Επίσης έχεις υπόψιν σου ότι το μετρημένο 90% σε g μπορεί να αντιστοιχεί σε πάνω από 95% σε φύτρωση?
Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Επίσης έχεις υπόψιν σου ότι το μετρημένο 90% σε g μπορεί να αντιστοιχεί σε πάνω από 95% σε φύτρωση?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ένα μέσο κεφάλι έχει 100.000 τρίχες και περίπου πυκνότητα 70-80g.yeap. το αναφερω γιατι μιλωντας με πολυ κοσμο, καιμε προχωρημενο προβλημα, πιστευειο πως θα επανελθει οπως ηταν..δεν μπορεις να ξαναβρεις νομιζω την αρχικη πυκνοτητα, εκτος αν το προβλημα ειναι πολυ πολυ μεμωνομενο ισως...
Ποιητής ερώτησε ποιητής θα απαντήσει.Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Το 90% φύτρωση μπορεί μεν να αφορά τα g αλλά όχι σε όρους τρίχας-οι τρίχες που έχουν αναπτυχθεί μπορεί να είναι το 95% και να μην έχουν φυτρώσει τα g που περικλείουν τα μονότριχα.
Αν σε μια φύτευση 1000g με λόγο 2,2 δηλαδή 2200 τρίχες,έχεις φύτρωση 90% δηλαδή 900g,σε τρίχες μπορεί να έχουν φυτρώσει 2090 που αντιστοιχούν στο 95%.
Το λάθος σε εμένα ήταν καθαρά αριθμητικό δεν είχε σχέση με τη φύτρωση.Κύριοι εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν δεν υπάρχουν αποδείξεις όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε...Αν στου Βλαφο δεν έβγαινε το λάθος ακόμα και με τα περισσότερα γκραφτς που θα πιστεύαμε ότι μπήκανε,θα λέγαμε 90+ φυτρωση...
Δεν τα πάω καλά με τις ορολογίες οπότε θα το πω με το δικά μου λόγια. Εκτός την επιτάχυνση που δίνει στη φύτρωση τις κρατάει και ξάγρυπνες.Η μίνοξ επιταχύνει την φύτρωση δεν την επηρεάζει.
Εγώ πήρα 5 μήνες στην πρώτη και 4μηνες σκάρτους στη 2η.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ σωστός,τις κρατάει ενεργές ας το πούμεΔεν τα πάω καλά με τις ορολογίες οπότε θα το πω με το δικά μου λόγια. Εκτός την επιτάχυνση που δίνει στη φύτρωση τις κρατάει και ξάγρυπνες.
Περιορίζει δηλαδή το.........(διορθώστε με μου διαφεύγει) στο 5% περίπου από 10 - 15%
Ακριβώς! Αλλά ρίξτε μου και το ξενικόΠολύ σωστός,τις κρατάει ενεργές ας το πούμε
πιο ορθά.
Τις ανεβάζει level απο τελογενή φάση σε αναγενή.Ακριβώς! Αλλά ρίξτε μου και το ξενικό
Σωστά αν και τα νούμερα λίγο αυθαίρετα. Τελικά όμως βοηθάει στην κάλυψη (aka εικόνα) και αυτή είναι η μεγάλη της συνεισφορά.Δεν τα πάω καλά με τις ορολογίες οπότε θα το πω με το δικά μου λόγια. Εκτός την επιτάχυνση που δίνει στη φύτρωση τις κρατάει και ξάγρυπνες.
Περιορίζει δηλαδή το.........(διορθώστε με μου διαφεύγει) στο 5% περίπου από 10 - 15%
Μια χαρά απόφαση πήρεςΠολλές φορές Vlafo αναρωτιέμαι, μα καλά εγώ πήρα τέτοια απόφαση;
Πάντως δε μετανιώνω ούτε πρόκειται, όποιο και αν θα είναι το αποτέλεσμα.
Δίνω ένα άνισο αλλά ωραίο αγώνα!
Ωραία λόγια!!!Μετανιώνουμε μόνο για πράγματα που δεν έχουμε κάνει και όχι για αυτά που κάνουμε.