Η μεταμόσχευσή μου 2500 grafts

LoverBoy

Well-Known Member
Ερώτηση, μπορώ να λουζω το μαλλί 2 φορές τηνημέρα; Είμαι στην 5 μέρα

Εγώ όταν πήγα για το 1ο λούσιμο πριν 4 μέρες μου είπε όχι μασάζ ακόμα, τομπαναριστο...και η κοπέλα που με έλουσε έτσι έκανε. Βέβαια τώρα στην δοτρια κάνω μερικές κυκλικές κινήσεις. Είναι σωστό έτσι; Τι λέτε;
Το λουζεις απαλά και επιβάλλεται λουσιμο πρωί βράδυ τις 10 πρώτες μέρες κ θα αφήνεις λίγο τον αφρο να μαλακωνει τις εσχαρες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Μια χαρά!Το καλό είναι ότι καθάρισες απο τις εσχάρες!Η κοκκινίλα θα αργήσει να φύγει!Υπομονή μέχρι το 2 μηνο!

bobby

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε, αλλά να ξέρεις στην αρχή (αφού περάσουν οι 10 άχαρες μέρες) όλα είναι ωραία, βλέπεις ότι εκεί που ήταν κρανίου τόπος έχεις μαλλιά ακόμα και χιλιοστών, το αποτέλεσμα όμως θα φανεί που πάει στο 7μηνο το αργότερο. Για αυτό σου συνιστώ συγκρατημένη αισιοδοξία ώστε αν όλα πάνε τζαμι να ενθουσιαστείς ενώ αν κάτι δεν πάει καλά να μην απογοητευτείς.

Sansiro

Member
Αρα ότι φύτρωσε, πάντα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, μετά το shock loss να μην ξαναφυτρώσει?
τώρα δεν μπορείς να κρίνεις κάτι και να πεις αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι. Τώρα θα πέσουν τα μαλλιά και μετά το 7μηνο περίπου θα ξέρεις ποσα φύτρωσαν από αυτά που σου έβαλαν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Wanderer

Active Member
to shedding δεν εχει ξεκινησει ακόμη 12 μέρα σημερα. Αλλα αμα κανω λιγο μαζασ ή χαιδεμα μπορει να δω 1 τριχα, σπάνια και που.

Βεβαια πρν λίγο,΄ετσι όπως χαιδεψα το μαλλί παρατήρησα μια τρίχα η οποία στο κάτω μέρος ηταν ετσι: (δεν ειναι δικια μου η φωτο απλα βρηκα ολοιδια)

δηλαδη δεν ηταν σκέτη τριχα. αυτό ηταν τριχα που φυγε για πάντα ή όχι?

bobby

Well-Known Member
Στον μήνα πάνω (δεν θέλω να σε απογοητεύσω!) θα είσαι σαν καραφλό παπί……Στους 3-4 όμως που θα σκάνε καλά τα μαλλιά θα το έχεις ξεχάσει……. υπομονη φίλε όλα καλά θα πάνε!

bobby

Well-Known Member
Sockloss μπορεί να πάθεις αλλά θα επανέλθει. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονη…..τα καλύτερα έρχονται.

Wanderer

Active Member
Παντως παρατηρω στο hairline υπαρχουν σημεία που φαίνονται κάπως ΙΣΩΣ πιο αραιά, με τρίχες μικρότερες από ότι αλλού, όπως και επισης καποια βαθουλώματα ΣΑΝ να ειναι "αδειες" τρυπες

Αυτο ειναι οτι ξεκινησε το shedding ή οχι? Γενικα ειναι κατι νορμαλ να υπαρχει τετοια διαφοροποιηση? Τα κυκλωσα με πρασινο.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 64

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συγγνώμη που θα το πω αλλα μερικοί δεν είστε να κάνετε μεταμόσχευση. Σε λίγο θα πέσουν τα δικά μας μαλλιά από το δικό σας άγχος για ψιλού πήδημα.
Καλή φυτρώση κατά ταλλα.!!!

Μπλουζα