεα επιχειρηση. Δεν ειπα να τους πεταμε στα σκυλια αλλα να μαθουμε να ειμαστε και λιγο κουλ. Αυτο ειπα. Μη νομιζεις οτι εκει εξω δεν υπαρχουν καθικια μεγαλυτερης ηλικιας που στα πλαισια ενος φανταστικου σεναριου ανετα θα θυσιαζαν ενα παιδακι για να ζησουν αυτοι.

vlafo

Well-Known Member
Nαι ρε Χάρη από την πρώτη στιγμή κατάλαβα τι ήθελες να πεις,φυσικά και υπάρχουν τέτοιοι αλλά να ξέρεις ότι επειδή θα περάσουμε όλοι από εκεί,το συναίσθημα είναι άθλιο και όταν είσαι νέος δεν το αντιλαμβάνεσαι αλλά όταν μεγαλώνεις δεν το πιστεύεις πως περάσανε τα χρόνια και αυτό όλους τους ενοχλεί.
Ειδικά άμα αισθάνεσαι και νέος και δείχνεις και νεός και υγιής και δραστήριος,είναι ακόμα χειρότερα.
Γιατί νομίζεις οι γέροι δεν χαμογελάει κανείς;

vlafo

Well-Known Member
Και θα σου πω και κάτι άλλο.
Οι περισσότεροι στην ηλικία μου είναι πατσαβούρες,μαύρα χάλια παρατημένοι εγώ δεν αισθάνομαι έτσι και δεν έχω καμία σχέση σε όλα για αυτό πέρα από τους κολλητούς που είναι μια χαρά όλοι,κάνω παρέα με πιτσιρικάδες που μπορώ και παίρνω ζωή πέρα από τα παιδιά μου.

oreo

Well-Known Member
Εγω παντως αν με το καλο φτασω σε μεγαλη ηλικια ουτε στο NBA εχω σκοπο να παιξω ουτε να ξεκινησω νεα επιχειρηση. Δεν ειπα να τους πεταμε στα σκυλια αλλα να μαθουμε να ειμαστε και λιγο κουλ. Αυτο ειπα. Μη νομιζεις οτι εκει εξω δεν υπαρχουν καθικια μεγαλυτερης ηλικιας που στα πλαισια ενος φανταστικου σεναριου ανετα θα θυσιαζαν ενα παιδακι για να ζησουν αυτοι.
παιδια έχεις ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα είναι προφανές ότι ο μεγάλος σε ηλικία έχει μεγαλύτερη ανάγκη από το εμβόλιο και δεν χρειάζεται να ανησυχεί και τόσο πολύ για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις (αν υπάρχουν). Απλά θεωρώ ότι οι μεγαλύτεροι είναι άκαμπτοι, πολύ συντηρητικοί (πολλές φορές σε σημείο υπερβολής) και αυτός είναι ο κύριος λόγος άρνησης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Harris_G

Well-Known Member
Οχι δεν εχω. Ρε oreo εγω το παω πολυ γενικευμενα. Ας πουμε σε κατι ταινιες που τσαλαπαταει ο ενας τον αλλο να σωσει το τομαρι του, αυτο το feeling μου εβγαλε η πανδημια. Φαντασου δλδ να εχουμε πιο θανατηφορους ιους ή πόλεμο η και κομητη. Αυτο θελω να πω.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Γιατί νομίζεις οι γέροι δεν χαμογελάει κανείς;
[/QUOTE]
Δεν είναι αυτός ο λόγος που δε χαμογελούν οι γέροι Vlafo.
Αν είχαν αξιοπρεπείς συντάξεις θα χοροπηδούσαν

Kostas97

Well-Known Member
Ένας θείος μπυ στρατιωτικός από τα 45 συνταξιούχος και με εφάπαξ 130χιλιαδες, μεσα στην τρελη χαρά είναι, το γύρισε και στα video games τωρα να σπρώχνει μερα. :)

Ο αγαπημένος του πολιτικός νομιζω δε χρειάζεται να ειπωθεί....:):)

Kostas97

Well-Known Member
Παλαιότερα με τη γρίπη των χοίρων ήμουν στο γυμνάσιο και με το που εμφανιζόταν κρούσματα έκλειναν σχολεία για 1 με 2 εβδομάδες μεσα στο χειμώνα.
Το γεγονος ότι οι νέοι κινουμε όπως λέγεται σε όλη την Ευρώπη το 4ο κύμα, με βαζει στην σκέψη ότι γεμάτα αμφιθέατρα και σχολεία να λειτουργούν ολο το φθινόπωρο- χειμώνα κανονικά μοιαζει σενάριο δύσκολο.
Τωρα για την αγορά μοιαζει απίθανο να ξανακλείσει.

Εδώ που τα λέμε προσωπικα προτιμώ πέραν των εργαστηρίων που δεν γινεται και αλλιώς, να παρακολουθώ τις διαλέξεις εξ αποστάσεως από το να ανοιγοκλεινει η σχολή με την εμφανιση κρούσματα.

Stratos

Well-Known Member
Strato για σένα από το αγαπημένο σου κανάλι….

Λογικο ακουγεται, γι αυτο μεχρι να περασει ο κορονοιος αραζω Γαυδο, ουτε μασκα ουτε εμβόλιο ουτε ΕΝΦΙΑ.

akishellas3

Well-Known Member
Εχουν προκυψει ενα σωρο μεταλλαξεις με τα τα εμβολια και τα υπαρχοντα εμβολια τις καλυπτουν, ως προς τι η επιχειρηματολογια οτι δε κανω εμβολιο γιατι μετα θα πρεπει να ξανακανω για μεταλλαξεις;
To πιο σωστο πως με τα εμβολια εχουν δημιουργηθει μεταλλαξεις κ το λει γιατρος γαλλος νομπελιστας ψαχτε το στο youtube . Φυσικα λεει κ αλλα πολλα ,στο τελος ηταν ολη η ουσια που τον ρωτανε αν θα κανει το εμβολιο κ τη απαντησε . Υπαρχουν διαφορες συνεντευξεις με αυτον βέβαια θα πουν μπροστά σε τσιοδρας κ λοιπους ακολουθους του τι να μας πει ενας νομπελιστας .... που τα μμε χλευαζουν οσους εχουν διαφορετικη αποψη κ τεκμηριωμενη. Επίσης στην οθόνη βγάζουν ενώ σωρό ασχετους ως προς το αντικειμενο κ συνηθως λενε την τρομολαγνια τους κ οταν βαλεις δηθεν ειδικους στυλ τσιοδρα μετρας το ποσο δωρεες κ χορηγιες εχουν παρει απο τις φαρμακοβιομηχανιες (με αποδειξεις ολα αυτα υπαρχουν στο Youtube) .
Ιος υπαρχει οπως υπαρχει κ η γριπη κ καλο ειναι οι ευπαθης ομαδες να προφυλασσοντε οπως νομιζουν αλλα οχι στην τρομολαγνια στον διαχωρισμο-εμφυλιο που συνεχεια τον δημιουργουν οι απο πανω για να συνεζιουν την καταστροφικα τους σχεδια κ θα τα δουμε στο μελλον ,το ενα θα φερει το αλλο οσο ημαστε υποταγμενοι κ θα χανεται με το περασμα του χρονου η ελευθερια μας . Επισης ποτε δεν θα εστιασουμε ως στο ποιος δημιουργησε τον ιο ,πως δημιουργουντε οι μεταλλαξεις κτλ αλλα στο να ημαστε φοβισμενοι κ υποταγμενοι με αποτελεσμα ανετα στο μελλον μπορουν να δημιουργησουν κ παλι νεο ιο .
Οποιος δεν συμφωνει με αυτα που λεω καλα κανει απλα να θυμαστε ολοι εχουμε αποψη κ εχουμε δικαιωμα λογου κ σωστων ηθικων πραξεων . Ο καθενας εχει την δικια του κριση κ βουληση στο να πραξει οπως θελει κ χωρις να κλαιγεται επειτα αλλα ο διαχωρισμος το μονο σιγουρο ειναι πως ειναι υπερ των ζωων που μας κυβερνουν .

Τελευταία επεξεργασία:

akishellas3

Well-Known Member
Οσο υπαρχει η συνωμοτικη ελιτ που κυβερναει τον πλανητη και ελεγχει παγκοσμιως τα μμε, αλλο τοσο θα υπαρχουν και αυτοι που κανουν λογο για συνωμοσια (κοινως οι συνωμοσιολογοι, οπου υπαρχει φωτια υπαρχει και καπνος..απλο ειναι)
Λιγος σεβασμος στους εκατομμυρια νεκρους απο τα εμβολια (που δε θα στους πει ΠΟΤΕ η τηλεοραση) δε θα εβλαπτε!

ο τζιρος των φαρμακοβιομηχανιων εχει ξεπερασει κατα πολλου το τζιρο των ναρκωτικων ,ολοι η ελιτ μιλαγε κ εχψαψνε τροπους για τον υπερπλυθησμο κ που υπαρχει κ τωρα ξαφνικα αγαπησανε ολοι τον κοσμο κ θελουν να τους πληρωνουν συνταξεις κτλ

akishellas3

Well-Known Member
To δικαιωμα σου να μην το κανεις δεν σε βγαζει απο την ευθυνη και απο το κακο που προκαλεις στο κοινωνικο συνολο. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
εσυ του εγγυησε δηλαδη η οι γιατροι εγγυουντε πως στο αποτερο μελλον δεν θα δημιουργηθει καποια παρενεργεια στον οργανισμο του απο το συνγκεκριμενο εμβολιο που βγηκε νωρις ,ενω καθε εμβολιο θελει τουλαχιστον επτα χρονια δοκιμων ? του εγγυησε ακομα οτι μετα απο αυτο δεν θα ξαναβγαλουν στην επιφανεια αλλον ιο κ θα ειναι παλι πειραματοζωο (μη μου πεις οτι δνε ειναι τεχνητος ο ιος) κ θα χασει την ελευθερια του ? Του εγγυησε πως εαν κ αυτος υποκυψει παρολο που εχει διαφορετικη γνωμη κ δεν θελει να το κανει πως στο μελλον μπορει να προχωρησουν οι απο πανω σε νεες μεθοδους που θα επιφερουν πλεον την πληρη υποταγη ? Διοτι πολλες συνομοσιολογιες διαβαζαμε που τελικα ειχαν βαση κ οι μεγαλυτεροι συνομοσιολωγοι βγηκαν τα μμε κ αυτοι που μας κυβερνουν λεγοντας κ ταζοντας ψεμματα ενα σωρο κ παρολα αυτα μενουμε κ παλι απαθης κ τσακλωνομαστε μεταξυ μας ,γιατι λοιπον ο κοσμος να πιστεψει στις καλες..τους προθεσεις ? ακομα πινουν κ γλεντανε εις βαρος μας κατακλευοντας κ βαζοντας δικους τους εδω κ εκει ,εχωντας πισω τους ενα σωρο γλυφτες κ ταζοντας τους να γλυψουν ενα κοκκαλακι κ αυτοι το κανουν χωρις να σκεφτοντε ομως το μελλον των νεοτερων γεννεων που θα ακολοθησουν αλλα την παρτυ τους.
Για τον καρκινο που τον εχουμε παντου διπλα μας δεν βλπεω καμια ευαισθητοποιηση απο τις κυβερνησεις ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ κ τι πρεπει να αποφυγουμε που υπαρχει στα αναψυκτικα φαγητα νερο κινητα ρουτερ κ ενα σωρο που πλεον τα εχει συνιθησει ο οργανισμος των περισσοτερων μας αλλα σε πιο ευπαθης τους δημιουργει καθημερινα θεμα... Το μονο που θα δειτε ειναι δωρεες για τους καρκινοπαθεις αλλα για προληψη να ενημερωνουν τον κοσμο τιποτα ...
Τελοσπαντων ο καθενας μας εχει την δικια του γνωμη κ κριση αν θελετε να υπαρχει ελευθερια γενικα οπως κ ελευθερια λογου να δεχεστε τη συζητηση κ ας δεν συμφωνειτε . Το μελλον θα δειξει . Προσωπικα ευχομαι να βγω λαθος στις δικες μου σκεψεις κ ολα να ειναι για το καλο....

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα