Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στη πρώτη μεταμόσχευση στην Advanced δεν ένιωσα η δε θυμάμαι τσιμπήματα.
Ίσως να βοηθησε το valium η το Xanax που πήρα πριν από τη συνεδρία.
Στη μετοσχευση που έκανα τώρα ήταν πιο έντονο στη ληπτρια ( δε μου χορηγήθηκε ηρεμιστικό πριν) , βέβαια λίγες φορές στο τεστ μετά την αναισθησία είπα ότι εκεί νιώθω το τρύπημα.
Ειδικά τη δεύτερη μέρα.
Ρώτησα εάν είχα σκληρό δέρμα η αν μου χορηγήθηκε παραπάνω από τη προβλεπόμενη ποσότητα αναισθητικού
Μου απάντησαν ότι γενικά με έπιασε πολύ καλά και ότι το δέρμα δεν ήταν σκληρό επειδή αυτό φαίνεται εάν αλλάζουν βελόνες.
Σε εμένα ας πούμε δε χρειάστηκε. Γι' αυτό ρωτάω τον Cvial
Έτσι είναι vagosx!Ιουλιε η αλλαγή που έχεις είναι η μερα με τη νύχτα.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλο δεδομένου από που ξεκίνησες.
Η διαφορά είναι ότι μας δίνεις τη σωστή εικόνα από ένα πολύ μεγάλο NW και είναι πολύ κοντά σε αυτό που περιμένει κάποιος από μια μμ.
Απλά κατά τη γνώμη μου επειδή συνήθως οι φωτο και οι συνθήκες φωτισμού σε άλλες περιπτώσεις είναι απο κάπως έως παρα πολυ κολακευτικες, αρκετοί έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα στο τι πραγματικά μπορεί να δώσει μια μμ.
Άρα το "σκληρόπετσος" έχει μόνο μεταφορική έννοια!Αυτό το πιστοποιώ και εγώ. Σε κάποιο διάλλειμα μου είπε ο Λορενζο ότι το δέρμα του στο middle είναι πολύ σκληρό.
ΑλλαξεΆλλαξε βελόνες?
Προσωπικα δεν με ενδιαφέρουν ούτε με τέρπουν τα κολακευτικά σχόλια.
Και μάλιστα αν κάποιος είναι εκτός μινοξιδίλης.Χρήστο, ποιός σου είπε ότι παίρνει πάνω από 90%, ποιος το μέτρησε? Επίσης έχεις υπόψιν σου ότι το μετρημένο 90% σε g μπορεί να αντιστοιχεί σε πάνω από 95% σε φύτρωση?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στην επόμενη Ιουλιε κάνε μασάζ ένα μήνα πριν καθημερινάΑλλαξε
Ποιος ήρθε;Μάθετε μπαλιτσα από τον άρχοντα...αφού σας τα λέει ωραία..μορφωμένα..Τέρπουν..πολύ ωραίο.!! Θα μπει και ο κύριος καθηγητής τώρα ο @tol θα πει κανένα τέτοιο ακόμα..ανέβηκε επιτοπου επίπεδο η συζήτηση..
Πήρες μια καραμελιτσα και φτιάχτηκε κιόλας εσύ?Το valium έκανε δουλειά , το κατάλαβα την δεύτερη που δε πήρα.
Με σόδα;Στην επόμενη Ιουλιε κάνε μασάζ ένα μήνα πριν καθημερινά
Αυτό νομίζω είναι και το πιο σημαντικό.. να επαναφέρεις το παλιό το φυσικό είναι αδύνατο ΚΑΤ έμε.. πάντα παίζεις με το illusion κατά κάποιο τρόπο.. εκτος πχ αν είσαι ο Κοντε. Το λέω για το συγκεκριμένο σχόλιο και όχι για τον φίλο Ιούλιο.!Απλά κατά τη γνώμη μου επειδή συνήθως οι φωτο και οι συνθήκες φωτισμού σε άλλες περιπτώσεις είναι απο κάπως έως παρα πολυ κολακευτικες, αρκετοί έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα στο τι πραγματικά μπορεί να δώσει μια μμ.
Eννοείς σε όρους πυκνότητας προφανώς.να επαναφέρεις το παλιό το φυσικό είναι αδύνατο ΚΑΤ έμε.
yeap. το αναφερω γιατι μιλωντας με πολυ κοσμο, καιμε προχωρημενο προβλημα, πιστευειο πως θα επανελθει οπως ηταν..δεν μπορεις να ξαναβρεις νομιζω την αρχικη πυκνοτητα, εκτος αν το προβλημα ειναι πολυ πολυ μεμωνομενο ισως...Eννοείς σε όρους πυκνότητας προφανώς.