Αν ήταν για strip θα την είχα κάνει πριν χρόνια. Ούτε να το σκεφτώΠοιο στριπ ; Τον μπελά σου ψάχνεις;
Αν ήταν για strip θα την είχα κάνει πριν χρόνια. Ούτε να το σκεφτώΠοιο στριπ ; Τον μπελά σου ψάχνεις;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!
Φίλε Vagosx η δότρια ίσως λόγω των λευκών δεν μπορούσε να εκτιμηθεί με ακρίβεια πριν το ξύρισμα και τη βαφή.
Στις επόμενες ίσως να αλλάξουμε το πλάνο αν είναι εφικτό.
Έχω αρχίσει ήδη τους υπολογισμούς, θα τα συζητήσουμε αργότερα.
Για εξωτερικό και για strip ούτε λόγος.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.Ανάλογα με το healing μετά την πρώτη επέμβαση θα εκτιμηθούν τα graft της δεύτερης. Εκτιμώ ότι θα είναι μεγαλύτερη από την πρώτη αλλά όχι κανένα τρελό νούμερο, πιθανότατα περί τα 3000.
Ο μόνος τρόπος να σταματήσει , το όνειρο να μένει όνειρο ή να ξυπνήσεις και να τα κάνεις πράξηΕυχαριστώ Sp! Τίς ίδιες σκέψεις έχουμε.
Τα όνειρα χωρίς προσπάθεια , επιμονή και υπομονή μένουν όνειρα
Γενικά δε διαφωνώ αλλά να ξέρεις ότι η βιταμίνη Α σε συμπλήρωμα προκαλεί παχυσαρκία .Πυροδοτεί την αποθήκευση λίπους στα κύτταρα .Έχω διαβάσει μελέτη σχετικάΙούλιε φίλε μου επειδή η επιτυχία στο μαλλι ειναι δεδομένη κατα 90% και επειδή εισαι της ηλικίας μας επέτρεψε μου κάποιες συμβουλές .
Το μουσι στειλτο .
Το πιο πολυ τριμαρισμα 3 ημερών .
Salt and pepper ( στο πιο πολυ salt) δεν ειναι για εμάς .
Serum βιταμίνης Α το βράδι 3 φορές την εβδομάδα και ενυδατικη μαζι με αντηλιακό .
Ενα σοβαρο ακριβο αρωμα για πιο ώριμους ανδρες .
Μαζι με ανανέωση γκαρνταρόμπας εάν ειναι δυνατο.
Πουκαμισα, σακάκια, κοστούμια , παλτά δε κανουμε εκπτώσεις, τα φτηνιάρικα φαίνονται
Νομίζω οτι κιλά περιττά δεν εχεις οπότε ακομα καλυτερα .
Να προσθέσω εδω για τους πιο νέους η και τους μεγαλύτερους που ενδιαφέρονται για την συνολική εμφανιση , οτι τα περιττά κιλά καταστρέφουν όλη την εικόνα . Οτι και να φορέσεις δε θα σου πηγαίνει
Νόμος !
Στη μούρη να τη βάλεις ρε τρελέΓενικά δε διαφωνώ αλλά να ξέρεις ότι η βιταμίνη Α σε συμπλήρωμα προκαλεί παχυσαρκία .Πυροδοτεί την αποθήκευση λίπους στα κύτταρα .Έχω διαβάσει μελέτη σχετικά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καθώς δεν διαθέτω γνώσεις μμ για να σας φανώ χρήσιμος μπορώ να σας βοηθήσω σε επιλογες αρωμάτων... τυγχάνω συλλέκτης δεκαετίας περίπου... από πολύ πριν γίνει μόδα ... σε pm ότι θέλετε για να μην spammάρουμε τα νήματα των παιδιών...Ιούλιε φίλε μου επειδή η επιτυχία στο μαλλι ειναι δεδομένη κατα 90% και επειδή εισαι της ηλικίας μας επέτρεψε μου κάποιες συμβουλές .
Το μουσι στειλτο .
Το πιο πολυ τριμαρισμα 3 ημερών .
Salt and pepper ( στο πιο πολυ salt) δεν ειναι για εμάς .
Serum βιταμίνης Α το βράδι 3 φορές την εβδομάδα και ενυδατικη μαζι με αντηλιακό .
Ενα σοβαρο ακριβο αρωμα για πιο ώριμους ανδρες .
Μαζι με ανανέωση γκαρνταρόμπας εάν ειναι δυνατο.
Πουκαμισα, σακάκια, κοστούμια , παλτά δε κανουμε εκπτώσεις, τα φτηνιάρικα φαίνονται
Νομίζω οτι κιλά περιττά δεν εχεις οπότε ακομα καλυτερα .
Να προσθέσω εδω για τους πιο νέους η και τους μεγαλύτερους που ενδιαφέρονται για την συνολική εμφανιση , οτι τα περιττά κιλά καταστρέφουν όλη την εικόνα . Οτι και να φορέσεις δε θα σου πηγαίνει
Νόμος !
Πάρε εκεί τον Georgie και καντε ενα youtube channel, δώστε ευωδιά στον λαό.καθώς δεν διαθέτω γνώσεις μμ για να σας φανώ χρήσιμος μπορώ να σας βοηθήσω σε επιλογες αρωμάτων... τυγχάνω συλλέκτης δεκαετίας περίπου... από πολύ πριν γίνει μόδα ... σε pm ότι θέλετε για να μην spammάρουμε τα νήματα των παιδιών...
Εγώ είμαι ok αδελφέ .καθώς δεν διαθέτω γνώσεις μμ για να σας φανώ χρήσιμος μπορώ να σας βοηθήσω σε επιλογες αρωμάτων... τυγχάνω συλλέκτης δεκαετίας περίπου... από πολύ πριν γίνει μόδα ... σε pm ότι θέλετε για να μην spammάρουμε τα νήματα των παιδιών...