Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι φίλε αλλά πρέπει να απαντηθεί και αυτό το θέμα με τον aldo..δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο σοβαρές κατηγορίες για τον Αναστασάκη και αυτός εσκεμμένα να μην απαντάει και να συνεχίζει κανονικά εδώ μέσα σαν να μην έγινε τίποτα. Τραγικό όλο αυτό.
ναι ειναι αισχρο αυτο το νημα πειτε τις τιμες αν θελετε να τελειωνουμε το φορουμ εχει γινει τραγικοΤο νήμα θα εκκαθαριστεί μόλις βρω καιρό.
Κρίμα που ένα νήμα που ξεκίνησε εντυπωσιακά με την βοήθεια του mod, να έχει καταλήξει το χειρότερο του φόρουμ. Αεράτε γνώμη μου, αν κ θα έπρεπε να στο έχει πει ήδη ο mod, για τα εκατοντάδες μέλη κ τους χιλιάδες αναγνώστες του φορουμ που ενδιαφέρονται μόνο για την εξέλιξη της μμ σου, σβήσε το νήμα κ φτιάξε ένα που θα αφορά αποκλειστικά κ μόνο την μμ σου. Αν θέλεις μετά φτιάξε ένα άκυρο, ονόμασε το πχ Gladiators κ βριστείτε όσο θέλετε. Εσυ αποφασίζεις.
ναι ειναι αισχρο αυτο το νημα πειτε τις τιμες αν θελετε να τελειωνουμε το φορουμ εχει γινει τραγικο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι διαγραφηκε;Είσαι λαλίστατος τωρα και πολύ τυχερός που διαγράφτηκαν τα μνμ προς όφελος σου εν τέλει... Αυτό έχω να πω.
Ευτυχως που σε αυτο το φορουμ δεν αναφερονται πολιτικα... δεν τους αξιζει ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! Στρατοπεδα θελουν αυτοι...
Τι διαγραφηκε;
Ζήτησε ο ziggy μόνο από εμένα να μάθει πόσο πλήρωσα,έχουν γίνει ένα σωρό επεμβασεις,από αλλά παιδιά,γνωρίζουν όλοι ότι υπάρχει ειδική τιμή για το φόρουμ ,σε άλλους δεν έχει ρωτησει ποτέ και τυχαία στο νήμα μπήκε να ρωτήσει...μας δουλεύει ο τύπος
.Του ζητηθηκε να πει ποσο πληρωσε αρχισε να βριζει και παρεπεμπε στην επισημη σελιδα του Lorenzo
Μου ζητήθηκε τελικά η όχι?