Για νίκη δεν είμαι βέβαιος, αλλά την ισοπαλία την έχω στο τσεπάκι!Καλή επιτυχία ιουλιε.Με τέτοια δοτρια θα νικήσεις την φαλάκρα!!!!
Για νίκη δεν είμαι βέβαιος, αλλά την ισοπαλία την έχω στο τσεπάκι!Καλή επιτυχία ιουλιε.Με τέτοια δοτρια θα νικήσεις την φαλάκρα!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δυστυχώς άχαρη είναι και η εποχή μας γενικότερα, με όλα όσα συμβαίνουν...Καλή επιτυχία ΙΟΥΛΙΕ, είναι δυστυχώς μπροστά η άχαρη περίοδος, τα καλύτερα όμως έρχονται!
Thanks Mos!Να εχεις ενα ομορφο ταξιδι μεχρι την τελικη γραμμη,καλη αρχη φιλε μου
Ναι γιατί οι μπροστινές ζώνες θέλουν τουλάχιστον 90 hairs για να έχεις ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Επίσης μπορείς να επανέλθεις με touchup αφού έχεις άλλες 2μμ. Σε πρώτη φάση σημασία έχει η γενική κάλυψη των ζωνών και μετά η ενίσχυση ανάλογα με το αποτέλεσμα αλλά η μέγιστη πυκνότητα πρέπει να μπει στο frontal.
Με κάλυψε ο Cvial!H αλλαγη θα ειναι πολυ μεγαλη
Σιγουρα ο Ιουλιος θα ευχαριστηθει το αποτελεσμα.
Ιουλιε καλυψες χοντρικα την μπροστα ζωνη 65 τετραγωνικα εκατοστα με μια πυκνοτητα 42grafts
To πλανο που εχεις καταρτισει τι πυκνοτητες προβλεπει για middle και crown;
Tα 42g στα 65 τετραγωνικα εκατοστα θα εμπαιναν ακομη και με το αρχικο πλανο πριν δειτε οτι η δοτρια ειναι μεγαλυτερη τελικως;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτές που θα βγουν θα είναι σκουρόχρωμες .Ως γνωστόν οι τρίχες μετά τη μεταφορά τους αναγεννώνται και παίρνουν το αρχικό τους χρώμαΕδώ κάτι ζητάει, αλλά θα δούμε
Το είδα στα μαλλιά μου .Τα περισσότερα βγήκαν σκούρα καφέΠου το διάβασες αυτό?
Το είδα και σε άλλες μμΠου το διάβασες αυτό?
Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο.Το είδα και σε άλλες μμ
Δες ποσο σκουρόχρωμες είναι πάνω οι ΜΜ από ότι πλαγιάΔεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Στην δική μου περίπτωση του είπα να δείξει προτίμηση στις μαύρες για την λήπτρια αφού είχα επιλογή.